Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μητσακι, τι κανει ο μπαμπας??? πες του να αναρρωσει γρηγορα, γιατι οταν ανοιξει ο καιρος, εχει δουλειες... κουνιες, παρκο, εθν.κηπος, παραλια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς 23:50 με 06.45!!!!!!!!!

Είπα να την ξυπνήσω σε κάποια φάση γιατρί τρόμαξα!!!

Βέβαια τώρα τρώμε ανα δίωρο!!!

Βρε κορίτσια θα το κρατήσει λέτε? Είναι η τέταρτη μέρα!!!

Γογώ μην τα πολυλες γιατί θα σε ματιάσουμε...

Εμείς κοιμόμαστε standar μέχρι τις 02:30 και μετά ξανά κατά τις 6:00....

και όλη μέρα βαράμε τετραωράκια ύπνου...τι να πώ

Χθες κάναμε την πρώτη μας βόλτα με τη μπεμπούλα!!!!Πήγαμε με το αυτοκίνητο μέχρι τη Ν. Σμύρνη να συναντήσουμε τη μαία να μας πει γιατί πονάνε τα βυζιά μας. Κοντολογίς μας είπε ότι δεν έχουμε τίποτα, ότι όλα τα κάνουμε τέλεια και ότι έχουμε πολύ γάλα. Ο πόνος θα περάσει όταν τον συνηθίσουμε....!!!!!

Σήμερα την άφησα στο μπαμπά της μαζί με γάλα για να πάω μια βολτίτσα στη γειτονιά (ψαρά-κρεοπώλη-καφεδάκι) και με πέρνει και μου λέει : ξύπνησε, έφαγε το γάλα (το μισό τα ρούχα της βέβαια) και τώρα βυζαίνει τον ώμο μου...)

Τέλως πάντων- γυρνάω και βλέπω το παιδί μου να κοιμάται με κοντομάνικα ρουχαλάκια. Πάλι καλά που δεν της έβαλε και μαγιό...

byXKp2.png

εμ τζια μου, με στραβο θα κοιμηθεις, αλληθωρος θα σηκωθεις!!!

πρεπει να τις λες αυτες τις λεπτομερειες, οτι δεν εχει 40 βαθμους εξω, κτλ...

αντρες, πεταμενα λεφτα...τα εχω ξαναπει! δεν ακουτε ομως.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!

εμεις περασαμε χθες ενα βραδυ κολαση!!!!!η μικρη μου εκλαιγε συναιχεια απο τους καταραμενους κολοικους,εγω να εχω τυψεις γιατι εβαλα στην διατροφη μου γαλακτοκομικα και μαλλον αυτα ευθυνονται και το γαιδουρι ο αντρας μου διπλα να κοιματε του καλου καιρου!!!!!!μου ηρθε να τον πεταξω απο το κρεβατι μιλαμε!!!!!και οταν του ειπα οτι οι κολοικοι την επιασαν επειδη εφαγα γαλακτοκομικα μοε ειπε και χαζη.φταιω αν το κανω το εγλημα?οχι θα φταιω?

iMLpp3.png

γεια σας κορίτσια! Χτες το βράδυ μέχρι να πάρω την πάνα να του την βάλω κατούρησε πανω του τα μουτρα του και πήγε και στο αφτί λετε να πάθει τίποτα το αυτάκι του γιατί εχω ακουσει ότι δεν κανει να μπει μεσα νερο οποτε το ιδιο δεν είναι με τα ούρα φοβήθηκα πολύ και κατι άλλο εμενα ο γιατρος μου εχει πει αν περασει τετραωρο να τον ξυπναω για να τρωει ενώ βλεπω ότι τα δικα σας κοιμούνται μερικές φορες πάνω από 4 ωρες βλακείες μου λεει ο γιατρος?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

ελενη εγω ξερω οτι ξυπνας τα προωρα, κ μεχρι να γινουν 3 κιλα... μηπως στο ειπε αυτο οταν γεννηθηκε κ εμεινες εκει? για κανε μια ανανεωση στις πληροφοριες σου... ξαναρωτα τον παιδιατρο...

