Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπουλουκάκι σκέτο....κουκλα ειναι να την χαιρεσε!!!!

καλησπερα κοριτσια!πριν απο λιγο γυρισαμε και εμεις πηγαμε στον παππου και στην γιαγια.

ελενη τον μεγαλο τον ειχα ξαναδει αλλα και ο μικρος τη γκυκας που ειναι!!!λεω στον αρη "ελα να δεις,ποιον θελεις για γαμπρο?"χαχαχαχχαχα,κλεινει προς τον γιαννακη αν και του αρεσε και ο μικρος!!!!

καλα για σενα δεν το συζηταω,σαν να μην γεννησες!!!και κουκλα,μονο εγω ειμαι σαν τρελη στις φωτογραφιες.........

θεανω η μπεμπουλα,θεα!!!!!οτι πρεπει για τσιμπημα στα μαγουλακια!!!

Μαιρουλα, πες του συμπεθερου να αφησει την νυφη να διαλεξει.....

αλεκα και γωγο ποσο ειναι τα μπεμπουλια σας σε βαρος?

ρε κοριτσια τι θα κανω με την μπεμπα,πως θα παρει πιο πολυ βαρος?τρωει περιπου 90-100ml,αλλα κανει κακα συνεχεια.....ενω ο μπεμπης εφτασε 3900.η μπεμπα ειναι 2840 ακομα.......

Ποτε δεν θα τον φτασει ουτε στα κιλα ουτε στο υψος,τα αγορια εχουν αλλη αναπτυξη μην τα συγκρινεις και τρελενεσαι.

ακριβως τα ιδια μου ειπε κ μενα ο παιδιατρος μας γιατι το μωρο μου παιρνει παραπανω βαρος απο οσο πρεπει κ μου απαντησε το ιδιο!οσο θελει εκεινο κ οποτε θελει εκεινο δηλαδη δεν θα το ξυπνας εσυ για να φαει αλλα αυτος θα ξυπναει εσενα:tongue:κ ετσι κ κανουμε

ΕΛΕΝΗ 1 χαζεψα ρε συ με τα παιδακια σου!!!πανεμορφα κοριτσι μου!!καλα μοιαζουν υπερβολικα!!οσο για σενα τι να πω...τα λογια ειναι περιττα!!ΘΕΑ!!

Σ'ευχαριστω πολυ Μιτσακι μου.

εγω μόλις τον ζυγισα...5300!!!!!!:lol:και σαραντιζουμε σε μια εβδομαδα!!!!! βασικα πηρε σχεδον δυο κιλα σε ενα μηνα φτου φτου, καλα να'ναι. Τον πήρα 3420 από νοσοκομειο. Ρε απαιδια... γιατι μου φαινεται αδυνατος??? μαιρη. Το καθε παιδι έχει το ρυθμο του. Ασ'το μωρουλι, γεννηθηκε και μικρουλα! Τα μωρα πρεπει στο εξαμηνο να διπλασιαζουν το βαρος που γεννηθηκαν και στο χρονο να το τριπλασιαζουν. Αν το κανουν αυτο δεν υπαρχει θεμα. Α επίσης, 200 με 250 γρ την εβδομαδα. εσενα πηρε και παραπανω.;)

.

Καλε αυτος θα περασει και τον Αγγελακο....φτου , φτου

Thanks και για τα καλα σου λογια!!!!παντα με τον καλο το λογο εισαι ρε Αλεκα ευχαριστω σπανια το βρισκεις αυτο.......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα. Μόλις μπόρεσα να μπω για ΣΚ γιατί είχαμε τρεχάματα για ψώνια, επισκέψεις κλπ. Ελπίζω όλες να είστε καλά. Πάω να διαβάσω ότι έχασα (νομίζω είχα μείνει στην σελ 85) και επανέρχομαι. Μάλλον αν απαντήσω σε κάτι θα είμαι εκτός θέματος και χρόνου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ρε κοριτσια στην 91 σελίδα φτάσαμε!!!

Τώρα δε θα μας κλεινουν?

Αnyway η παιδίατρος αύριο θα έρθει στις 07.30 το πρωι, στον ύπνο της μας έβλεπε ήθεά να ξέρω????

