Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδω εχω ολημερα το laptop ανοιχτο στον καναπε και καθε τοσο διαβαζω-γραφω και επεισης οταν θηλαζω.

Αλλα ενδιαμεσα γραφει και ο Γιαννακης στο word γραμματακια....

Ελενη αφού ο μικρός ασχολιέται με τον υπολογιστή υπάρχουν κατι ωραία εκπαιδευτικά παιχνίδια τα είχα πάρει όταν δούλευα στον παιδικό σταθμό και άρεσαν πολύ στα παιδιά και ταυτόχρονα μάθαιναν είναι με τον ξεφτερη δεν ξέρω αν γνωρίζεις. Αν θέλεις σου λέω λεπτομέρειες!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις πήρα τηλ και στο ΠΑΙΔΩΝ γιατί είναι να κάνει η Ζέτα αύριο την δεύτερη δόση του εμβολίου και άκουσα ότι έχουν απεργία οι γιατροί. Οι εμβολιασμοί όμως μου είπαν ότι γίνονται κανονικά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

γεια σας γλυκες μου.... λοιπόν ειμαι στα -18 και ειμαι χαρουνμενη!!! Σε δυο μέρες κλεινουμε μήνα, δεν έιναι και λίγα ε??? Σημερα ξεκινησα κια διαιτα. μέχρι τωρα απλά δεν έτρωγα πολύ... ελπίζω το καλοκαιρι να μπορω να βγω με μαγιο γιατι δεν θα αντεξω και άλλο ένα καλοκαιρι να το παιζω πρωταγωνιστρια στο hollywood (free willy)

εχω κ κατι υποψιες οτι η θυροξινη που παιρνει του προκαλει υπερδιεγερση κ αυπνιες!μετα αφησα τον μικρο με τον πατερα μου για πρωτη φορα κ πηγα για ψωνια να ανεβω λιγακι γιατι η επιλοχειος καταθλιψη μου την εχει χτυπησει την πορτα τελικα! το τι κλαμα εχω ριξει δε λεγεται! δε μπαινω σε αλλες λεπτομερειες για να μην σας πρηζω κ επηρεαζω κιολας.

παντως μια ειμαι ετσι μια ειμαι αλλιως... μια τρελλη εχω γινει!

λειπει κ ο αντρας μου πολλες ωρες στη δουλεια κ οταν ειναι εδω προσπαθει να κοιμηθει κ λιγακι να βοηθησει κ εμενα...κ φυσικα τα τραβανε ολα οι γονεις μου.ς.

Πρωτον, η θυροξινη ναι! Μπορει να του τα προκαλει όλα αυτα. Στις περισσοτερες περιπτωσεις που ξερω ο υποθυρεοειδισμός στα νεογεννητα ήταν κλινικός δηλαδη ναι μεν υψηλό tsh αλλα κανονικες η ft3 & Ft4. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν έδωσαν θυροξινη για να μην 'τεμπελιασει' ο θυρεοειδης του μωρου, και μέσα σε ένα τρίμηνο ηταν ΟΚ. Εσυ τι αποτελέσματα ειχες με βαση τα φυσιολογικά όρια??

Δεύτερον, μετα την πρωτη γεννα, πολλες γυναικες είναι 'καπως'...ειδικα αυτες που ειχαν μαθει σε τελειως διαφορετικους ρυθμους. Και εγω θυμαμαι μετα τη γεννα του Αγγελου, οδηγουσα για να πάω στο γραφειο και όταν έφτανα η μάσκαλα ειχε λιωσει στο τιμόνι. Μια έκλαιγα επειδη ήμουν χοντρη, μια επειδη άφηνα το παιδι μου, μια γιατι ένιωθα έντονα τις ευθυνες και μια από τις τυψεις μου που ένιωθα έτσι αντι να το παιζω χαρωπη μανουλα. Θα περάσει... και αυτό που νιωθεις και οι δυσκολιες που έχεις... όλα θα βρουν το ρυθμό τους και στο επόμενο παιδι δεν θα έχεις καμια τέτοια ανασφαλεια... θα εισαι πολύ γαιδουρι δηλαδη ( εγω τουλαχιστον ειμαι):rolleyes:

ελενη1 καλημερα!!

λεχω να σου πω ότι έισαι το πρότυπό μου!!! έισαι πολύ τακτική στο καφέ κ πραγματικά απορώ πώς τα καταφέρνεις με 2 μωρά!! καλά το είπα εγώ ότι μόνο εφώ είμαι η ανοργάνωτη!!!!

