Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα... σημερα θα πάω στο γραφειο το μεσημερακι, μόνο για καμια ωριτσα!! Οέο!!! Φιλάκια τσούπρες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α δεν έγραψα το καλύτερο!! Αφού γύρισα από τον γιατρό μου λέει ο άντρας μου τι σου είπε; όλα καλά του λέω. Δλδ μου λέει προχωράμε στο επόμενο;;;;;;;;:shock::shock::shock: Με είδε που γούρλωσα μάτι κ μου λέει πλάκα κάνω!!

Αλλά εγώ ξέρω, δεν την ξαναπατάω!!:-P:-P Οπότε το ξεαραχνιασμα θα αργήσει πολύ ακόμα και θα γίνεται υπό όρους χαχαχαχαχα...:lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

χαχα Δαλιδουλα... και εμενα μου λέει ο άντρας μου ' το εμβόλιο που έκανα εχει σπερματοκτόνο μέσα λενε' 'δεν πειραζει' του απανταω 'το πολύ πολύ να μην κανεις άλλα παιδια' και μου λέει ' Τι???? Και δεν θα έχω τη χαρά να σε ξαναδω έτσι όμορφη?' και γέλαγε... ο να μην τον χαρακτηρισω!!! Πάντως εγω στο διμηνο, έφυγα για σπιραλ!! Για να ειμαι σιγουρη, γιατι έκτρωση δεν θα έκανα για να ειμαι ειλικρινης.... εδω δεν έκανα στα νειατα μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Α εμένα δεν τολμάει να μου πει τέτοια!!! Την φοβάται πολύ με την επιλόχειο κ με πάει λάου λάου... Σου λέει θες να μουρλαθεί αυτή, και μένει κ πολλές ώρες μόνη με τα παιδιά;;;; Έχει δει και στο παρελθόν το μάτι μου να γυρίζει και να γυαλίζει οπότε προσέχει!!!

Το τι λέει από μέσα του όμως το φαντάζομαι.....

Και το κουφό: του λέω φάε κανά γλυκό (από αυτά για κέρασμα) γιατι τα τρώω μόνη μου και τι μου απαντάει;;;; Προσέχω γιατί θέλω να χάσω κανά 2-3 κιλάκια κ δεν θα φάω καθόλου γλυκά!!!!! Εν τω μεταξύ είναι στιλάκι, δεν έχει ανάγκη αλλά του την έχει βαρέσει που δεν μπορεί να πάει γυμναστήριο και φοβάται μην παχύνει!!!

Εγώ τι να πω ρε γα'%*&^^ηηηηηηηηη μουυυυυ;;;;;;

Διαφημίσεις

άσε... δε μπορω να πιστεψω πάλι αυτό που βλέπω στον καθρεφτη.... τουλάχιστον ένα χρόνο θέλω για να ξαναγινω άνθρωπος...Μου έχουν μεινει 16 κιλά από την εγκυμοσυνη + 8 που είχα από πριν = 24 κιλάκια. Και εντάξει.... θα το ράψω και θα τα χασω μέχρι το καλοκαιρι. Αυτη η κοιλια που κρέμεται όμως και αυτο το β...ί που ποτε πια δεν θα ξανακοταξει τον ουρανό, πώς θα μαζευτουν????

Είναι και τα μαλια μου χαλια και δεν έχω χρόνο να πάω ν ακουρευτω, το πιστευεις>?? Από Γεναρη που θα έρχεται η γυναικα για το παιδι θα οργανωθω... θα αρχισω και γυμναστική να δω αν θα περισωσω τιποτα από τη χαμενη μου αξιοπρεπεια!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω κοριτσια ειμαι χαλια.....ολο το βραδι γκρινιαζαν και τα δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ βεβαια κοιμοταν ολο το απογευμα και μετα αντε να κοιμηθουν,κοριτσια μαρτυρισαμε αλλο πραμα να κλαινε συγχρωνος σε πιανει τρελα.....και τι κολωφαρδη οι γειτονες μου........αχτη το ειχα να τους κανω και εγω λιγο φασαρια:mad:τοσα χρονια μας εχουν πρηξει....αλλα ελα που δεν ειναι καλοκαιρι και δεν ακουν τιποτα........