:P:p:p
.Καλε αυτος θα περασει και τον Αγγελακο....φτου , φτουThanks και για τα καλα σου λογια!!!!παντα με τον καλο το λογο εισαι ρε Αλεκα ευχαριστω σπανια το βρισκεις αυτο.......
:!: με συγκινησες μωρη ρουφιανα!!! Εκτος του ότι εισαι καλο παιδι πάντα θα μου θυμιζεις τα χρονια που νομιζα ότι αντεχω τα παντα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπόν απ' ότι θυμάμαι:

rianna μου κούκλα η μπουμπού σας!!!!!!!!

Eleni1 τα παιδιά σας είναι κουκλάκια και νομίζω ότι μοιάζουν αρκετά!!!!

Aspa θέεεεεεεεεεεεεεεελωωωωωωωωωω και εγώ φώτο ([email protected])

theano μου δεν μπόρεσα να δω την φωτογραφία σας. Μάλλον σβήστηκε.

Σήμερα η μπέμπα μας έκανε την πρώτη της βόλτα μετά τις 2 βόλτες στην εκκλησία. Την πήγα στην γιαγιά μου (97 ετών) να την δει που δεν την είχε δει καθόλου. Επίσης το μεσημέρι πήγα στο CARREFOUR και πήρα μερικά από τα παιχνίδια που χρειαζόμασταν με 20% εκπτωση συν κάποια είδη σπιτιού.

Αυτά και καληνύχτα σε ολες. See you tomorrow.

3qg3p2.png qfe4p2.png

λοιπον εχω βαλει και κανει επισυναψη το mail και σε λιγο θα το εχετε οσες το ζητησατε!!

μαιρουλα δυστυχως ουτε κ εμας μας παει το φορμακι κ ηταν το αγαπημενο μας!!κλαψ..

ρε μιτσακι τι κακο ειναι αυτο????αμαν ρε παιδι μου!!εν το μεταξυ τα δικα μας τα παιδακια ειναι τα πιο φαγανουλια..χιχιχιχι!

εγω 1 εχω να παω το καφε μας εχει τις πιο ομορφες μανουλες και μωρακια!!!!!τελος!!!εξακριβωμενο!!

Διαφημίσεις

ελενη1 και αλεκα εχεται δικιο και η παιδιατρος δεν ειπε τιποτα γιατι πηρε πολυ αλλα ρε γμτ,εινα μικρουλα.....ακουω και κατι νουμερα εδω μεσα και λεω πω πω η δικια μου ειναι....δειγμα η καημενη,ευτυχως το καλο ειναι οτι περνει πολυ υψος και δεν δειχνει τοσο μικρη......πηρε και κατι απο 'μενα:cool:

ασπα και ποσο τους πανε τα κοκκινα επειδη ειναι μελαχροινουλια ε????

τι θα γινει με αυτο το mothercare ποτε θα ξαναστειλει ρε γμτ:mad:????????

fCS8p3.png

Τσα να 'μαι κ εγώ!!!

Ελπίζω απόψε να μην το τραβήξουμε μέχρι τις 3!:-(:-(

Ασπούλα εγώ που σε έχω στο μσν δεν μπορώ να τις δω τις φωτό;;;

Και τι παίζει βρε παιδί μου με αυτό;;; Βάζω εγώ φωτογραφίες κ μπορεί να τις δει μόνο το δίκτυο μου ή όλου του δικτύου μου τα δίκτυα;;;;; (Τι έγραψα πάλι η ρουφιάνα!!!!) Δημόσια δεν μπορεί να τις δει κανένας;; Πρέπει να ξέρει το μειλ μου;;; Πρέπει να τον έχω στο δίκτυο μου για να δει το προφίλ μου;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Kαλημερούδια μανουλίτσες !!!

Το βραδυ κοιμηθηκαμε 12 με 4.30 και μετα ξυπνησε στις 7.15 εκανε δις κακα εφαγε και ξανακοιμηθηκε.

Αν τον αφηνε ....ο κωλος του δεν θα ξυπναγε για να φαει...... :tongue:

Ηθελε και ο Γιαννακης καποιον μεγαλο να κοιμηθει μαζι του(καθε βραδυ αυτο λεει και παντα κοιματε μονος του).

Τον κακομαθε η μαμα μου τις μερες που κοιμοταν σπιτι της και ειχα παει να γεννησω κτλ.

