Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σας πω κι εγω τον πονο μου??

ολα τα ειχε η μαριωρη ο φερεντζες της λειπει...

ξυπναω τεταρτη προς πεμπτη στη μιαμισι το βραδυ γιατι πειωουσε ο μπεμπης..ξεμπερδευω μαζι του κ πεφτω για υπνο...αλλα που..με πιανει ενα ριγος,ενας τρομερος κοιλοπονος-ο οποιος με ταλαιπωρουσε παρακαλω ολη τη βδομαδα,αλλοτε λιγο,αλλωτε πολυ-και τρομερος πονος στη μεση!!!!και μετα απο κανα δυωρο που μετρηθηκα ειχα 38,9!!τρελλαθηκαμε,λεμε ωχ ιωση θα ειναι τι θα κανουμε με τα μωρα!!κατευθειαν βαζω μασκα και ξαπλωνω ευτυχως δεν πεινοσαν κ τα 2 μαζι και τα ανελαβε ο λουκας..ειχα μια υποψια για ουρολοιμωξη γιατι αυτες τις μερες πηγαινα τουαλετα συχνα χωρις να βγζω ποσοτητα..αλλα ηθελε αμεση εξακριβωση το πραγμα...ετσι παμε στο ιπποκρατειο με τον πεθερο μου κατα τις 6 και με τις εξετασεις φανηκε η ουρολοιμωξη!!ευτυχως εν μερει γιατι δεν ειναι κολλητικη..εγω ομως εχω τρελλαθει στον πονο,ειμαι και αυπνη οποτε καταλαβαινετε...αρχισα αντιβιωση κι ευχομαι να περασει γρηγορα..πηγα και σε ουρολογο γιατι οι πονοι και ο πυρετος τους φοβισαν για πυελονεφριτιδα,αλλα αυτος μου ειπε οτι τα νεφρα μυ δεν πειραχτηκαν..αφου φοβηθηκα και πηγα κ στο γυναικολογο μηπως ειναι τιποτα στη μητρα,αλλα εκει λεει δεν εχω τιποτα..αλλα ποναω ρε κοριτσια ακομη!!

περαστικα σου βρε κοπελα μου???μα καλα τι γινεται??ολο κατι θα παθαινουμε μια μια??α α α α!!!τι να πω...καποιος μας μουτζωνει:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμας ομως γιατι να μην μπορει να μας θρεψει ο υπνος οεο??

Ελα ντε?

να σας πω κι εγω τον πονο μου??

ολα τα ειχε η μαριωρη ο φερεντζες της λειπει...

ξυπναω τεταρτη προς πεμπτη στη μιαμισι το βραδυ γιατι πειωουσε ο μπεμπης..ξεμπερδευω μαζι του κ πεφτω για υπνο...αλλα που..με πιανει ενα ριγος,ενας τρομερος κοιλοπονος-ο οποιος με ταλαιπωρουσε παρακαλω ολη τη βδομαδα,αλλοτε λιγο,αλλωτε πολυ-και τρομερος πονος στη μεση!!!!και μετα απο κανα δυωρο που μετρηθηκα ειχα 38,9!!τρελλαθηκαμε,λεμε ωχ ιωση θα ειναι τι θα κανουμε με τα μωρα!!κατευθειαν βαζω μασκα και ξαπλωνω ευτυχως δεν πεινοσαν κ τα 2 μαζι και τα ανελαβε ο λουκας..ειχα μια υποψια για ουρολοιμωξη γιατι αυτες τις μερες πηγαινα τουαλετα συχνα χωρις να βγζω ποσοτητα..αλλα ηθελε αμεση εξακριβωση το πραγμα...ετσι παμε στο ιπποκρατειο με τον πεθερο μου κατα τις 6 και με τις εξετασεις φανηκε η ουρολοιμωξη!!ευτυχως εν μερει γιατι δεν ειναι κολλητικη..εγω ομως εχω τρελλαθει στον πονο,ειμαι και αυπνη οποτε καταλαβαινετε...αρχισα αντιβιωση κι ευχομαι να περασει γρηγορα..πηγα και σε ουρολογο γιατι οι πονοι και ο πυρετος τους φοβισαν για πυελονεφριτιδα,αλλα αυτος μου ειπε οτι τα νεφρα μυ δεν πειραχτηκαν..αφου φοβηθηκα και πηγα κ στο γυναικολογο μηπως ειναι τιποτα στη μητρα,αλλα εκει λεει δεν εχω τιποτα..αλλα ποναω ρε κοριτσια ακομη!!

