Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα Γωγούλι... και εγω τον φοβαμαι τον δικό μου... Σκορπιος με ωροσκοπο Υδροχόο... καιτι σε Τσε γκε βαρα μου φερνει...

χαχααααααααα Υδροχόος ειναι ο Σταθης μου.. Είναι καλά παιδιά, μη φοβάσαι!! Στο κόσμο τους!!! Ο κόσμος καιγεται και ο Στάθης ειναι με τη κιθάρα του!!! Τοξότης εγώ, γι αυτό φοβάμαι για τη μπέμπα μου.. :lol::lol::lol:

Πιο πολύ απ'όλα όμως με τρομάζει το..... Σκορπιός!!!! :!: :!: :!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν πάρει την επιμονη, το πάθος και τηνπνευματικότητα του σκορπιου και τη συνδυασει με την τρελα του υδροχόου την έκατσα!!! Αλλά και οι Τοξότες έχετε μια έφεση στην ελευθερια οπότε και συ στην ιδια μοιρα με εμενα εισαι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ποιες 9,00 ρε γωγωκα? απογευμα ερχεται ο ανθρωπος... εμενα ερχεται 1,00 τη νυχτα, χαιρετισματα, στο 3ο ονειρο ειμαι εγω!

λεπον...σας εχω πει κοριτσια! τα αγορια σκορπιους μη τα φοβαστε, για τα κοριτσια εχω μια επιφυλαξη... οσο για τις τοξοτινες, δεν υπαρχουν! δεν εχω βγαλει ακρη 33 χρ. με τη μανα μου, θα βγαλω απο τωρα με τη χριστιανα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ποιες 9,00 ρε γωγωκα? απογευμα ερχεται ο ανθρωπος... εμενα ερχεται 1,00 τη νυχτα, χαιρετισματα, στο 3ο ονειρο ειμαι εγω!

λεπον...σας εχω πει κοριτσια! τα αγορια σκορπιους μη τα φοβαστε, για τα κοριτσια εχω μια επιφυλαξη... οσο για τις τοξοτινες, δεν υπαρχουν! δεν εχω βγαλει ακρη 33 χρ. με τη μανα μου, θα βγαλω απο τωρα με τη χριστιανα?

Ναι ρε Ελενάκι αλλά τι ώρα φεύγει ο Παύλος? Εμένα φεύγει στις 07.30..

Anyway, θα γυρίσει ο τροχός!!!;) ;)

Λοιπόν Τοξοτάκι σε αγοράκι έχω τον ανηψιό μου.. Απλά δεν υπάρχει αυτό το παιδί.. Πραγματικά!!! Η λέξη θηρίο δε σημαίνει τιποτα μπροστά στο Γιαννάκη μας!! Είναι πολύ ζωηρός και άτακτος αλλά συγχρόνως και το πιο χαμογελάστο παιδάκι που έχω δει.. Ο, τι γουστάρει κάνει αλλά μόλις σου χαμογελάσει ολα τα ξεχνας!!! Όσο για την επιμονη που λες για τους σκορπιού αλεκάκι αααααααααααχ αυτό σκέφτομαι!!!

Το πρωι άκουγα πάντως στη Μενεγακη οτι οι σκορπιοί έχουν λέει όμορφα μάτια και όταν θέλουν κάτι το 50% που θέλουν το κερδίζουν με το ΄βλέμα τους!! Έχουν έντονο βλέμα!!

καλησπεραααα...τελικα μιση ωρα κοιμηθηκα..ξαφνικα εβαλε τα κλαμματα ο μικρος πεταχτηκα τον πηρα αγκαλια ρευτηκε και ξαναξεραθηκε....και εκανα δουλιτσες μεχρι τωρα και οπως ακουω παλι ξυπναει κ θα θελουμε μαμ...τι να κανουμε κ εμεις...

