Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

εμεις περασαμε χθες ενα βραδυ κολαση!!!!!η μικρη μου εκλαιγε συναιχεια απο τους καταραμενους κολοικους,εγω να εχω τυψεις γιατι εβαλα στην διατροφη μου γαλακτοκομικα και μαλλον αυτα ευθυνονται και το γαιδουρι ο αντρας μου διπλα να κοιματε του καλου καιρου!!!!!!μου ηρθε να τον πεταξω απο το κρεβατι μιλαμε!!!!!και οταν του ειπα οτι οι κολοικοι την επιασαν επειδη εφαγα γαλακτοκομικα μοε ειπε και χαζη.φταιω αν το κανω το εγλημα?οχι θα φταιω?

Α εμένα μια νύχτα που έκλαιγε κ ξύπνησε τυχαία ο άντρας μου για κατούρημα μου λέει "να του δώσουμε λίγο ντεπονάκι να ηρεμήσει:confused::confused:;" Αν έκανε του λέω να μου έβρισκες κ τη ποσότητα που θα έπρεπε να πάρει στις 3 την νύχτα;;;;

εμενα πινει 120μλ ανα 3ωρο. αν βαλω 150 τα αφηνει... αλλα λεω να μεγαλωσω λιγο τη τρυπουλα στη θηλη, γιατι κανει 20 λεπτα να πιει... μηπως κουραζεται κ δεν τα πινει τα 150?

εγω τη θυμαμαι τη Χαιντι... υπηρχα τοτε... καποιες αλλες ομως οχι!!!

Πάντως η παιδίατρος η δική μου επέμενε να ανοίξω τρύπες από την αρχή για να τρώει γρήγορα κ πολύ κ να μην χαζευει κ αποκοιμιέται!! Και όταν της είπα θα πνιγεί το έρμο, με αποστόμωσε θυμίζοντας μου πως στο νοσοκομείο πίνουν σε μπουκαλάκι με 3 τρύπες στην θηλή:rolleyes::rolleyes:

Όχι ότι το ασπάστηκα εντελώς βέβαια ε;;

κατα τα αλλα ειμαστε 57 εκατοστα 4500 κιλακια.καλα παμε.θα παω να της παρω και σφηνακι για να μη γυρναει καφαλακι στο ριλαξ,παντως δεν εχει καμμια σχεση απο οταν γεννηθηκε,αρα πιστευω οτι θα στρωσει.

Πανύψηλη!!!!!!! Ευγε, να την χαίρεσαι!!! Όσο για δώρο Ταλιμπανάκου φέτος έχουν πολλά ενδιαφέροντα για αγοράκια, θα βρείς σίγουρα κάτι καλό...

καλησπερα,....λοιπον σημερα υποτιθεται οτι πηγα στο κομμωτηριο να σουλουπωσω λιγο την πρωτομη τουλαχιστον αλλα μαλλον απετυχε κ αυτη η προσπαθεια...:confused::confused:τελοσπαντων τον επομενο μηνα βλεπουμε;);)

τα βαψα τελικα κ εκανα κ ανταυγιες αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο που ηθελα...πηρα το οκ απο τη γυναικολογο για βαφη...ημουν στο κομμωτηριο απο 9:30 -16:00:confused::confused::confused::confused:δεν ανοιγαν τα παλιομαλλα με τιποτα!!κ ειμαι κ αυπνη απο χθες...φοβερο 2 ωρες καυταφερα κ κοιμηθηκα...ο μικρος ηταν στα μπουζουκια....!!!!!

Τι δεν πέτυχε με το μαλλί βρε Ασπούλα;;; Anyway με γεια σου!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια!!!!!!!

Μιλάμε ξυπναω με τρελή πεινα καθε πρωί....μια που δεν τωω πια ( αφου αυτο το κορμι θελει θυσιες:rolleyes:) το πρωι που ξυπναω μπορω να φαω όλο το ψυγειο!!!

Καλα καοιμηθηκαμε, δοξα τον Θεό, ευχαριστουμε!

