Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και τι δεν θαδινα να κοιμηθουν ενα εξαωρο το βραδυ!!

παντως καλα ειπε η ελενη,οσο και να φανε αν δεν θελουν τα ατιμα..σε ξενυχταν!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γωγουλα φοβερη η μπεμπα!!!μακαρι να συνεχισει ετσι φτου φτου μην τη ματιασουμε...

Ελενη δεν παιζεσαι λεμε!!!

ο δικος μου κοιμαται σημερα ολο το πρωι με 1 διαλειμμα για μαμ και κακα!!!!!,μαλλον επειδη εχει βαρυνει ο καιρος εχι ξεραθει...βρεχει ολη μερα...τωρα εχει αρχισει τα κορναρισματα και ετοιμαζεται να ξυπνησει..βρε εσας κορναρουν τα παιδια σας???????:rolleyes::rolleyes:η μονο το δικο μου?:lol::lol:ε νιαουριζουμε κιολας τωρα αρα σε λιγο θα αρχισει η σειρηνα για φαγητο.:tongue::tongue:.ελπιζω να ξανακοιμηθει μετα γιατι ειμαι χωμα..εκανα δουλειες σιδερο κτλ ειμαι κ αυπνη και θελω να κοιμηθω λιγακι...κλεινουν τα ματακια μου,...:-(

βρε δε μου λετε....τα παιδια σας κλαινε στον υπνο τους για δευτερολεπτα κ τελος????καλα οτι γελανε γελανε στανταρ ε???καμια φορα κλαιει κ παραπανω τον χαιδευω λιγο κ τελος..

ο δικος μου κοιμαται σημερα ολο το πρωι με 1 διαλειμμα για μαμ και κακα!!!!!,μαλλον επειδη εχει βαρυνει ο καιρος εχι ξεραθει...βρεχει ολη μερα...τωρα εχει αρχισει τα κορναρισματα και ετοιμαζεται να ξυπνησει..βρε εσας κορναρουν τα παιδια σας???????:rolleyes::rolleyes:η μονο το δικο μου?:lol::lol:

Δεν ξερω πως εννοεις το κορναρισμα.....παντος εμεις τον φωναζουμε καραμούζα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

βρε δε μου λετε....τα παιδια σας κλαινε στον υπνο τους για δευτερολεπτα κ τελος????καλα οτι γελανε γελανε στανταρ ε???καμια φορα κλαιει κ παραπανω τον χαιδευω λιγο κ τελος..

Ναι κλαιει σαν με λυγμους για πολυ λιγο ομως.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εμενα ασπούλα ή κλαιει ή γελάει κακαριστα.. Εχει πολύ γελιο..

:tongue::tongue:ναι αυτο το κλαξον ρε παιδι μου ,την καραμουζα ,κτλ!!!!:P:pναι ναι κ με λυγμους τι ειναι αυτο ρε παιδι μου...

ακουστε να γελασετε...εγω βαλει τον μικρο στο κρεββατι μου και κοιμαται διπλα ο αντρας μου..αποκοιμιεται κ ο μικρος και εγω ντυνομαι μεσα στο δωματιο να παω να ψωνισω.. μετα απο κανα 10 λεπτο εκει που βαφομουνα παταει ο μικρος την κορνα ,γιατι μαλλον καποιος του εκλεινε τον δρομο :tongue::tongue:, και πεταγεται ο αντρας μου στον αερα και κραταγε την καρδια του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p..το τι γελιο εριξα δε λεγεται ...και φυσικα ξυπνησα κ τον μπεμπη απο το γελιο :rolleyes::rolleyes:

ναι γωγουλι και γελαει με ηχο οχι κακαριστα εμενα..αυτο το προνομιο του κακαρισματος το εχουμε εμεις οι γυναικες

ήρθα και εγω....και η Αλέκα ειναι καλα! Σημερα καναμε και κακα μας οπότε ελπ0ίζω να ησυχασω λίγο από αυτο το νιαουρισμα....

.και εγω Αλεκα δε μπορω τη γκρινια και τα κλαμματα,ειδικα του μεγαλου,στεναχωριεμαι,δικιο εχει και το αμοιρο.το εχουμε κ κλεισμενο μεσα.

