Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ.... ήρθα κα εγω! Εγω 7 με 10 κάθε απόγευμα πρεπει να ασχοληθω με το μπέμπη. Μένει ξυπνιος, δεν κλαιει αλλα θελει να ασχολουμαστε μαζι του. Αν τον παρατησουμε μονο κλαιει.... Βάζω τον Αγγελο και του μιλαει αλλα πόσο και αυτός?? Επίσης μου έκανε εντυπωση σημερα που από μπρουμυτα έβαλε χερακια κατω και σήκωσε κεφαλάκι και μας κοιταζε για αρκετη ωρα. Δε νομιζω το Αγγελακι μου να το έκανε από τόσο μικρούλι.. αλλά δεν θυμαμαι κι όλας. Πάντως μοιαζει με αυτα τα σκυλάκια που βαζουν στα αυτοκινητα που κουνιετα το κεφαλάκι τους

!

ετσι εκανε και εμενα απο πολυ νωρις ο μικρος!!!και τωρα το κραταμε πολυυυ το κεφαλι μας!!!

ετσι εκανε και εμενα απο πολυ νωρις ο μικρος!!!και τωρα το κραταμε πολυυυ το κεφαλι μας!!!

θα ειναι από τα συμπληρωματα που πήραμε στην εγκυμοσυνη.... ή από το φαγητό που καναμε :P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

γεια σας μαναουλες,μονη μου ειμαι αλλα θα σας πω τον πονο μου να μου πειτε γνωμες αυριο,δεν ξερω τι να κανω πια,θα το πω κ παιδιατρο,το μωρακι μου θελει ΟΛΗΗΗΗ μερα κυριολεκτικα να θηλαζει,ο ταλιμπανακος μου ομως οσο ονωτερος ανθρωπος και να ειναι δεν αντεχει αλλο,τον εχω στο φτυσιμο ανγκαστικα,σημερα πηγε να γκρεμισει δεντρο,ποτισε ολα τα πλακακια με το νερο του και εφτυσε και το μωρο για πλακα,δεν τον αδικω αλλα του φωναζω ενω ξερω οτι εχει δικιο,εσεις μανουλες με 2 παιδακια πως καταφερνετε να θηλαζετε??αν ηταν ο αντρας μου σπιτι τα απογευματα οκ αλλα κ αυτος πηζει στις υπηρεσιες.τι να κανω???

γεια σας μαναουλες,μονη μου ειμαι αλλα θα σας πω τον πονο μου να μου πειτε γνωμες αυριο,δεν ξερω τι να κανω πια,θα το πω κ παιδιατρο,το μωρακι μου θελει ΟΛΗΗΗΗ μερα κυριολεκτικα να θηλαζει,ο ταλιμπανακος μου ομως οσο ονωτερος ανθρωπος και να ειναι δεν αντεχει αλλο,τον εχω στο φτυσιμο ανγκαστικα,σημερα πηγε να γκρεμισει δεντρο,ποτισε ολα τα πλακακια με το νερο του και εφτυσε και το μωρο για πλακα,δεν τον αδικω αλλα του φωναζω ενω ξερω οτι εχει δικιο,εσεις μανουλες με 2 παιδακια πως καταφερνετε να θηλαζετε??αν ηταν ο αντρας μου σπιτι τα απογευματα οκ αλλα κ αυτος πηζει στις υπηρεσιες.τι να κανω???

H λυση ειναι μια..."προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο" στο καφε του θηλασμου...απευθυνσου στην Αγλαια και μολις δει το μηνυμα θα απαντησει. Η γυναικα ειναι απλα κορυφη!!!!Οποια εχει προβλημα ή απορειες πανω στον θηλασμο βοηθαει τρελλα λεμε...:wink::wink::wink:

Σας διαβασα ολες αλλα παω να ξαπλαρω γιατι ο αρχηγος εφαγε και λιωνει στον υπνο...απο τις 21:00 με διαλειμμα μονο για μαμ..φιλακιαααα!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μονη ειμαι ε?Περιμενω να ξυπνησει να φαει σε κανενα εικοσαλεπτο και ειπα να μπω.Τι γινεται με την κοιλια βρε κοριτσια ποτε θα μας κανει την χαρη να φυγει?Για πειτε καμμια με εμπειρια απο καισαρικη

it77p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!! Εχθες το βραδυ ξεραθηκα!!

