Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια να σας πω............. ελπιζω να μην κανω βλακεια!

το μωρο εφαγε στις 12 και ηταν να φαει στις 4 ας πουμε αλλα δεν την επαιρνε ο υπνος με τιποτα και μας ταραξε ωσπου κοιμηθηκε στις 4!!!!!!!! μετα απο μιση ωρα το πολυ εκλαιγε να φαει????????? και της δινω λιγο πιπιλα οπως ηταν ξαπλα και ξανακοιμηθηκε αμεσως και ξυπνησε 7.30 αλλα κι εγω δεν αντεχα εκεινη την ωρα στις 4 να τη ταισω ημουν πτωμα.. μηπως δεν εκανα καλα που την αφησα τοσες ωρες νηστικη? και το στηθος τουμπανο... πλυμηρισα ολα τα ρουχα.... αλλα ημουν πτωμααααααααα

αν πειναγε θα ξανακοιμοταν???????????? αυτο αναρωτιεμαι........

Ακαρδη μανα.......

πειναγε το πουλακι μου.....

με μια φορα δεν παθαινει τπτ καλε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα όμορφες!!!

αχ παει χάθηκα!!! αυτό ήταν!!! η τριτεκνία σηματοδότησε κ το τελος της κοινωνικής μου ζωής!!!

ουτε καφέ κ σερφάρισμα στο ίντερνετ, ούτε συναναστροφές με κοσμο( είναι κ η σκατογρίπη στη μέση), ούτε τίποτα!!!! είμαστε όλοι σε καραντίνα επί του παρόντος και σκέφτομαι πως όταν περάσουν όλα αυτά και βγούμε στον έξω κόσμο πώς θα ενσωματωθούμε στο κοινωνικό σύνολο;;;;:confused:

άραγε ο χόμο σάπιενς να αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσαρμογή του;:rolleyes: γιατί εγώ τουλάχιστον έτσι θα καταντήσω: πρωτόγονη!!! είναι που δεν εξασκώ κ την ελληνική γλώσσα πολύ μιας κ ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα!! άντε να πάρει την άδεις επιτέλους!!!!!

εσείς είστε όλες καλά;;;

τα ιδια και εμεις....και ας μην εχουμε τρια!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ίριδα δεν ξερω από θηλασμο οπότε μπορει να σου λεω αηδιες... το ειχε πει προσφατα ένας παιδιατρος στην εκπομπη το παιδι μου και εγω... όμως για να λέει ο γιατρος σου ετσι, έτσι θα ειναι....

Ρε παιδια η ΓΟΠ πότε εμφανιζεται, σε ποιο μηνα συνηθως?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως τρώω γιαούρτι με μελι κάθε βραδυ!!! βασικά είχα ακούσει για ένα περιστατικό με βρέφος <12 μηνών που έπαθε αλλεργία από το μέλι, πέρυσι ήταν, αλλά για το θηλασμό νόμιζα ότι ήταν οκ! λέτε να κάνω καμία΄βλακεία;;;

170301c7zifsub1b.gif

εγώ πάντως τρώω γιαούρτι με μελι κάθε βραδυ!!! βασικά είχα ακούσει για ένα περιστατικό με βρέφος <12 μηνών που έπαθε αλλεργία από το μέλι, πέρυσι ήταν, αλλά για το θηλασμό νόμιζα ότι ήταν οκ! λέτε να κάνω καμία΄βλακεία;;;

To μελι δεν κανει να το φαει το μωρο εως ενος ετους,οχι η μαμα που θηλαζει.!!!

αχ ελένη τί καλά τα παιδάκια σου!!! κ εσύ φυσικά μια χαρά είσαι!!!!! έχεις σαραντήσει ε, και δείχνεις λαμπερή!!!!! μόνο εγώ θα υποδεχτώ το νέο έτος αρκούδα!!!!!