θεανω, αυτο ειναι...ξενυχτας, αγχωνεσαι επειδη κλαιει, κλαις κ εσυ, κ σε λενε κ χαζη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γεια σας κοριτσακια, ετοιμάζομαι να πάω για μπανιο και κανονιζω τις τελευταιες λεπτομέρειες... όχι δεν θα λειψω για πολύ αλλά θέλουν οδηγιες και γαι αυτο το μισαωράκι... θεουλη μου!!! Την έχω δει Στρατηγός!! Οδηγιες, εντολές και φωνές... ωραια! Anyway

Ελενακι μη φοβασαι για τα τσισακια, ξέχνα το. Όσο για το ξυπνημα συμφωνω με την ομορφακια.

Elenie εγω για να κανονισω συναντηση χμμμ...μάλλον πρεπει να το αναλάβει κάποια μανουλα με ενα παιδακι ... και που θα αργησει να παει και στην δουλεια. Καταλαβαινεις τι γινεται φανταζομαι...

Τζια εγω όταν γυριζω σπίτι απλά τον ευχαριστω που ζουν τα παιδια μου και ειναι και αρτιμελή...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Riana ειναι κουκλακι.... στ' αληθεια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ριανα, δεν ξερω το ονομα σου στο φεις να μπω...

αλεκα, με τοσους αντρες, μονο στρατηγος θα γινοσουν! λοοοοχοοοοος, αρς μαρς!!!!

τι χρειαζεται να κανουμε για συναντηση? ξερεις? καλα.. ειναι νωρις ακομα, ολες πανω στη μουρλα ειμαστε, προς το καλοκαιρι αν ειμαστε καλα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ευχαριστω αλεκακι μου να σαι καλα.Ομορφακια δεν ξερω πως να το πω.Κοριτσια εγω τη μεγαλη την εστειλα στη γιαγια της και εχω μεινει με τη μικρη.Καυεβαζω καμια ταινιουλα.Αλλα εχω μαθει τη μικρη ολο στα χερια και δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο.Και εγω το βραδυ δεν τι ξυπναω.Αυτα που πρεπει τα τρωει κατα τη διαρκεια της ημερας

Oju1p2.png

sIvCp2.png

σορι για την ορθογραφια αλλα την εχω στα χερια και δεν ειναι το ατου μου η πληκτρολογηση.Βλεπετε στη δουλεια ποιο πολυ χρησιμοποιω το πληκτρολογιο για τους αριθμους(δεξι)

Oju1p2.png

sIvCp2.png

ελενη εγω ξερω οτι ξυπνας τα προωρα, κ μεχρι να γινουν 3 κιλα... μηπως στο ειπε αυτο οταν γεννηθηκε κ εμεινες εκει? για κανε μια ανανεωση στις πληροφοριες σου... ξαναρωτα τον παιδιατρο...

θεανω, αυτο ειναι...ξενυχτας, αγχωνεσαι επειδη κλαιει, κλαις κ εσυ, κ σε λενε κ χαζη!

αυτό έγινε Κανά 2 φορές συνήθως στις 3-4 ωρες ξυπναει για φαί. Δεν ξερω ετσι μου ειχε πει να μην τον αφήνω πάνω από 4 ωρες τι να πω θα τον παρω.

97ehp2.pngUBTSp3.png

ξερεις να στελνεις πμ? πατας εκει που λεει ομορφακια, τη δευτερη επιλογη που λεει, αποστολη προσωπικου μηνυματος στον/στην ομορφακια.

κ μου γραφεις το ονομ/νο κ το στελνεις...

αν σου φαινεται δυσκολο αστο...εχεις κ το μπεμπε τωρα στο χερι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενη κ εμενα καθε 4 ωρες πειναει. με το ρολοι... το βραδυ κοιμαται ενα ασχετο σερι, δλδ 9-3 πες, κ μετα παλι καθε 3-4 ωρες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...