Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω επιτηδες τη ρωτησα ετσι κ αλλιως μεχρι τοτζαμπο θα παω που ειναι 15 λεπτα απο σπιτι,θα θηλασω θα περιμενω γιατι ειναι κ ατιμο γυναικακι,να σιγουρευτω οτι δε θα τη πιασει λιγουρα και μετα θα παω να παρω δωρο για χρηστακο μου,εε αμα ξυπνησει θα τσκιστω να ερθω πισω 15 λεπτα θα κανω,ας φαει τα χερια της

έλα ντε!!! στην Ελένη πηγαινε αυτο για τα σχολια για την παιδιατρο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα,....λοιπον σημερα υποτιθεται οτι πηγα στο κομμωτηριο να σουλουπωσω λιγο την πρωτομη τουλαχιστον αλλα μαλλον απετυχε κ αυτη η προσπαθεια...:confused::confused:τελοσπαντων τον επομενο μηνα βλεπουμε;);)

τα βαψα τελικα κ εκανα κ ανταυγιες αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο που ηθελα...πηρα το οκ απο τη γυναικολογο για βαφη...ημουν στο κομμωτηριο απο 9:30 -16:00:confused::confused::confused::confused:δεν ανοιγαν τα παλιομαλλα με τιποτα!!κ ειμαι κ αυπνη απο χθες...φοβερο 2 ωρες καυταφερα κ κοιμηθηκα...ο μικρος ηταν στα μπουζουκια....!!!!!

ξαναρθα να πω μεγεια στην Ασπα και να σας καληνυχτισω... θα τα πουμε το πρωι...φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτήσω πάλι κατι μου ήρθε ένα χαρτί από το ινστιτούτο υγείας του παιδιου και λεει ότι από μια εξέταση αίματος του παιδιού ισως υπάρχει ανεπαρκεια ενζύμου G6PD και για σίγουρα πρεπει να κανω μια εξέταση αίματος στον 6 μηνα τι είναι αυτό γνωριζει καμια?

97ehp2.pngUBTSp3.png

κοριτσια να ρωτήσω πάλι κατι μου ήρθε ένα χαρτί από το ινστιτούτο υγείας του παιδιου και λεει ότι από μια εξέταση αίματος του παιδιού ισως υπάρχει ανεπαρκεια ενζύμου G6PD και για σίγουρα πρεπει να κανω μια εξέταση αίματος στον 6 μηνα τι είναι αυτό γνωριζει καμια?

Eιναι αυτο που ηρθε και σε εμας για τον υποθυρεειδισμο την φαλυκαιτοουρια και την γαλαζοαιμια(σιγουρα τα σκοτωσα αλλα καπως ετσι τα λενε...).

Δεν ειναι τπτ σοβαρο,πες το στον παιδιατρο σου για να το γραψει στο βιβλιαριο να μην το ξεχασετε και τοτε βλεπεις(σε 6 μηνες)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Σε εμενα ρε κοριτσια δεν μου ηρθε κανενα χαρτι.ουτε αυτο για το δειγμα αιματος.Να ανησυχησω η μας τις κανανε τις εξετασεις στο μητερα η τα στελνουν τυχαια;

Σε εμας που ηρθε χαρτι ηταν γιατι υπηρχε ''προβλημα'' αρα

εσεις εισαστε οκ .;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

λοιπόν άκου... προβλήματα που θα μπορουσε να έχει ένα παιδακι με το κεφαλάκι του ειναι τα εξης: εφφιπευση ραφων = οι ραφες στο κρανιο δεν έχουν χωρο για να επιτρεψουν την ανάπτυξη του (άσχετο με εσενα), πλαγιοκεφαλια όταν έχει στραβο κεφαλακι ( στο κρανιο όμως) λόγω ανατομικης ανωμαλίας. Και αυτο μου φαινεται άσχετο με εσενα. Και κρανοσυνοστεωση που κλεινουν οι πηγες πολυ νωρις (αν θυμαμαι καλα), που μας ειχε πει το Ευακι και δεν αναπτυσσεται καλα το κρανιο. Μάλλον ειναι το ιδιο με το πρωτο που σου ανεφερα. Εμενα μου φαινεται ότι απλα επειδη γεννησες φυσιολογικα, πιεστηκε λίγο το μωρουλι και εφ΄ όσον το έχεις δει και φτιαχνει, μεχρι το τριμηνο θα φτιαξει

καλα τα λεει η αλεκα..μονο που ειναι μια η κρανιοσυνοστεωση και υπαρχουν διαφορες μορφες:πλαγιοκεφαλια,δολιχοκεφαλια,πυργοκεφαλια,μικροκεφαλια..οπως μας τα ειχαν πει εμας τοτε..αν υπαρχει θεμα φαινεται μετα τον 3ο μηνα..και αν οντως διαγνωστει κατι τετοιο καλο ειναι να αντιμετωπιστει εγκαιρα.αλλα κιμι μου δε χρειαζεται να ανυσυχεις!δε νομιζω να ειναι τιποτα,τοσο γρηγορα εκανε διαγνωση η κυρια?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ομορφακια κι εγω θλω τοσο πολυ να βγω βολτιτσα!!αλλα δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου!!!!

