Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω προσπαθησει να το φτιαξω θα προσπαθησω ξανα.......................................

Το σκεφτηκα και αυτο ...τωρα θα κανω μια χαζη ερωτηση θηλαστρο πρεπει να αγορασω ή να νοικιασω?Ποιο ειναι καλο?δεν εχω ιδεα απο αυτα ....ενας απο τους λογους ειναι αυτος το οτι με τον θηλασμο δεν μποριε κανεις να με βοηθησει δηλαδη να κανω κατι και να το ταισει ο αντρας μου πχ....οποτε το θηλαστρο ειναι λυση.....

it77p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

xa εχεις δικιο ομορφακια!!!

αυτο με το να το σκαμε τη νυχτα τι κακο!!!κ εγω με τις πυτζαμες την κοπαναγα!!!!κ οχι επειδη δε με αφηναν αλλα που να του ξυπνησω να πω οτι φευγω???:tongue::tongue:

αυριο σαραντιζουμε και δεν θα δωσουμε φραγκο στον παπα!!θα αναψουμε το κερακι μας!!

boymama θα σπασεις το φραγμα της εγυμοσυνης με το τικερακι!!!:tongue::tongue:

Ελενη 1 εγω που προσπαθησα να θηλασω απογοητευτηκα κ ετσι ακομα βγαζω με το θηλαστρο..ξενο γαλα πινουμε εδω και 2 βδομαδες πριν μονο δικο μου απλα τωρα δεν με φτανει να τον καλυψω...

Αλεκα οργισμενο νιατο ετσι???

καληνυχτα ομορφακια

Εχω προσπαθησει να το φτιαξω θα προσπαθησω ξανα.......................................

Το σκεφτηκα και αυτο ...τωρα θα κανω μια χαζη ερωτηση θηλαστρο πρεπει να αγορασω ή να νοικιασω?Ποιο ειναι καλο?δεν εχω ιδεα απο αυτα ....ενας απο τους λογους ειναι αυτος το οτι με τον θηλασμο δεν μποριε κανεις να με βοηθησει δηλαδη να κανω κατι και να το ταισει ο αντρας μου πχ....οποτε το θηλαστρο ειναι λυση.....

Μπορεις να νοικιασεις ενα νοσοκομειακο.

Αν θες μπες στο parents.gr στην ενοτητα του θηλασμου ''προσπαθεια για αποκληστικο θηλασμο'' και ρωτα την Αγλαια θα σου δωσει λυσεις και θα σου εξηγησει τυχων αποριες που εχεις.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

xa εχεις δικιο ομορφακια!!!

αυτο με το να το σκαμε τη νυχτα τι κακο!!!κ εγω με τις πυτζαμες την κοπαναγα!!!!κ οχι επειδη δε με αφηναν αλλα που να του ξυπνησω να πω οτι φευγω???:tongue::tongue:

αυριο σαραντιζουμε και δεν θα δωσουμε φραγκο στον παπα!!θα αναψουμε το κερακι μας!!

boymama θα σπασεις το φραγμα της εγυμοσυνης με το τικερακι!!!:tongue::tongue:

Ελενη 1 εγω που προσπαθησα να θηλασω απογοητευτηκα κ ετσι ακομα βγαζω με το θηλαστρο..ξενο γαλα πινουμε εδω και 2 βδομαδες πριν μονο δικο μου απλα τωρα δεν με φτανει να τον καλυψω...

Αλεκα οργισμενο νιατο ετσι???

καληνυχτα ομορφακια

Ετσι εκανα και εγω και σιγα σιγα μου κοπηκε....τουλαχιστον δεν πηρα χαπια για να το σταματησω κατι ειναι και αυτο:lol::lol:

Διαφημίσεις

τουλαχιστον ηπιε κ λιγο δικο μου γαλά..πηρε λιγα αντισωματα!!!κ εγω θα βγαζω οσο εχω και μεχρι οποτε εχω θα πινει και απο μενα!!!!εστω κ λιγο καλο του κανει...ελενη ο μικρος σου μοιαζει πολυ!!!

σημερα τελειωσαμε το στολισμα του δεντρου μας!!το στολιζαμε με δοσεις!!!μας ελειπαν στολιδια... ψωνισαμε χθες κ το μεσημερι ετοιμο!!!!!και του χρονου να μαστε καλα οοολοι μικροι μεγαλοι:P:p!!

σημερα τελειωσαμε το στολισμα του δεντρου μας!!το στολιζαμε με δοσεις!!!μας ελειπαν στολιδια... ψωνισαμε χθες κ το μεσημερι ετοιμο!!!!!και του χρονου να μαστε καλα οοολοι μικροι μεγαλοι:P:p!!

τι ωραια....και του χρονου.

Εμενα το στολισε η αδερφη μου (γιατι εγω βαριεμαι που ζω)

σ εσενα μοιαζει στανταρ!!!οταν ξεκινησαμε να στολιζουμε (την προηγουμενη βδομαδα)βαριομουνααααα κ μου ελεγε ο αντρας μου αντε σηκω να το φτιαξουμε...τελικα το καναμε τελειο!!!

κ του χρονου ελενη μου (να το στολισεις εσυ:P:p)

Διαφημίσεις

Εμένα από την αρχή δεν ήταν αποκλειστικός θηλασμός. Μετά μειώνοντας τα γεύματα σιγά σιγά κόπηκε και το γάλα από μόνο του σχεδόν στις 40 ημέρες. Έφτασα και κοντά στην μαστίτιδα και βιάστηκα ακόμα περισσότερο να το κόψω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

κοριτσακια απο οτι βλεπω και οι χρονοι μας ειναι σε δοσεις..γρεφουμε τις απαντησεις μετα απο κανα τεταρτο τουλαχιστον!!!

λοιπον σημερα ειμαι σαν να περασε φορηγο απο πανω μου!!!το πρωι ετυχε κατι στην πεθερουλα μου κι ετσι ειχα και τα τρια!!!!καταλαβαινετε..βεβαια ημουν ψυχραιμη,γιατι αν δεν ημουν...αφηνα και λιγο καποιο απο τα μωρα να κλαιει-αν κ δεν κανει-γιατι επρπεπε να ταισω και τον μεγαλο...κοιμηθηκα το μεσημερι ευτυχως πανω απο μιαμισι ωριτσα αλλα ξυπνησα με ενα κεφαλι βαρυ σαν βαρελι γεματο με κρασι..

ΜΑΙΡΗΗΗ που εισαι καλε????χαθηκες..ταχεις παιξει κι εσυ τωρα που λειπει ο αρης?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εμεις κοριτσια ειπαμε φετος να στολισουμε ενα μικορυλι που εχουμε..αλλα δεν το βλεπω γιατι χρονος..???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...