ε περιμενε... εσυ έχεις τρία.... με τα δυο που ειχες έμπαινες... και έκανες και σινεμα!!:tongue: Έλα και σε λίγο εδω θα ξημεροβραδιαζομαστε
ά! αλέκα εγώ φέτος λέω να πλασάρω κάτι σε ντε πιες στο ρεβεγιον!!! ξέρεις αυτά που το κάτω μέρος είναι παντελόνι και το πάνω με κουμπια στη μέση για θηλασμό κ κανα τσεπάκι για πετσετακι για τις γουλίτσες!!!! κατι σαν πυζάμα ένα πράμα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: κ το δικό σου πάντως μια χαρά ακούγεται!!!
:P:p
αφου ολες το παραδεχτηκατε οτι το αρχισατε το τσιγαρακι, θα το παραδεχτω κ εγω!!! ε, δεν μπορω αλλο! χαρμανιασα η μανα! κ να δειτε το σουρεαλ που γινεται στο σπιτι! αφηνω 3 μωρα μονα τους, να βλεπουν dvd τα 2, κ το 3ο, λογω που ειναι ευλογημενο απο μονο του, δεν ενοχλει καθολου... βγαινω στο μπαλκονι-καβατζα, που απλωνω τις μπουγαδες, βαζω κ την απλωστρα μπροστα, μη με βλεπει κ η κουτσομπολα γειτονια οτι τα παρατησα, κ αρχιζω... μπαινω μεσα, μου λεει ο νικηφ. μαμα τι εφαγες?μπανανα? ναι, του λεω, απο τη μπανανια που εχουμε εξω απο το μπαλκονι μας!! δεν ξερω αν σας εχω πει, οτι τα δικα μου τα παιδια δεν ξερουν, ουτε με εχουν δει ποτε οτι καπνιζω! τιγκα καταπιεση περναω! για να μη παιρνουν το κακο παραδειγμα δλδ...μητσακι, περαστικα στον μπαμπα!!!!

ευανθια, κ εμεις δωσαμε 10 ευρω... αν δεν δωσεις, δεν φευγει ο πατερ απο κει... 100 να σου ζησει σου ευχεται!

μαρλεν, εσυ δωστου κανα αυτογραφο!

Ούτε ο Αγγελος με έχει δει ποτε... κρυβομαι και εγω η δόλια! Αλλα γενικα δε δινω μια για τους άλλους. Τι να μην με κακοχαρακτηρισουν? ποια μαρη? την κακοχαρακτηρισμενη? πφφφ.. χ...κα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελενη αφού ο μικρός ασχολιέται με τον υπολογιστή υπάρχουν κατι ωραία εκπαιδευτικά παιχνίδια τα είχα πάρει όταν δούλευα στον παιδικό σταθμό και άρεσαν πολύ στα παιδιά και ταυτόχρονα μάθαιναν είναι με τον ξεφτερη δεν ξέρω αν γνωρίζεις. Αν θέλεις σου λέω λεπτομέρειες!

γεια σου Ελενακι μας... για πες και σε εμας!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναι βρε Ελενακι μου, θα με σωσεις γιατι ψαχνω στο ιντερνετ και βρισκω κατι ασχετα.Για πες μου.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Λοιπόν δεν τα ειχα παρει ακριβά το ένα που εχω είναι ο ξεφτερης στην χώρα τον γραμμάτων υπάρχει ένα χωριο με σπιτια στο κάθε σπιτι μενει από ένα ζωάκι πχ στο α μένει η αρκούδα στο β ο βάτραχος μόλις μπεις στο σπίτι σου ζητά να βρεις τα πράγματα από το α αφού τα βρεις μετα γράφεις το γράμμα και κάνεις κάτι παιχνίδια με το γράμμα είναι πολύ ωραίο και έμενα μου αρέσει να το κανω!!!! Μαθαίνεις την αβ και επίσης εξοικειώνεσαι με το ποντικι και τον υπολογιστή. Επισης εχω και το ο ξευτερης στην αρχαια ελλαδα αλλα είναι για λιγο μεγαλύτερα παιδια σου μαθαίνει την ιστορια με ωραιο τροπο και τελος εχω τον ξευτερη και τους 12 θεους οπου μεσα από παιχνιδι μαθαίνεις για τον κάθε θεο. Ειμαι σιγουρη ότι θα αρεσουν στα παιδακια σας!! Όταν φιλυγα κατι παιδακια με αυτά ασχολούμασταν ειχαν μαθει το λαπτοπ καλυτερα και από μενα!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Λοιπόν δεν τα ειχα παρει ακριβά το ένα που εχω είναι ο ξεφτερης στην χώρα τον γραμμάτων υπάρχει ένα χωριο με σπιτια στο κάθε σπιτι μενει από ένα ζωάκι πχ στο α μένει η αρκούδα στο β ο βάτραχος μόλις μπεις στο σπίτι σου ζητά να βρεις τα πράγματα από το α αφού τα βρεις μετα γράφεις το γράμμα και κάνεις κάτι παιχνίδια με το γράμμα είναι πολύ ωραίο και έμενα μου αρέσει να το κανω!!!! Μαθαίνεις την αβ και επίσης εξοικειώνεσαι με το ποντικι και τον υπολογιστή. Επισης εχω και το ο ξευτερης στην αρχαια ελλαδα αλλα είναι για λιγο μεγαλύτερα παιδια σου μαθαίνει την ιστορια με ωραιο τροπο και τελος εχω τον ξευτερη και τους 12 θεους οπου μεσα από παιχνιδι μαθαίνεις για τον κάθε θεο. Ειμαι σιγουρη ότι θα αρεσουν στα παιδακια σας!! Όταν φιλυγα κατι παιδακια με αυτά ασχολούμασταν ειχαν μαθει το λαπτοπ καλυτερα και από μενα!!

