Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ ξεβρωμισα... Ελένη θα στην κάνω suggest εγω τη Ριάνα...Συμφωνώ για τη συναντηση, μετα το Πάσχα θα ειναι καλυτερα. Να ανοίξει καιο καιρος

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πιασατε "επιστημονικα" θεματα χτες βραδυ βλεπω!!!

γωγω συμφωνω απολυτα με τη μενεγακη τη φιλη μου, για το 50% του βλεμματος! τσακιζει κοσμο, κοβει ποδια μιλαμε! του νικηφορου σου λεω, που ειναι σκορπιος. του ελεγε η κομμωτρια μου χαζα πραγματα, κ γυριζει καποια στιγμη τη κοιταει, μενει μλκας αυτη, κ λεει μετα..ρε το νικηφορο... κ συνεχιζει να κουρευει. "κοπηκε" κ αυτη. απλα εμενα το εχει κ ο παυλος αυτο το βλεμμα, το ψαρωτικο, που δεν τον κοροιδευει κανεις...ενα περιεργο πραγμα που μονο σ'αυτον το εχω δει, κ γιαυτο με εριξε.. καταλαβαινεις, ειμαι κ λιγο χαζουλα εγω, τον ηθελα για στηριγμα...

εμενα φευγει 10,30-11,00 το πρωι, αλλα μεχρι τοτε κοιμαται. κ με εκνευριζει ακομα χειροτερα...

η χριστιανα ειναι τοξοτης με ωροσκοπο λεων, θα φαμε κ ξυλο καποτε, αλλα ας μη το κανουμε θεμα.

ο μπεμπακος, σκορπιος με ωροσκοπο ιχθυ, καλα... αυτος δεν σωνεται με τιποτα, θα τον δερνουν οι αλλοι!

:lol::lol::lol::lol:

Την έχει βαμένη ο μικρος απο χέρι.. :D :D :D

Διαφημίσεις

Γωγούλι, πίνει 150 μλ, δεν το στραγγιζει όμως, υπολόγιζε 130 ανά 3ωρο.... εσένα??

Ριάνα και Ομορφακια εισαστε ηδη φιλες στο φεις μπουκ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Γωγούλι, πίνει 150 μλ, δεν το στραγγιζει όμως, υπολόγιζε 130 ανά 3ωρο.... εσένα??

Ριάνα και Ομορφακια εισαστε ηδη φιλες στο φεις μπουκ.

Eμενα την ημέρα πίνει 800 -900 γρ.

Ανα δυο ώρες την ημέρα απο 100 και το βράδυ κοιμάται προς το παρον 6-7 ώρες σερι..

Αυτό τις 3-4 τελευταιες μέρες.. Μέχρι τοτε επινε ανα 3ωρο 120γρ - 130 γρ. Και το βράδυ ξυπνούσε στο τετράωρο..

Επεξεργάστηκαν by gioulies

ναι οι κολικοι μπορει να έρθουν ανα πάσα στιγμη αν και νομιζω ότι μέχρι τωρα θα μας ειχαν επισκεφτει... εμενα που και που έχει κάτι ψιλοπονακια αλλα ευτυχως ελαφρυα. Για να υπολογισω... οπότε πίσνουμε κανα λίτρο την ημέρα ε?? Καλά δεν πολυέχει σημασια. Σημασια έχει να παιρνει βαρος το παιδι γιατι άλλα παιδακια 'τα πιάνει'που λένε και άλλα λιγοτερο. Μια περιοδο θυμαμαι τον Αγγελο που ήταν 3 μηνων και 7.5 κιλα!! και έπινε μόνο 800 γρ την ημερα. Και μου'εγε η τοτε οαιδιατρος νατον κοιταξω μηπως έχει ουρολοιμωξη. Τοτε την άλλαξα. Κια μου λεει ο γιατρουλης μου αν παιρνει βαρος το παιδι, να μη σε νοιαζει πόσο τρωει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ριανα εχεις πμ

καλα... πριν το κοιτουσα το μωρο...

εμενα πινει 120μλ ανα 3ωρο. αν βαλω 150 τα αφηνει... αλλα λεω να μεγαλωσω λιγο τη τρυπουλα στη θηλη, γιατι κανει 20 λεπτα να πιει... μηπως κουραζεται κ δεν τα πινει τα 150?

εγω τη θυμαμαι τη Χαιντι... υπηρχα τοτε... καποιες αλλες ομως οχι!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χα χα ομορφακια!! Και εγω τη θυμαμαι...την ειχα και σε κουκλα. Τι τα θες??? Να σου πω μην ανοιξεις την τρυπα. θα πνιγει το ζωντανό. και εμενα μου τη σπαει που κανει μιαν ωρα, ιδιαιτερα τη νυχτα αλλά τι να κανουμε? Θα περασει και αυτο. Πόσα κιλα ειναι ο μπεμπακος τωρα??? Κοντευει και δυο μηνων το ζουζουνι. Να σου πω, θυμασαι σε περιπτωση πυρετου πανε κατευθυειαν νοσοκομειο πριν το 2μηνο ή το 3μηνο??