ερώτηση: αυτά τα πολλά κ μάυρα μαλλιά του μωρού θα πέσουν κ θα βγουν άλλα; κ αν ναι ποτε γίνεται αυτο;

σε ρωτώ γιατί εμένα τα πρώτα βγήκαν ξανθα κ φαλακρά ενώ η τρίτη μελαχρινή κ με πολύ μαλλί!!!!:confused::confused::confused: περίεργο μιας κ οι γονείς είμαστε πολύ ανοιχτοί στα χρώματα!!!! ο άντρας μου λίγο χλώμιασε οταν την πρωτοείδε!!! εμένα πάντως δε με νοιάζει!!! όπως δήλωσα άλλωστε είμαι σίγουρη ότι είναι δικιάμου μιας κ την είδα να βγαίνει.... κ ήταν κ 4 φορές τυλιγμένη με το λώρο το πουλάκι μου!!! σαν κοκορέτσι το καημένο... ξετύλιγε ο γιατρός ....

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!λοιπον εσεις λετε για βολτες.....εγω πηγα για μια ωριτσα σε μια γιορτη χθες ξκ ημουν σε αναμμενα καρβουνα..τι να λεει λοιπον να βγω χωρις το μικρο???μεσα κ παλι μεσα...

οσο καλα μου κοιμοταν στην αρχη το μικρο τωρα τα εχει σκατ@@ει...παλι αυπνη σημερα με 3 ωρες υπνο και πολυ πονοκεφαλο...κοιμαται ολη μερα κ τη νυχτα τριαλαλει τριαλαλο!!!!

εχει κ γκρινια σημερα τελεια ...κ ο αντρας μου δουλεια,κ πααλι θα ειμαι χωμα!!

δε θυμαμαι τι γραψατε κ δε μπορω να ξαναδιαβασω,...ημικρανια βλεπετε..

δαλιδα μου το μαλλακι αλλιως το ειχα φανταστειαλλα δεν εγινε ετσι..δεν πειραζει ομως...ολα καλα

Τα μαλλια νομιζω πως πεφτουν αλλα σε μερικα μωρα μεχρι να πεσουν βγαινουν τα καινουργια και δεν φαινετε.

Και εμενα ο Γιαννης ηταν καραφλακι και ξανθο, καμμια σχεση με το μωρο.

Παντος και ο μπαμπας ειναι στα χρωματα μου.

Ξανθος και με γαλανο ματι ηταν ο παππους μου -της μαμας μου ο μπαμπας-.

αχ ελένη τί καλά τα παιδάκια σου!!! κ εσύ φυσικά μια χαρά είσαι!!!!! έχεις σαραντήσει ε, και δείχνεις λαμπερή!!!!! μόνο εγώ θα υποδεχτώ το νέο έτος αρκούδα!!!!!

ερώτηση: αυτά τα πολλά κ μάυρα μαλλιά του μωρού θα πέσουν κ θα βγουν άλλα; κ αν ναι ποτε γίνεται αυτο;

σε ρωτώ γιατί εμένα τα πρώτα βγήκαν ξανθα κ φαλακρά ενώ η τρίτη μελαχρινή κ με πολύ μαλλί!!!!:confused::confused::confused: περίεργο μιας κ οι γονείς είμαστε πολύ ανοιχτοί στα χρώματα!!!! ο άντρας μου λίγο χλώμιασε οταν την πρωτοείδε!!! εμένα πάντως δε με νοιάζει!!! όπως δήλωσα άλλωστε είμαι σίγουρη ότι είναι δικιάμου μιας κ την είδα να βγαίνει.... κ ήταν κ 4 φορές τυλιγμένη με το λώρο το πουλάκι μου!!! σαν κοκορέτσι το καημένο... ξετύλιγε ο γιατρός ....

κ εγω τρωω καθε βραδυ γιαουρτι με μελι!!!!στις 1 , 2,3...αναλογα...πριν κοιμηθω!!!κ εγω αρκουδα θα το υποδεχτω το νεο ετος..γι αυτο τρωω κ τοσο μελι!!!!

ΕΛΕΝΗ ΦΟΒΕΡΕς φωτο!!!!

Κουκλιά οικογενειακώς!!!!! Το μικρό πήρε τις ματάρες του Γιαννάκη;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κουκλιά οικογενειακώς!!!!! Το μικρό πήρε τις ματάρες του Γιαννάκη;

Ευχαριστω!!!!!

Δεν μπορω να καταλαβω ακομα,η παιδιατρος ετσι ειπε........

...θα ηθελα παντως.....θα δουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...