Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσια απο την ημέρα που έκοψα τον θηλασμό έχω ταράξει το αγαπημένο μου τυρί που ήταν απαγορευμένο στην εγκυμοσύνη (ροκφορ). Το βάζω πάντού, στο τοστ, στην σαλάτα, το αλείφω στο ψωμί. Ήταν το μοναδικό πράγμα που στερήθηκα στην εγκυμοσύνη μου και τώρα του δίνω και καταλαβαίνει. Επίσης τις τελευταίες μέρες έχω πάθει μία ψύχωση με τους πασατέμπους. Έχω ήδη καταναλώσει μισό κιλό και συνεχίζω ακάθεκτη. Ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρόνια είχα να φαω, τώρα πως μου ήρθε ένας θεός ξέρει (ή μάλλον η κλεισούρα φταίει γιατί μασουλάω συνέχεια και θέλω συνεχώς να εναλλασονται οι γεύσεις - γλυκό-αλμυρό).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Άσπα το μωράκι ειναι κουκλί σκέτο!!! Και εσύ είσαι πολύ όμορφη μανούλα!! Να σου ζήσει!!!

Μαρλεν συμφωνώ για τα libero!!

Tzzia τι κάνει η μικρούλα σου?

Λοιπόν στα δικά μας!! Ζυγιστήκαμε σήμερα και είμαστε.... 4240..!!!!!

Κοριτσια πήραμε 1400 γρ σε 25 μερες και 2.5 πόντους!! Είναι Δόξα το Θεο όλα καλά με τη μπουμπού και μου ειπε οτι εφόσον δεν έχει κάνει κολικούς μεχρι τώρα είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα κάνει!! Σήμερα γίναμε 1 μήνος και μας είπε οτι τα Χριστούγεννα μπορούμε να πάμε μεχρι την αδελφή μου, εφόσον ο μεγάλος μου ανηψιός έχει κανει το εμβολιο της κοινής γρίπης και ο μικρός που ειναι 2 δεν είναι αρρωστος!!! Ααααχ κορίτσια πόσο χάρηκα που θα βγούμε λίγο!!! Σε σπίτι θα πάμε αλλά τουλάχιστον δεν θα ειμαστε εδώ πάλι!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια πήραμε 1400 γρ σε 25 μερες και 2.5 πόντους!! Είναι Δόξα το Θεο όλα καλά με τη μπουμπού και μου ειπε οτι εφόσον δεν έχει κάνει κολικούς μεχρι τώρα είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα κάνει!!

γωγουλα τι καλαααααααααααα

ετσι σου πε για τους κολικους ε? αρα να ελπιζω κι εγω οτι δε θα μου κανει? παντως χτες εκλαιγε ξαφνικα χωρις λογο σταματαγε και ξανακλαιγε και ξανασταματαγε, μαλλον πονακια θα ταν.... ε??? και ηθελε μονο αγκαλιτσα...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

γωγουλα τι καλαααααααααααα

ετσι σου πε για τους κολικους ε? αρα να ελπιζω κι εγω οτι δε θα μου κανει? παντως χτες εκλαιγε ξαφνικα χωρις λογο σταματαγε και ξανακλαιγε και ξανασταματαγε, μαλλον πονακια θα ταν.... ε??? και ηθελε μονο αγκαλιτσα...

Είναι λογικό ιριδακι μου ειπε να έχουν ψιλοπονακια.. Και εμενα είχε εχθές λιγακι γιατι δεν ειχε κακα, το θέμα ειναι να μη κανουν κολικους!!

Ας ελπίσουμε, ο Θεός ειναι μεγάλος!!!

Η μπουμπού σου είναι καλά? Εσείς έχετε και αρραβώνες, ε?

Θα την πάρεις μαζί σου τη μπουμπού?

Επανηλθααααααα!!!!!Καλημεραααααααααα....

Επιτελους μονη μου με το μωρο και τον Παυλο στο σπιτι...Ημαρτον το τι τραβηξα ουτε να πεθανω δεν προλαβαινα!!!!Και στις 26 ειπε οτι θα ερθει ο αλλος του αδερφος με την φιλη του να κατσουν μια μερα...ναι λεω απο μεσα μου θα ερθουν απο την Θεσσαλονικη μονο για μια μερα...τεσπα ας μην τα ξαναθυμηθω και ζωχαδιαστω πρωινιατικα...

