Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπομονη ευανθια!!!!θα κοιμηθουμε καποτε....

ποτε ομως????

Συναντησε ο Γιαννακης την αδερφη μου στο λεωφοριο(πηγαινε βολτα με την πεθερα μου) και της λεει.....''που ησουνα τοσες μερες? το γουρουνι που ειχες παει ηταν αρρωστο γι'αυτο σε κολλησε?'':shock:

Ολο το λεωφοριο αλλαξε θεσεις.:lol:

:lol::lol::lol:
Γειά σας μανούλες!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας, είχαμε συνάντηση με την δασκάλα και μου έδωσε συγχαρητήρια για το παιδί μου, .

μπραβο το παιδακι!!! και εις ανωτερα!!!

κοριτσια να σας πω τι αποφασισα?ως τωρα τους ξυπνουσα στις 3.30 ωρες αν ειχαν ξυπνησει για να φανε,αλλα ειδα οτι αφηνουν γαλα....οπωτε αποφασισα να τους αφηνω να ξυπνανε μονοι τους.καλα δεν κανω?

ναι βρε μη τα ξυπνας!

να σας πω κι εγω τον πονο μου??

περαστικουλια!!!

Ετσι ειναι βρε Ιωαννα λεμε διαφορα και χαλαρωνουμε,σαν ενα ειδος ψυχαναλυσης ειναι το Forum για μενα.

ετσι ακριβως νιωθω και εγω!!!

βρε δε μου λετε....τα παιδια σας κλαινε στον υπνο τους για δευτερολεπτα κ τελος????καλα οτι γελανε γελανε στανταρ ε???καμια φορα κλαιει κ παραπανω τον χαιδευω λιγο κ τελος..

ναι αμε! μαλλον ειναι ψιλοπονακια και περνανε αμεσως!!! (ευτυχως)

:tongue::tongue:ναι αυτο το κλαξον ρε παιδι μου ,την καραμουζα ,κτλ!!!!:P:pναι ναι κ με λυγμους τι ειναι αυτο ρε παιδι μου...

ακουστε να γελασετε...εγω βαλει τον μικρο στο κρεββατι μου και κοιμαται διπλα ο αντρας μου..αποκοιμιεται κ ο μικρος και εγω ντυνομαι μεσα στο δωματιο να παω να ψωνισω.. μετα απο κανα 10 λεπτο εκει που βαφομουνα παταει ο μικρος την κορνα ,γιατι μαλλον καποιος του εκλεινε τον δρομο :tongue::tongue:, και πεταγεται ο αντρας μου στον αερα και κραταγε την καρδια του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p..το τι γελιο εριξα δε λεγεται ...και φυσικα ξυπνησα κ τον μπεμπη απο το γελιο :rolleyes::rolleyes:

ναι γωγουλι και γελαει με ηχο οχι κακαριστα εμενα..αυτο το προνομιο του κακαρισματος το εχουμε εμεις οι γυναικες

:lol::lol::lol:

κορες παω για φαγητο, θα τα πουμε αυριο!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

εμενα, που ειναι κ 3, κ στη κοσμαρα τους, να'χα 1000 ματια... μαμα δες αυτο.. μαμα, εδω..εμενα κοιτα... μαμα, κοιτα!!! ζαλιζεσαι...

τωρα κανουμε παζλ "χαμτεν χουκ"= καπτεν κουκ κ το παριζακι υφαντης, το λεει "χαμι μπερ" =gummy bear!!

δεν μπορω αλλο... θα εκραγω καμμια μερα τοσο που κρατιεμαι να μη γελασω!

κ ο Πελοπας ηταν απο τη Ναζαρετ-α, συμφωνα με τις πληροφοριες του νικηφ. καθως κ οτι οι αγγελοι ειναι οι στρατιωτες του Ποσειδωνα!

να τον ακουσει ο Ιερωνυμος να τον αφορισει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ομορφακια και εσυ πρέπει να έχεις λαλήσει λίγο ε?? Υπομονη και εσυ... θα οργανωθουμε που θα παει..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ομορφακια και εσυ πρέπει να έχεις λαλήσει λίγο ε?? Υπομονη και εσυ... θα οργανωθουμε που θα παει..

εντελως... εγω εχω κ το ψυχολογικο μου, οτι ειμαι μονη μου, χωρις τον συζυγατο εννοω, γιατι αλλιως δεν ειμαι καθολου μονη.. εχω τη μαμα κ την αδερφη μου, ενιοτε κ τον μπαμπα μου... αλλα αμα λειπει ο πατερας να πεις καμμια μλκ, να περασει η ωρα, να περασουν λιγο τα νευρα μου, τι να κανω? που δεν μπορω να τα παω πουθενα μονη μου, ειναι κ 2 κ ειμαι μια, κ η χριστ. ειναι αγριμι κανονικο!