Thanks Ελενακι,

Θα στειλω να μου το παρουν,πιστευω πως θα του αρεσει γιατι ασχολειτε με οτι του δειξω και θελει πολυ να ειναι στον υπολογιστη , τουλαχιστον να μαθαινει παιζοντας.;)

καλησπερα κομματιασμενες μανες,τι κανετε?

ργω θηλαζω ολη μερα δεν αντεχω αλλο.ειμαι στα ορια μου,οχι απο νευρα αλλα κουραση,απο χτες τωρα εκατσα να φαω 4 μπισκοτα,τωρα καταλαβαινω που λενε οτι με θηλασμο χανεις κιλα....

εγω τζια δεν καπνιζω,φοβαμαι κριμα ειναι για μωρουλινιι,α και μπροστα στα παιδια ποτεεεεε.

Διαφημίσεις

καλά το άερας δυσκολο φαινεται... ας φυγουν και ας αργησουν και λίγο (μέχρι το καλοκαιρι!!)

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλά πριν λίγο μου έφερε ο Μιχάλης το βιβλιάριο από το ΕΛΕΝΑ για την μπέμπα ( ο κακομοίρης πήγε με την μπόρα και το πήρε και έγινε παπί με το μηχανάκι). Μπροστά σε αυτό που μας είχαν δώσει το 2003 όταν γεννήθηκε η Ζέτα, αυτό είναι σαν τρίτομη εγκυκλοπαίδεια. Τώρα να δω πως θα μπορέσω να πάρω τα στοιχεία του φακέλου της μπέμπας από το ΕΛΕΝΑ ή τουλάχιστον να μάθουμε την ομάδα αίματος χωρίς να χρειαστεί να την ξανατρυπησουμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ιωάννα μου αν πας στο Ελενας εσυ, και ζητήσεις το φάκελο της κορης σου, θα σου τα δωσουν αυθημερόν.

221882cb0gkyh7q4.gif

μπροστα στα παιδια δεν καπνιζουμε, αλλα καποια στιγμη δεν θα παθουν σοκ οταν μας δουν??? εγω βεβαια στους μονους που καπνιζω μπροστα κ το ξερουν ειναι ο παυλος κ η αδερφη μου! κανεις αλλος δεν το ξερει, ο πατερας μου αφου θα με πει πορνη, θα πεθανει το επομενο λεπτο, κ οσοι αλλοι ξεραν απο παλια οτι καπνιζα, μου βγαζαν τη πιστη τοσο πολυ που καλυτερα να κρυβομαι παρα να ακουω ΤΟΣΗ μουρμουρα που δεν την αντεχω καθολου κιολας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καταραμενο τσιγαρο....το εχω κοψει απο το 2004.

Οταν καπνιζα το ηξερε μονο η μια μου αδερφη και οι φιλοι μου ,για συγγενεις ουτε λογος.

Μια μερα λοιπον (ημουν αραβωνιασμενη)με πηγαινε ο Μανωλης στην δουλεια(δουλευα στον Πειραια τοτε)ειχα που λετε το φραπεδακι μου και εκανα το τσιγαρακι μου......ακουω λοιπον μια κορνα πανω που επαιρνα μια μεγααααλη τζουρα, κοιταω και τι να δω........:shock::shock:.η μανα μου με την αδερφη μου σε ενα ταξι πηγαινανε για το λιμανι για να πανε στην Ναξο σε μια Θεια μου.

Ειχε δαγκωσει η μανα μου το δαχτυλο της και μου φωναζε

''μωρη θα σε σκισωωωω''.....ευτυχως εκανε να γυρισει απο την Ναξο δεκα μερες και της ειχε περασει το πρωτο εγκεφαλικο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...