Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημεραααααα

ασπουλα μου ειχα φτασει σχεδον +20 αλλα τα 10 εχουν φυγει ηδη, τωρα τα υπολοιπα δε ξερω πως θα φυγουν.... και πως θα εξαφανιστει η κοιλιτσα που εμεινε....

αλεκακιιιιιιιιιιι ειναι που πεσαμε μεσα στα χριστουγεννα κλπ και δε σωζομαστε με τπτ!!!!!!!! εγω που ειμαι τρελη για μελομακαρονα παντως χτες πρωτοδοκιμασα... παλι καλααααααα τωρα που ξεκινησα ομως.... σνιφ σνιφ

ελενη ευχαριστω! ελπιζω να βρω τα σακουλακια που λες... πηγα και πηρα της αβεντ απο μαδερκερ - δεν αλλαζω γραμματοσειρα γιατι εχω τη μπουμπου αγκαλια μπας και κοιμηθει...

παλι 4 κοιμηθηκε ρε κοριτσια κι ας την ειχαμε λιωσει ολη μερα σε γιατρους και στο καθισματακι του αυτοκινητου... (δεν τη βασανιζω μην ανησυχειτε χιχιχι) βεβαια πολλη ωρα κοιμοταν μακαριως στο καθισματακι και μου κανε τρομερη εντυπωση γιατι πρωτη φορα τη βαλαμε εκει μεσα... φοβερη αγορα τελικα το ινγκλεσινα...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

οτι ειναι γλυκας και μ'αρεσει πολυ στο εχω ξαναπει,αλλα ρε ελενη με καρμπον τον εβγαλες?????:lol:

fCS8p3.png

ναιιιιιιιιιιιιιιιιι κλεισαμε 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!! αντε που θα παει πλησιαζει η μερα που θα κοιμηθω για βραδυ..................

ελενη τελειος ο μπεμπης!!!!!!!

μαιρουλα τα δικα σου τα ζουζουνια που τα ειδαν?????????????? φανταζομαι κι αυτα κουκλακια θα ναι.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέρα κορίτσια, τί όμορφος που είναι ο μπέμπης σου Ελένη, να σου ζήσει και να μην περάσει άλλη ταλαιπωρία! Όντως Ίριδα κι εμάς όταν την βάζουμε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου ρίχνει τρελούς ύπνους. Έμεις την τρέχουμε για να δει και άλλα πράγματα και να μην βαριέται μέσα στο σπίτι και αυτή με το που την βάζουμε το πανωφόρι κλείνει διακόπτες και μόλις γυρνάμε το μάτι γαρίδα!!

Διαφημίσεις

σημερα του άνοιξα και λογαριασμο στην τραπεζα μου δωσανε και κουμπαρα!! Ελπιζω να μείνουν τα λεφτά και να μην τα σηκώσουμε είναι και αυτό το γαλα πανακριβο ρε παιδι μου!!!!! Ποσο καιρο θα πίνει από αυτό? Και πότε θα αρχίσει να κοιμάται ολο το βραδυ??

97ehp2.pngUBTSp3.png

σημερα του άνοιξα και λογαριασμο στην τραπεζα μου δωσανε και κουμπαρα!! Ελπιζω να μείνουν τα λεφτά και να μην τα σηκώσουμε είναι και αυτό το γαλα πανακριβο ρε παιδι μου!!!!! Ποσο καιρο θα πίνει από αυτό? Και πότε θα αρχίσει να κοιμάται ολο το βραδυ??

γαλα.....θιγεις ενα θεμα που ποναει.........καθε 5 μερες αγοραζω κουτι των 900γρ..........

fCS8p3.png

Ελένη όχι απλά σου μοιάζει, είστε ίδιοι μιλάμε!

Ακούστε τι μας έκανε η μικρή μας χθες. Εκεί που την αλλάζουμε και είναι ο μπαμπάς της σκυμμένος και της πέρνει τα πολλά πολλά από το κωλαράκι της με τη λερωμένη πάνα, μας ρίχνει μια ρουκέτα νερωμένου σκ*^*&τού 1,5 μέτρο βεληνεκές!!!Και τα σκάγια πήραν τον μπαμπά της και στο μάτι!!Καλά πολύ γέλιο!!!!Οι κολικοί μας αρχίσανε, άντε να δούμε πως θα πάνε....

Κορίτσια εγώ πήρα τα σακουλάκια της medela από το φαρμακείο 12,50 ? τα 20. Της avent μήπως είναι πιο φθηνά?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

τι εμενα μοιάζει? Γιατι μου λενε ότι μοιάζει στον αντρα μου!

Κουκλος ο μπεμπης Ελενακι......παω fb να δω και εσενα για να σου πω που μοιαζει!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ελένη όχι απλά σου μοιάζει, είστε ίδιοι μιλάμε!

Ακούστε τι μας έκανε η μικρή μας χθες. Εκεί που την αλλάζουμε και είναι ο μπαμπάς της σκυμμένος και της πέρνει τα πολλά πολλά από το κωλαράκι της με τη λερωμένη πάνα, μας ρίχνει μια ρουκέτα νερωμένου σκ*^*&τού 1,5 μέτρο βεληνεκές!!!Και τα σκάγια πήραν τον μπαμπά της και στο μάτι!!Καλά πολύ γέλιο!!!!Οι κολικοί μας αρχίσανε, άντε να δούμε πως θα πάνε....

Κορίτσια εγώ πήρα τα σακουλάκια της medela από το φαρμακείο 12,50 ? τα 20. Της avent μήπως είναι πιο φθηνά?

Τζια,

και εγω 12,00 τα ειχα παρει και χθες που ξαναπηρα εδωσα 18,00:mad::mad:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

σημερα του άνοιξα και λογαριασμο στην τραπεζα μου δωσανε και κουμπαρα!!

Πήγε η θεία μου να της ανοίξει της δικιάς μου βιβλιαριο και της ζητήσαν ένα σωρό χαρτιά. εσύ που του άνοιξες? Σου ζητήσαν και σένα πολύ χαρτούρα? Εγώ τώρα σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω και στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο.

Αλήθεια έχει κάνει καμιά σας ασφάλεια υγείας στο παιδάκι της?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...