αυτα γιατρε μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αχ καυμενουλα μου και εσυ....άσε ρε και εγω χαλια.... ξυπναω κατα τις 6.30 να ταισω το μπεμπε, 7 σηκωνεται ο Αγγελος, 8 φευγω για δουλεια. Τρεχω σαν την τρελή, όλοι νομιζουν ότι τα έχω χασει... Κατα 12 με 1 γυριζω φευγει ο Νικος. Από εκεινη την ωρα μέχρι το βραδυ δεν καθομαι καθόλου.... καθόλου μιλάμε! Κατα τις 11 κοιμάμαι, το γευμα των 1.00 το δινει ο Νικος και ξαναξυπναω στις 4...

Για το μόνο που χαιρονμαι είναι ότι χανω κιλά... κατα τα άλλα χανω τα λογικά μου, τα λόγια μου, την ψυχραιμία μου κλπ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα, που ειναι κ 3, κ στη κοσμαρα τους, να'χα 1000 ματια... μαμα δες αυτο.. μαμα, εδω..εμενα κοιτα... μαμα, κοιτα!!! ζαλιζεσαι...

τωρα κανουμε παζλ "χαμτεν χουκ"= καπτεν κουκ κ το παριζακι υφαντης, το λεει "χαμι μπερ" =gummy bear!!

δεν μπορω αλλο... θα εκραγω καμμια μερα τοσο που κρατιεμαι να μη γελασω!

κ ο Πελοπας ηταν απο τη Ναζαρετ-α, συμφωνα με τις πληροφοριες του νικηφ. καθως κ οτι οι αγγελοι ειναι οι στρατιωτες του Ποσειδωνα!

να τον ακουσει ο Ιερωνυμος να τον αφορισει!

χαχαααχαχαχαχαχαχ:lol:

:tongue::tongue:ναι αυτο το κλαξον ρε παιδι μου ,την καραμουζα ,κτλ!!!!:P:pναι ναι κ με λυγμους τι ειναι αυτο ρε παιδι μου...

ακουστε να γελασετε...εγω βαλει τον μικρο στο κρεββατι μου και κοιμαται διπλα ο αντρας μου..αποκοιμιεται κ ο μικρος και εγω ντυνομαι μεσα στο δωματιο να παω να ψωνισω.. μετα απο κανα 10 λεπτο εκει που βαφομουνα παταει ο μικρος την κορνα ,γιατι μαλλον καποιος του εκλεινε τον δρομο :tongue::tongue:, και πεταγεται ο αντρας μου στον αερα και κραταγε την καρδια του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p..το τι γελιο εριξα δε λεγεται ...και φυσικα ξυπνησα κ τον μπεμπη απο το γελιο :rolleyes::rolleyes:

ναι γωγουλι και γελαει με ηχο οχι κακαριστα εμενα..αυτο το προνομιο του κακαρισματος το εχουμε εμεις οι γυναικες

χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

να σται καλα ρε κοριτσια:!::!::!::!:

fCS8p3.png

εμεις εδω προσφερουμε απλοχερα το γελιο!!!!!!!!

δεν πρεπει να υπαρχει πιο χαζοκαφε απο μας!!!

παω σουπερ κ ερχομαι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Συναντησε ο Γιαννακης την αδερφη μου στο λεωφοριο(πηγαινε βολτα με την πεθερα μου) και της λεει.....''που ησουνα τοσες μερες? το γουρουνι που ειχες παει ηταν αρρωστο γι'αυτο σε κολλησε?'':shock:

Ολο το λεωφοριο αλλαξε θεσεις.:lol:

να σαι καλα βρε ελενη, ακομα γελαω!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΑΙ!!!! ασε τα μωρα να κοιμηθουν .Ετσι θα ηρεμισουν κιολας και μην ξεχνας: ο υπνος θρεφει τα μωρα....,;)

ο υπνος θρεφει τα μωρα κι ο ηλιος τα μοσχαρια! ασχετο αλλα ηθελα να συμπληρωσω τη παροιμια!!!!!!!! :-P:-P:-P:-P:-P:-P

λιτσακι περαστικα κοπελα μου!!!!

μαιρηηηηηηηηηηηηη τελεια τα μπεμπινια!!!!!!!!!!!!!

