Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε αφου μαζι γεννησαμε, δεν θηλασαμε μάλον μαζι θα εχουμε επισκεψεις. Απλα ειχα ξεχασει αυτη την αισθηση τόσους μηνες.

Eγώ εχω ελαχιστο γάλα και το βγάζω ακόμη Αλεκάκι..

Μιλάμε για 10 ml την ημέρα πλέον..

Δεν της το δίνω ομως γιατι είναι πολύ λίγο και εδώ και λίγες μέρες κάπνισα κιόλας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεκακι καπνισες???

ω ναι! εδω και μια βδομαδουλα κανω 3-4 την ημερα

... ο νικηφ. σε καθε διαδρομο εκλαιγε κ οδυροταν! δεν το ειχε ξανακανει αυτο, οποτε ουτε εγω τον ξαναπαιρνω μαζι...

ρε αφου εχουν λαλησει και αυτα... τι θες να κανουν!

Eγώ εχω ελαχιστο γάλα και το βγάζω ακόμη Αλεκάκι..

Μιλάμε για 10 ml την ημέρα πλέον..

Δεν της το δίνω ομως γιατι είναι πολύ λίγο και εδώ και λίγες μέρες κάπνισα κιόλας!!!

ε τοτε μαλλον δεν θα σου ερθει ακομη Γωγουλα
Eγώ πάντως 31/12 σαραντιζω και θα κάνω sex...!!! Παραμονή πρωτοχρονιάς!!

Σας το λέω!!!

Δεν δέχομαι να αδιαθετήσω λοιπόν!!!! Έτσι απλά!!

Εγω σαραντιζω στα 28... στις 30 έχει γεννεθλια και ο Νικος. Δε μας βλέπω να φτανουμε όμως μέχρι τότε:lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...δεν εχω διαβασει τιποτα ειμαι να σκασω...απο χτεσ μπηκε ο πατερας μου στο νοσοκομειο με ελκος....εχουμε φαει τρελη μουτζα οικογενειακως....κ εγω εχω μεινει μονη μου τελειως(ο Αντρεας δεν προλαβαινει να κλασει λεμε..μια στη δουλεια του μετα να βοηθησει με τον πατερα του σστη δουλεια κ μετα να παει να δει κ τον μπαμπα μου..ποτε θα κλαταρει δεν ξερω)κ γω να εχω τρελαθει που δεν μπορω να παω να τον δω....θα του στειλω το λαπτοπ σημερα με τον Αντρεα γιατι εχει φαει φρικη εκει μεσα...αυτα σορυ αν σας ψιχοπλακωσα αλλα εχω σαλταρει με ολα αυτα κ μονη μου με ενα μωρο...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...δεν εχω διαβασει τιποτα ειμαι να σκασω...απο χτεσ μπηκε ο πατερας μου στο νοσοκομειο με ελκος....εχουμε φαει τρελη μουτζα οικογενειακως....κ εγω εχω μεινει μονη μου τελειως(ο Αντρεας δεν προλαβαινει να κλασει λεμε..μια στη δουλεια του μετα να βοηθησει με τον πατερα του σστη δουλεια κ μετα να παει να δει κ τον μπαμπα μου..ποτε θα κλαταρει δεν ξερω)κ γω να εχω τρελαθει που δεν μπορω να παω να τον δω....θα του στειλω το λαπτοπ σημερα με τον Αντρεα γιατι εχει φαει φρικη εκει μεσα...αυτα σορυ αν σας ψιχοπλακωσα αλλα εχω σαλταρει με ολα αυτα κ μονη μου με ενα μωρο...

Πωπω Μιτσακι μου περαστικα να ειναι και μαλιστα γρηγορα γρηγορα!!!Εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα!!!Μην στενοχωριεσαι μπορα ειναι και θα περασει...:(

Εμεις παιρνουμε τον καθιερωμενο μας απογευματικο υπνακο, θα ξυπνησουμε θα κανουμε μπανιο θα φαμε και ελπιζω να κοιμηθουμε νωρις...:-) Περιμενω και την διαιτολογο αυτη τη βδομαδα τα ψιλοσκατωσα εφαγα κατι γυρους (κοτοπουλο παρακαλω):-):tongue: και περιμενω την Δαμοκλειο Σπαθη...οχι απο την διαιτολογο...απο τον Παυλιτο που θα κοιταει μια την ζυγαρια και μια εμενα και θα εχει το βλεμμα του τρελου :lol::lol::lol:!!!!Που δινουμε τσαμπα τα λεφτα και εγω δεν εχω διαθεση να σουλουπωθω και μπλα μπλα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