Ελένη1 εσύ νομίζω είχες αναφέρει κάτι για ΓΟΠ;;; Τι συμπτώματα έχει κ τι σε παίρνει να κάνεις εκτός της φαρμακευτικης αγωγής;;;
δες εδω Δαλιδουλα...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22890&highlight=%E3%E1%F3%F4%F1%EF%EF%E9%F3%EF%F6%E1%E3%E9%EA%E7+%F0%E1%EB%E9%ED%E4%F1%FC%EC%E7%F3%E7

και εδω ..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814&highlight=%E3%E1%F3%F4%F1%EF%EF%E9%F3%EF%F6%E1%E3%E9%EA%E7+%F0%E1%EB%E9%ED%E4%F1%FC%EC%E7%F3%E7 και εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43069&highlight=%E3%E1%F3%F4%F1%EF%EF%E9%F3%EF%F6%E1%E3%E9%EA%E7+%F0%E1%EB%E9%ED%E4%F1%FC%EC%E7%F3%E7

Α εμένα μια νύχτα που έκλαιγε κ ξύπνησε τυχαία ο άντρας μου για κατούρημα μου λέει "να του δώσουμε λίγο ντεπονάκι να ηρεμήσει:confused::confused:;" Αν έκανε του λέω να μου έβρισκες κ τη ποσότητα που θα έπρεπε να πάρει στις 3 την νύχτα;;;;

:P ωραιος....καλα που τα μεγαλωνουμε εμεις τα παιδακια μας και αυτοι απλά 'βοηθανε'!!

Πάντως η παιδίατρος η δική μου επέμενε να ανοίξω τρύπες από την αρχή για να τρώει γρήγορα κ πολύ κ να μην χαζευει κ αποκοιμιέται!! Και όταν τ είπα θα πνιγεί το έρμο, με αποστόμωσε θυμίζοντας μου πως στο νοσοκομείο πίνουν σε μπουκαλάκι με 3 τρύπες στην θηλή:rolleyes::rolleyes:

Όχι ότι το ασπάστηκα εντελώς βέβαια ε;;!!

εγω πάντως και με την μια τρυπα βλέπω ότι πονιγεται καμια φορα.... όταν πειναει πολυ. Αλλα συνηθως χαζευει καικανει και ο δικός μου μια ωρα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελένη1 εσύ νομίζω είχες αναφέρει κάτι για ΓΟΠ;;; Τι συμπτώματα έχει κ τι σε παίρνει να κάνεις εκτός της φαρμακευτικης αγωγής;;;

Καλημερα!!!

Τα συμπτωματα ειναι εμετοι με μεγαλη ενταση (ρουκετες) οχι γουλιτσες.Προλυπτικα μπορεις απλα να κρατας το μωρο περισοτερη ωρα σε καθετη θεση μετα το γευμα για να ρευτει(30 λεπτα) και να σηκωσεις το στρωματακι του ετσι ωστε να εχει μια κληση και να μην ειναι καθετα.Με λιγα λογια πρεπει το εχεις ψιλοόρθιο ολη την ωρα.Ακομα αν μπορεις να δινεις μικροτερα γευματα και πιο τακτικα(για να μην πειναει).

Αν και οι γιατροι αμεσως συστηνουν αντιαναγωγικο γαλα ο θηλασμος ειναι ο καλητερος.

Η ΓΟΠ δεν ειναι κατι σοβαρο περναει σιγα σιγα οταν μπει το μωρο στις στερεες τροφες.

(εσυ θηλαζεις?)

Τι σου παρουσιαζει και ανησυχεις?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αυτη η παιδίατροι που λενε να ''ανοιξετε'' τρυπα στην πιπιλα ,δεν ξερουν πως ποια πωλουντε ετοιμες με ροη 1-2-3 ?

Που ζουνε στον μεσαίωνα ?

Σιγα μην τρυπαμε τις πιπιλες με παραμανες οπως εκαναν οι γιαγιαδες μας....

Διαφημίσεις

Ξεχασα να δηλωσω το ωραριο.

23.50 - 04.00

05.00 - 08.00

Την ωρα που το ξαπλωνα στις 5 φωναζει ο Γιαννης μαμαααα....

παω και τον βρισκω στα μισα(ερχοτανε κοιμισμενος)....

-''μαμα ητανε κατι ''φουσκώνες'' :shock:μου λεει.

-Σσσσσσσ....ονειρο ητανε Γιαννακη μου κοιμησου ,θελεις λιγο γαλα?

-Ναι

Του πηγα γαλα το ηπιε κοιμισμενος και τωρα περιμενω να ξυπνησει να μου πει τι ειναι αυτες οι φουσκώνες γιατι με εχει φαει η αγωνια.....:roll:

καλημερα όμορφες!!!