Περαστικα Ευακι,

μην ανησυχεις δεν ειναι τπτ σοβαρο απλα θα ταλαιπωρηθεις λιγες μερες...:-(

ναι ρε κοριτσια οπως λετε,να ξεκουραζομαι και εγω λιγο παραπανω......

ο γυναικολογος μου που εχει 3 παιδια,εχθες μου ειπε οτι να προσπαθω στο τελευταιο γευμα πριν τον υπνο να τους ταιζω οσο μπορω πιο πολυ για να κοιμουνται πιο πολλες ωρες

Τριχες.....ειναι στο παιδι θα ξυπναει η οχι.

Πχ...πριν λιγες μερες αφου θηλασα του εδωσα και 80gr που ειχα αντλησει και το ηπιε ολο αλλα δεν κοιμηθηκε ουτε λεπτο παραπανω...:confused:

Σε ευχαριστώ Ελένη μου.

Να σου πω το Γιαννάκη θα το γράψεις από Σεπτέμβριο στον παιδικό;

Θα τον παω μετα το πασχα......πληρωνω και κραταω την θεση...:mad:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ευχαριστω ρε κοριτσια.αισθανομαι πολυ καταπονημενη,,το ιδιο κ ο λουκας ο οποιος ευτυχως εβελε ρεπο χθες κ σημερα κ ταπαιξε κι αυτος!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλά ομορφάκια και ελενη τα ζουζούνια σας είναι άπαιχτα. Ακόμα γελάω. Αφού προχτές που γέλαγα με κάτι που είχε πει η mary77 μου λέει ο Μιχάλης "Καλά η πολυκατοικία δεν έχει ακουσει το μωρό να κλαίει αλλά εσένα να κακαρίζεις σίγουρα σε ακούν !!!!"

Απο την ζηλεια του το ειπε γιατι μπορει να κλειστηκες μεσα αλλα η διασκεδαση διασκεδαση !!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

[quote=eleni1;6930

Τριχες.....ειναι στο παιδι θα ξυπναει η οχι.

Πχ...πριν λιγες μερες αφου θηλασα του εδωσα και 80gr που ειχα αντλησει και το ηπιε ολο αλλα δεν κοιμηθηκε ουτε λεπτο παραπανω...:confused:

λες????παντως το εκανα τωρα το πρωι,τους αφησα δηλαδη και αντι να ξυπνησουν στις 3 ωρες ξυπνησαν στις 4 και κατι,ησυχασα λιγο....

fCS8p3.png

λες????παντως το εκανα τωρα το πρωι,τους αφησα δηλαδη και αντι να ξυπνησουν στις 3 ωρες ξυπνησαν στις 4 και κατι,ησυχασα λιγο....

Αν δεν τα ενοχλεις θα φτιαξουν το προγραμμα τους και θα ειναι και πιο ηρεμα.

Εμεις σημερα απο τις 8.30 κολημενοι......βυζι...βυζι...δεν εχει κοιμηθει ακομα....

Πιπιλαει και οταν κατεβαινει γαλα το βγαζει και ξανα παλι...εχουμε ταισει 5 πανακια και 2 σαλιαρες...

Τωρα σκουζει αλλα για υπνο δεν το βλεπω.

εγω που θηλαζω κανει να την χρησιμοποιησω?

θελω εντυπωσεις απο την κρεμα!!!!!

μην με ξεχασεις να με πεις .

μην παω να σκασω 54 γιουρα ,ειναι και δυσκολοι οι καιροι!!!