σε κανα μηνα ομως που θα μας ερθει θα το ξεσκισω!!!θα εχει καλυτερεψει κι ο καιρος γιατι εδω πανω αγριεψε!!!

φιλια παω να ξαπλαρω!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Α, ρε Ευάκι εσύ το κλείνεις το καφέ κάθε βράδυ!!!!

Εγώ περιμένω να του περάσει του μικρού κ να κοιμηθεί καιμμιά φορά!!

Του δίνω διορία 10 μέρες ακόμα....αν δεν συμμορφωθεί σε ωράριο υπνου 12 - 6 δεν θα είναι δικό μου παιδί λέω....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κουκλάκι, εγώ το έχω πει!!!!

Και όπως λέει κ μια γνωστή μου, αφού κάνετε ωραία παιδιά κάντε κ άλλα!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια, τί όμορφος που είναι ο μπέμπης σου Ελένη, να σου ζήσει και να μην περάσει άλλη ταλαιπωρία! Όντως Ίριδα κι εμάς όταν την βάζουμε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου ρίχνει τρελούς ύπνους. Έμεις την τρέχουμε για να δει και άλλα πράγματα και να μην βαριέται μέσα στο σπίτι και αυτή με το που την βάζουμε το πανωφόρι κλείνει διακόπτες και μόλις γυρνάμε το μάτι γαρίδα!!

:lol::lol::lol: Μία από τα ίδια!!!!!!

την μετρησε βαρος !!!μεσα σε 17 μερες πηρε εναμιση κιλο παιδια!!!!!ναι καλα διαβαζετε εναμιση κιλο!!!ο γιατρος τρελαθηκε μολις την ειδε!!!!!Καλε τι μαγουλακια λεει ειναι αυτα?σαν μπιφτεκακι ειναι!!!!!!!Α ψηλωσαμε!!!!απο 52 ειμαστε 45 εκατοστα!!!!!

αυτα τα νεα μας!!!!

Βρε σε Θεανούλα μήπως παρατρώει το καημένο κ δεν μπορεί να το κυκλοφορήσει;;;; ή λέω βλακείες;;;; ο παιδίατρος σου είπε κ αυτός πως είναι κολικοί;;;;

Μαιρούλα σου έκανε κολπικό υπέρηχο? Και σε μας που έχουμε κανει καισαρική κολπικό κανουν?

Εμένα με κοίταξε και από κάτω να δει αν είμαι καθαρή:confused::confused: Έτσι μου είπε η μαία (πάντως εγώ μπάνιο είχα κάνει ε!!!;))

εμενα μου ειπε μολις κλεισω τα σαραντα βουρρρ!!!αλλα τι βουρρ??βλεπω να ξεκιναμε παρεα κ να μενει μονος του να με κοιταει που ροχαλιζω:tongue::tongue:

:lol::lol::lol: Μία από τα ίδια...

Καλημερα κοριτσια...θα σας τα πω ενταχει γιατι θα σκασω...

Αυτες τις μερες που εχω εξαφανιστει ειναι γιατι τρεχω και δεν φτανω...εχει κατεβει απο Κυριακη ο αδερφος του Παυλου και τα θελουν ολα στο χερι...εχω το μωρο, το σπιτι και αυτους τους δυο τη μια καφε την αλλη φαι την αλλη ρουχα και εγω πανικοβλητη να τρεχω απο πισω τους (κυριως απο τον αδερφο του) για να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα...εχω κυριολεκτικα ψοφησει και παραμελω και το παιδι μου και αυτο δεν μπορω να τους το συγχωρησω με τπτ!!!!!!Το θεικο ειναι οτι ο αδερφος του φευγει την Δευτερα!!!!!!Οποτε καταλαβαινεται τη ΣΚ θα περασω...δεν μπορω να θηλασω με την ησυχια μου μιας και εχουν καταληψη στο σαλονι και γενικα η ολη κατασταση ειναι δραμα...

Θα μου πειτε γιατι δεν μιλαω...πριν 3 μερες μου εσκασε ο Παυλιτος με ενα σιρε με μπριγιαν για τον μπεμπη (δεν μου ειχε παρει δωρο στο μαιευτηριο μονο λουλουδια) και ειναι ωραιο το κλιμα μεταξυ μας και δεν θελω να στεναχωρηθουμε...θα κανω υπομονη μεχρι την Δευτερα...αν δεν εχω σκασει μεχρι τοτε.

ααααΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Άντε βρε καλώς τα δέχτηκες πάλι!!!

Πολύ κουβαρντάς ο Παυλίτο!!!! Μπράβο του!!

Γειά σας μανούλες!!!!