αχ παει χάθηκα!!! αυτό ήταν!!! η τριτεκνία σηματοδότησε κ το τελος της κοινωνικής μου ζωής!!!

ουτε καφέ κ σερφάρισμα στο ίντερνετ, ούτε συναναστροφές με κοσμο( είναι κ η σκατογρίπη στη μέση), ούτε τίποτα!!!! είμαστε όλοι σε καραντίνα επί του παρόντος και σκέφτομαι πως όταν περάσουν όλα αυτά και βγούμε στον έξω κόσμο πώς θα ενσωματωθούμε στο κοινωνικό σύνολο;;;;:confused:

άραγε ο χόμο σάπιενς να αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσαρμογή του;:rolleyes: γιατί εγώ τουλάχιστον έτσι θα καταντήσω: πρωτόγονη!!! είναι που δεν εξασκώ κ την ελληνική γλώσσα πολύ μιας κ ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα!! άντε να πάρει την άδεις επιτέλους!!!!!

εσείς είστε όλες καλά;;;

170301c7zifsub1b.gif

καλημερα όμορφες!!!

αχ παει χάθηκα!!! αυτό ήταν!!! η τριτεκνία σηματοδότησε κ το τελος της κοινωνικής μου ζωής!!!

ουτε καφέ κ σερφάρισμα στο ίντερνετ, ούτε συναναστροφές με κοσμο( είναι κ η σκατογρίπη στη μέση), ούτε τίποτα!!!! είμαστε όλοι σε καραντίνα επί του παρόντος και σκέφτομαι πως όταν περάσουν όλα αυτά και βγούμε στον έξω κόσμο πώς θα ενσωματωθούμε στο κοινωνικό σύνολο;;;;:confused:

άραγε ο χόμο σάπιενς να αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσαρμογή του;:rolleyes: γιατί εγώ τουλάχιστον έτσι θα καταντήσω: πρωτόγονη!!! είναι που δεν εξασκώ κ την ελληνική γλώσσα πολύ μιας κ ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα!! άντε να πάρει την άδεις επιτέλους!!!!!

εσείς είστε όλες καλά;;;

Μουυύ.....μουυύ....

δλδ καλα ειμαστε

kalhmera κι απο μενα!!!

μαρλεν κι εμεις μια απο τα ιδια!!θελω τοσο να βγω εξω αλλα δεν εχω χρονο πρωτα και δευτερον δεν εχω ατομο για τα διδυμα!!!:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Και εγω θελω να βγω αλλα μου θτανει που βγηκε ο Γιαννακης.

Εχεουν βαλει στην πλατεια καρουσελ και εχει παει με την πεθερα μου.Τον εχουνε βαψει και λυκο......

Διαφημίσεις

καλέ πού να πάμε;;; εγώ το πήρα απόφαση ό΄τι τα έξω τερμα για μένα!!

κ άνθρωπο να είχα πάλι δύσκολα!! βλέπεις είναι 3 μικρά!! οπότε ενας άνθρωπος πλην της μανούλας δε φτάνει...κ φυσικά αν ήταν παραπάνω άνθρωποι πάλι δύσκολο μου φαίνεται... όπου λαλούν πολλόι κοκόροι αργεί να ξημερώσει!!! είναι που θηλάζω κιόλας κ πώς να λείψω;;;; βέβαια έχω βάλει σκοπό να βγω όταν το καρφούρ βάλει τα παιχνίδια 50% για να ψωνίσω τα δώρα του άη βασίλη για τις μικρές και για ένα σωρό ανήψια που έχω!!! πείτε με τσίπισσα αλλά τί να κάνω; πολλά τα έξοδα!!!

ά ελένη κάτι άκουσα έγραφες μια φορά για κάτι σακουλάκια φύλαξης γάλακτος!!!! αν κ θήλαςα δις απο 10 μήνες την κάθε φορά αποκλειστηκα, δεν φύλαξα ποτέ γάλα στο ψυγείο!!! δηλαδή δεν ελειψα ποτε από τις μικρες μου!! τώρα όμως σκέφτομαι να το κάνω αλλά ιδέα δεν έχω!! πρέπει να πάρω κ θηλαστρο;;;:confused:

170301c7zifsub1b.gif

καλημερουδιαααααααααααα

αυτα που εντοπισα τα λεω χαχαχα

Κοριτσια που θηλάζετε μην τρωτε μέλι... ειναι επικινδυνο για αλλεργιες. Ούτε ξηρους καρπους. Ευανθια, ναι, δεν πειράζει το νερακι στο αυτι... όπως μπήκε θα βγει.

