Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε λιτσακι κουραγιο...παραπονιομαστε εμεις με ενα εσυ τι να πεις με τρια εκ τον οποιον τα 2 μωρα????

βασικα τα μωρακια ειναι μικρουλικα,ο μεγαλος ειναι αυτος που χρειαζεται την προσοχη μας..αλλα τα μικρα επειδη ακριβως ειναι μωρακια εχουν κι αυτα τις απαιτησεις τους,ταισμα-ραψιμο-αλλαγμα-τα γνωστα σας πλεον-οποτε ειναι δυσκολο να ικανοποιησεις ολες αυτες τις αναγκες μαζι..καποιο πρεπει να ριξεις!!!αχ και δεν μπορω να τα ακουω να κλαινε,ποναει η καρδια μου αλλα ουτε και να βλεπω το γιο μου να με παρακαλαει να κατσω να παιξω μαζι του κ να μη μπορω,με αποτελεσμα να ζηταει πιπιλα και ζουζουνια για να ξεχαστει,σπαραζω!!κι ετσι τρελαινεσαι και κουραζεσαι και ψυχικα εκτος απο σωματικα!!!

κ φυσικα εχεις και ολες τις δουλεις του σπιτιου να τρεχουν...εγω τα αφηνω ολα πισω!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σε καταλαβαινω βρε λιτσακι...εχεις απολυτο δικιο!!!!υπομονη και θα μπουνε σε σειρα ολα καποια στιγμη!!!

τωρα του δοκιμαζω ρουχα του δικου μου να δουμε τι θα βαλουμε αυριο να παμε εκκλησια!!!!!πολυ γελιο!!

αλεκακι τι μαρκα θερμαντηρα για μπιμπερο εχεις??εστειλα τον αντρα μου να μου παρει εναν απλο απο υτα τζαμπο κ οχι της chicco αφου ολοι την ιδια δουλεια κανουν σωστα??

Κοριτσακια καλησπερααααααα Που να διαβασω καλε η καημενη τοσα που εχετε γραψει? μου φαινεται παιρνει τα πανω του το καφε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευγε ευγεεεεεεεεε αξιες!!!!!!!!!!!!

mitsaki περαστικα και γρηγορα κοπελα μου!!!!!!!!

Κορίτσια πως τα πάτε με την επιλόχειο κατάθλιψη ? και ρωτάω κυρίως τις πρωτομάνες γιατί οι άλλες και να θέλανε δεν προλαβαίνουν ούτε ν΄ ανασάνουν.

καλα εγω ενα κλαμα καθημερινως το ριχνω! ετσι για να μη παει χαμενη η μερα... σα τη τρελη μια γελαω μια κλαιω! σημερα πηγα για ρουχα για τον αρραβωνα της αδερφης μου και φυσικα επειδη δυσκολα μου μπηκαν 2-3 φορεματακια εμπηξα τα κλαματαααααα....... στη μεση του δρομου ω ναι!

με τη βροχη και το ψιλοκρυο ειχαμε και τη μπουμπου οι τρελες (μανα και αδερφη) στο δρομο γιατι καναμε αυτο τον υπερηχο στα ισχια (ολα καλα ειναι λεει δεν εχει προβλημα) η ορθοπεδικος που μας τον εκανε δουλευε στο παιδων και μας ειπε οτι τον κανουν για να δουν αν ειναι καλα βαθια μεσα στην αρθρωση το ισχιο γιατι αλλιως μπορει να βγει στους πρωτους 3 μηνες (βιαστικα σας τα λεω οπως τα καταλαβα)

Eγω τωρα που θηλαζω το μωρο καταλαβα τι βλακεια εκανα και δεν θηλασα και τον Γιαννακη :-(.....αν εχεις αμφιβολιες αξιζει να προσπαθησεις λιγο ακομα.

Αν θες να βγαινεις εξω βγαζε με το θηλαστρο και σιγα-σιγα κανε τραπεζα στην καταψυξη και ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.;)

αυτη τη τραπεζα μπας και μπορεις να μου εξηγησεις πως τη κανουμε?????? ποτε αρμεγομαστε με το θηλαστρο και ποσο βγαζουμε κλπ κλπ γαιτι εχω σκασει να μη μπορω να λειψω για λιγες ωρες ειδικα τωρα με τα ψωνια που εχω.... εχει και γενεθλια ο αντρουλης μου και δεν του πηρα τπτ... καλα για το "αλλο" δωρο ουτε συζητηση! ειναι νωρις ακομα!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μπραβο!!χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!αλλα μη τη βγαζετε μωρε εξω με αυτο το κρυο!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αχ εδω ειμαι!!!προσπαθω απο εχθες το βραδυ να τα διαβασω ολα οσα γραψατε και δεν τα καταφερνω.....

εχθες σαραντησαμε και μετα πηγαμε στην μαμα μου και φυγαμε το απογευμα,αλλα ο μπεμπης οχι γκρινια-σπαραγμο!!!!!με εβγαλε απο τα ορια μου εχθες........τοσο πολυ και τι δεν του εδωσα τελος κατα τις 3 αποφασισε να κοιμηθει...