221882cb0gkyh7q4.gif

τα καταφερα να ξαναμπω!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

εμεις περασαμε χθες ενα βραδυ κολαση!!!!!η μικρη μου εκλαιγε συναιχεια απο τους καταραμενους κολοικους,εγω να εχω τυψεις γιατι εβαλα στην διατροφη μου γαλακτοκομικα και μαλλον αυτα ευθυνονται και το γαιδουρι ο αντρας μου διπλα να κοιματε του καλου καιρου!!!!!!μου ηρθε να τον πεταξω απο το κρεβατι μιλαμε!!!!!και οταν του ειπα οτι οι κολοικοι την επιασαν επειδη εφαγα γαλακτοκομικα μοε ειπε και χαζη.φταιω αν το κανω το εγλημα?οχι θα φταιω?

και εμεις μια απ τα ιδια χθες και ξερετε γιατι? γιατι δοκιμασα ενα μελομακαρονο της μαμας μου και επειδη εχουν μελι τον τσακισαν οι κολικοι! και το ηξερα για το μελι η ρουφιανα αλλα ηθελα να δοκιμασω!

τουλαχιστον δεν θα ξεφυγω με τα μελομακαρονα τωρα τις γιορτες!

εντωμεταξυ εγω να παιδευομαι τοσες ωρες και ο γιωργος να κοιμαται και στο τελος επειδη τον ξυπνησαμε δυο τρεις φορες τι ακουσαν τα αυτακια μου κ εμεινα καγκελο? "δεν αντεχω αλλο με επιασε το κεφαλι μου!":confused::confused::confused:

εγω δηλ τι να πω?

εμ τζια μου, με στραβο θα κοιμηθεις, αλληθωρος θα σηκωθεις!!!

πρεπει να τις λες αυτες τις λεπτομερειες, οτι δεν εχει 40 βαθμους εξω, κτλ...

αντρες, πεταμενα λεφτα...τα εχω ξαναπει! δεν ακουτε ομως.

:lol::lol::lol: αχχχχ, πεστα!!!

γεια σας κορίτσια! Χτες το βράδυ μέχρι να πάρω την πάνα να του την βάλω κατούρησε πανω του τα μουτρα του και πήγε και στο αφτί λετε να πάθει τίποτα το αυτάκι του γιατί εχω ακουσει ότι δεν κανει να μπει μεσα νερο οποτε το ιδιο δεν είναι με τα ούρα φοβήθηκα πολύ και κατι άλλο εμενα ο γιατρος μου εχει πει αν περασει τετραωρο να τον ξυπναω για να τρωει ενώ βλεπω ότι τα δικα σας κοιμούνται μερικές φορες πάνω από 4 ωρες βλακείες μου λεει ο γιατρος?

γιατι να πειραζει το νερακι στ'αυτια? οταν τα κανουμε μπανακι δεν μπαινει νερο ουτως ή αλλως? εμενα μπαινει νερακι οταν τον κανω μπανιο. πως αλλιως να μη μπει?

qC91p2.pngaQK1p2.png

ευανθια εισαι τρελλη! καταρχην μη ξεχασω να σου πω, οτι μεχρι ενος ετους, απαγορευεται ρητως το μελι! για αλλεργιες. οπως κ τα κερασια, κ κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

αλεκα εχεις δικιο, αλλα κοιμαμαι ορθια. βλεπω κ μινι-ονειρα να σκεφτεις. ναι, για τον πυρετο το θυμαμαι, γιατι μου το λες? φτυσε μας! τα εχω κ προσφατα... ηταν κατι μωρακια στο παιδων 20ημερων με ουρολοιμωξη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα μανουλες,εφυγε ταλιμπαν με μπαμπα του και ειμαστε χαλαρες...

ρε παιδια εγω τρωω μελι καπου καπου σκετο,να το κοψω??

Σημερα ηρθε παιδιατρος και με πηρε λιγο απο κατω,της ειπα οτι το μωρακι μου εχει στραβια μυτουλα,αν δεν το ελεγα δε θα το εβλεπε η μοσχαρα...της ανοιξε το στομα και κατι ειδε στον ουρανισκο και μου ειπε οτι ειναι ολοισια η γραμμη,να τη βαζω στο ριλαξ συνεχεια για να στρωσει,και σε ενα μηνα αν δεν εχει ξεστραβωθει θα της κανουμς υπερηχο πηγης....πολυ στεναχωρηθηκα γιατι δεν εξερω τιποτααααα

Αλεκα ξερεις εσυ τιποτα??και που θα το κανω?μαλλον ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...