ρε κοριτσια πως βρηκατε ακομα και τον ωροσκοπο μα καλα εσεις ειστε φοβερες!!!λοιπον νομιζω η γωγω τα ξερει καλα αρα θα αναλαβει να με διαφωτισει!!και δε θελω αηδιες εμεις οι τοξοτες ςιμαστε και γ@@ω τα παιδια!!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

καλησπεραααα...τελικα μιση ωρα κοιμηθηκα..ξαφνικα εβαλε τα κλαμματα ο μικρος πεταχτηκα τον πηρα αγκαλια ρευτηκε και ξαναξεραθηκε....και εκανα δουλιτσες μεχρι τωρα και οπως ακουω παλι ξυπναει κ θα θελουμε μαμ...τι να κανουμε κ εμεις...

ρε κοριτσια πως βρηκατε ακομα και τον ωροσκοπο μα καλα εσεις ειστε φοβερες!!!λοιπον νομιζω η γωγω τα ξερει καλα αρα θα αναλαβει να με διαφωτισει!!και δε θελω αηδιες εμεις οι τοξοτες ςιμαστε και γ@@ω τα παιδια!!!!:lol::lol:

Και εγώ Τοξότης ειμαι βρε..

Για πές ημερομηνια γέννησης και ώρα γέννησης..

Και εγώ Τοξότης ειμαι βρε..

Για πές ημερομηνια γέννησης και ώρα γέννησης..

λοιπον και δικο μου κ παιδιου ετσι???

24-11-84 11 το πρωι εγω

07-11-09 12 παρα τεταρτο μικρος!!πρωι

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

λοιπον και δικο μου κ παιδιου ετσι???

24-11-84 11 το πρωι εγω

07-11-09 12 παρα τεταρτο μικρος!!

Το 84 εισαι? Εεεεε δε σου ξαναμιλάω.. :P

Ο δικός σου ωροσκόπος ειναι αιγόκερως και του μικρόυ το ίδιο..

12 παρα 15 το πρωί έτσι?

Επεξεργάστηκαν by gioulies

Συναντησε ο Γιαννακης την αδερφη μου στο λεωφοριο(πηγαινε βολτα με την πεθερα μου) και της λεει.....''που ησουνα τοσες μερες? το γουρουνι που ειχες παει ηταν αρρωστο γι'αυτο σε κολλησε?'':shock:

Ολο το λεωφοριο αλλαξε θεσεις.:lol:

:lol::lol::lol:απο το πρωι το σκεφτομαι και γελαω..............

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Το 84 εισαι? Εεεεε δε σου ξαναμιλάω.. :P

Ο δικός σου ωροσκόπος ειναι αιγόκερως και του μικρόυ το ίδιο..

12 παρα 15 το πρωί έτσι?

xaxaxaxaxaxaxaxaxax giati?? ευχαριστω πολυ!!!!!για τα ζωδια εεεε!!

Aleca και μένα η μικρή είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο (at least ετσι νομίζω).

Αφήστε από Τοξότες ξέρω καλά με άντρα και κουμπάρα Τοξότες. Φοβεροί φυσιογνωμιστές (με την πρώτη ο Μιχάλης μπορεί να μου πει αν κάποιος θα μας την φέρει έστω και μετά από 20 χρόνια αλλά θα βγεί αληθινός) και ποτε μα ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχθούν ότι έχουν σε κάτι λάθος.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Το 84 εισαι? Εεεεε δε σου ξαναμιλάω.. :PΟ δικός σου ωροσκόπος ειναι αιγόκερως και του μικρόυ το ίδιο..

12 παρα 15 το πρωί έτσι?

Τουλάχιστον ο Αιγόκερος δινει μια σοβαρότητα στο όλο θέμα..
Aleca και μένα η μικρή είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο (at least ετσι νομίζω).
ναι ε? κάτσε να δεις τι έχουμε να πάθουμε..:confused:
γωγο που τα βρισκεις?μπορεις να δεις και των μικρων μου?

5/11 13.25 και 13.27 η ωρα.

astrofree.gr, βάλε στοιχεια και θα βγαλεις όλο το χαρτη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...