Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!

δεν τα διαβασα ολα αλλα απ'οτι βλεπω ειστε ολες καλα!

εμεις αφησαμε το μικρο χθες στους γονεις μου κ πηγαμε κ καναμε μια καταθεση στα mothercare κ στο σουπερ. κ μετα φαγαμε στους γονεις μου κ γυρισαμε τεζα σπιτι.

κατα τ'αλλα καλα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επανηλθααααααα!!!!!Καλημεραααααααααα....

Επιτελους μονη μου με το μωρο και τον Παυλο στο σπιτι...Ημαρτον το τι τραβηξα ουτε να πεθανω δεν προλαβαινα!!!!Και στις 26 ειπε οτι θα ερθει ο αλλος του αδερφος με την φιλη του να κατσουν μια μερα...ναι λεω απο μεσα μου θα ερθουν απο την Θεσσαλονικη μονο για μια μερα...τεσπα ας μην τα ξαναθυμηθω και ζωχαδιαστω πρωινιατικα...

Τι κανετε κοριτσια?Δεν εχω προλαβει να διαβασω τπτ!!!Τα μωρακια σας ολα καλα???

Εμεις παιρνουμε αγωγη γιατι παθαμε στοματιτιδα...εδω και 25 μερες εβλεπα την γλωσσιτσα ασπρη και ελεγα οτι ειναι απο το γαλα...ομως μια μερα που ανοιξε το στομα του και την ειδα λιγο καλυτερα ειπα να το ψαξω, μπηκα στο νετ ειδα για στοματιτιδα,πηρα τηλ κατευθειαν τον γιατρο μου το επιβεβαιωσε και τωρα παιρνουμε σιροπι και τρωμε και αλοιφουλα... :( :(

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα κοιμομαστε απο τις 21:00 το βραδυ αλλα ξυπναμε ανα 3 με 4 ωρες για να φαμε...τωρα παλι κοιμαται και ετσι μπηκα να σας βρω που μου λειψατε πολυ!!!

συγνωμη ΑΘΗΝΑ δεν μενεις εσυ?κ θα ερθουν για μια μερα τωρα ειδικα που εχει κλεισει κ ο δρομος στα Τεμπη??μπα δεν νομιζω...αλλα Μαριανθακη μου δεν ειναι ντροπη να συζηταμε αυτα που μας ενοχλουν κ μας στεναχωρουν...να το συζητησεις μαζι του γιατι τωρα εχεις αλλες προταιρεοτητες!!περαστικουλια στο μικρουλι σου!!!η στοματιτιδα που οφειλεται αληθεια?

PlbZp2.png

Άσπα το μωράκι ειναι κουκλί σκέτο!!! Και εσύ είσαι πολύ όμορφη μανούλα!! Να σου ζήσει!!!

Μαρλεν συμφωνώ για τα libero!!

Tzzia τι κάνει η μικρούλα σου?

Λοιπόν στα δικά μας!! Ζυγιστήκαμε σήμερα και είμαστε.... 4240..!!!!!

Κοριτσια πήραμε 1400 γρ σε 25 μερες και 2.5 πόντους!! Είναι Δόξα το Θεο όλα καλά με τη μπουμπού και μου ειπε οτι εφόσον δεν έχει κάνει κολικούς μεχρι τώρα είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα κάνει!! Σήμερα γίναμε 1 μήνος και μας είπε οτι τα Χριστούγεννα μπορούμε να πάμε μεχρι την αδελφή μου, εφόσον ο μεγάλος μου ανηψιός έχει κανει το εμβολιο της κοινής γρίπης και ο μικρός που ειναι 2 δεν είναι αρρωστος!!! Ααααχ κορίτσια πόσο χάρηκα που θα βγούμε λίγο!!! Σε σπίτι θα πάμε αλλά τουλάχιστον δεν θα ειμαστε εδώ πάλι!!!

ρε συμπεθερα χρονια πολλα στη μπουμπου!!!παραλιγο να το ξεχασω!!!