Ασ'τα... εχθες που ήμαστα στον Σκλαβενιτη οι δυο μας και καναμς αγαπες και αγκαλιες του λέω 'Αγγελακι ποιο πολυ σου αρεσει να ειμαστε οι δυο μας και να ψωνιζουμε και να κανουμε αγαπες ή σου αρεσει που έχουμε και το μπουλάκο μας?' και με κοιταει με ένα υφος σαν να μου λέει 'μωρη σκρόφα" και μου απανταει 'εγω τον θελω τον μπουλάκο μου, δε πειραζει που κλαιει, ειναι αδερφουλης μου' εκτος ότι χεστηκα απο τη χαρα μου, τον λυπάμαι τωρα πιο πολυ!!

Καλημερα κοριτσια...θα σας τα πω ενταχει γιατι θα σκασω...!!!
αφού τα έχουμε ξαναπει βρε Μαριανθούλα έρχονται στιγμες που είναι καλοι και στιγμες που ειναι γαιδουρια οι άντρες μας.... το θέμα ειναι ποιες στιγμες ειναι πιο πολλες και πόσο πιο πολλες πρεπει να ειναι για να ειμαστε ικανοποιημενες. ;) Γιατι εμενα ένα 40-60 δε μου φτανει, θέλω τουλαχιστον 10-90 για να μην τον στειλω...:cool:
jεπισης να σας πω οτι πολυ ανησυχω για τον μπεμπακο γιατι τα αλλα δυο οταν ειναι στο ριλαξ, παιζουν το "σειο βρεφοσ", κανουν τα προβατα κ του ριχνουν αχνα να το ζεστανουν! τα προβατα ομως δεν ειχαν ουτε μυξες ουτε βηχα!
έχεις δικιο βρε Ελενιτσα!!
...''που ησουνα τοσες μερες? το γουρουνι που ειχες παει ηταν αρρωστο γι'αυτο σε κολλησε?'':shock:Ολο το λεωφοριο αλλαξε θεσεις.:lol:
:P:p:p:p

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας, είχαμε συνάντηση με την δασκάλα και μου έδωσε συγχαρητήρια για το παιδί μου, μου είπε τα καλύτερα λόγια!!! Επίσης μου είπε ότι είμαστε αξιέπαινοι που μετά από 4 παιδιά και τα δύο μάλιστα νεογέννητα να είναι πάντα καλά διαβασμένος ο Μιχάλης. Ε μετά από όλο αυτό συγκινήθηκα και την πήραν κι εκείνη τα ζουμιά. Τι υπέροχο συναίσθημα και πόσο περήφανος νιώθει κανείς όταν ακούει τέτοια λόγια για το παιδί του.

:!::!::!::!::!: πάλι μας έκανε και κλαιμε ο γιοκας σου!!!

κοριτσια να σας πω τι αποφασισα?ως τωρα τους ξυπνουσα στις 3.30 ωρες αν ειχαν ξυπνησει για να φανε,αλλα ειδα οτι αφηνουν γαλα....οπωτε αποφασισα να τους αφηνω να ξυπνανε μονοι τους.καλα δεν κανω?
ο ναι!

ξυπναω τεταρτη προς πεμπτη στη μιαμισι το βραδυ γιατι πειωουσε ο μπεμπης..ξεμπερδευω μαζι του κ πεφτω για υπνο...αλλα που..με πιανει ενα ριγος,ενας τρομερος κοιλοπονος-ο οποιος με ταλαιπωρουσε παρακαλω ολη τη βδομαδα,αλλοτε λιγο,αλλωτε πολυ-και τρομερος πονος στη μεση!!!!και μετα απο κανα δυωρο που μετρηθηκα ειχα 38,9!!τρελλαθηκαμε,λεμε ωχ ιωση θα ειναι τι θα κανουμε με τα μωρα!!κατευθειαν βαζω μασκα και ξαπλωνω ευτυχως δεν πεινοσαν κ τα 2 μαζι και τα ανελαβε ο λουκας..ειχα μια υποψια για ουρολοιμωξη γιατι αυτες τις μερες πηγαινα τουαλετα συχνα χωρις να βγζω ποσοτητα..αλλα ηθελε αμεση εξακριβωση το πραγμα...ετσι παμε στο ιπποκρατειο με τον πεθερο μου κατα τις 6 και με τις εξετασεις φανηκε η ουρολοιμωξη!!ευτυχως εν μερει γιατι δεν ειναι κολλητικη..εγω ομως εχω τρελλαθει στον πονο,ειμαι και αυπνη οποτε καταλαβαινετε...αρχισα αντιβιωση κι ευχομαι να περασει γρηγορα..πηγα και σε ουρολογο γιατι οι πονοι και ο πυρετος τους φοβισαν για πυελονεφριτιδα,αλλα αυτος μου ειπε οτι τα νεφρα μυ δεν πειραχτηκαν..αφου φοβηθηκα και πηγα κ στο γυναικολογο μηπως ειναι τιποτα στη μητρα,αλλα εκει λεει δεν εχω τιποτα..αλλα ποναω ρε κοριτσια ακομη!!