Μιτσάκι μου καλή ανάρρωση στον μπαμπά σου.

Ελενίτσα εγώ δεν μπορώ να δω τις φώτο του μικρούλη σου αλλά χαίρομαι πραγματικά που είναι μια χαρά το ζουζούνι σου.

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας, είχαμε συνάντηση με την δασκάλα και μου έδωσε συγχαρητήρια για το παιδί μου, μου είπε τα καλύτερα λόγια!!! Επίσης μου είπε ότι είμαστε αξιέπαινοι που μετά από 4 παιδιά και τα δύο μάλιστα νεογέννητα να είναι πάντα καλά διαβασμένος ο Μιχάλης. Ε μετά από όλο αυτό συγκινήθηκα και την πήραν κι εκείνη τα ζουμιά. Τι υπέροχο συναίσθημα και πόσο περήφανος νιώθει κανείς όταν ακούει τέτοια λόγια για το παιδί του.

Ευγε κοπέλα μου για το παιδάκι σου!

Θα σε χρειαστούμε για συμβουλές σε λίγα χρονάκια που θα πάμε κ εμείς σχολείο!!

να σας πω κι εγω τον πονο μου??

ολα τα ειχε η μαριωρη ο φερεντζες της λειπει...

ξυπναω τεταρτη προς πεμπτη στη μιαμισι το βραδυ γιατι πειωουσε ο μπεμπης..ξεμπερδευω μαζι του κ πεφτω για υπνο...αλλα που..με πιανει ενα ριγος,ενας τρομερος κοιλοπονος-ο οποιος με ταλαιπωρουσε παρακαλω ολη τη βδομαδα,αλλοτε λιγο,αλλωτε πολυ-και τρομερος πονος στη μεση!!!!και μετα απο κανα δυωρο που μετρηθηκα ειχα 38,9!!τρελλαθηκαμε,λεμε ωχ ιωση θα ειναι τι θα κανουμε με τα μωρα!!κατευθειαν βαζω μασκα και ξαπλωνω ευτυχως δεν πεινοσαν κ τα 2 μαζι και τα ανελαβε ο λουκας..ειχα μια υποψια για ουρολοιμωξη γιατι αυτες τις μερες πηγαινα τουαλετα συχνα χωρις να βγζω ποσοτητα..αλλα ηθελε αμεση εξακριβωση το πραγμα...ετσι παμε στο ιπποκρατειο με τον πεθερο μου κατα τις 6 και με τις εξετασεις φανηκε η ουρολοιμωξη!!ευτυχως εν μερει γιατι δεν ειναι κολλητικη..εγω ομως εχω τρελλαθει στον πονο,ειμαι και αυπνη οποτε καταλαβαινετε...αρχισα αντιβιωση κι ευχομαι να περασει γρηγορα..πηγα και σε ουρολογο γιατι οι πονοι και ο πυρετος τους φοβισαν για πυελονεφριτιδα,αλλα αυτος μου ειπε οτι τα νεφρα μυ δεν πειραχτηκαν..αφου φοβηθηκα και πηγα κ στο γυναικολογο μηπως ειναι τιποτα στη μητρα,αλλα εκει λεει δεν εχω τιποτα..αλλα ποναω ρε κοριτσια ακομη!!

Περαστικούλια!!!!

Πες το ψέμματα !!!! Ευτυχώς που μέσα στην κλεισούρα μας έχουμε η μία την άλλη και περνάει η ώρα μας χωρίς να λιώνουμε στον καναπέ ανευ λόγου και αιτίας. Φαντάζομαι ότι θα περναγα πολύ βαρετά τις ώρες που είμαι μόνη μου με το μωρό αν δεν είχα το παρεάκι του καφέ μας.

Έτσι ακριβώς πέρασα τις δύο προηγούμενες φορές που δεν είχα ανακαλύψει το φόρουμ!!

Κοριτσάκια μου ελπίζω εσείς κ τα μπεμπάκια σας να είστε πολύ πολύ καλά.Αχ έχω θέμα με την εταιρία του internet κ σας εχω χάσει κ μαζί κ την ψυχοθεραπία που πραγματικά είναι το καφέ!Εμείς πάνω κάτω τα ίδια με ολές σας ξύπναμε γκρινιάζουμε λίγο τρώμε κακάκια κ ο μήνας έχει 9!!!!ξάπλες!!!έχουμε βγεί έξω κανονικότατα κ ολα οκ μεχρι στιγμής!Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω αν κ εχω πολλά!Αλέκα περμένω να κανονήσεις την συνάντηση του καφε να γνωριστουμέ και απο κοντά μάλλον με το νέο έτος.Sorry για το μεγάλο post σας τα είπα μεζεμένα.Αν δεν μπορέσω να ξανασυνδεθώ ευχομαι σε ολεσ σας καλές γιορτές και υγεία και χαρές !!!φιλιά!!

Καλές γιορτές κ σε σένα κ καλά να περάσετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...