Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγε η θεία μου να της ανοίξει της δικιάς μου βιβλιαριο και της ζητήσαν ένα σωρό χαρτιά. εσύ που του άνοιξες? Σου ζητήσαν και σένα πολύ χαρτούρα? Εγώ τώρα σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω και στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο.

Αλήθεια έχει κάνει καμιά σας ασφάλεια υγείας στο παιδάκι της?

Στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο του άνοιξα μονο την ταυτότητα είχα και κάποια στιγμή θα περάσω να δώσω την ληξιαρχική πράξη σου δίνουν και κουμπαρα!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

18????? Ήταν πιο μάγκας ο φαρμακοποιός????

Αστα....δεν τα εβρισκα σε κανενα φαρμακειο και παραγγειλα 2 κουτια και ενα απο τα φαρμακεια μου τα εφερε( η μαλλον μου την εφερε...):confused:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλλά εγώ ξέρω, δεν την ξαναπατάω!!:-P:-P Οπότε το ξεαραχνιασμα θα αργήσει πολύ ακόμα και θα γίνεται υπό όρους χαχαχαχαχα...:lol::lol:

Ανυπομονω να μου πεις τις ιδεες σου!!! Γιατι εκανα μεγαλη πατατια προχτες!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τρελλαινομαι για χαρούμενα μωρα!!!!!!!!!!

κουκλος ειναι, κ ιδιος εσυ.. δλδ μαλλον κανω λαθος, γιατι εσυ ψιλομοιαζεις με τον αντρα σου, οποτε δεν βγαζουμε ακρη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

πριν απο λιγο γυρισαμε, αφου ξεποδαριαστηκαμε βεβαια... γιατι ειναι τοοοσσσοοο μ@#@σταρες στον ΟΑΕΔ? Χτες παιρνω τηλεφ. για να βγαλει η αδερφη μου καρτα ανεργιας που δεν βρισκει δουλεια με τπτ, κ ο πανηλ@#ιος δεν μου ειπε οτι η καρτα βγαινει απο αλλον οαεδ! κ περιμεναμε στην ουρα, να μας πει η σεκιουριτου οτι ειμαστε σε λαθος υπηρεσια! εκτος που μου τη δινει που οι σεκιουριταδες εχουν γινει κ γραμματεις τωρα, δεν σε φτανει που εχεις τον καημο σου, να τρεχεις κιολας...

αυτα... κ μια χαρη...

αν ξερετε κανενα χριστιανο που να ζηταει βοηθ.λογιστη, ειδοποιηστε μας.... εχει σπουδασει χρηματοοικονομικα & ελεγκτικη. βασικα λογιστικα, σε ελευθερη μεταφραση. θα με βρισουν απο το parents, αλλα τι να κανω... η αναγκη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εγώ φεύγω σε λίγο. Πάω να πάρω την Ζέτα από το σχολείο, να την πάω κατευθείαν στον ΠΑΙΔΩΝ (ευτυχώςς που απέχει από το σχολείο της δύο τετράγωνα) για την δεύτερη δόση του εμβολίου και μετά θα τρέχουμε στο μπαλέτο γιατί σήμερα είναι το ανοικτό μάθημα για τους γονείς. Ευτυχώς που υπάρχει η μαμά μου που κάθεται με την μπέμπα σε καθημερινή βάση είτε για ψώνια είτε για τέτοιες δουλειές αλλιώς θα το τραβολογούσα μαζί μου το κακόμοιρο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αχ βρε ομορφάκια δεν το έλεγες νωρίτερα. Υπήρχε μία αγγελία που κυκλοφορούσε εσωτερικά στον Όμιλο που εργάζομαι για τον Κεντρικό ταμία. Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν του τομέα της αλλά θα μπορούσα τουλάχιστον να σας δώσω την αγγελία αλλά είδα ότι καταληκτική ημερομηνία ήταν 22 Νοεμβρίου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ουφ,,, άφησα το μπεμπε στη μανα μου και πήρα το μεγαλο μαζι μου, πήγαμε γραφειο, Σκλαβενιτη και ήρθαμε. Ειχα να πάω σουπερ μαρκετ κανα τριμηνο!!! Ξεποδαριαστηκα.

Πήγε η θεία μου να της ανοίξει της δικιάς μου βιβλιαριο και της ζητήσαν ένα σωρό χαρτιά. εσύ που του άνοιξες? Σου ζητήσαν και σένα πολύ χαρτούρα? Εγώ τώρα σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω και στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο.