Περαστικουλια!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 8.30 λεμε.....αν δεν κοιμηθει στην επομενη μιση ωρα θα παω να βαρεσω 2-3 τσικουδιες....εεε πια.

ταβλα θα γινει το παιδι μετα:lol::lol::lol::lol:

καλως την αλεκα!!!αστερι ο γιος σου!!!αυτος ειναι αντρας!!!:P

Γειά σας μανούλες!!!!

Μιτσάκι μου καλή ανάρρωση στον μπαμπά σου.

Ελενίτσα εγώ δεν μπορώ να δω τις φώτο του μικρούλη σου αλλά χαίρομαι πραγματικά που είναι μια χαρά το ζουζούνι σου.

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας, είχαμε συνάντηση με την δασκάλα και μου έδωσε συγχαρητήρια για το παιδί μου, μου είπε τα καλύτερα λόγια!!! Επίσης μου είπε ότι είμαστε αξιέπαινοι που μετά από 4 παιδιά και τα δύο μάλιστα νεογέννητα να είναι πάντα καλά διαβασμένος ο Μιχάλης. Ε μετά από όλο αυτό συγκινήθηκα και την πήραν κι εκείνη τα ζουμιά. Τι υπέροχο συναίσθημα και πόσο περήφανος νιώθει κανείς όταν ακούει τέτοια λόγια για το παιδί του.

αννουλα μου ζεις μεγαλες στιγμες, κ μακαρι να τις ζησουμε ολες μας!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και εμένα που πήγα για ενημέρωση στο σχολείο της Ζέτας μου είπαν για την πρόοδό της και όταν ρώτησα την δασκάλα αν έχει αλλάξει η συμπεριφορά της ,μετά την μπέμπα μου είπε πως στην αρχή καταλάβαινε κάποιες φορές ότι το μυαλό της δεν ήταν στην τάξη αλλά πια το έχει ξεπεράσει. Όπως και στο σπίτι ενώ στην αρχή δεν ξεκόλαγε από την μπέμπα τώρα ναι μεν ασχολείται μαζί της, να την μιλήσει, να της βάλει την πιπίλα, να την κοιμίσει αλλά φεύγει κατευθείαν μετά για το δωμάτιό της να παίξει και να κάνει τα δικά της.

Βέβαια ένα ζόρι το παιρνάει. Χθες που πήγαμε στο μπαλέτο για το ανοικτό μάθημα σε όλη την διάκρεια με τσεκάριζε αν την έβλεπα και με χαιρετούσε και μου έστελνε φιλιά, που άλλες χρονιές με είχε "χεσμένη".

3qg3p2.png qfe4p2.png

Και εμένα που πήγα για ενημέρωση στο σχολείο της Ζέτας μου είπαν για την πρόοδό της και όταν ρώτησα την δασκάλα αν έχει αλλάξει η συμπεριφορά της ,μετά την μπέμπα μου είπε πως στην αρχή καταλάβαινε κάποιες φορές ότι το μυαλό της δεν ήταν στην τάξη αλλά πια το έχει ξεπεράσει. Όπως και στο σπίτι ενώ στην αρχή δεν ξεκόλαγε από την μπέμπα τώρα ναι μεν ασχολείται μαζί της, να την μιλήσει, να της βάλει την πιπίλα, να την κοιμίσει αλλά φεύγει κατευθείαν μετά για το δωμάτιό της να παίξει και να κάνει τα δικά της.

Βέβαια ένα ζόρι το παιρνάει. Χθες που πήγαμε στο μπαλέτο για το ανοικτό μάθημα σε όλη την διάκρεια με τσεκάριζε αν την έβλεπα και με χαιρετούσε και μου έστελνε φιλιά, που άλλες χρονιές με είχε "χεσμένη".

λες να ηρθε το "πρασινο τερατακι"???

γιατι εμενα εχει εγκατασταθει πληρως στο σπιτακι μας!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειδες ρε παιδι μου... ακόμη και η Ζετα που ιναι και κοριτσι και πιο μεγαλη περναει τα ζορια της, φαντασου ο δικός μου ο λουκουμας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...