Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!εμενα γκρινιαζει τωρα που γραφω η μπεμπα αλλα.....ας την παρει ο μπαμπας της,αγκαλια θελει!!!!εχθες το βραδυ μεχρι τις 4 παλι αγκαλιες ηθελε.....

μιτσακι εβαλε τον υπερηχο που ολες ξερουμε τι "μεγαλο παχος"εχει και παλι αισθανθηκα ενοχληση:lol::lol::lol: που να μπει και τιποτα αλλο δηλαδη....τι λεω η προστυχια πρωι πρωι:lol::lol::lol:

εμας εδω ριχνει μια βροχη!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια...θα σας τα πω ενταχει γιατι θα σκασω...

Αυτες τις μερες που εχω εξαφανιστει ειναι γιατι τρεχω και δεν φτανω...εχει κατεβει απο Κυριακη ο αδερφος του Παυλου και τα θελουν ολα στο χερι...εχω το μωρο, το σπιτι και αυτους τους δυο τη μια καφε την αλλη φαι την αλλη ρουχα και εγω πανικοβλητη να τρεχω απο πισω τους (κυριως απο τον αδερφο του) για να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα...εχω κυριολεκτικα ψοφησει και παραμελω και το παιδι μου και αυτο δεν μπορω να τους το συγχωρησω με τπτ!!!!!!Το θεικο ειναι οτι ο αδερφος του φευγει την Δευτερα!!!!!!Οποτε καταλαβαινεται τη ΣΚ θα περασω...δεν μπορω να θηλασω με την ησυχια μου μιας και εχουν καταληψη στο σαλονι και γενικα η ολη κατασταση ειναι δραμα...

Θα μου πειτε γιατι δεν μιλαω...πριν 3 μερες μου εσκασε ο Παυλιτος με ενα σιρε με μπριγιαν για τον μπεμπη (δεν μου ειχε παρει δωρο στο μαιευτηριο μονο λουλουδια) και ειναι ωραιο το κλιμα μεταξυ μας και δεν θελω να στεναχωρηθουμε...θα κανω υπομονη μεχρι την Δευτερα...αν δεν εχω σκασει μεχρι τοτε.

ααααΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ρε συ μαριανθη παλι τα ιδια??????????θυμαμαι και οταν ησουν εγκυος ειχε γινει αυτο:mad::x

μηπως να αδιαφορησεις λιγο απεναντι τους?δηλαδη ας τους να κανουν μονοι τους καποια πραγματα πες δεν μπορω τωρα εχω να θηλασω τον μπεμπη-να τον αλλαξω-να βαλω πλυντηριο!!!!

ειπαμε ειμαστε λιγο χαλαρα εδω στην θεσ/νικη αλλα αυτοι το εχουν παρακανει!!!!!

fCS8p3.png

εμενα ακομα δε μπορει να πει τι θελει, τωρα γιναμε 2.εμεις καλα κοιμηθηκαμε χτες πρωτη φορα.και εγω Αλεκα δε μπορω τη γκρινια και τα κλαμματα,ειδικα του μεγαλου,στεναχωριεμαι,δικιο εχει και το αμοιρο.το εχουμε κ κλεισμενο μεσα.

Χθες βγηκα πρωτη φορα εξω και το επαθα το εγκεφαλικο,το μπουφαν μου με το ζορι κουμπωνε,ετοιμη ημουνα να βαλω τα κλαμματα,τελικα αρχισα κοιλιακους.Υπομονηηηη

Κιμι αρχισα γυμναστηριο...μονο διαδρομο,ποδηλατο και διατασεις μου επιτρεπουν...ειναι τοσο πιασμενος ο ανω κορμος που η γυμναστρια μου ειπε οτι στα οργανα θα μπω σε 2 μηνες!!!!!!Μιλαμε οτι περπαταω και ποναει η πλατη μου απο τον θηλασμο και η μεση μου με τους ωμους απο το μπεμπη...αυτους τους πονους να μην ειχα και θα ημουν πολυ ευτυχισμενη.

waWmp3.png

9LyAp3.png

ρε συ μαριανθη παλι τα ιδια??????????θυμαμαι και οταν ησουν εγκυος ειχε γινει αυτο:mad::x

μηπως να αδιαφορησεις λιγο απεναντι τους?δηλαδη ας τους να κανουν μονοι τους καποια πραγματα πες δεν μπορω τωρα εχω να θηλασω τον μπεμπη-να τον αλλαξω-να βαλω πλυντηριο!!!!

ειπαμε ειμαστε λιγο χαλαρα εδω στην θεσ/νικη αλλα αυτοι το εχουν παρακανει!!!!!

Αστα μαιρουλα μου τι εχω παθειιι....ιιιιιιιιιιιιιιιι....ουτε τα ραμματα απο την κεφαλα μου δεν εχω προλαβει να παω να κοψω και εχουν περασει 8 μερες!!!Στο τελος θα βαρεθουν και θα πεσουν απο μονα τους.:(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Κουραγιο Μαριανθη....

αν εισαι με τον αντρα σου καλα κανε 2 μερες υπομονη θα περασουν......

Και στην πρωτη ευκαιρια του το λες αργοτερα με τροπο οτι αυτο που εκανε ηταν μεγαλη μαλ...κια!!

Μαιρουλα,

κατι ηξερες για το υπερηχο και μας το εκριβες ....πονηρουλα...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα!!!

