Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευη ναι και εγω το εχω σκεφτει αλλα πεινουσε τι να την κανω.....εγω σκεφτηκα οτι μαλλον ηπιε και λιγο νερο με σαπουναδα.....βαζει τα χερια στο στομα.....

α βρηκα τους ωροσκοπους μας,ειναι υδροχοος.

α ξεχασα να πω οτι ουτε γκρινιαξε ουτε εβηξε ουτε τιποτα,ετυχε να την κοιταζω εκεινη την ωρα και την πετυχα ακριβως.

fCS8p3.png

καλησπερα κοριτσακιαα,ταλαιπωρα,Μαιρη δε πειραζει για τη μπεμπα για σενα πειραζει που επρεπε να αλλαξεις τα παντα ολα.... μηπως εχει φλεματακια??και εμενα το εκανε οταν ειχε φλεματακια,απλα ναπροσεχεις να ειναι κεφαλακι παντα γυρισμενο πλαγια,καλα εκανες και το ταισες το ζωντανο. χαχα

Οσο για τις ηλικιες ΕΛΕΟΣΣ λιγο φιλοτιμο οσες ειστε πανω απο το 80 γεννημενες αν μη τι αλλο μη το φωναζετε κιολας,και εμεις πιπινια ειμαστε,δεν το κανουμε θεμα ομωςς

Διαφημίσεις

ευη εχεις μειλ.

κιμι ετσι ακριβως ολα τα αλλαξα ευτυχως την γλυτωσε η κουβερτα και μολις ειχε βαλει τα καθαρα ρουχα απο το μπανακι της.....μπα δεν εχω δει φλεματα....ευτυχως και το κεφαλι της ηταν πλαγια,τωρα θα κοιταω συνεχεια!!!!

fCS8p3.png

Ευακι, photobucket.com. Τις ανρβ'αζεις απ'ο υο κομπιουτερ σου κα μας δινεις το λινκ. Καλά βρε Ασπα 25 χρονων εισαι? Ω Μοντιε....Εχουμε και την Ιριδα αν θυμαμαι που είναι και αυτη 23 - 24!! Κίμι ακους???

εχω κλεισει τα 25....26 λεγομαι πλεον και δεν το πιστευω...

καλε δεν μπορω να σου στειλω μειλ γιατι?

κι εγω μπηκα και δεν το ειδα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ελατε βρε πιπινακια!!!!!λοιπον ακουστε ειμαστε ηλικιακα οσο νιωθουμε!!!τι δηλαδη???θα μας κανει καλα ο χρονος???οοοχιιιιι!!!

ιριδακι τελικα εσυ εισαι η μικροτερη....!!!φιλακια!!καληνυχτα!!!πιστευω να κοιμηθω σε κανα μισαωρο αν κοιμηθει κ το μικρο που εχει το ματι γαριδα!!!εμ αφου φουσκωσε υπνο ολη μερα σημερα...

ελατε βρε πιπινακια!!!!!λοιπον ακουστε ειμαστε ηλικιακα οσο νιωθουμε!!!τι δηλαδη???θα μας κανει καλα ο χρονος???οοοχιιιιι!!!

ιριδακι τελικα εσυ εισαι η μικροτερη....!!!φιλακια!!καληνυχτα!!!πιστευω να κοιμηθω σε κανα μισαωρο αν κοιμηθει κ το μικρο που εχει το ματι γαριδα!!!εμ αφου φουσκωσε υπνο ολη μερα σημερα...

ευτυχως δεν αισθανομαι μεγαλη χαχαχαχχαχα

σου ευχομαι να τα καταφερεις και να κοιμηθεις!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...