εμενα γελαει αθορυβα η μπουμπου κοριτσια.... αλλα στον υπνο της κανει συνεχεια θορυβους και τεντωματα και ειδικα το βραδυ τιναζομαι γιατι με ξαφνιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω, οσες πηγατε dr ειστε απο καισαρικη? σε μας με ΦΤ τι θα μας κανει οεο???????????????????

πηγα να κλεισω ραντεβου και μου πε η γραμματεας να παω ενα πρωι χωρις ραντεβου γιατι 10 λεπτα υποθεση ειναι λεει..............

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

επισης, ελενη να σε ρωτησω για τη τραπεζα γαλακτος...

ενταξει αντε και αντλησα γαλα και το κατεψυξα, πως θα το δωσω στο μωρο οταν θα μαστε εξω στο κεντρο για τον αρραβωνα ή οπουδηποτε τελος παντων???????????? πρεπει να το χω βαλει σε τσαντακι με παγοκυστες (γιατι δε θα ξερω ποτε ακριβως θα μου χρειαστει) και να χω θερμαντηρα και αποστειρωμενο μπιμπερο?????????? για πες λιγο γιατι μου φαινεται ολοκληρη εκστρατεια!!!!!!!!!!!! και δεν το θηλαζω κατευθειαν? αλλα που... και με τα καλα ρουχα.... αστο! δε γινεται....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

επισης, ελενη να σε ρωτησω για τη τραπεζα γαλακτος...

ενταξει αντε και αντλησα γαλα και το κατεψυξα, πως θα το δωσω στο μωρο οταν θα μαστε εξω στο κεντρο για τον αρραβωνα ή οπουδηποτε τελος παντων???????????? πρεπει να το χω βαλει σε τσαντακι με παγοκυστες (γιατι δε θα ξερω ποτε ακριβως θα μου χρειαστει) και να χω θερμαντηρα και αποστειρωμενο μπιμπερο?????????? για πες λιγο γιατι μου φαινεται ολοκληρη εκστρατεια!!!!!!!!!!!! και δεν το θηλαζω κατευθειαν? αλλα που... και με τα καλα ρουχα.... αστο! δε γινεται....

Ααααα....αυτο ειναι για να το δινουν αλλοι οταν θα λειπεις....

Στον αρραβωνα (ποτε με το καλο?) θα πας στα ''αποδυτηρια'' και θα θηλασεις ....10 λεπτα υποθεση ειναι καπου θα υπαρχει χωρος prive και αν οχι στο αυτοκινητο.Σιγα μην κουβαλας την τσαντα του sport billy.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Στον γιατρο πηγα στις 20 μερες και ανεβηκα στην ρημαδα την καρεκλα....με κοιταξε ραματα - μητρα κτλ...μετα στηθος και μετα δρομο....μου ειπε να ξαναπαω σε 3 μηνες για παπ.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εντελως... εγω εχω κ το ψυχολογικο μου, οτι ειμαι μονη μου, χωρις τον συζυγατο εννοω, γιατι αλλιως δεν ειμαι καθολου μονη.. εχω τη μαμα κ την αδερφη μου, ενιοτε κ τον μπαμπα μου... αλλα αμα λειπει ο πατερας να πεις καμμια μλκ, να περασει η ωρα, να περασουν λιγο τα νευρα μου, τι να κανω? που δεν μπορω να τα παω πουθενα μονη μου, ειναι κ 2 κ ειμαι μια, κ η χριστ. ειναι αγριμι κανονικο!

αυτα γιατρε μου...

Kαι εγώ τα ίδια ελενάκι.. Μόνη μου όλη μέρα..

Ο Στάθης εκπαιδεύει καποια παιδια απο τη δουλεια και ερχεται καθε μερα στις 9 κομμάτια.. Στη καλύτερη να έρθει γύρω στις 7.. Ισα ισα ενα γευμα προλαβαινει να της δώσει και να τη δει λιγάκι.. Και ε΄γώ όλη μερα εδώ μονη μου, μου την έχει δώσει!! Αφου έφτασα στο σημειο να μου λείπει η δουλεια.. :confused: :confused: :confused: Εσύ τουλάχιστον εχεις και το νικηφοράκι να πεις μια κουβέντα και τη χριστιανα.. Θηρίο η Χριστιάνα, ε? Τοξότης παιδί μου τι περιμένεις? Εγώ τι έχω να περιμενω άραγε απο τη μπέμπα που είναι σκορπίνα με ωροσκόπο τοξότη????? :?::?: :?:

χαχα Γωγούλι... και εγω τον φοβαμαι τον δικό μου... Σκορπιος με ωροσκοπο Υδροχόο... καιτι σε Τσε γκε βαρα μου φερνει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...