PlbZp2.png

οι αυπνιες βεβαια καλα κρατουν! αντι να κοιμαται περισσοτερο κοιμαται λιγοτερο!!! μαλλον εχει πονακια κ πανω απο δυο ωρες σερι δεν κοιμαται...

α, ειχε 20% εκπτωση στα Mothercare! οχι σε ολα τα ειδη αλλα εμεις οτι πηραμε ειχε εκπτωση!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ρε συμπεθερα χρονια πολλα στη μπουμπου!!!παραλιγο να το ξεχασω!!!

Καλά μαρή παραλίγο να ξεχάσεις τα μηνογενέθλια της νύφης σου?

Ε φτου σου!!! :lol: :lol: :lol:

Η μπέμπα εγινε μπόμπα mitsaki. χαχαααααααααα

Διαφημίσεις

κορίτσια αν δούμε άσπρα σημαδάκια στη γλώσσα ή στο εσωτερικό των χειλιών και μέσα από τα μαγουλάκια είναι στοματίτιδα κ πρέπει αμέσως να βάλουμε ειδική αλοιφή γιατί εξαπλώνεται πολύ γρήγορα! δεν ισχύει το ίδιο αν τα άσπρα είναι στον ουρανίσκο. αυτό ειναι φυσιολογικό κ όχι στοματίτιδα. είναι σπαστικό γιατί αυτή η κ΄ρεμα κυλιολεκτικά τρώγεται από τα μωρά γι αυτό να είμαστε σχολαστικές με την καθαριότητα των μωρών στα χεράκια κ στις πιπίλες πο βάζουν στο στόμα! κ πείτε κ στους τριγύρω ότι τα μωρά δεν τα φιλάμε στα χεράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (just in case)

170301c7zifsub1b.gif

κοριτσια καλημερα!!!!!

βλεπω τα δικα σας τα μωρακια εχουν προγραμμα ,μονο το δικο μου κοιματε οοοοοοολη την ημερα και το βραδυ ΤΙΠΟΤΑ.

χθες παλι κοιμηθηκε 4΄20.ναι καλα δια βασατε.......και ολα αυτα μετα απο πολυ βυζι......

τι να την κανω δεν ξερω.τωρα μονο τεντωνετε κανει πριτσ και κοιματε ξανα.

βρε τι σκουπα εβαλα βρε τι θορυβο εκανα τιποτα...λες και πηρε lexotanil.Στο τελος μαλλον εγω θα τα παρω το βλεπω...........

iMLpp3.png

να κανω μια ερωτηση?οταν τα μωρακια σας κανουν κακακια τα αλλαζετε αμεσως?

εμενα παντα κανει κακα οταν κοιματε ,λυπαμε να την ξυπνησω!!!!πειτεμου βρε κοριτσια.....

iMLpp3.png

εμενα παντα κανει κακα οταν κοιματε ,λυπαμε να την ξυπνησω!!!!πειτεμου βρε κοριτσια.....

συνηθως τα αφηνα λιγο οταν κοιμοταν αλλα προχθες την ξεχασαμε την μπεμπα και εκανε ενα ωραιοτατο συγκαμα και μαλιστα πολυ δυνατο........ακομα δεν εχει περασει.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εγω θεανούλα την αλλάζω αμεσως στα κακά και πολλες φορες τα ξανακάνει.. :confused: :confused: :confused:

Με τσισα μπορει να την αφησω καμια φορα αν κοιμαται..

Γεια σας κορίτσια, εχω χαθεί, ούτε που θυμαμαι από πότεν έχω να μπω. Ελπίαζω να είστε καλα και εσεις και τα μωρακια σας. Εμεις είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι. Ξεκίνησε ο μπάμπας μας με πυρετό 2 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα, εγω έχω εδώ και μια εβδομάδα πολύ έντονη καταρροή, ο Μαρκελλος περασε τριήμερη ίωση με πυρετό, συναχι, λαιμό και όλα τα σχετικά. Την περασμανη Πέμπτη τρεχαμε νυχτιατικά στο Παιδων Πεντελης, γιατι τον είχε πιάσει έντονο ρίγος και έλεγε "Μαμα, κουνιέμαι" και η μπεμπα μας είναι κι αυτή κρυωμένη, με μυξούλες και δεν μπορεί να φαει καλά. Μαλιστα έχασε και 100 γραμμάρια...