Τι κανετε κοριτσια?Δεν εχω προλαβει να διαβασω τπτ!!!Τα μωρακια σας ολα καλα???

Εμεις παιρνουμε αγωγη γιατι παθαμε στοματιτιδα...εδω και 25 μερες εβλεπα την γλωσσιτσα ασπρη και ελεγα οτι ειναι απο το γαλα...ομως μια μερα που ανοιξε το στομα του και την ειδα λιγο καλυτερα ειπα να το ψαξω, μπηκα στο νετ ειδα για στοματιτιδα,πηρα τηλ κατευθειαν τον γιατρο μου το επιβεβαιωσε και τωρα παιρνουμε σιροπι και τρωμε και αλοιφουλα... :( :(

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα κοιμομαστε απο τις 21:00 το βραδυ αλλα ξυπναμε ανα 3 με 4 ωρες για να φαμε...τωρα παλι κοιμαται και ετσι μπηκα να σας βρω που μου λειψατε πολυ!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εγώ κορίτσια απο την ημέρα που έκοψα τον θηλασμό έχω ταράξει το αγαπημένο μου τυρί που ήταν απαγορευμένο στην εγκυμοσύνη (ροκφορ). Το βάζω πάντού, στο τοστ, στην σαλάτα, το αλείφω στο ψωμί. Ήταν το μοναδικό πράγμα που στερήθηκα στην εγκυμοσύνη μου και τώρα του δίνω και καταλαβαίνει. Επίσης τις τελευταίες μέρες έχω πάθει μία ψύχωση με τους πασατέμπους. Έχω ήδη καταναλώσει μισό κιλό και συνεχίζω ακάθεκτη. Ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρόνια είχα να φαω, τώρα πως μου ήρθε ένας θεός ξέρει (ή μάλλον η κλεισούρα φταίει γιατί μασουλάω συνέχεια και θέλω συνεχώς να εναλλασονται οι γεύσεις - γλυκό-αλμυρό).

χαχαχαχαχα δεν θα το πιστεψεις!!!τον ιδιο καημο ειχα με την εγκυμοσυνη!!!!!με το που ηρθα σπιτι και μαγειρεψα εκανα κατευθειαν ψαρονεφρι ψητο με σαλτσα ροκφορ:lol::lol::lol::lol::lol:και φυσικα οπως και εσυ το τρωω συνεχεια,α!και αυγα ματια!!!!!!εχω φτασει να τα κανω μια φορα την εβδομαδα..........

βρε αποθημενα που εχουμε!!!!!

καλημερα!!!!

fCS8p3.png

βρε μαριανθη μου,μηπως να το συζητησεις με τροπο τωρα με τον αντρα σου?μην εχεις παλι τα ιδια(δηλαδη μην γινεις υπηρετρια παλι)ξερεις να το φερεις πλαγια,μπας και μιλησει λιγο?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Άσπα το μωράκι ειναι κουκλί σκέτο!!! Και εσύ είσαι πολύ όμορφη μανούλα!! Να σου ζήσει!!!

Μαρλεν συμφωνώ για τα libero!!

Tzzia τι κάνει η μικρούλα σου?

Κοριτσια πήραμε 1400 γρ σε 25 μερες και 2.5 πόντους!! Είναι Δόξα το Θεο όλα καλά με τη μπουμπού και μου ειπε οτι εφόσον δεν έχει κάνει κολικούς μεχρι τώρα είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα κάνει!! Σήμερα γίναμε 1 μήνος και μας είπε οτι τα Χριστούγεννα μπορούμε να πάμε μεχρι την αδελφή μου, εφόσον ο μεγάλος μου ανηψιός έχει κανει το εμβολιο της κοινής γρίπης και ο μικρός που ειναι 2 δεν είναι αρρωστος!!! Ααααχ κορίτσια πόσο χάρηκα που θα βγούμε λίγο!!! Σε σπίτι θα πάμε αλλά τουλάχιστον δεν θα ειμαστε εδώ πάλι!!!

γωγο μια χαρα η μπεμπα!!!!

fCS8p3.png

Είναι λογικό ιριδακι μου ειπε να έχουν ψιλοπονακια.. Και εμενα είχε εχθές λιγακι γιατι δεν ειχε κακα, το θέμα ειναι να μη κανουν κολικους!!