σημερα ομως πηρα το αιμα μου πισω,τα αφησα στον αντρα μου και πηγα κομμωτηριο και εβαψα μαλλι και το χτενισα κιολας;)

ο μπεμπης παλι το απογευμα σπαραζε και πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι το γαλα κανει δουλεια μετα απο 4-5 μερες,αλλα μου ειπε οταν τον πιανει πολυ να του δινω 1,5ml depon για παιδια.μια φορα την μερα.και να δουμε πως θα παει....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ευη δεν γινεται μονες μας τωρα που ειναι τοσο μικρα!!!!μια μερα το καναμε και εμεις γιατι πηγε ο αρης συνεργειο και τα επαιξα και εγω οπως και εσυ,θελει να παρουν λιγο ακομα τα πανω τους......

fCS8p3.png

ευη ηρθαν και τα βιβλιαρια υγειας και εδω,εστειλα τον αρη το απογευμα και τα πηρε απο το διαβαλκανικο.

ασπα και εγω απο τα τζαμπο εχω τον θερμαντηρα 20 ευρω nuk.

εναν με 10 του ειπα κ πηρε!!σιγα αν χαλασει παιρνουμε αλλο!!χαχα;)

Διαφημίσεις

εναν με 10 του ειπα κ πηρε!!σιγα αν χαλασει παιρνουμε αλλο!!χαχα;)

εγω γιατι δεν τον ειδα?:confused::confused:τον πιο φθηνο που βρηκα ηταν αυτος και ο μαμ παλι με 20ευρω.....αχ λιγο το ειχαμε το χασαμε και αυτο:lol::lol:

fCS8p3.png

εγω γιατι δεν τον ειδα?:confused::confused:τον πιο φθηνο που βρηκα ηταν αυτος και ο μαμ παλι με 20ευρω.....αχ λιγο το ειχαμε το χασαμε και αυτο:lol::lol:

xaxaxa!!!:lol::lol:με πηρε τηλ κ με ρωταγε ποιον να παρει κ του λεω δεν ειπαμε???αυτον με τα 9.90!!!μια χαρα δουλεια κανει απ οτι ξερω απο μια φιλη!!

ουφ.... ήρθα κα εγω! Εγω 7 με 10 κάθε απόγευμα πρεπει να ασχοληθω με το μπέμπη. Μένει ξυπνιος, δεν κλαιει αλλα θελει να ασχολουμαστε μαζι του. Αν τον παρατησουμε μονο κλαιει.... Βάζω τον Αγγελο και του μιλαει αλλα πόσο και αυτός?? Επίσης μου έκανε εντυπωση σημερα που από μπρουμυτα έβαλε χερακια κατω και σήκωσε κεφαλάκι και μας κοιταζε για αρκετη ωρα. Δε νομιζω το Αγγελακι μου να το έκανε από τόσο μικρούλι.. αλλά δεν θυμαμαι κι όλας. Πάντως μοιαζει με αυτα τα σκυλάκια που βαζουν στα αυτοκινητα που κουνιετα το κεφαλάκι τους

αλεκακι τι μαρκα θερμαντηρα για μπιμπερο εχεις??εστειλα τον αντρα μου να μου παρει εναν απλο απο υτα τζαμπο κ οχι της chicco αφου ολοι την ιδια δουλεια κανουν σωστα??

Αυτός που εχω τωρα ειναι της κικο αλλα της νουκ που ειχα παλια ήταν καλυτερος γιατι μπορουσες να διλαεξεις διαφορες θερμοκρασιες. Πάντως παρ'τε τον πιο φτηνο. Όλα την ιδια δουλεια κανουν.

καλα εγω ενα κλαμα καθημερινως το ριχνω! ετσι για να μη παει χαμενη η μερα... σα τη τρελη μια γελαω μια κλαιω! σημερα πηγα για ρουχα για τον αρραβωνα της αδερφης μου και φυσικα επειδη δυσκολα μου μπηκαν 2-3 φορεματακια εμπηξα τα κλαματαααααα....... στη μεση του δρομου ω ναι!

με τη βροχη και το ψιλοκρυο ειχαμε και τη μπουμπου οι τρελες (μανα και αδερφη) στο δρομο γιατι καναμε αυτο τον υπερηχο στα ισχια (ολα καλα ειναι λεει δεν εχει προβλημα) η ορθοπεδικος που μας τον εκανε δουλευε στο παιδων και μας ειπε οτι τον κανουν για να δουν αν ειναι καλα βαθια μεσα στην αρθρωση το ισχιο γιατι αλλιως μπορει να βγει στους πρωτους 3 μηνες (βιαστικα σας τα λεω οπως τα καταλαβα)

!!

Ιριδακι μπραβο στο μωρακι σου για τον υπέρηχο... όσο για τα φουστανακια... μην παιζεις με τον πόνο μας.

Ευακι υπομονη... αφου κοιμασαι τα μεσημερια παλι καλα. Εγώ τον ταιζω κατα τις 11 κοιμαμαι κατα τις 12, κατα τις 3 ξυπναμε για φαγακι νυχτερινό, κοιμόμαστε 4, μετα ξυπναμε κατα τις 7 και μενω ξυπνια όλη τη μέρα...και επειδη πάω γραφειο δεν μπορω να κοιμηθω... κλαψ!

Μαιρουλα μεγεια το μαλι.

Ασπα και Ελένη και του χρονου!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...