Αυτά τα ωραία, ελπίζουμε να ανακάμψουμε ενόψη Χριστουγεννων γιατί μας εχει παρει λίγο από κάτω.

Gioulies και Ελενίτσα πολύ ωραία τα μωράκια σας. Εμεις ακόμα είμαστε μινιόν.. μόλις 2460 κιλά!!!

Βρε κορίτσια, τα μωρακια σας είναι ήσυχα? Δηλαδή όταν είναι ξύπνια κάθονται μόνα τους στην κούνια ή στο ρηλαξ? Εμένα η μπέμπα οχι. Η θα κοιμάται ή θα είναι αγκαλια.. Τα 'χω παίξει μιλάμε. Στο πιλαξ ούτε για 5 λεπτά, χτυπιέται σα χταπόδι.. Γι΄αυτό ΄εχω εξαφανιστεί κιολας...

Γεια σας κορίτσια, εχω χαθεί, ούτε που θυμαμαι από πότεν έχω να μπω. Ελπίαζω να είστε καλα και εσεις και τα μωρακια σας. Εμεις είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι. Ξεκίνησε ο μπάμπας μας με πυρετό 2 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα, εγω έχω εδώ και μια εβδομάδα πολύ έντονη καταρροή, ο Μαρκελλος περασε τριήμερη ίωση με πυρετό, συναχι, λαιμό και όλα τα σχετικά. Την περασμανη Πέμπτη τρεχαμε νυχτιατικά στο Παιδων Πεντελης, γιατι τον είχε πιάσει έντονο ρίγος και έλεγε "Μαμα, κουνιέμαι" και η μπεμπα μας είναι κι αυτή κρυωμένη, με μυξούλες και δεν μπορεί να φαει καλά. Μαλιστα έχασε και 100 γραμμάρια...

Αυτά τα ωραία, ελπίζουμε να ανακάμψουμε ενόψη Χριστουγεννων γιατί μας εχει παρει λίγο από κάτω.

Gioulies και Ελενίτσα πολύ ωραία τα μωράκια σας. Εμεις ακόμα είμαστε μινιόν.. μόλις 2460 κιλά!!!

Βρε κορίτσια, τα μωρακια σας είναι ήσυχα? Δηλαδή όταν είναι ξύπνια κάθονται μόνα τους στην κούνια ή στο ρηλαξ? Εμένα η μπέμπα οχι. Η θα κοιμάται ή θα είναι αγκαλια.. Τα 'χω παίξει μιλάμε. Στο πιλαξ ούτε για 5 λεπτά, χτυπιέται σα χταπόδι.. Γι΄αυτό ΄εχω εξαφανιστεί κιολας...

μαρκελλακι μου σας ευχομαι ολοψυχα περαστηκα!!!!!!

και γω με την μπεμπα το ιδιο προβλημα εχω ......η θα κοιματε η θα ειναι αγκαλια μου.

καλα για το βραδυ ουτε λογοος κοιματε ολη τηγν ημερα και το βραδυ τραγουδαει.....

συγνωμμη για τα ιερογλυφικα αλλα κοιματε στην αγκαλια μου,,,,,

iMLpp3.png

Ελα βρε Βίκυ και σε σκεφτομουνα.....περαστικα σε ολους σας.

Αντε ο χρονος που φευγει να παρει μαζι του και την γκαντεμια που σας εχει πιασει....

Και εμενα το μωρο αγκαλίτσας ειναι , εσενα ομως υπαρχει εξηγηση.....εχει συνηθισει απο το Μητερα.

Για ρίχτης τιποτα σκυλάδικα μπας και ηρεμίσει.:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...