Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κιμι η κοκα κολα πειραζει.....δυστυχως....μπανακι τον κανω οταν ξυπνησει βρε κοριτσια..αρα δεν εχουμε στανταρ ωρα...δεν νεχει ζητησει δωρο ο μικρος??

τελικα μονο ο δικος μου ειναι θρεμμενος???:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι γωγο κολπικο μου εκανε,ειδε και την τομη και το στηθος και τελειωσαμε.ευχαριστω;)

πσσσσ κομπλε...ΑΞΙΑ ΑΞΙΑ!!!!χρησιμοποιησε γκασμα για να κανει το κολπικο???:tongue:γιατι εμενα ουτε με γκασμα δεν θα μπορσει να το κανει:tongue::tongue:παμε για 10ο μηνααααααααα!!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

μεγεια το μαλλακι αλεκα!!!!εγω ηθελα να τα βαψω που εχουν 15 χρωματα πανω αλλα απαγορευεται λενε επειδη του δινω το γαλα μου!!αστα...μονο ανταυγιες λενε ετσι για να γινουν 16 τα χρωματα!!

να δω εγω ποτε θα κανω ανταυγειες...ειπα να τα βαψω πρωτη φορα στη ζωη μου κ δεν προλαβαινω με αυτα κ με τα αλλα που μας συμβαινουν....κ κοιταζομαι κ εγω στον καθρεφτη σαν την Αλεκα κ παθαινω συγκοπη...καμια μερα θα κοιταχτω κ θα μιλησω στο ομοιωμα μου<<συγνωμη κυρια μου ποια ειστε?>>:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Κοριτσια ποτε σας ειπε ο γιατρος οτι μπορειτε να εχετε επαθες?καταλαβαινεται τι εννοω εεεεεεεεεεεε?Εμενα μετα τις 40 μερες λεει γιατι?αφου καισαρικη εκανα

εμενα μου ειπε μολις κλεισω τα σαραντα βουρρρ!!!αλλα τι βουρρ??βλεπω να ξεκιναμε παρεα κ να μενει μονος του να με κοιταει που ροχαλιζω:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Μητσάκι περαστικά και κουράγιο.

Κορίτσια πως τα πάτε με την επιλόχειο κατάθλιψη ? και ρωτάω κυρίως τις πρωτομάνες γιατί οι άλλες και να θέλανε δεν προλαβαίνουν ούτε ν΄ ανασάνουν.

ουυυυυυ εχω ριξει κατι κλαματα λεμε αλλο πραμα...ποια Μαρθα Βουρτση...μπροστα μου δεν πιανει μια:tongue:

PlbZp2.png

μολις τσακισα 1 γιαουρτι με μελι...οχι 1 κιλο ετσι??μην παρεξηγηθω!!!!παω να απλωσω 1 πληντυριο να βαλω 1 αλλο ααα κ αν προλαβω να κοιμηθω....φιλια καληνυχτα τσουπριτσες και μπεμπινια!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσαρες τρελές ώρες γραφετε όλες.. πω πω τι πάθαμε...Μητσακι με το καλό να δεχτειτε τον πατερα σου. Στην κυρία που βλέπεις στον καθρεφτη μην της μιλάς...άπαξ και ανοιξεις σχεσεις ειναι πιο δυσκολα τα πράγματα.. κρατα της μουτρα!!!! Κιμι νλμιζω η κοκα πειραζει εφ΄ όσον θηλάζεις... ρωτα το γιατρο καλυτερα. Ριανα εμενα ο Άγγελος έκανε μια λιστα για τον Αγιο Βασιλη και καθε λίγο κλαιει γιατι άργησε.... πάει ο πατερας του του φερνει κατι από τη λίστα, νευριάζω εγω. Στο τέλος ο αη βασιλής θα έρθει με αδεια χερια... άντε με καμια σοκολάτα.

Η χθεσινη ημέρα ήταν επισοδιακη παιδια... ο μικρός ήταν ανησυχος και ηθελε αγκαλιτσες όλο το απόγευμα και ο μεγαλος έχει 'σαικώσει'! Νομιζω ότι το παιδακι μου θα γινει serial killer μέχρι το Καλοκαιρι....τα νευρα μου τσατάλια, άυπνη και κουρασμένη. Αντεχω το ξενυχτι και ψιλοαντεχω και την κουραση. Αλλά τη γκρινια και τα κλαματα δε νομιζω ότι μπορω να τα αντεξω.

Πάω να την ξαπλάρω μπας και κοιμηθω λίγο μέχρι την δουλεια. Φιλια

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χαρά στο κουράγιο σας να γράφετε τις ώρες που είστε ξύπνιες λόγω των ζουζουνιών σας. Εμένα η μπέμπα μας κοιμήθηκε στις 11 και μισή το βράδυ και ξύπνησε στις 6 και μισή για να φάει και έτσι σαπίσαμε λίγο στον ύπνο.

Καλημέρα σε όλες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

εμενα ακομα δε μπορει να πει τι θελει, τωρα γιναμε 2.εμεις καλα κοιμηθηκαμε χτες πρωτη φορα.και εγω Αλεκα δε μπορω τη γκρινια και τα κλαμματα,ειδικα του μεγαλου,στεναχωριεμαι,δικιο εχει και το αμοιρο.το εχουμε κ κλεισμενο μεσα.

Χθες βγηκα πρωτη φορα εξω και το επαθα το εγκεφαλικο,το μπουφαν μου με το ζορι κουμπωνε,ετοιμη ημουνα να βαλω τα κλαμματα,τελικα αρχισα κοιλιακους.Υπομονηηηη

Καλημερα κοριτσια...θα σας τα πω ενταχει γιατι θα σκασω...

Αυτες τις μερες που εχω εξαφανιστει ειναι γιατι τρεχω και δεν φτανω...εχει κατεβει απο Κυριακη ο αδερφος του Παυλου και τα θελουν ολα στο χερι...εχω το μωρο, το σπιτι και αυτους τους δυο τη μια καφε την αλλη φαι την αλλη ρουχα και εγω πανικοβλητη να τρεχω απο πισω τους (κυριως απο τον αδερφο του) για να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα...εχω κυριολεκτικα ψοφησει και παραμελω και το παιδι μου και αυτο δεν μπορω να τους το συγχωρησω με τπτ!!!!!!Το θεικο ειναι οτι ο αδερφος του φευγει την Δευτερα!!!!!!Οποτε καταλαβαινεται τη ΣΚ θα περασω...δεν μπορω να θηλασω με την ησυχια μου μιας και εχουν καταληψη στο σαλονι και γενικα η ολη κατασταση ειναι δραμα...

Θα μου πειτε γιατι δεν μιλαω...πριν 3 μερες μου εσκασε ο Παυλιτος με ενα σιρε με μπριγιαν για τον μπεμπη (δεν μου ειχε παρει δωρο στο μαιευτηριο μονο λουλουδια) και ειναι ωραιο το κλιμα μεταξυ μας και δεν θελω να στεναχωρηθουμε...θα κανω υπομονη μεχρι την Δευτερα...αν δεν εχω σκασει μεχρι τοτε.

ααααΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...