αλεκακι εμενα η παιδιατρος μου πε να τρωω οσο μελι θελω... αλλα το μωρο δεν κανει να φαει ωσπου να παει 1 ετους για αλλεργιες κλπ

παντως και μελομακαρονα που εφαγα και για πρωινο βουτυρο με μελι δεν την πειραξε καθολου (δοξα το θεο)

κοριτσια να ρωτήσω πάλι κατι μου ήρθε ένα χαρτί από το ινστιτούτο υγείας του παιδιου και λεει ότι από μια εξέταση αίματος του παιδιού ισως υπάρχει ανεπαρκεια ενζύμου G6PD και για σίγουρα πρεπει να κανω μια εξέταση αίματος στον 6 μηνα τι είναι αυτό γνωριζει καμια?

κι εμας το ιδιο! επανεξεταση οταν παει 6 μηνων

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημερα!!!

Τα συμπτωματα ειναι εμετοι με μεγαλη ενταση (ρουκετες) οχι γουλιτσες.Προλυπτικα μπορεις απλα να κρατας το μωρο περισοτερη ωρα σε καθετη θεση μετα το γευμα για να ρευτει(30 λεπτα) και να σηκωσεις το στρωματακι του ετσι ωστε να εχει μια κληση και να μην ειναι καθετα.Με λιγα λογια πρεπει το εχεις ψιλοόρθιο ολη την ωρα.Ακομα αν μπορεις να δινεις μικροτερα γευματα και πιο τακτικα(για να μην πειναει).

Αν και οι γιατροι αμεσως συστηνουν αντιαναγωγικο γαλα ο θηλασμος ειναι ο καλητερος.

Η ΓΟΠ δεν ειναι κατι σοβαρο περναει σιγα σιγα οταν μπει το μωρο στις στερεες τροφες.

(εσυ θηλαζεις?)

Τι σου παρουσιαζει και ανησυχεις?

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και εσένα κ την ΑΛΕΚΑ!

Τα ίδια μου έγραψε κ η Αγλαια με αυτά που μου γράφεις κ εσύ κ αρχίζω να τα εφαρμόζω!

Λοιπόν κατά την διάρκεια της μέρας εκεί που κοιμάται μια χαρά ξυπνά απότομα, ρίχνει ένα κλάμα και κάνει μια γουλιά πηχτή σαν γιαούρτι και μπόλικη σαν εμετό!!!

Κάποιες νύχτες πάλι μόλις τον ταίσω, μετά πρέπει να τον κρατάω όρθιο για κανά 2ωρο. Στην αρχή μπορεί να μου κάνει ρουκέτα, μετά ρευεται ανά 3λεπτο συνέχεια για 2 ώρες!!!!!!! Αν τον βάλω κάτω στην κούνια του κλαίει με λυγμούς κ τεντώνει το σώμα του σε τόξο! ΓΟΠ είναι από τις περιγραφές που σου κάνω;;

Καλημέρα είπα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ρε κοριτσια να σας πω............. ελπιζω να μην κανω βλακεια!

το μωρο εφαγε στις 12 και ηταν να φαει στις 4 ας πουμε αλλα δεν την επαιρνε ο υπνος με τιποτα και μας ταραξε ωσπου κοιμηθηκε στις 4!!!!!!!! μετα απο μιση ωρα το πολυ εκλαιγε να φαει????????? και της δινω λιγο πιπιλα οπως ηταν ξαπλα και ξανακοιμηθηκε αμεσως και ξυπνησε 7.30 αλλα κι εγω δεν αντεχα εκεινη την ωρα στις 4 να τη ταισω ημουν πτωμα.. μηπως δεν εκανα καλα που την αφησα τοσες ωρες νηστικη? και το στηθος τουμπανο... πλυμηρισα ολα τα ρουχα.... αλλα ημουν πτωμααααααααα

αν πειναγε θα ξανακοιμοταν???????????? αυτο αναρωτιεμαι........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...