Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευακι σε καταλαβαινω ειλικρινα... διδυμακια και3 παιδακια, νομιζω παιρνεις το δευτερο βραβειο αυτου του φόρουμ. Το πρωτο το έχει η Αννουλα!!! Φιλια στα ζουζουνια σας!!

Ομορφακια ο άντρας μου δεν ειναι φαν καποιας ομαδας... έτσι τα αμολαει για να μη ζουρλαινει. Τι κάνουν τα ζουζουνια σου??

Θεανω μου τον υπέρηχο τον κανουν όσοι γιατροι θελουν να βεβαιωθουν... συνηθως πιο ευκολα το ζητανε στα κοριτσακια.

Boymama θα συνηθισεις και εσυ, υπομονη. Όλες συνηθιζουν σο τελος!

Εμεις σημερα ειχαμε παιδιατρο αλλα γινεται χαμος και το σκεφτομαι να πάω, θα δω...μου τη σπαει η μπορα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα ταλαιπωρες και απο μενα,για κανα πενταλεπτο με κοβω να καθομαι.να σας ρωτησψ κατι?Αλεκα γιατι πατε γιατρο και δεν ερχεται γιατρος σπιτι???εμας ερχεται σπιτι,εξαλλου μας το ξεκοψε το ιατρειο λογω γριπης.

εγω με το θηλασμο δε με κοβω να αντεχω,χθες θηλαζα απο 14.00 μεχρι 00.40 με διαλειμμα συνολικα κανα μισαωρο μια ωρα,και στεναχωριεμαι γιατι εχω στο φτυσιμο ταλιμπαν και οσο υπερανω να ναι στεναχωριεται το καημενο μου,στεναχωριεμαι και εγω.και δε ξερω τι να κανω,περιμενω παιδιατρο να τη ζυθγισει να δουμε

Διαφημίσεις

Κιμι μου δεν ξερω τα περι του θηλασμου... καποια νομιζω ειχε ρωτησει και ειχε πει ο γιατρος δεν πειραζει. Νομιζω η Ευη. Ο γιατρος μας ειναι στη Βουλα και εγω μένω Πέραμα!!! Δεν έρχεται σπίτι. Δεν είμαι τρελή ουτε μαζοχα, είναι ο γιατρός κορυφαιος!!

Μου ειπε να πάω και θα μπω κατευθειαν. Στο ιατρειο του επίσης έχει άλλο δωματιο αναμονης για τα άρρωστα παιδακια, άλλο για τα υγιη και άλλο για τα μωρα μέχρι ενός χρονων. Βλέβαια φοβαμαι και πάλι... για αυο θα τον βαλω στο καρεκλι του και θα του ριξω από πάνω ένα σεντονι.... σαν παπαγαλο.

Τον ζυγισα σημερα και ειναι 4900... παραπάνω από καλά δηλάδη οπότε θα τον πάω την αλ΄λη Τριτη που θα ειναι ενός μηνα και 4 ημερων

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ενταξει Ελενακι... έχουν σοφαντισει τωρα!

221882cb0gkyh7q4.gif

έχω πονακια περιοδου... να ανησυχησω?? Χαχα!!!! Μου έμεινε κουσουρι!!! Νομιζω ότι περασαν τα λόχεια και πάμε για την δευτερη φαση.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

έχω πονακια περιοδου... να ανησυχησω?? Χαχα!!!! Μου έμεινε κουσουρι!!! Νομιζω ότι περασαν τα λόχεια και πάμε για την δευτερη φαση.

Alekaki και εγώ εχωτο ίδιο απο χθές!! Ρε λέςςςςςςςςςς? :confused: :confused: :confused:

ε αφου μαζι γεννησαμε, δεν θηλασαμε μάλον μαζι θα εχουμε επισκεψεις. Απλα ειχα ξεχασει αυτη την αισθηση τόσους μηνες.

221882cb0gkyh7q4.gif

σημερα πηγαμε στο τζαμπο, μπας κ περασει η ωρα τους! για να περασει η ωρα τους, εσκασα 80 ευρω παιρνοντας μονο βλακειες κ χαζομαρες, αλλα δεν το ξανακανω... ο νικηφ. σε καθε διαδρομο εκλαιγε κ οδυροταν! δεν το ειχε ξανακανει αυτο, οποτε ουτε εγω τον ξαναπαιρνω μαζι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...