Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα ειναι, τη ταιζει ο μπαμπας της και σφίγγεται.. Δεν εχουμε κανει κακακια σήμερα και κοκκινιζουμε ολοκληρες!!! Καταλαβαίνεις!!

Εγώ της πήρα και τα libero να τα δοκιμάσω και μου άρεσαν αρκετα.. Το 2 της πήρα και εγώ αν και δεν υπάρχει περιτωση να ειναι 5 κιλά!!!

Συμπεθέρα ο μπαμπάς ειναι καλά τωρα?

Ναι καρδια μου δοξα το Θεο βγηκε εχτες!!αλλα επειδη ειπαμε μας εχουν μουτζωσει ολους εσπασε η γιαγια μου εχτες τον ωμο της(η μαμα του μπαμπα μου)...τι να πεις....

οσο για τα μπειμπιλινο αυτο το οριακο με τα κιλα κ τις πανες ισχυει για τα αγορακια που κανουν μπανιο με τα τσισακια τους:tongue:εσυ δεν εχεις προβλημα!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΗ μου περαστικα!!!!πως εισαι τωρα??

ΑΝΝΟΥΛΑ συγκινηθηκα κοριτσι μου!!πολλα συγχαρητηρια απο ολες μας!!!ειναι η πιο δυσκολη δουλεια του κοσμου να μεγαλωνεις παιδακια κ εσυ τα καταφερνεις μια χαρα!!Θα σε εχω υποψη μου για συμβουλες!!!

PlbZp2.png

Ρε Αλεκάκι πόσα ml πίνει ο μικρός σου περιπου καθε μέρα?

Εμας που ειναι κοντα στις ημέρες και δε θηλάζουμε για να δώ αν τρώει καλά η μικρή μου..

Γωγουλι εμενα μου τρωει 170-180 ml εξου κ τα κιλα:tongue::tongue:

PlbZp2.png

χα χα ομορφακια!! Και εγω τη θυμαμαι...την ειχα και σε κουκλα. Τι τα θες??? Να σου πω μην ανοιξεις την τρυπα. θα πνιγει το ζωντανό. και εμενα μου τη σπαει που κανει μιαν ωρα, ιδιαιτερα τη νυχτα αλλά τι να κανουμε? Θα περασει και αυτο. Πόσα κιλα ειναι ο μπεμπακος τωρα??? Κοντευει και δυο μηνων το ζουζουνι. Να σου πω, θυμασαι σε περιπτωση πυρετου πανε κατευθυειαν νοσοκομειο πριν το 2μηνο ή το 3μηνο??

εγω του εχω παρει την μεγαλυτερη θηλη κ πινει πιο ανετα τωρα

PlbZp2.png

λοιπον δεν εχω διαβασει τιποτα γιατι ειναι ξυπνιο το μικρο κ θα το παω για μπανιο..μαιρη σου εστειλα φωτο..γωγω εστειλα και σε εσενα αλλα κατι προβλημα γινεται με το hotmail και δεν πρεπει να το πηρες..θα ξαναπροσπαθησω..

Διαφημίσεις

οχι δε νομιζω να ειναι τιποτα απο αυτα ευτυχως,να σαι καλα που το ψαξες,ψαχνω κ εγω.

ααα ρωτησα κ τι να κανω αμα θελω να βγω κ μου πε να του δωσω συμπληρωμα,μου πε για θηλαστρο αλλα για μια φορα στο τοσο δεν μπαινω στη διαδικασια.

αντε ρε καλα σου λενε τα κοριτσια!!!γεννησες φυσιολογικα κοριτσαρα μου γι αυτο!!εμενα με το που ηρθε ο παιδιατρος στο σπιτι το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν οτι γεννησα με καισαρικη γιατι ηταν ολα οκ κ του λεω τι εννοεις κ μου λεει τα παιδακια που γεννιουνται φυσιολογικα συνηθως εχουν εξογκωματακια στο κεφαλι μπορει η μια πλευρα να ειναι πιο πρησμενη κλπ κλπ κ οτι στο τριμηνο στρωνουν!!μην αγχωνεσαι κοριτσαρα μου!!

PlbZp2.png

λοιπον δεν εχω διαβασει τιποτα γιατι ειναι ξυπνιο το μικρο κ θα το παω για μπανιο..μαιρη σου εστειλα φωτο..γωγω εστειλα και σε εσενα αλλα κατι προβλημα γινεται με το hotmail και δεν πρεπει να το πηρες..θα ξαναπροσπαθησω..

καλε τι ομορφος μπεμπακος!!!και νομιζω οτι σου μοιαζει ασπα!!!

α! το φορμακι το κοκκινο το εχουμε και εμεις,αγαπημενο!!!!!!αλλα δυστηχως δεν μας κανει αλλο:-(αλλα το ξεσκισαμε:-P

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

μιτσακη περαστικα στον μπαμπα σου και στην γιαγια!σιδερενιος μιας και βγηκε.

καλα ο μπεμπης τεραστιος??????αλλα τρωει και πολυ το παιδι,φτου φτου!!!!!!

ευχαριστω Μαιρουλα μου!!!ωπαααα...μας την πεσανε :tongue::tongue:ψιλομουγκριζει παω να δω κ αν ειναι ξαναμπαινω φιλακια αγαπουλες!!!

PlbZp2.png

αλεκα και γωγο ποσο ειναι τα μπεμπουλια σας σε βαρος?

ρε κοριτσια τι θα κανω με την μπεμπα,πως θα παρει πιο πολυ βαρος?τρωει περιπου 90-100ml,αλλα κανει κακα συνεχεια.....ενω ο μπεμπης εφτασε 3900.η μπεμπα ειναι 2840 ακομα.......

εγω μόλις τον ζυγισα...5300!!!!!!:lol:και σαραντιζουμε σε μια εβδομαδα!!!!! βασικα πηρε σχεδον δυο κιλα σε ενα μηνα φτου φτου, καλα να'ναι. Τον πήρα 3420 από νοσοκομειο. Ρε απαιδια... γιατι μου φαινεται αδυνατος??? μαιρη. Το καθε παιδι έχει το ρυθμο του. Ασ'το μωρουλι, γεννηθηκε και μικρουλα! Τα μωρα πρεπει στο εξαμηνο να διπλασιαζουν το βαρος που γεννηθηκαν και στο χρονο να το τριπλασιαζουν. Αν το κανουν αυτο δεν υπαρχει θεμα. Α επίσης, 200 με 250 γρ την εβδομαδα. εσενα πηρε και παραπανω.;)

Ρε κοριτσια εμενα δεν μου εχει κανει κολικους ακομα τουλαχιστον ...μαλλον ειχε δικιο ο παιδιατρος για το γαλα που μας εδωσε:rolleyes:μακαρι να μην μου κανει!

τι γαλα παιρνεις Μητσακι μου??? Εμενα ειχε λιγα πονακια για καμι εβδομαδα και από εχθες σταματησε. Δεν έκλαιγε αλλα σφιγγοταν πολύ... θα δουμε από εδω και περα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...