Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...δεν εχω διαβασει τιποτα ειμαι να σκασω...
Μητσακι περαστικά και αγύριστα.
βρε κορίτσια εμένα η μπέμπα έχει σαπίσει σήμερα στον ύπνο. Ξύπνησε για πρωι στις 10 και μισή, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 3 και μισή έφαγε, χάζεψε λίγο και κοιμάται ακόμα. Τώρα προσπαθώ να την κουνήσω και να της μιλήσω λίγο αλλά λαγοκοιμάται. Να φανταστώ ότι θα περάσουμε μία αξέχαστη νύκτα ?

τυχερουλα....

απο αιμα κοριτσια τι να πω δεν ξερω τι γινεται..μεχρι αρχες του μηνα ειχα λοχεια που στο τελος εμειναν πολυ λιγα καφε-ετσι μπορεσα και ¨ξαραχνιαστηκα¨!!!μια μερα δεν ειχα τιποτα και τη δευτερα η τριτη δεν θυμαμαι αρχισε παλι αιμα..και κοκκινο..λεω μουρθε περιοδος...χθες δεν ειχα τιποτα και λεω ωραια καθαρισα και τσουπ σημερα παλι εχω κοκκινο αιμα...:(

τι να πω δεν μπορω να καταλαβω..λετε να ανησυχησω??

νομιζω θελει 3 κυκλους για να επανελθει ισορροπια..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μητσάκι περαστικά και κουράγιο.

Κορίτσια πως τα πάτε με την επιλόχειο κατάθλιψη ? και ρωτάω κυρίως τις πρωτομάνες γιατί οι άλλες και να θέλανε δεν προλαβαίνουν ούτε ν΄ ανασάνουν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα!

διαβασα τα νεα σας και πανω κατω μια απο τα ιδια ειμαστε κ εμεις!!! να δω ποτε θα φτιαξει το προγραμμα του ρε παιδια! εχω τρελλαθει!

τελικα εβγαλα το συμπερασμα και με αποδειξεις οτι ο μικρος θελει το στηθος μου για να νανουριζεται και αυτο γιατι αφου του εδωσα με το μπιμπερο κ χορτασε καλα μετα για να τον παρει ο υπνος θελει να πιπιλισει λιγο το στηθος μου! θα το κοψω αυτο σιγα σιγα δεν παει αλλο με εχει πεθανει!!!

εχω κ κατι υποψιες οτι η θυροξινη που παιρνει του προκαλει υπερδιεγερση κ αυπνιες!

μητσακι ευχομαι περαστικα κ αγυριστα κοπελα μου!

εμεις σαραντισαμε την κυριακη (10 ευρω δωσαμε τελικα - κ πολλα ηταν!)

χθες πηγαμε στο παιδων για να δωσουμε αιμα για τον υποθυροειδισμο (μαλλον λαθος το γραφω αλλα ειναι κ γλωσσοδετης!) κ μετα αφησα τον μικρο με τον πατερα μου για πρωτη φορα κ πηγα για ψωνια να ανεβω λιγακι γιατι η επιλοχειος καταθλιψη μου την εχει χτυπησει την πορτα τελικα! το τι κλαμα εχω ριξει δε λεγεται! δε μπαινω σε αλλες λεπτομερειες για να μην σας πρηζω κ επηρεαζω κιολας.

παντως μια ειμαι ετσι μια ειμαι αλλιως... μια τρελλη εχω γινει!

λειπει κ ο αντρας μου πολλες ωρες στη δουλεια κ οταν ειναι εδω προσπαθει να κοιμηθει κ λιγακι να βοηθησει κ εμενα...κ φυσικα τα τραβανε ολα οι γονεις μου.

αυτα... περιμενω τωρα να ερθει κ η παιδιατρος.

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημέρα!!!

καλά κανένας συντονισμός κορίτσια!!! όποτε μπαίνω δε βρίσκω καμία!!!αυτό έλειπε θα μου πειτε να χαζολογάμε μάνες στα ίντερνετ καφέ!!!

μητσάκι περαστικά σας έυχομαι!!!

ρε κορίτσια όταν λέτε ότι σαραντίζετε και δίνετε λεφτά στον πα΄τερ τί εννοείται; στην εκκλησια πάτε και έξω από το ιερό του δίνετε λεφτά; ρωτώ γιατί εγώ 2 φορές δεν έδωσα τίποτα!!! βέβαια στο σπίτι ΄οταν ήρθε έδωσα το 20άρι!

170301c7zifsub1b.gif

Καλημερα,

Πριν απο λιγο ηρθε η πεθερα μου και πηρε`το Γιαννακη σπιτι της.

Θα πανε και καμμια βολτουλα να ξεδωσει και αυτο απο την κλεισουρα.

