Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!πριν απο λιγο γυρισαμε και εμεις πηγαμε στον παππου και στην γιαγια.

ελενη τον μεγαλο τον ειχα ξαναδει αλλα και ο μικρος τη γκυκας που ειναι!!!λεω στον αρη "ελα να δεις,ποιον θελεις για γαμπρο?"χαχαχαχχαχα,κλεινει προς τον γιαννακη αν και του αρεσε και ο μικρος!!!!

καλα για σενα δεν το συζηταω,σαν να μην γεννησες!!!και κουκλα,μονο εγω ειμαι σαν τρελη στις φωτογραφιες.........

θεανω η μπεμπουλα,θεα!!!!!οτι πρεπει για τσιμπημα στα μαγουλακια!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δαλιδα σε περιπτωση που σου ξαναχρειαστει η παιδιατρος μου ειπε ντεπον σιροπι για παιδια 1,5ml στον δικο μου οταν ηταν 3700.παντως εδωσα μια μερα και εκανε δουλεια για τους πονους που ειχε απο τους κολικους.

fCS8p3.png

αλεκα και γωγο ποσο ειναι τα μπεμπουλια σας σε βαρος?

ρε κοριτσια τι θα κανω με την μπεμπα,πως θα παρει πιο πολυ βαρος?τρωει περιπου 90-100ml,αλλα κανει κακα συνεχεια.....ενω ο μπεμπης εφτασε 3900.η μπεμπα ειναι 2840 ακομα.......

fCS8p3.png

αλεκα και γωγο ποσο ειναι τα μπεμπουλια σας σε βαρος?

ρε κοριτσια τι θα κανω με την μπεμπα,πως θα παρει πιο πολυ βαρος?τρωει περιπου 90-100ml,αλλα κανει κακα συνεχεια.....ενω ο μπεμπης εφτασε 3900.η μπεμπα ειναι 2840 ακομα.......

Μαιρουλα αύριο το πρωι θα ερθει η παιδιατρος.. Θα σου πώ αμέσως μολις μάθω!!

Απο το μαιευτήριο βγήκαμε πάντως 2820..

καλησπερα κοριτσακια μου!!

δεν εχω διαβασει τιποτα ακομα...εχτες σαραντησαμε κ τον πηγαμε στην εκκλησια!!με το που μπηκαμε στην εκκλησια εριξε ενα χαμογελο το σκατουλι!!τον πηρε ο παππας για να τον κανει βολτα στο ιερο κ τον κοιταζε μες στα ματια!!ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!καλα γενικα δεν γκρινιαζει αλλα δεν περιμενα στην αγκαλια του παππα να ειναι ηρεμος!!σημερα ειχε κ τελεια μερα κ πηραμε το καροτσακι κ πηγαμε βολτα στις γιαγιαδες!!ξελαμπικαρα κ γω!αυριο παω κ στον γιατρο να με δει.εχτες τον ζυγισαμε κ ειναι 5420!!

PlbZp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!

δεν εχω διαβασει τιποτα ακομα...εχτες σαραντησαμε κ τον πηγαμε στην εκκλησια!!με το που μπηκαμε στην εκκλησια εριξε ενα χαμογελο το σκατουλι!!τον πηρε ο παππας για να τον κανει βολτα στο ιερο κ τον κοιταζε μες στα ματια!!ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!καλα γενικα δεν γκρινιαζει αλλα δεν περιμενα στην αγκαλια του παππα να ειναι ηρεμος!!σημερα ειχε κ τελεια μερα κ πηραμε το καροτσακι κ πηγαμε βολτα στις γιαγιαδες!!ξελαμπικαρα κ γω!αυριο παω κ στον γιατρο να με δει.εχτες τον ζυγισαμε κ ειναι 5420!!

Φτου, φτου σκόρδα το παιδί!!!

Καλή ανατροφή μιτσάκι, να τον δεις όπως επιθυμείς!!!

Διαφημίσεις

Φτου, φτου σκόρδα το παιδί!!!

Καλή ανατροφή μιτσάκι, να τον δεις όπως επιθυμείς!!!

συμπεθεραααααα!!!τι κανει η νυφη μου??:P:P

εγω δεν μπορεσα να δω της Θεανουλας τη φωτο...μαλλον την εσβησε:(αλλα κ της Ασπουλας μας που ειναι?

Ρε κοριτσια εμενα δεν μου εχει κανει κολικους ακομα τουλαχιστον ...μαλλον ειχε δικιο ο παιδιατρος για το γαλα που μας εδωσε:rolleyes:μακαρι να μην μου κανει!

PlbZp2.png

δεν πρόλαβα να δω την διαφήμιση αλλα κατι πρόλαβα να ακούσω στο Μαρινόπουλο εχει πρόσφορα της πάνες? Είδε καμιά?

Αυτά τα λιμπερο καθολου δεν μου αρεσανε χοντρα είναι καλύτερα ήταν τα παμπερς. Ο μικρος είναι 3700 να περάσω στο 2 νούμερο?. Το 1 είναι από 2-5κιλα πάλι δεν με καλύπτει?

οχι ακομα τουλαχιστον ετσι μου ειπαν 2 παιδιατροι αλλα κ η μαια μου...εγω για να καταλαβεις περασα στο 2 (παμπερς)νουμερο οταν ο μικρος πηγε 5 κιλα(το 2 ειναι απο3-6 κιλα κ σωθηκα δεν τον εχω ξαναβρει κατουρημενο εδω κ 2 βδομαδες

PlbZp2.png

συμπεθεραααααα!!!τι κανει η νυφη μου??:P:P

εγω δεν μπορεσα να δω της Θεανουλας τη φωτο...μαλλον την εσβησε:(αλλα κ της Ασπουλας μας που ειναι?

Ρε κοριτσια εμενα δεν μου εχει κανει κολικους ακομα τουλαχιστον ...μαλλον ειχε δικιο ο παιδιατρος για το γαλα που μας εδωσε:rolleyes:μακαρι να μην μου κανει!

Καλα ειναι, τη ταιζει ο μπαμπας της και σφίγγεται.. Δεν εχουμε κανει κακακια σήμερα και κοκκινιζουμε ολοκληρες!!! Καταλαβαίνεις!!

Εγώ της πήρα και τα libero να τα δοκιμάσω και μου άρεσαν αρκετα.. Το 2 της πήρα και εγώ αν και δεν υπάρχει περιτωση να ειναι 5 κιλά!!!

Συμπεθέρα ο μπαμπάς ειναι καλά τωρα?

μια χαρα...αφου το τρωνε...εγω ειχα παρει την παιδιατρο κ της ειπα οτι το παιδι τρωει πολυ τι να κανω??κ μου λεει να το ταιζεις οσο θελει..κ λεω θα σκασει κ απαντησε οτι δεν παθαινει τιποτα..το πολυ πολυ να σου κανει καμια γουλια...

ακριβως τα ιδια μου ειπε κ μενα ο παιδιατρος μας γιατι το μωρο μου παιρνει παραπανω βαρος απο οσο πρεπει κ μου απαντησε το ιδιο!οσο θελει εκεινο κ οποτε θελει εκεινο δηλαδη δεν θα το ξυπνας εσυ για να φαει αλλα αυτος θα ξυπναει εσενα:tongue:κ ετσι κ κανουμε

ΕΛΕΝΗ 1 χαζεψα ρε συ με τα παιδακια σου!!!πανεμορφα κοριτσι μου!!καλα μοιαζουν υπερβολικα!!οσο για σενα τι να πω...τα λογια ειναι περιττα!!ΘΕΑ!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...