Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν μου ειπε τιποτα γι αυτο αλλα με μια μαια που μιλησα μου ειπε οτι ειναι θεμα γιατρου και οτι οι πιο πολλοι βαζουν κατευθειαν ορο.Κοιτα εσυ εισαι στο στο τελος εμενα μου εκανε λογο για προκληση στην 38 + αλλα αν δεν υπαρχουν καθολου ιδανικες συνθηκες μαλλον θα το αφησουμε για πιο μετα.Δεν νομιζω οτι για 2 μερες θα υπαρξει διαφορα οι συνθηκες ειναι ωριμες για σενα εξαντλησες τα περιθωρια............αλλα αν ειναι να το σκεφτεσαι και να στεναχωριεσαι να του το πεις ξεκαθαρα οτι θελεις να το αφησεις λιγο ακομη

it77p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααα ετσι boymama!!! ε αυτο οτι ειναι θεμα γιατρου δεν το χα σκεφτει.... μωρε θα ρωτησω κι εγω τη μαια μου να δω τι θα μου πει....

κοτοπουλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναι? αχ μου δωσες θαρρος τωρα........

ουφ σα να συνερχομαι!!!!!!!!!!

κοριτσακια Tnxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ίριδα μου, η διαδικασία των πόνων είναι η εξής: κάποιες ορμόνες δίνουν εντολή στον εγκέφαλο και αρχίζουν οι συσπάσεις. Αυτες οι ορμόνες 'ενεργοποιούνται' όταν το μωρό είναι έτοιμο να βγει. Πχ, έχει μεγαλώσει και δεν χωράει στην μήτρα, ο πλακούντας είναι γερασμένος ή τελος πάντων είναι η ωρα που η φύση έχει διαλέξει. Συνήθως αυτη η ώρα είναι όταν το παιδί έχει εμπεδωθεί, με καφαλική προβολή και είναι έτοιμο για την έξοδο. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, να ενεργοποιηθούν οι ορμόνες χωρίς να είναι έτοιμο το μωρό ( μικρή πιθανότητα αλλά το βλέπουμε σε ισχιακες προβολές, σκληρό τράχηλο κλπ!)

Η προκληση δεν είναι τίποτα παραπάνω από ενεργοποίηση αυτών των ορμονών. Το αν είναι το παιδί έτοιμο ή όχι να γεννηθεί φυσιολογικά, δεν έχει να κάνει με την διαφορά δύο ημερών (αν είναι γυρισμενο). Και δεν εχει να κάνει με το αν η ενεργοποίηση γίνει φυσικά ή τεχνητά. σίγουρα η μία εβδομάδα μπορεί να κάνει την διαφορά. Πόσο μάλλον οι 2! αλλά πρεπει να μιλήσεις με το γιατρό σουν να του εξηγησεις ότι θέλεις να περιμένεις. Η εξαδέλφη μου γέννησε και τα 4 παιδιά στις 42 εβδομάδες με προκληση!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελένη σου έυχομαι γρήγορα να κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλία στο σπιτάκι σου.

Ιριδα,

Και εγώ όταν πήγα να γεννήσω ήμουν ακόμα στήν αρχή και για να μην με διώξει ο γιατρός και ξαναπηγαίνω το απογευμα μου έβαλε τον ορό για να επισπέυσουμε την διαστολή και τους πόνους.

Δεν είναι τίποτα κακό μην στεναχωριέσε.

Ασε που μέχρι τότε είμαι σύγουρη πως θα έχεις γεννήσει......:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ!!

Ελένη26 μην στεναχωριέσαι, θα περάσει όλο αυτό και θα το θυμάσαι σαν κακό όνειρο!

Το γάλα σου μπορείς να το αποθηκευσεις μέχρι και έξι μήνες σε καταψύκτη και όταν με το καλό το πάρεις το μωράκι σου να του το δώσεις!

Οι προσευχές μας μαζί σου κοριτσάκι, γρήγορα καλά το παιδάκι σου!!

Ιριδα ηρεμα παιδί μου! Ξεαγχωσου, δεν είναι λόγος για να ανησυχείς!