Θα εχω και εγω ησυχια να κανω δουλειες (που βαριεμαι αλλα πρεπει ρε γαμωτο).

Ελπιζω μονο να του αρεσει η βολτα και να μην τον γυρισει πισω σε καμμια ωρα.....

Το βραδυ το μωρο μου εκανε παλι 4ωρο και μετα 2ωρο και μιας και κοιμηθηκα εβαλε ο Μανωλης το ρολοι λαθος και αντι για τις 7 χτυπησε στις 6.15 :shock:(ετσι για να μην κακομαθαινω).

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ελενη1 καλημερα!!

λεχω να σου πω ότι έισαι το πρότυπό μου!!! έισαι πολύ τακτική στο καφέ κ πραγματικά απορώ πώς τα καταφέρνεις με 2 μωρά!! καλά το είπα εγώ ότι μόνο εφώ είμαι η ανοργάνωτη!!!!

170301c7zifsub1b.gif

καλέ τι κόσμος είναι αυτός σήμερα!!!

άντε να οργανωθούμε σιγά σιγά!!! στο μεταξύ βρε κορίτσια τί γίνεται με το φεις και το μσν δεν έχω ιδέα!!! είμαι τελείως άσχετη κ γι αυτό μη με παρεξηγείται που δεν απαντώ σε οτι μου στελνετε!!! μιλάμε δεν έχω ιδέα! κ πώς να το μαθω κιόλας που θέλει χρόνο;;;

170301c7zifsub1b.gif

ά! αλέκα εγώ φέτος λέω να πλασάρω κάτι σε ντε πιες στο ρεβεγιον!!! ξέρεις αυτά που το κάτω μέρος είναι παντελόνι και το πάνω με κουμπια στη μέση για θηλασμό κ κανα τσεπάκι για πετσετακι για τις γουλίτσες!!!! κατι σαν πυζάμα ένα πράμα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: κ το δικό σου πάντως μια χαρά ακούγεται!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

ελενη1 καλημερα!!

λεχω να σου πω ότι έισαι το πρότυπό μου!!! έισαι πολύ τακτική στο καφέ κ πραγματικά απορώ πώς τα καταφέρνεις με 2 μωρά!! καλά το είπα εγώ ότι μόνο εφώ είμαι η ανοργάνωτη!!!!

Εδω εχω ολημερα το laptop ανοιχτο στον καναπε και καθε τοσο διαβαζω-γραφω και επεισης οταν θηλαζω.

Αλλα ενδιαμεσα γραφει και ο Γιαννακης στο word γραμματακια....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αφου ολες το παραδεχτηκατε οτι το αρχισατε το τσιγαρακι, θα το παραδεχτω κ εγω!!! ε, δεν μπορω αλλο! χαρμανιασα η μανα! κ να δειτε το σουρεαλ που γινεται στο σπιτι! αφηνω 3 μωρα μονα τους, να βλεπουν dvd τα 2, κ το 3ο, λογω που ειναι ευλογημενο απο μονο του, δεν ενοχλει καθολου... βγαινω στο μπαλκονι-καβατζα, που απλωνω τις μπουγαδες, βαζω κ την απλωστρα μπροστα, μη με βλεπει κ η κουτσομπολα γειτονια οτι τα παρατησα, κ αρχιζω... μπαινω μεσα, μου λεει ο νικηφ. μαμα τι εφαγες?μπανανα? ναι, του λεω, απο τη μπανανια που εχουμε εξω απο το μπαλκονι μας!! δεν ξερω αν σας εχω πει, οτι τα δικα μου τα παιδια δεν ξερουν, ουτε με εχουν δει ποτε οτι καπνιζω! τιγκα καταπιεση περναω! για να μη παιρνουν το κακο παραδειγμα δλδ...

μητσακι, περαστικα στον μπαμπα!!!!

ευανθια, κ εμεις δωσαμε 10 ευρω... αν δεν δωσεις, δεν φευγει ο πατερ απο κει... 100 να σου ζησει σου ευχεται!

μαρλεν, εσυ δωστου κανα αυτογραφο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγώ κορίτσια καπνίζω 1 τη μέρα (προς το παρον)-μετα το θηλασμό για να περασει ώρα μεχρι να ξαναθηλασω...αδυναμίες είναι αυτές....

καπνιζες κ οσο ησουν εγκυα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μαριάνθη και όσες άλλες γεννήσατε στο ΕΛΕΝΑ, τρέξατε !!! Έχουν έρθει βιβλιάρια για τα παιδιά για εμάς που δεν πήραμε. Πήρα τηλ. και μου είπαν να παω να πάρω. Ελπίζω μέχρι το απογευμα που θα παει ο Μιχάλης να μην έχουν εξαφανισθεί ως δια μαγείας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...