βρε κορίτσια εμένα η μπέμπα έχει σαπίσει σήμερα στον ύπνο. Ξύπνησε για πρωι στις 10 και μισή, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 3 και μισή έφαγε, χάζεψε λίγο και κοιμάται ακόμα. Τώρα προσπαθώ να την κουνήσω και να της μιλήσω λίγο αλλά λαγοκοιμάται. Να φανταστώ ότι θα περάσουμε μία αξέχαστη νύκτα ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

mitsaki περαστικα στον μπαμπα σου,ευχομαι ναναι μπορα που θα περασει γρηγορα...

εμεις ευτυχως σημερα κοιμηθηκαμε ΟΛΟΙ μαζι μιαμισι ωριτσα!!!εχει να γινει πολυ καιρο αυτο!!!τουλαχιστον λιγο ξεκουραστηκα!!!

απο αιμα κοριτσια τι να πω δεν ξερω τι γινεται..μεχρι αρχες του μηνα ειχα λοχεια που στο τελος εμειναν πολυ λιγα καφε-ετσι μπορεσα και ¨ξαραχνιαστηκα¨!!!μια μερα δεν ειχα τιποτα και τη δευτερα η τριτη δεν θυμαμαι αρχισε παλι αιμα..και κοκκινο..λεω μουρθε περιοδος...χθες δεν ειχα τιποτα και λεω ωραια καθαρισα και τσουπ σημερα παλι εχω κοκκινο αιμα...:(

τι να πω δεν μπορω να καταλαβω..λετε να ανησυχησω??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

βρε κορίτσια εμένα η μπέμπα έχει σαπίσει σήμερα στον ύπνο. Ξύπνησε για πρωι στις 10 και μισή, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 3 και μισή έφαγε, χάζεψε λίγο και κοιμάται ακόμα. Τώρα προσπαθώ να την κουνήσω και να της μιλήσω λίγο αλλά λαγοκοιμάται. Να φανταστώ ότι θα περάσουμε μία αξέχαστη νύκτα ?

ιωαννα εισαι πολυ τυχερη!!ουτε του παπα..σας ευχομαι μια τελεια νυχτα!!τι καλα και τα δικα μου να το εκαναν αυτο..ειπαμε θηλαζεις κιολας?

Διαφημίσεις

αλεκακι κι εγω θαθελα να κανω τσιγαρακι,αλλα δεν βγαινω εξω..εδω δεν προκειται να μου φερει κανεις,ολοι τοχουμε κοψει κι επισης ο αντρουλης μου μου το απαγορευει εγινε φανατικος αντικαπνιστης κι αυτος και με θελει γερη,οποτε αν κανω κατι μονο στα κλεφτα!!!

Ευη,

πολυ δυσκολο να τα πετυχεις και τα 3 να κοιμουνται.

Σαν θαυμα θα σου φανηκε!

ελενη μου τι να σου πω!!!ουρανοκατεβατο!!!!τωρα τα μικρα κοιμουνται ελαφρως και ο λουκας κατεβηκε λιγο με το μικρο στη γιαγια κι ετσι βρηκα ευκαιρια να σερφαρω κ να χαλαρωσω..το σπιτι ειναι ενα μπ....ο εν τω μεταξυ!!

ελενη μου τι να σου πω!!!ουρανοκατεβατο!!!!τωρα τα μικρα κοιμουνται ελαφρως και ο λουκας κατεβηκε λιγο με το μικρο στη γιαγια κι ετσι βρηκα ευκαιρια να σερφαρω κ να χαλαρωσω..το σπιτι ειναι ενα μπ....ο εν τω μεταξυ!!

Αυτο ελειπε να προλαβαινεις να κανεις και δουλειες.

Καλητερα να ξεκουραζεσε για να μην πεσεις κατω.;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ιωαννα εισαι πολυ τυχερη!!ουτε του παπα..σας ευχομαι μια τελεια νυχτα!!τι καλα και τα δικα μου να το εκαναν αυτο..ειπαμε θηλαζεις κιολας?

Έχω σταματήσει να θηλάζω εδώ και μία εβδομάδα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...