Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσιαααααααααα!!!!!!

καλησπερα!!!!!

χαθηκα το ξερω αλλα η μικρη μου υποφερει απο τους καταραμενους κολοικους και θελει αγκαλιτσα και στηθος !!!!!

μονο ετσι ηρεμει!!!!

σημερα την πηγαμε και στον παιδιατρο,γιατι μου μπηκαν ηλιθιες υποψιες οτι δεν ακουει το παιδακι μου!!!!(ξερω ειμαι χαζη).βασικα χτυπουσα παλαμακια και δεν αντιδρουσε....ετσι την πηραμε και βουρ στον παιδιατρο/

Φυσικα ολα ειναι καλα δοξα τον Θεο!!!!!!

την μετρησε βαρος !!!μεσα σε 17 μερες πηρε εναμιση κιλο παιδια!!!!!ναι καλα διαβαζετε εναμιση κιλο!!!ο γιατρος τρελαθηκε μολις την ειδε!!!!!Καλε τι μαγουλακια λεει ειναι αυτα?σαν μπιφτεκακι ειναι!!!!!!!Α ψηλωσαμε!!!!απο 52 ειμαστε 45 εκατοστα!!!!!

αυτα τα νεα μας!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εγω ζυγιστηκα σημερα!!!!Αφηστετα ειμαι σκελετος!!!!εφτασα 54 κιλα η γυναικα!!!(απο 58 που ξεκινησα με την εγκυμοσυνη).

η κοιλια εντελως ανυπαρκτη!!!!!

μονο ο ποπος μου και τα ψμακια στους γλοτους δεν λενε να εξαφανιστουν!!!!μηπως ξερετε καμια καλη κρεμα?

iMLpp3.png

κοριτσιαααααααααα!!!!!!

καλησπερα!!!!!

χαθηκα το ξερω αλλα η μικρη μου υποφερει απο τους καταραμενους κολοικους και θελει αγκαλιτσα και στηθος !!!!!

μονο ετσι ηρεμει!!!!

σημερα την πηγαμε και στον παιδιατρο,γιατι μου μπηκαν ηλιθιες υποψιες οτι δεν ακουει το παιδακι μου!!!!(ξερω ειμαι χαζη).βασικα χτυπουσα παλαμακια και δεν αντιδρουσε....ετσι την πηραμε και βουρ στον παιδιατρο/

την μετρησε βαρος !!!μεσα σε 17 μερες πηρε εναμιση κιλο παιδια!!!!!ναι καλα διαβαζετε εναμιση κιλο!!!ο γιατρος τρελαθηκε μολις την ειδε!!!!!Καλε τι μαγουλακια λεει ειναι αυτα?σαν μπιφτεκακι ειναι!!!!!!!Α ψηλωσαμε!!!!απο 52 ειμαστε 45 εκατοστα!!!!!

αυτα τα νεα μας!!!!

Μαρή είσαι μουρλή? Οτι δεν ακούει το παιδί? :confused: :confused: :confused:

χαχαααααααααααα αφασία!!!!

Σαν τσουρεκάκι η μπέμπα, ε? Αντε να ζυγιστούμε και εμεις τη Δευτέραααα.. Απο 2820 που βγήκαμε απο το μαιςυτήριο, δε θα έχουμε φτάσει τα 3500 κιλά τώρα? Άντε να δουμεεε..

επιτελους καταφερνω να γραψω αν κ ο μικρος ετοιμαζεται να κλαψει!ξερει αυτος...οταν μπαινω να γραψω κ οταν καθομαι να φαω...καποιος τον εχει βαλει δεν μπορει!!!!...:tongue::tongue:

λοιπον δεν θυμαμαι πολλα αλλα θα κανω μια προσπαθεια..

Ελενακι ο μπεμπης ειναι κουκλος και εχει κ τελειο χαμογελακι!!!!αντε ολα περαστικα ηταν!!!

Μαιρουλα εμεις δεν θα σε δουμε και να δουμε και τα ζουζουνια σου???ζηλευουμε!!!

εμεις σημερα σαραντισαμε και στην εκκλησια κοιμομασταν!!!!!ακομα και οταν τον πηρες ο παπας για τη βολτα στο ιερο δεν ξυπνησε!!!!μετα πηγαμε στην γιαγια μας και φαγαμε μετα ηρθαμε σπιτι μας και ριξαμε εναν υπνο απο τις 3:30 μεχρι της 7!!!!!και εγω απο 5-6:30!!!τελεια!!!και καναμε και ενα σαραντισμα μαμα και μπαμπας;);)!!:-P:-P

ιριδακι και εγω χααανω απο τα κιλα τα 24 τελικα πολυυυ αργα...εχω χασει 12 μεχρι τωρα και εχω μεινει σταθερη εδω και 3 βδομαδες μη σου πω...

Βρε θεανω τι λες???πως σου κατσε αυτο για το παιδι???καπου αλλου θα χαζευε!!!

γωγουλι που εισαι εσυ καλε???η μπεμπα μεγαλωνει???κουκλα με το σκουφακι!!!

αλεκα καλα πας με τα κιλα!!!τι φωναζεις???

