Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατα τα αλλα ειμαστε 57 εκατοστα 4500 κιλακια.καλα παμε.θα παω να της παρω και σφηνακι για να μη γυρναει καφαλακι στο ριλαξ,παντως δεν εχει καμμια σχεση απο οταν γεννηθηκε,αρα πιστευω οτι θα στρωσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κιμι μου υπερηχο πηγης εννοει στο κεφαλι?? Τι σχεση έχει? ¨οχι δεν ξερω αλλα κάτι θα ψαξω γιατι με έφαγε η περιεργεια τωρα. Πάντως, δεν πολυεμπιστευομαι ενστικτωδως αυτο που σου ειπε... πόσο στραβη ειναι δηλαδη? φαινεται πολύ??

Ομορφακια τα νεογεννητα με ουρολοιμωξη ειναι επειδη έχουν πρόβλημα 'κατασκευαστικό'... ήστα νεφρακια τους, ή στην ουρηθρα κλπ και μάλιστα αυτο συμβαινει στα αγορακια πιο πολύ. Ρωταω γιατι φοβαμαι κα τη σκια μου και λέω μεχρι τέλη γεναρη θα ειμαι έτσι ή μεχρι τέλη Φλεβαρη?? Γιατι 'αλλο να κολλήσει ιωσουλα και να την περασουμε σπιτι και άλλο να τρεχουμε σε νοσοκομειο και να κολλήσουμε τιποτα άλλο.

Κοριτσια που θηλάζετε μην τρωτε μέλι... ειναι επικινδυνο για αλλεργιες. Ούτε ξηρους καρπους. Ευανθια, ναι, δεν πειράζει το νερακι στο αυτι... όπως μπήκε θα βγει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

παω να παρω τα ομορφακια, να τα κανω βολτα by night στο Συνταγμα! ειναι φανταστικο με τα φωτακια τωρα! με το αυτ/το.. μη φανταστειτε με το ψοφο να κυκλοφορουμε, να τρεχει κ η μυξουρα τους ποταμι κ αυτα να γλειφονται...καλη σας ορεξη!

θα τα πουμε τη τριτη τωρα... μαλλον...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ναι στο κεφαλι εννοει,αλλα τοσο βουρλο τη κοιταζε καλα καλα και δεν το ειδε,τωρα δε φαινεται καθολου,ευτυχως,πιστευω οτι θα στρωσει το μαγουλακι του ΄παιδιοιυ τελειως.δεν ξερω και εγω μηπως θελει να δει αν εκλεισε στραβα η πηγουλα??τι να πω?α της σκασαμε και 60Ε επισκεψη,χρεωσε επισκεψη ταλιμπαν επειδη του ειδε τα αυτια......και μετα φταιει ο φονιαςς

ρε... το μαγουλο ή η μυτη? Όπως και να έχει μλκ μου φαινεται αυτο που σου ειπε. Καταρχην η πηγη δεν έχει κλεισει ακόμη... τωρα κλεινει. Αν το κεφαλακι αναπτυσσεται (μεγαλώνει η περιμετρος) θεωρειται ΟΚ στην ηλικια που ειναιτο μπεμπουλι. Για το αν έκλεισε στραβα η πηγη θα πρεπει να περιμενει κανα τετραμηνο από τη γεννηση ή και εξαμηνο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ομορφακια βουρ!!! εκτος από μιξες παρ' τους και κανα ζαχαρωτο...

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπόν άκου... προβλήματα που θα μπορουσε να έχει ένα παιδακι με το κεφαλάκι του ειναι τα εξης: εφφιπευση ραφων = οι ραφες στο κρανιο δεν έχουν χωρο για να επιτρεψουν την ανάπτυξη του (άσχετο με εσενα), πλαγιοκεφαλια όταν έχει στραβο κεφαλακι ( στο κρανιο όμως) λόγω ανατομικης ανωμαλίας. Και αυτο μου φαινεται άσχετο με εσενα. Και κρανοσυνοστεωση που κλεινουν οι πηγες πολυ νωρις (αν θυμαμαι καλα), που μας ειχε πει το Ευακι και δεν αναπτυσσεται καλα το κρανιο. Μάλλον ειναι το ιδιο με το πρωτο που σου ανεφερα. Εμενα μου φαινεται ότι απλα επειδη γεννησες φυσιολογικα, πιεστηκε λίγο το μωρουλι και εφ΄ όσον το έχεις δει και φτιαχνει, μεχρι το τριμηνο θα φτιαξει

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

χεσε με μαρη.... τιποτα δεν έχει το παιδι...

221882cb0gkyh7q4.gif

να αλλαξεις παιδιατρο..... αυτη σε στελνει να κανεις εξετασεις για να μη σε δυσαρεστησει που κατι δε σου καθεται καλα...

221882cb0gkyh7q4.gif

οχι δε νομιζω να ειναι τιποτα απο αυτα ευτυχως,να σαι καλα που το ψαξες,ψαχνω κ εγω.

ααα ρωτησα κ τι να κανω αμα θελω να βγω κ μου πε να του δωσω συμπληρωμα,μου πε για θηλαστρο αλλα για μια φορα στο τοσο δεν μπαινω στη διαδικασια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...