ελενη1 στειλε μου το μειλ σου.αλεκα το δικου ειναι αυτο που εχω στο μσν?
ναι Μαιρη μου!!
Αχ Κιμι μου....τα καυμενα τα παιδακια μας...και εμένα τον έχει λυπηθει η ψυχη μου τον δικό μου!
Μονη ειμαι ε?Περιμενω να ξυπνησει να φαει σε κανενα εικοσαλεπτο και ειπα να μπω.Τι γινεται με την κοιλια βρε κοριτσια ποτε θα μας κανει την χαρη να φυγει?Για πειτε καμμια με εμπειρια απο καισαρικη
Μετα το εξαμηνο, ως το χρόνο!! Εγω περιμένω να φυγει μαζι κ...ς, μπούτια κλπ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ποτε θα κοιματε καμμια ωρα παραπανω ρε κοριτσια να κοιμηθω και εγω?

Ποση ωρα σας περνει ο θηλασμος ?εμενα 1 ωρα σιγουρα και το λιγοτερο 40 λεπτα σπανια ομως

Εμένα συνήθως στις 60 μέρες έκοβαν την νύχτα, τώρα να δούμε αυτός τι θα κάνει!! Ο θηλασμός και εμένα στην καλύτερη περίπτωση να κρατήσει μισάωρο, μόνο ο θηλασμός όμως!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...δεν εχω διαβασει τιποτα ειμαι να σκασω...απο χτεσ μπηκε ο πατερας μου στο νοσοκομειο με ελκος....εχουμε φαει τρελη μουτζα οικογενειακως....κ εγω εχω μεινει μονη μου τελειως(ο Αντρεας δεν προλαβαινει να κλασει λεμε..μια στη δουλεια του μετα να βοηθησει με τον πατερα του σστη δουλεια κ μετα να παει να δει κ τον μπαμπα μου..ποτε θα κλαταρει δεν ξερω)κ γω να εχω τρελαθει που δεν μπορω να παω να τον δω....θα του στειλω το λαπτοπ σημερα με τον Αντρεα γιατι εχει φαει φρικη εκει μεσα...αυτα σορυ αν σας ψιχοπλακωσα αλλα εχω σαλταρει με ολα αυτα κ μονη μου με ενα μωρο...

Σώπα βρε που έχετε φάει μούτζα, μην λες τέτοια. Περαστικά να είναι κα αγύριστα για να χαλαρώσετε λιγάκι κ εσείς μέρες που έρχονται!!

Καλά πριν λίγο μου έφερε ο Μιχάλης το βιβλιάριο από το ΕΛΕΝΑ για την μπέμπα ( ο κακομοίρης πήγε με την μπόρα και το πήρε και έγινε παπί με το μηχανάκι). Μπροστά σε αυτό που μας είχαν δώσει το 2003 όταν γεννήθηκε η Ζέτα, αυτό είναι σαν τρίτομη εγκυκλοπαίδεια. Τώρα να δω πως θα μπορέσω να πάρω τα στοιχεία του φακέλου της μπέμπας από το ΕΛΕΝΑ ή τουλάχιστον να μάθουμε την ομάδα αίματος χωρίς να χρειαστεί να την ξανατρυπησουμε.

Εδω εμείς που το είχαμε από την αρχή δεν το συμπλήρωσαν όλο βρε παιδιά! Τους φαίνεται δυσκολότερο, είχαν συνηθίσει το παλιό! Τα συμπλήρωσα έγω τι να κάνω!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Τα νέα μας τώρα!!!