Αλήθεια έχει κάνει καμιά σας ασφάλεια υγείας στο παιδάκι της?

Εγω έχω κανει και στον Αγγελο και στο μικρο ασφαλεια υγειας και αποταμιευτικό. Στο μεγαλο έκανα στην ing και στο μικρο στην Εθνικη

κουυυυκλοςςςς!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γαλα.....θιγεις ενα θεμα που ποναει.........καθε 5 μερες αγοραζω κουτι των 900γρ..........

Εσυ Μαιρούλα έχεις και 2.. Εγώ κάθε εβδομάδα το πολύ ενα κουτί των 900 γρ.. Χαλάλι όμως!!!

Θέλω και εγώ να δώ φωτογραφίες των bebe σου!!!! :D :D

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

μια ωρα εκανα να διαβασω...στο μεταξυ ξυπνησε ο μικρος...μεχρι να τον αλλαξω να τον ταισω ...παει τον εχασα τον ειρμο μου!

μια χαρα ειστε ολες!!! η κουραση κουραση βεβαια για ολες!

ελενη μια γλυκα ειναι ο μικρουλης!!! να σας ζησει!!!

γεια σας γλυκες μου....

Πρωτον, η θυροξινη ναι! Μπορει να του τα προκαλει όλα αυτα. Στις περισσοτερες περιπτωσεις που ξερω ο υποθυρεοειδισμός στα νεογεννητα ήταν κλινικός δηλαδη ναι μεν υψηλό tsh αλλα κανονικες η ft3 & Ft4. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν έδωσαν θυροξινη για να μην 'τεμπελιασει' ο θυρεοειδης του μωρου, και μέσα σε ένα τρίμηνο ηταν ΟΚ. Εσυ τι αποτελέσματα ειχες με βαση τα φυσιολογικά όρια??

αλεκακι 27/11 οι εξετασεις εδειξαν:

TSH 16.86

t4 13.6

t3 212.8

αυριο θα παρουμε κ τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις της τριτης και θα μιλησω με τους ενδοκρινολογους κ θα μας πουν εαν θα πρεπει να αλλαξουμε τη δοση της θυροξινης. εγω παντως θα τους πω οτι μαλλον εχει παρενεργειες.

Μονη ειμαι ε?Περιμενω να ξυπνησει να φαει σε κανενα εικοσαλεπτο και ειπα να μπω.Τι γινεται με την κοιλια βρε κοριτσια ποτε θα μας κανει την χαρη να φυγει?Για πειτε καμμια με εμπειρια απο καισαρικη

κοιλια εχει φυγει η περισσοτερη, εχει μεινει ομως ενα βουναλακι αρκετα εμφανες. τι να κανουμε, υπομονη.

οσο για τα βιβλιαρια, χθες το μεσημερι πηγα ρε γ..το με τη βροχη κ εγω για να με δει ο γιατρος και δεν το ηξερα να παω να ζητησω κ εγω...μαλιστα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο...σε 2 μηνες θα ξαναπαω για τεστ παπ οποτε θα ζητησω τοτε...

ηρθε κ η παιδιατρος , εχει παρει 5.5 ποντους και 1400 γρ. σε 40 μερες ο μπεμπης μας!!! κ μες στον γεναρη παμε για το πρωτο εμβολιο!

σημερα ερχεται κ η αδερφη μου απο κερκυρα για χριστουγεννα! να δει κ τον ανιψιο της που δεν το εχει δει ακομη! αν θυμαστε ειχε φυγει μια μερα πριν γεννησω κ δεν τον προλαβε η κακομοιρα!!!

αυτα κοριτσια σας αφηνω για να αρμεχτω λιγακι! φιλια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ίριδα χαρούμενα μηνογενέθλιααααα!!!!!!!!!!Αλεκάκι εσείς έχετε αύριο, εεεεεεε??????????????
ναιιιι.. και εσεις την Δευτερα!!
αλεκακι 27/11 οι εξετασεις εδειξαν:

TSH 16.86

t4 13.6

t3 212.8

αυριο θα παρουμε κ τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις της τριτης και θα μιλησω με τους ενδοκρινολογους κ θα μας πουν εαν θα πρεπει να αλλαξουμε τη δοση της θυροξινης. εγω παντως θα τους πω οτι μαλλον εχει παρενεργειες.!

Ευανθια μου ποια ειναι τα φυσιολογικά όρια του εργαστηρίου?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...