Και εγω θηλαζω και την ξεκινησα απο χθες ε θα θελει κανα 2 βδομαδουλες για να δω διαφορα

it77p2.png

Συναντησε ο Γιαννακης την αδερφη μου στο λεωφοριο(πηγαινε βολτα με την πεθερα μου) και της λεει.....''που ησουνα τοσες μερες? το γουρουνι που ειχες παει ηταν αρρωστο γι'αυτο σε κολλησε?'':shock:

Ολο το λεωφοριο αλλαξε θεσεις.:lol:

:D :D :D

Διαφημίσεις

Εμεις κορίτσια εχθές ήταν η 3η μέρα που κοιμήθηκε συνεχόμενο εξάωρο!! Και φυσικά όλο το πρωι κοιμόμαστε!!! Λέτε να το κρατήσει αυτό το μωρό και να έχει φτιάξει λίγο το πρόγραμμα της? Φτου, φτού προς το παρόν!!

Βέβαια το βράδυ μέχρι να κοιμηθεί, παλεύει, αριστερό δεξί κροσέ!! Παλεύει και με τη πιπιλα και φυσικά κερδίζει πάντα η μπέμπα!! 2 ώρες μέχρι να κοιμηθεί.. Εκει που λέω την πήρε ο ύπνος, ξέρετε αλληθωρίζουμε, χαμογελάμε απο ικανοποιηση και αμέσως μετα κλαίμε (το τελετουργικό του ύπνου μας) εκεί γαρίδα το μάτι.. Τουλάχιστον μετα κοιμάται συνεχόμενα.. Για να δουμε..

Εμεις κορίτσια εχθές ήταν η 3η μέρα που κοιμήθηκε συνεχόμενο εξάωρο!! Και φυσικά όλο το πρωι κοιμόμαστε!!! Λέτε να το κρατήσει αυτό το μωρό και να έχει φτιάξει λίγο το πρόγραμμα της? Φτου, φτού προς το παρόν!!

Βέβαια το βράδυ μέχρι να κοιμηθεί, παλεύει, αριστερό δεξί κροσέ!! Παλεύει και με τη πιπιλα και φυσικά κερδίζει πάντα η μπέμπα!! 2 ώρες μέχρι να κοιμηθεί.. Εκει που λέω την πήρε ο ύπνος, ξέρετε αλληθωρίζουμε, χαμογελάμε απο ικανοποιηση και αμέσως μετα κλαίμε (το τελετουργικό του ύπνου μας) εκεί γαρίδα το μάτι.. Τουλάχιστον μετα κοιμάται συνεχόμενα.. Για να δουμε..

Παρε και ενα φτυσιμο απο μενα :D

....ουτε στον υπνο μου τετοιο ωραριο....

αφου προχθες ξυπνησα και τον ταιζα και δεν σταματαγε να νιαουριζει......ε και μετα ξαναξυπνησα και ηταν ακομα στην κουνια....ονειρο το εβλεπα:roll:

Παρε και ενα φτυσιμο απο μενα :D

....ουτε στον υπνο μου τετοιο ωραριο....

αφου προχθες ξυπνησα και τον ταιζα και δεν σταματαγε να νιαουριζει......ε και μετα ξαναξυπνησα και ηταν ακομα στην κουνια....ονειρο το εβλεπα:roll:

χαχααααααα

Γεια σου Ρε Λενιώ με τις ατακες σου!!!

Απο την ζηλεια του το ειπε γιατι μπορει να κλειστηκες μεσα αλλα η διασκεδαση διασκεδαση !!!:tongue::tongue:

Πες το ψέμματα !!!! Ευτυχώς που μέσα στην κλεισούρα μας έχουμε η μία την άλλη και περνάει η ώρα μας χωρίς να λιώνουμε στον καναπέ ανευ λόγου και αιτίας. Φαντάζομαι ότι θα περναγα πολύ βαρετά τις ώρες που είμαι μόνη μου με το μωρό αν δεν είχα το παρεάκι του καφέ μας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Πες το ψέμματα !!!! Ευτυχώς που μέσα στην κλεισούρα μας έχουμε η μία την άλλη και περνάει η ώρα μας χωρίς να λιώνουμε στον καναπέ ανευ λόγου και αιτίας. Φαντάζομαι ότι θα περναγα πολύ βαρετά τις ώρες που είμαι μόνη μου με το μωρό αν δεν είχα το παρεάκι του καφέ μας.

Ετσι ειναι βρε Ιωαννα λεμε διαφορα και χαλαρωνουμε,σαν ενα ειδος ψυχαναλυσης ειναι το Forum για μενα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...