Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για πειτε βρε παιδια!!θελω να βαλω φωτο καπου που να μη μπορει να τις δει οποιοσδηποτε η να τις ανακαλυψει κανενας χακερ..θα μου πειτε ποια εισαι ρε μεγαλη!!

εκτος απο φεισμπουκ και εδω που αλλου μπορω να βαλω?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα....αυτο ειναι για να το δινουν αλλοι οταν θα λειπεις....

Στον αρραβωνα (ποτε με το καλο?) θα πας στα ''αποδυτηρια'' και θα θηλασεις ....10 λεπτα υποθεση ειναι καπου θα υπαρχει χωρος prive και αν οχι στο αυτοκινητο.Σιγα μην κουβαλας την τσαντα του sport billy.

ειναι 23/12 να μαστε καλα... και θα ειμαστε προφανως οοοοολοι εκει οποτε να το δωσει αλλος δεν παιζει....

οσο για το να το θηλασω εκει, βρε συ ελενη με το πονο μας παιζεις? εδω γυρισα ολα τα μαγαζια να βρω ενα φορεμα να μου μπαινει - ξερετε τι πουλανε για ρεβεγιον κλπ κατι μικροσκοπικα - και νομιζεις εινια "συμβατο" με θηλασμο????????? δυστυχως δεν ειναι.... αρα τι κανουμε???????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Και εγώ Τοξότης ειμαι βρε..

Για πές ημερομηνια γέννησης και ώρα γέννησης..

γωγωωωωωωωωω εμενα η μπουμπου 17/11 και 23.50 πες πες πεςςςςςςςςςςςςςςςςς να ξερω τι με περιμενει.....

παντως κοριτσια ο αντρας μου ειναι τοξοτης και πιο αγυριστο κεφαλι δεν εχω δει.... στην αρχη τον καταφερνα αλλα τωραααα αφηστε δραμα!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ευακι, photobucket.com. Τις ανρβ'αζεις απ'ο υο κομπιουτερ σου κα μας δινεις το λινκ. Καλά βρε Ασπα 25 χρονων εισαι? Ω Μοντιε....Εχουμε και την Ιριδα αν θυμαμαι που είναι και αυτη 23 - 24!! Κίμι ακους???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαλλον ειμαι η μικροτερη εδω??:rolleyes:

ε δεν πειραζει....;);)αρκει να με κανετε παρεα:tongue::tongue::lol::lol:

ασπουλαααααα μαζι σου 15/03/1985 εγω

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Ιριδακι και που να δεις πιο μετα....οσο μεγαλωνουν χαζςυουν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

για πειτε βρε παιδια!!θελω να βαλω φωτο καπου που να μη μπορει να τις δει οποιοσδηποτε η να τις ανακαλυψει κανενας χακερ..θα μου πειτε ποια εισαι ρε μεγαλη!!

εκτος απο φεισμπουκ και εδω που αλλου μπορω να βαλω?

κι εγω γιαυτο δε βαζω λιτσακι.. δε θελει με τπτ ο αντρας μου...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδακι και που να δεις πιο μετα....οσο μεγαλωνουν χαζςυουν

ωχ μη μου λες τετοια... και σημερα ηθελα να του ανοιξω το κεφαλι.... τι αλλο θα μου κανει πιαααααα?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια κοριτσια μου βγαλε ωροσκοπο ΛΕΩΝ για τη μπουμπου! τι σας λεει??????? σκορπινα με ωροσκοπο λεων??????????

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κοριτσια μου βγαλε ωροσκοπο ΛΕΩΝ για τη μπουμπου! τι σας λεει??????? σκορπινα με ωροσκοπο λεων??????????

χαχα!!! Άντε Ίριδα μου... καλα ξεμπερδεματα!!!!:rolleyes: Αλλα θα ειναι ιδιατερα δυναμική!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσια η μπεμπα,την ταισα κατα τις 8 μετα καναμε μπανιο κατα τις 9.30 και αφου την ειχα κανενα 10λεπτο μετα το μπανιο στην καλαθουνα μου τα εβγαλε......οχι παρα πολυ αλλα οχι και λιγο.

και μετα εκλαιγε γιατι μαλλον πεινουσε και την ταισα παλι.

πρεπει να προσεξω κατι?εκανα καλα που την ταισα?

fCS8p3.png

ναι Μαιρη μου εφ΄οσον έφαγε σημαινει ότι πειναγε. Αν τα βγαλει και δεν θελει να πιασει το μπουκαλι μετα την αφνηνεις και την ταιζεις όποτε πεινασει. Μην ανησυχεις... όλα τα ωρακια τα βγαζουν...

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι Μαιρη μου εφ΄οσον έφαγε σημαινει ότι πειναγε. Αν τα βγαλει και δεν θελει να πιασει το μπουκαλι μετα την αφνηνεις και την ταιζεις όποτε πεινασει. Μην ανησυχεις... όλα τα ωρακια τα βγαζουν...

οκ ευχαριστω!πρωτη φορα το εκανε και μου ηρθε καπως.....να μην πω για τον αντρα μου....χεστηκε πανω του.....:lol:

fCS8p3.png

μαρακι καλυτερα να την κανεις πρωτα μπανιο και μετα να την ταιζεις..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...