Ευανθία μου στον Καπελάκη που πήγες τι είδους εξέταση σου έκανε ?

ειδε την τομη, το στηθος κ ψαχουλεψε την κοιλια μου.

Ευανθια μου ποια ειναι τα φυσιολογικά όρια του εργαστηρίου?

ειναι απο 0.8 εως 5. σημερα πηρα τηλ κ εχει πεσει στο 6.65 αλλα επειδη ειναι πανω απο τα ορια μας αυξησαν λιγακι τη θυροξινη κ θα ξαναπαμε σε 1 μηνα.

τι εγραψα η τρελη η μανα?εμπασε το παιδι μου στο πλυσιμο!!!!χιχιχι

παει αποτρελαθηκα!!!!!!

ρε κοριτσια απο 52 σε 17 ημερες πηγε 54!!

:lol::lol::lol:

καλημερα τετοια ωρα....

κοριτσια ο πατερουλης μου θα βγει αυριο μαλλον...ολα καλα...ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

αντε βρε δημητρουλα, τελος καλο ολα καλα!

Αστα μαιρουλα μου τι εχω παθειιι....ιιιιιιιιιιιιιιιι....ουτε τα ραμματα απο την κεφαλα μου δεν εχω προλαβει να παω να κοψω και εχουν περασει 8 μερες!!!Στο τελος θα βαρεθουν και θα πεσουν απο μονα τους.:(

μα καλα βρε μαριανθη τοσο χοντροπετσοι ειναι? δεν καταλαβαινουν οτι δεν μπορεις να τους εξυπηρετεις ολη την ωρα? τι να πω... αντε κανε λιγο υπομονη, δεν αξιζει να γκρινιαζεις κ στον αντρα σου.

βρε κοριτσια ποτε θα κοιμηθει λιγο παραπανω? ακομα καθε 3 ωρες ξυπναει! ποτε θα κανω εναν 5 ωρο συνεχομενο υπνο? οεο????

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα...ωραια βλεπω απο ωρες κανενας συντονισμος..μηπως να το κανουμε μεταμεσονυχτιο το καφε???:tongue::tongue:

Αλεκα κ εμενα η γκρινια και το κλαμα με κουραζουν πολυ τιποτα αλλο....

μαριανθη τι τραβας κ εσυ ρε παιδι μου....υπομονη!!!!δε μου λες κανει να βαψεις μαλλια οταν θηλαζεις η μονο ανατυγιες τελικα??εμενα μου ειπε η γιατρος μονο ανταυγιες...

Ελενη1 εδω σ εμας μεχρι και χαλαζι εριξε...δεν ειναι για βολτα:-(:sad:

Κιμι εσυ ανυσηχεις για το μπουφαν???εμενα που δεν μου μπαινει ΤΙΠΟΤΑ?:confused::confused:

Διαφημίσεις

jtse, πηγα σημερα κ πληρωθηκα απο τον ΟΑΕΔ. 901 ευρω... πες μου ποιος πηρε 2000 να παω να τα ζητησω...

επισης να σας πω οτι πολυ ανησυχω για τον μπεμπακο γιατι τα αλλα δυο οταν ειναι στο ριλαξ, παιζουν το "σειο βρεφοσ", κανουν τα προβατα κ του ριχνουν αχνα να το ζεστανουν! τα προβατα ομως δεν ειχαν ουτε μυξες ουτε βηχα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

επισης να σας πω οτι πολυ ανησυχω για τον μπεμπακο γιατι τα αλλα δυο οταν ειναι στο ριλαξ, παιζουν το "σειο βρεφοσ", κανουν τα προβατα κ του ριχνουν αχνα να το ζεστανουν! τα προβατα ομως δεν ειχαν ουτε μυξες ουτε βηχα!

:lol::lol::lol:

Συναντησε ο Γιαννακης την αδερφη μου στο λεωφοριο(πηγαινε βολτα με την πεθερα μου) και της λεει.....''που ησουνα τοσες μερες? το γουρουνι που ειχες παει ηταν αρρωστο γι'αυτο σε κολλησε?'':shock:

Ολο το λεωφοριο αλλαξε θεσεις.:lol:

Γειά σας μανούλες!!!!

Μιτσάκι μου καλή ανάρρωση στον μπαμπά σου.

Ελενίτσα εγώ δεν μπορώ να δω τις φώτο του μικρούλη σου αλλά χαίρομαι πραγματικά που είναι μια χαρά το ζουζούνι σου.

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας, είχαμε συνάντηση με την δασκάλα και μου έδωσε συγχαρητήρια για το παιδί μου, μου είπε τα καλύτερα λόγια!!! Επίσης μου είπε ότι είμαστε αξιέπαινοι που μετά από 4 παιδιά και τα δύο μάλιστα νεογέννητα να είναι πάντα καλά διαβασμένος ο Μιχάλης. Ε μετά από όλο αυτό συγκινήθηκα και την πήραν κι εκείνη τα ζουμιά. Τι υπέροχο συναίσθημα και πόσο περήφανος νιώθει κανείς όταν ακούει τέτοια λόγια για το παιδί του.

κοριτσια να σας πω τι αποφασισα?ως τωρα τους ξυπνουσα στις 3.30 ωρες αν ειχαν ξυπνησει για να φανε,αλλα ειδα οτι αφηνουν γαλα....οπωτε αποφασισα να τους αφηνω να ξυπνανε μονοι τους.καλα δεν κανω?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...