εμεις κοριτσια με την ποσοτητα γαλα που πινουμε θα θελουμε 200 ευρω το μηνα !!:lol::lol:

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω ζυγιστηκα σημερα!!!!Αφηστετα ειμαι σκελετος!!!!εφτασα 54 κιλα η γυναικα!!!(απο 58 που ξεκινησα με την εγκυμοσυνη).

μονο ο ποπος μου και τα ψμακια στους γλοτους δεν λενε να εξαφανιστουν!!!!μηπως ξερετε καμια καλη κρεμα?

Πηρα σημερα εγω μια απο φαρμακειο λεγεται fangocrema της GUAM εχει φυκια κτλ ειναι μονο για βραδυ ειναι αρκετα ισχυρη μου ειπανε σημερα θα την βαλω πρωτη φορα 54 ευρωπουλακια..

Να ρωτησω οταν κανουμε αποστειρωση τα μπουκαλακια τον μωρων μετα που τα διατηρητε?στο ψυγειο?

it77p2.png

κοριτσιαααααααααα!!!!!!

καλησπερα!!!!!

μονο ετσι ηρεμει!!!!

αυτα τα νεα μας!!!!

Τι λες ρε μανα ??? Κοντινε το παιδι.... :lol::lol::lol:

Αει παει αγαθεψες και εσυ....

Μεγαλωνει η ζουζουνιτσα!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

!!

εσυ κοριτσαρα με πέρασες εμενα!!!!:tongue::tongue: και εγω νόμιζα ότι ο Αγγελάκος μου είχε όλες τις αρρωστειες. Αλλά τις σπάνιες :rolleyes:

χέσε μας μαρη!!!:lol:... ά;κου 54.... θες να κάνουμε τραμπαλα να σε στειλω πουθενά να γλιτώσεις και τα εισητηρια???

Γωγουκα τη μπεμπουλα σου κανα τεσσαρι την κόβω! Εγω τον πήρα 3420 από μαιευτηριο και εχθες ήταν 5050...τροφαντούλης και αυτός... θα πήρε από το μπαμπα του γιατι η μαμα του ειναι petite!

Ασπα φωνάζω όχι γιατι δεν χανω κιλά.... γιατι θέλω έναν αιωνα να χασω όλα αυτα.

Anyway σημερα κουρευτηκα.... έτσι να αλλάξω διαθεση.. ψιλοκαλα ειναι!:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μεγεια το μαλλακι αλεκα!!!!εγω ηθελα να τα βαψω που εχουν 15 χρωματα πανω αλλα απαγορευεται λενε επειδη του δινω το γαλα μου!!αστα...μονο ανταυγιες λενε ετσι για να γινουν 16 τα χρωματα!!

φυτικη βαφη δεν κάνει???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε αλεκα δεν παιζεσαι χαχαχαχχαχαχα ακου τραμπαλα!!!!!!!!!

ελενη1 καλα η θεανω το χασε και αυτη χαχαχαχχαχ διαβαζα και εγω τοση και προσπαθουσαν να καταλαβω τι παιζει με το παιδι:lol::lol::lol::lol:

κοριτσια πηγα στον γιατρο το απογευμα με βρηκε ενταξει και επισης εχω ενα ωραιο μεγαλο ωαριο!!!!τελος του μηνα θα εχω περιοδο.και εκεινη την ωρα σκεφτομουν νατο πω στον αντρα μου ή οχι:lol::lol::lol::lol:αλλα τελικα το ειπε ο γιατρος......ευτυχως και ο αντρας μου λεει κατσε να μεγαλωσουν λιγο αυτα....

fCS8p3.png

ρε αλεκα δεν παιζεσαι χαχαχαχχαχαχα ακου τραμπαλα!!!!!!!!!

ελενη1 καλα η θεανω το χασε και αυτη χαχαχαχχαχ διαβαζα και εγω τοση και προσπαθουσαν να καταλαβω τι παιζει με το παιδι:lol::lol::lol::lol:

κοριτσια πηγα στον γιατρο το απογευμα με βρηκε ενταξει και επισης εχω ενα ωραιο μεγαλο ωαριο!!!!τελος του μηνα θα εχω περιοδο.και εκεινη την ωρα σκεφτομουν νατο πω στον αντρα μου ή οχι:lol::lol::lol::lol:αλλα τελικα το ειπε ο γιατρος......ευτυχως και ο αντρας μου λεει κατσε να μεγαλωσουν λιγο αυτα....

Μαιρούλα σου έκανε κολπικό υπέρηχο? Και σε μας που έχουμε κανει καισαρική κολπικό κανουν?

Κουκλάκια τα μωράκιαααααααα....

Αλεκάκι μακαρι να εχει πάει 4 η μαγουλού.. Πάντως δεν ειναι όπως φαινεται στις φώτογραφίες, στις φωτογραφίες μοιάζει τεράστιααα... χαχααααα Απλά ειναι μαγολού!!!

Άσπα εδώ ειμαι βρεεεε.. Σας διαβάζω συνέχεια απλά δε γράφω..:rolleyes::rolleyes:

Απο κολικούς πώς πάμε? Ακούω οτι είχαμε χαρές μετα τα σαράντα, ε?

:lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...