Για ξεστραβωσέ με τώρα την άσχετη: που μου έκανες πρόταση να σε κάνω φίλη,τι παίζει; Μπορούμε να τα λέμε κάπως πριβέ;;; Ή λέω βλακείες;; Να κάνω κ εγώ τις υπόλοιπες φίλες; Πολλές ερωτήσεις η αόματη...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

και εγώ βρε κορίτσια δεν ξέρω πως να κάνω add τις υπόλοιπες!! Boymama... Θεά??? Πόσο καιρό έχω να το ακούσω?? .. Θα κλάψω από τη συγκίνηση!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

α ρε παιδια δεινετε κ σε μενα θαρρος γιατι κ εγω τα εχω κανει πανω μου με την προκληση.βεβαια εμενα μου τελειωσαν οι μερες σημερα κλαψψψ.μακαρι αυριο τετοια ωρα να κραταω τη μωρουλινα μου αγκαλια αν και ειναι πολυ πεισματαρικο μωρο.

Ιριδα σε καταλαβαινω απολυτα.μπες mothercare εχει -10%για να πνιξεις το αγχος σου χαχα.μια χαρα ειναι το μωρακι σου καλε,εγω δε θα χα κανενα προβλημα.ελα στη θεση μου.Αυριο μπαινω στο 10ο μηνα,σαν τις ελεφαντινες.ειναι καλα το μωρο μου??ασε με εχουν φαει οι σκεψεις...υπομονη

Κίμι με το καλό και εσύ!

Εσύ το έχεις δει το έργο, θα τα καταφέρεις μην σκας!

Αυτό με το Μαδερκεαρ ισχύει κ στα καταστήματα ή μόνο Αγγλία μέσω νετ;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

ελενη μου απο το στομα σου και στυ θεου τ'αυτι! κι η μαμα μου αυτο μου λεει θα χω γεννησει μονη μου ως τοτε!!!!!!!!!

kimiiiiiiiiii ελα να αλληλοπαρηγορηθουμε!!!!!!!!!! χαχαχαχα τουλαχιστον εσενα ειναι το 2ο και ξερεις πανω κατω τα κατατοπια!!!!!!

το ξερω για το mothercare αλλα επειδη εχουν ηδη τριτωσει οι παραγγελιες μου απο κει, για την ωρα θα βολευτω με μια βολτα στα μαγαζια εδω να περπατησω και λιγο μπας και γινει τιποτα!!!!!!!!!! το ιντερνετ δε γυμναζει δυστυχως!!!!!!!!! χαχαχαχα

δαλιδα με τη προταση φιλιας δε ξερω τι παιζει, αλλα ειδα οτι μπορω να σας κανω φιλες και σας εκανα οοοοοολες!!!!!!!!!! χεχεχε θα το ψαξω ομως!!!!

αλεκακιιιιιιι χιλια ευχαριστω! τωρα μαλιστα... ποιος γιατρος καλε στα λεει τοσο απλα και ωραια που να καταλαβαινεις τα παντα????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια το πηρα αποφαση! εφτιαξα και το τικερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πολυ 18/11 θα χουμε τη μπουμπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

αν οντως γεννηθει 18/11, ο μπαμπακας της εχει γενεθλια 18/12 χιχιχι

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α ρε παιδια δεινετε κ σε μενα θαρρος γιατι κ εγω τα εχω κανει πανω μου με την προκληση.βεβαια εμενα μου τελειωσαν οι μερες σημερα κλαψψψ.μακαρι αυριο τετοια ωρα να κραταω τη μωρουλινα μου αγκαλια αν και ειναι πολυ πεισματαρικο μωρο.

Ιριδα σε καταλαβαινω απολυτα.μπες mothercare εχει -10%για να πνιξεις το αγχος σου χαχα.μια χαρα ειναι το μωρακι σου καλε,εγω δε θα χα κανενα προβλημα.ελα στη θεση μου.Αυριο μπαινω στο 10ο μηνα,σαν τις ελεφαντινες.ειναι καλα το μωρο μου??ασε με εχουν φαει οι σκεψεις...υπομονη

έλα βρε Κιμάκι μου.... τι αγχώνεσαι!!!!! παιδί μου είναι σκορπιοι τα παιδάκια μας!!! Ό,τι γουστάρουν θα κάνουν πάντα!!!!! Αύριο θα το έχεις αγκαλίτσα και θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!! και μετά θα μιλάμε μόνο για κιλά!;)
ελενη μου απο το στομα σου και στυ θεου τ'αυτι! κι η

αλεκακιιιιιιι χιλια ευχαριστω! τωρα μαλιστα... ποιος γιατρος καλε στα λεει τοσο απλα και ωραια που να καταλαβαινεις τα παντα????????

:rolleyes::rolleyes: τς τς

221882cb0gkyh7q4.gif

Ίριδα θα έχουν μαζί γεννεθλια τα παιδάκια μας!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...