Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καταραμενο τσιγαρο....το εχω κοψει απο το 2004.

Οταν καπνιζα το ηξερε μονο η μια μου αδερφη και οι φιλοι μου ,για συγγενεις ουτε λογος.

Μια μερα λοιπον (ημουν αραβωνιασμενη)με πηγαινε ο Μανωλης στην δουλεια(δουλευα στον Πειραια τοτε)ειχα που λετε το φραπεδακι μου και εκανα το τσιγαρακι μου......ακουω λοιπον μια κορνα πανω που επαιρνα μια μεγααααλη τζουρα, κοιταω και τι να δω........:shock::shock:.η μανα μου με την αδερφη μου σε ενα ταξι πηγαινανε για το λιμανι για να πανε στην Ναξο σε μια Θεια μου.

Ειχε δαγκωσει η μανα μου το δαχτυλο της και μου φωναζε

''μωρη θα σε σκισωωωω''.....ευτυχως εκανε να γυρισει απο την Ναξο δεκα μερες και της ειχε περασει το πρωτο εγκεφαλικο....

ας δαγκωνανε κ μενα το δαχτυλο... αλλα εμενα ειναι υπουλα πλασματα... ψυχολογικος πολεμος, που ειναι το χειροτερο μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι κ εγω!!!!τι κανετε???δεν θυμαμαι αυτα που διαβασα!!ηταν πολλαααα..

μιτσακι περαστικα στο μπαμπα σου!!!

τι βλεπω???το ριξατε στο τσιγαρο τσουπρες????εγω δεν καπνιζωπλεον εδω κ 5 χρονια...

οταν ομως ημουν εγκυος ηταν ωρες που ελεγα πως ηθελα ενα τσιγαρο!!!ανεξηγητο...

εμεις με το καινουριο μας γαλα κανουμε κακα μας!!!!λειτουργησε αμεσα!!!φοβερο γαλα!!!

Διαφημίσεις

ο μπεμπης μου δεν ξεκολλαει απο πανω μου με αποτελεσμα να ειμαι σ εναν καναπε τις περισσοτερες ωρες κ τις υπολοιπες να τρεχω πανικοβλητη να τα κανω ολα!!

ειναι το πρωτο ασπα μου γιαυτο... στο 3ο θα τα κανεις ολα, κ δεν θα θυμασαι οτι εχεις κ 3ο παιδι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπροστα στα παιδια δεν καπνιζουμε, αλλα καποια στιγμη δεν θα παθουν σοκ οταν μας δουν??? εγω βεβαια στους μονους που καπνιζω μπροστα κ το ξερουν ειναι ο παυλος κ η αδερφη μου! κανεις αλλος δεν το ξερει, ο πατερας μου αφου θα με πει πορνη, θα πεθανει το επομενο λεπτο, κ οσοι αλλοι ξεραν απο παλια οτι καπνιζα, μου βγαζαν τη πιστη τοσο πολυ που καλυτερα να κρυβομαι παρα να ακουω ΤΟΣΗ μουρμουρα που δεν την αντεχω καθολου κιολας!

εμένα με έχουν χεσμενη η δικοι μου.... τους έχω κανω πολλά χειρότερα!!:rolleyes: Θυμαμαι που ήμουν 16 και λέω της μανας μου την ώρα που τρώγαμε... 'ειμαι έγκυος' Κάγκελο η μαμα... ηρέμησε τη ςλέω δεν είμαι... πήγαινε να δικαιολογησεις κατι απουσιες που έχω στο Λύκειο. 'Δόξα τον θεό' μου λέει.. τέτια ήμουν πάντα. Τι να πρωτοθυμηθω? Που κόντευα να μεινω από απουσίες? Που κοιμόντουσαν και το σκαγα τα βραδυα μια που δεν με άφηναν να κανω ρουπι? Που δεν πήγα να δωσω πανελλαδικες? Που το σκασα μια Τριτη ξημερωματα και ξαναγυρισα μετα από τρία χρόνια?? Το τσιγαρο ειναι το κερασακι...

Αλλα ... όλα και όλα... στο παιδι μου δεν καπνιζω!!! Παρ΄όλα αυτα όμως ειμαι σιγουρη ότι με έχει ψιλοδει καποιες φορες που νομιζα ότι ειναι μικρος και δεν καταλαβαινει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αυτο που κοιμοντουσαν κ εφευγα το εκανα κ εγω.. εφευγα με τις πυτζαμες κιολας!!! αλλα οχι επειδη δεν με αφηναν.. ποτε δεν υπηρξε θεμα!!

τα υπολοιπα αυριο...

καληνυχτες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

φιλια ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Έχω σταματήσει να θηλάζω εδώ και μία εβδομάδα.

Καλησπερα και απο εμενα ....γιατι σταματησες να θηλαζεις?Λεω και εγω σιγα σιγα να του δινω και λιγο μπουκαλι για να σταματησω αλλα εχω τυψεις το λυπαμε αλλα ρε κοριτσια δε μπορω να κανω τιποτα να παω πουθενα, να μου πεις δεν ειναι λογος αυτος....να σταματησω δεν ξερω καθε μερα λεω να του δινω ενα γευμα ξενο ειδικα το βραδυ αλλα μετα το μετανιωνω και περναει η μερα....

Πηρες καποιο χαπι ή σιγα σιγα κοπηκε μονο του?

Στον παπα κοριτσια στις 20 μερες εδωσα 20 ευρω ηρθε σπιτι τωρα στις 27 που σαραντιζω θα παμε στην εκκλησια με τον μπεμπε ε θα του δωσω αλλα 20

it77p2.png

Καλησπερα και απο εμενα ....γιατι σταματησες να θηλαζεις?Λεω και εγω σιγα σιγα να του δινω και λιγο μπουκαλι για να σταματησω αλλα εχω τυψεις το λυπαμε αλλα ρε κοριτσια δε μπορω να κανω τιποτα να παω πουθενα, να μου πεις δεν ειναι λογος αυτος....να σταματησω δεν ξερω καθε μερα λεω να του δινω ενα γευμα ξενο ειδικα το βραδυ αλλα μετα το μετανιωνω και περναει η μερα....

Πηρες καποιο χαπι ή σιγα σιγα κοπηκε μονο του?

Στον παπα κοριτσια στις 20 μερες εδωσα 20 ευρω ηρθε σπιτι τωρα στις 27 που σαραντιζω θα παμε στην εκκλησια με τον μπεμπε ε θα του δωσω αλλα 20

Eγω τωρα που θηλαζω το μωρο καταλαβα τι βλακεια εκανα και δεν θηλασα και τον Γιαννακη :-(.....αν εχεις αμφιβολιες αξιζει να προσπαθησεις λιγο ακομα.

Αν θες να βγαινεις εξω βγαζε με το θηλαστρο και σιγα-σιγα κανε τραπεζα στην καταψυξη και ετσι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...