Ας ελπίσουμε, ο Θεός ειναι μεγάλος!!!

Η μπουμπού σου είναι καλά? Εσείς έχετε και αρραβώνες, ε?

Θα την πάρεις μαζί σου τη μπουμπού?

αχ μακαρι μακαρι!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα η μπεμπουλα! ολο μας γελαει και τρελαινομαστε!!!!!!!! πρεπει να χει φτασει 4 κιλακια πια....

δε γινεται να μη τη παρουμε μαζι γιατι θα μαστε ολοι στους αρραβωνες... κριμα να μεινει καποιος πισω για να κρατησει το μωρο... αυτα 1 φορα γινονται... και εξαλλου ειπαν οτι τωρα πια δεν καπνιζει κανεις στα εστιατορια κλπ καλα αν δω τσιγαρο εχω φυγει εννοειται!!!!! ειναι και το κρυο αλλα θα την τυλιξω καλα... ειδομεν!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εμεις παιρνουμε αγωγη γιατι παθαμε στοματιτιδα...εδω και 25 μερες εβλεπα την γλωσσιτσα ασπρη και ελεγα οτι ειναι απο το γαλα...ομως μια μερα που ανοιξε το στομα του και την ειδα λιγο καλυτερα ειπα να το ψαξω, μπηκα στο νετ ειδα για στοματιτιδα,πηρα τηλ κατευθειαν τον γιατρο μου το επιβεβαιωσε και τωρα παιρνουμε σιροπι και τρωμε και αλοιφουλα... :( :(

βρε συ μαριανθουλα κι εμενα το μωρο εχει λιγο ασπρο στη γλωσσα της δεξια και αριστερα..... λες να καταληξει σε στοματιτιδα? ή ειναι προβλημα οταν ειναι οοοολη η γλωσσα??? τι να κανω???? ο dr απο το τηλ εκανε διαγνωση????

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

βρε συ μαριανθουλα κι εμενα το μωρο εχει λιγο ασπρο στη γλωσσα της δεξια και αριστερα..... λες να καταληξει σε στοματιτιδα? ή ειναι προβλημα οταν ειναι οοοολη η γλωσσα??? τι να κανω???? ο dr απο το τηλ εκανε διαγνωση????

ναι ιριδακι...απο το τηλ!!!Ρωτησε τον να δεις τι θα σου πει...

Μαιρουλα αυτη την φορα δεν την ξαναπαταω...αν αρχισουν τα φτιαξε καφε και κανε εκεινο και παρε το αλλο θα γινει της κακομοιρας...γιατι δεν φτανει που μου μπαστακωνονται ειναι και γαιδουρια περιοπης!!!:mad::-x:-x:-x

Ερχεσαι που ερχεσαι ανθρωπε μου μαζεψε τουλαχιστον τα πραγματα σου και αυτοεξυπηρετησου λες και εχεις την υπηρετρια να τρεχει απο πισω!

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερες!!

ΑΛΕΚΑ το γαλα ειναι το frezylac της frezyderm ειναι βιολογικο...μου ειχε πει οτι οποιο γαλα κ να παρω ειναι τα ιδια πανω κατω το μονο που μπορει να διαφερει ειναι αυτο...τωρα τι να σου πω...αυτο του δινω απο την αρχη...

ΓΩΓΩ τι γκομεναρα κορη εχεις!!!!μπραβο το μαναρι μου!!!

Εμεις κοριτσια αποφασισαμε να κατσουμε σπιτι μονοι μας...δεν μπορω τα σουρτα φερτα...αν παμε στους γονεις του μου κακοφαινεται να αφησω τους γονεις μου μονους τους(ειμαι κ μοναχοπαιδι οποτε δεν λεει)αν παμε στους γονεις μου δεν ξερω πως θα φανει στους αλλους,εντωμεταξυ να ειμαστε ολοι μαζι δεν γινεται γιατι ερχεται η θεια μου απο Ροδο θα την τρεχω στα πεθερικα μου?απο που κ ως που...η γυναικα ερχεται να δει την μανα μου τον πατερα μου εμενα το μωρο καταλαβαινεταi μπερδεγουει...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...