Πήγα προχθές στον γιατρό μου στο νοσοκομείο κ με έπιασε κατάθλιψη ρε κορίτσια! Σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου και μέσα στο νοσοκομείο όλοι με μάσκες! :(:( Σαν κάτι ντοκυμαντέρ με το τέλος του κόσμου από πανδημία μου φάνηκε! Ασε το άλλο που πηγαίνοντας περάσαμε από 2 παιδότοπους κ ήταν κλειστοί! Ποιος πάει σε παιδότοπο πια;;; Έχουμε γίνει ακοινώνητοι πλέον νομίζω. Και το χειρότερο, πως ίσως κάθε χρόνο να ξεφυτρώνει κ καινούργια γρίπη!!:(:(

Ο γιατρός μου είπε ΟΚ για γυμναστήριο, κολυμβητήριο, σεξ.

Μου είπε όχι σε ζώνη - κορσέ και τα ρέστα γιατί ατονούν οι μυς ενώ εμείς θέλουμε να τους αφυπνίσουμε για να συμμαζευτούν! Μου έπιασε την κοιλιά και μου έλεγε: Αυτό εδώ θα το νιώθεις μουδιασμένο για κανά τρίμηνο κ μετά θα φύγει! Γέλαγε κιόλας με τα χάλια μου!!! :-(Τόσο νωρίς του λέω;; δεν το κόβω.:lol:

Α, και μου είπε να καθαρίζω τα κακάρια από την πλήγη για να μην μου μείνει κ σημάδι. Και αν γίνεται να την δει και λίγο ο ήλιος θα ήταν καλά! Οσο γι ' αυτό δεν προβλέπονται διακοπές στην Χαβάη για Χριστούγεννα φέτος:lol::lol:

Η μαία μου είπε να μην ανησυχω για το πρήσιμο στο στήθος, κ πως μαστίτιδα κ τα ρέστα αφού πέρασαν 40 μέρες δεν πρόκειται να πάθω γιατί μαλλον έχει εδραιωθεί ο θηλασμός!!!

Δέντρο ακόμη κ εμεις τίποτα!! Εγώ δεν έχω στρώσει ακόμα το κάτω σπίτι!!! Πάμε με ρυθμούς χελώνας φέτος! Όχι τίποτα άλλο αλλά περιμένουν το δέντρο τα παιδακια μου για να πάρουν τα δώρα τους!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Dalida,

που να προλαβεις να στολισεις καλε ?

Στησε το δεντρο και αστα να βαλουν αυτα τις μπαλες και οπως βγει.....θα απασχοληθουν κιολας.

Κιμη,

Εγω την ωρα που θηλαζω τον εχω διπλα και του διαβαζω παραμυθια η μικυ μαους η του ζωγραφιζω στον πινακα η του λεω ιστοριες .....η βλεπει dvd......

Του εδωσα και πηρε και το μωρο αγκαλια και απο τοτε ηρεμισε.

Τον βαζω και καθετε στον καναπε και του βαζω το μωρο στα ποδια του και χαιρετε ο καημενος.......Αααα του λεω συνεχια πως αυτος επειδη εχει πολυ μεγαλα μπρατσα και ειναι πολυ δυνατος να το ακουμπαει μονο πισω στο κεφαλι η στα ποδια πολυ απαλα για να μην το χτυπησει(γιατι εχει πολυ δυναμη....κτλ)

Ετσι τον ηρεμισα και τωρα ειμαστε πολυ καλα.Αν τον βλεπω και τσιναει τον φωναζω να παρει το μωρο αγκαλια και φτου και απ΄την αρχη.....

Ιριδα,

Για την τραπεζα απλα διαλεξε μια ωρα της ημερας που αισθανεσε πως ειναι το στηθος σου βαρυ και βγαζε τοτε.

Εγω βγαζω το πρωι αφου τον ταισω.Παρε απο το φαρμακειο σακουλακια αποθηκευσεις

medela και κατευθειαν στην καταψυξη.

Βγαζε μονο μια φορα την ημερα για να μην δυσκολεψεις τον θηλασμο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...