Ειχε βαλει ενα κρεβατακι και κοιμοταν και αυτη στο ιδιο δωματιο.

Τεσπα ειναι καλο παιδακι και καταλαβαινει - ακουει τι του λεω.

Απο την μια μου την δινει που αργουμε να κοιμηθουμε αλλα απο την αλλη μπορω και πινω τον πρωινο μου καφε με την ησυχια μου γιατι αυτα κοιμουντε μεχρι τις 9-9.30 οποτε καλητερα ετσι προς στιγμης και αργοτερα βλεποντας και κανοντας.

Ελενάκι πόση ώρα σου παίρνει από τη στιγμή που θα ξυπνήσει μέχρι να φάει και να ξανακοιμηθεί? Εμένα 1,5 ώρα (θηλασμός, ρέψιμο, άλλαγμα, νανούρισμα) Είμαστε 24 ημερών κοπέλες τώρα πια!!!!

Γογώ περιμένουμε νέα από την παιδίατρο

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι πόση ώρα σου παίρνει από τη στιγμή που θα ξυπνήσει μέχρι να φάει και να ξανακοιμηθεί? Εμένα 1,5 ώρα (θηλασμός, ρέψιμο, άλλαγμα, νανούρισμα) Είμαστε 24 ημερών κοπέλες τώρα πια!!!!

Γογώ περιμένουμε νέα από την παιδίατρο

Την ήμερα αργεί και μπορει και να μην κοιμηθει πάλι.

Αλλα το βράδυ αν δεν κάνει κακά 10 λεπτα ,αν κάνει 1 ώρα.

Ειμαστε όμως και δυο μηνών.....

Μεχρι πριν 2 εβδομαδες καθε φορα που ετρωγε εκανε και κακά,τωρα δεν κανει και ετσι δεν θελει και συνεχια άλλαγμα.

Θα μπει σε πρόγραμα Τζια κανε λιγο υπομονη ακόμα!;)

Ξεχασα να σου πω πως δεν τον κραταω να ρευτει πολυ ώρα, εχω ενα σφυνακι για την κουνια που ανασηκωνει το στρωμα και ετσι τον ξαπλωνω.

καλημέρα σε ολες!!!

τί κανετε κοριτσάκια; εμεις αν κ ξενύχτησες είμασατε καλά κ είπαμε να πούμε ένα γεια πίνοντας τον καφ'ε μας!

η μικ΄ρη μικρή δεν κοιμόταν με τίποτα εχτές! μας κοίταζε κ γέλαγε η ζουζούνα, εγώ ήθελα να κοιμηθώ κ την έβαζα στο στήθος μπας κ αποκοιμηθεί αλλά η καημένη δεν κοιμόταν με τίποτα!!! ευτυχώς είχε το πολύ σκληρός για να πεθάνει:confused::confused: κ το είδα!!! είχα να δω ολόκληρη ταινία...... κάτι χρόνια!! τελικά όταν τέλειωσε η ταινία έκανε πολλλλλλααααααααααααα κακά κ κοιμηθηκε το καλό μου!!! τί ωρα ήταν ούτε που θυμάμαι!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Ενας τροπος για να κοιμηζω το μωρο ειναι το περπατημα....

τον παιρνω επ'ωμου και αρχιζω να περπαταω ολο το σπιτι γυρω-γυρω χωρις να σταματαω, ε σε 5 λεπτα τεζαρει!

Δοκιμασε το μπορει να της αρεσει και της μπεμπας.

επίσης να πω ότι τα λιμπερο είναι κατα τη γνώμη μου πολύ καλύτερα απο τα παμπερς αν κ χοντροκομμένα!!! στη μεγάλη μου κόρη της έβαζα παμπερς κ συνέχεια κατουρημένη την έβρισκα!! τώρα με τα λιμπερο σώθηκα! αν δεν κάνει κακά τη νύχτα δεν την άλλάζω κ είναι μια χαρά!!! στο μεταξύ μη δίνετε κ πολύ σημασία στα νουμερα!!! η εφαρμογή στο κάθε μωράκι παίζει ρόλο!!

άσπα δωσε μου τη χαριστική βολή κ στείλε μου τη φωτο που είσαι κούκλα, έτσι για να σιγουρέψω την κατάθλιψη!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...