Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω!!!!!

Δεν μπορω να καταλαβω ακομα,η παιδιατρος ετσι ειπε........

...θα ηθελα παντως.....θα δουμε.

αν ο μικρος εχει κ μπλε ματι ελενη μου να μπω στο ψυγειο κ να τον περιμενω!!!!!!!:tongue::tongue:κουκλακια ειναι τα παιδακια σου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν ο μικρος εχει κ μπλε ματι ελενη μου να μπω στο ψυγειο κ να τον περιμενω!!!!!!!:tongue::tongue:κουκλακια ειναι τα παιδακια σου!!!!

000203FB.gif

πολλαααα ευχαριστωωωωω!!!!!

εχω φουσκωσει σαν παγωνι......

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

11 ξεκινησε ο μπεμπης και 11.30 η μπεμπα!!τα πλακωσαμε 150 ο ενας 110 η αλλη!!κανουμε καλα που τα πλακωνουμε???αλλιως βρε παιδια ξυπνανε πολυ νωρις!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

11 ξεκινησε ο μπεμπης και 11.30 η μπεμπα!!τα πλακωσαμε 150 ο ενας 110 η αλλη!!κανουμε καλα που τα πλακωνουμε???αλλιως βρε παιδια ξυπνανε πολυ νωρις!!!

Μπα....δεν νομιζω.Και εγω με το που θα ανοιξει τα ματια του κατευθειαν τον κονεξαρω με το βυζι.

Αλλες φορες κοιματε αλλες οχι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μια χαρα...αφου το τρωνε...εγω ειχα παρει την παιδιατρο κ της ειπα οτι το παιδι τρωει πολυ τι να κανω??κ μου λεει να το ταιζεις οσο θελει..κ λεω θα σκασει κ απαντησε οτι δεν παθαινει τιποτα..το πολυ πολυ να σου κανει καμια γουλια...

ο μπεμπης εχει γινει μπομπος!!θα σας βαλω κι εγω φωτο να δειτε!!το αποφασισα!!

egrafa kai xathikan ola!εννοειται οτι θα τρεξω για υπνο!τελειωνει το βρασιμο στο νερο για το θερμος και τρεεεεχωωω!!!γιατι οταν ξυπνησει θα αρχισει η σειρηνα για φαγητο..δε μου λετε..ξερετε αν τα pampers ta simply dry ειναι καλα?ειναι τα καινουρια τα φθηνα..ρωτω διοτι μια φιλη μου τα βαζει πλεον στο παιδακι της κ ειπε ειναι καλα και δεν της εχουν κανει προβλημα,,απλα η διαφορα απο τ αλλα ειναι η ζωγραφια που εχει μονο στη ζωνη λεει κ οχι σε ολο το pampers..γνωριζετε?

Διαφημίσεις

egrafa kai xathikan ola!εννοειται οτι θα τρεξω για υπνο!τελειωνει το βρασιμο στο νερο για το θερμος και τρεεεεχωωω!!!γιατι οταν ξυπνησει θα αρχισει η σειρηνα για φαγητο..δε μου λετε..ξερετε αν τα pampers ta simply dry ειναι καλα?ειναι τα καινουρια τα φθηνα..ρωτω διοτι μια φιλη μου τα βαζει πλεον στο παιδακι της κ ειπε ειναι καλα και δεν της εχουν κανει προβλημα,,απλα η διαφορα απο τ αλλα ειναι η ζωγραφια που εχει μονο στη ζωνη λεει κ οχι σε ολο το pampers..γνωριζετε?

αγω ασπα μου δεν τα δοκιμασα ακομη..

μολις χτυπησα 2 μελομακαρονα παρακαλω που εχω φτιαξει μετα χερακια ,της ,μαμας μου:tongue::tongue:!!!τελεια!!!και εχω σκοπο να φαω κ λιγο τσιζκεικ τ απογευμα..παει ενα γλυκακι μετα τον υπνο ετσι?αντε βρε λιτσακι να δουμε τα ζουζουνια!εγω εχω φωτο του μικρου στο msn!

μολις χτυπησα 2 μελομακαρονα παρακαλω που εχω φτιαξει μετα χερακια ,της ,μαμας μου:tongue::tongue:!!!τελεια!!!και εχω σκοπο να φαω κ λιγο τσιζκεικ τ απογευμα..παει ενα γλυκακι μετα τον υπνο ετσι?αντε βρε λιτσακι να δουμε τα ζουζουνια!εγω εχω φωτο του μικρου στο msn!

πως τον βλεπω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...