ελενη1 για δες και εσυ το πηρες?

fCS8p3.png

Αυτά ξαναπεστα! Και που σε μένα να δεις που έχουν φτάσει,που ειναι τρίτη φορά. θέλουν γερανο! άσε τα μαλλιά, η φράντζα έχει φτάσει στο στόμα, αφού ο γιατρός προχθές με χαιδευε στο κεφάλι κ μου την μάζευε για να με βλέπει να συννενοηθουμε... ρεζίλι γίνομαι όποτε κυκλοφορώ!

η κομμωτρια μου έχει κ μια αναμονή ρε γα#@@#@το αστα να πάνε, θα δω μήπως μπω σφήνα κάποια στιγμη στο ασχετο έστω για τις αφέλειες!!!!

εγω κοριτσια ειμαι χαλια.....ολο το βραδι γκρινιαζαν και τα δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ βεβαια κοιμοταν ολο το απογευμα και μετα αντε να κοιμηθουν,κοριτσια μαρτυρισαμε αλλο πραμα να κλαινε συγχρωνος σε πιανει τρελα.....και τι κολωφαρδη οι γειτονες μου........αχτη το ειχα να τους κανω και εγω λιγο φασαρια:mad:τοσα χρονια μας εχουν πρηξει....αλλα ελα που δεν ειναι καλοκαιρι και δεν ακουν τιποτα........

ελενη1 για δες και εσυ το πηρες?

Εγώ αμα κλαινε ασταματητα τα ταιζα ξανα και ξανα μεχρι να αποβλακωθουν απο το πολύ φαι και να κοιμηθουν! Εκτος και αν εχουν πονάκια οπότε υπομονή και κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

Ο μπεμπης με εκδικειται... Τώρα τον αλλαξα, δεν προλαβα να τον ντύσω κ μου τα ξανακάνει....

Χμ.....ακριβως τωρα και ο δικος μου.

Μαιρη για δες σου εστειλα πμ ? η δεν πατησα το κουμπι να ''φυγει''......

μπερδευτικα.:roll:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εγώ αμα κλαινε ασταματητα τα ταιζα ξανα και ξανα μεχρι να αποβλακωθουν απο το πολύ φαι και να κοιμηθουν! Εκτος και αν εχουν πονάκια οπότε υπομονή και κουράγιο!!!

χαχαχαχαχχαα μα φτασαμε να φαμε μια φορα και να ξαναερθει η ωρα για φαγητο!!!!!!!!!!!!!και τωρα κοιμουνται ορθια,στην κυριολεξια,τα ταισαμε και οπως την κρατουσα ορθια κοιμοταν,ειχε λιωσει..........

ελενη το πηρα αλλα εγω δεν μπορω να στειλω ακομα ρε γ.....το!!!

fCS8p3.png

καλημερα!!!

αλεκα για δες το πηρεςντο μειλ?

Μαιρη ειναι κουκλιαααααα!!!! Πω πω, απιστευτο επίσης που βλέπω εσενα πρωτη φορα!!!!!! Για λεχωνα πάντως δε φαινεσαι...εμένα η κοιλια μου κρεμεται!!! Τα μωρακια δεν μοιαζουν μεταξυ τους πολύ ε??? Πάντως είναι πανεμορφα!! να σου ζησουν Μαιρουλα!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαιρη ειναι κουκλιαααααα!!!! Πω πω, απιστευτο επίσης που βλέπω εσενα πρωτη φορα!!!!!! Για λεχωνα πάντως δε φαινεσαι...εμένα η κοιλια μου κρεμεται!!! Τα μωρακια δεν μοιαζουν μεταξυ τους πολύ ε??? Πάντως είναι πανεμορφα!! να σου ζησουν Μαιρουλα!!

ευχαριστω!!

παντως τα χαλια μου τα εχω,τι να κανω δεν ηταν ανοιχτα τα κομμωτηρια την δευτερα:lol:

δεν μοιαζουν οχι καθολου!!!ενω η δικια μου.....απλα ειναι αυτη πουειχα απο πριν χαχαχαχαχα

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...