Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!!τι μου κανετε?

εγω ειμαι ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΗ!!!!

αρχισε χθες ο λουκας δουλεια και ειμαι μονη μεχρι τις 3.30 που ερχεται..ο στρατος ξυπναει κατα τις 8.30 πινει το γαλα του και παει στη γιαγια του και μετα μονη με τα μωρα!!τα οποια ρε γαμωτο ακομη δνε εχουν σταθεροποιησει το ωραριο τους...εχουν φτασει περιπου τα 4 κιλα η μπεμπα κ 4,5 ο μπεμπης..μετα κοπων και βασανων κραταμε το τριωρο-τρισιμισαωρο!!αν φιλοτιμηθουν που και που ισως το βραδυ το κανουν αλλα συνηθως οχι!!οταν τρωνε ταυτοχρονα τα βαζω στο ριλαξ κ τα ταιζω και συνολο ο χρονος ειναι μιαμισι ωρα τουλαχιστον!!κα μεχρι να κοιμηθουν περνα αλλη μιση ωρα οποτε σε καμια ωρα περιμενω να ξυπνησουν!!αν φανε εναλλαξ ισως ειναι λιγο καλυτερα απο την αποψη οτι ειναι σαφως πιο ξεκουραστα με ενα μωρο!!αλλα ο χρονος που μενει ειναι ιδιος...κι αν δεν κοιμουνται κ γκρινιαζουν εκει να δειτε τι καλα!!!

ποναει ολο μου το κορμι!!ρε μαιρη τι τα κανεις εσυ????????γεμισε κ η μικρη σπυρακια στο προσωπακι της..θα παρω το γιατρο μηπως να τη βαλω fucidin..τουλαχιστον μπαινω εστω κ στα κλεφτα κ σας διαβαζω λιγο να ξεχνιεμαι!!

παω να κανω ενα ρημαδοκαφε..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα πέρα για πέρα!!!!!:P:p

Θέλω τόσα να σας γράψω γιατί σας διαβάζω στα κλεφτά αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα!!! Μιλάμε για πολύ τρέξιμο και πίεση το τελευταίο διάστημα, θα σας τα πω όταν ξεμπερδέψω...

Ήθελα να ρωτήσω τα κοριτσάκια που θηλάζουν γιατί που χρόνος να μπω στο καφέ Θηλασμού: Με την υπερπαραγωγή τι παίζει;;; Κάνουμε κακό στο μωρό;;; Που οφείλεται;; Πως θεραπευεται;;; Πως προλαμβάνεται;;;;:confused::confused:

Νομίζω το έπαθαν κ η Ευανθία κ η Θεανώ ε;;;

Κοριτσάκια θα επανέλθω δριμύτερη όταν τα καταφέρω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αυτο ηταν!!οτι προλαβα προλαβα!!τωρα ξυπνησαν κ τα δυο μαζι!!τα λεμε αργοτερα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δαλιδα μου μακαρι να μπορουσα να σε κατατοπισω αλλα δεν εχω ιδεα...στην Αγλαια γρηγορα!!!!

Ευη αν τα εχω παιξει εγω με ενα και ποναει η πλατη μου λες και εχω φαει 5 οκαδες ξυλο φαντασου εσυ...

Κοριτσια εμενα ξυπνησε στις 9 εφαγε παρα πολυ καλα, τον σηκωνω να ρευτει και το καημενο πνιγηκε και μου εκανε ολο το γαλα εμετο...γεμισαμε παντου και τον λυπηθηκε η ψυχη μου... :( :( Τα εβγαλα τα επλυνα και κοιμαται 1,5 ωρα σαν το πουλακι...τον αφηνω να δω ποτε θα ξυπνησει και αν θα πειναει για να ξαναφαει...

Εντωμεταξυ προλαβα και μαζεψα το σπιτι που ηταν ενα μπ)*(ελο!!!!

Ρε σεις κοριτσια δεν ξερω τι να κανω...ο μικρος απο τις 00:00 μεχρι τις 09:00 κανει συνηθως 2 το πολυ 3 γευματα και μετα ολη την υπολοιπη μερα ειναι στις 2,5 με 3 ωρες για μαμ και φοβαμαι μηπως ειναι λιγο και επηρεαστει και η παραγωγη μου...Ελενακι τι λες???Θα παω στο καφε του θηλασμου να ρωτησω...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μεγαλωνουν γρηγορα τα ζουζουνια μας.:D

Ειναι η πρωτη του επισκεψη ε ?

Είναι η δεύτερη. Την είχαμε πάει λίγες μετά μετά την έξοδο από το μαιευτήριο. Έπρεπε να την πάμε πάλι στον μήνα αλλά αργήσαμε λίγο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια κάνει το εξής η μπέμπα. Όλη την ημέρα κοιμάται και τρώει λίγο. Από το γεύμα του απογεύματος και μετά (7 η ώρα) δεν κοιμάται με τίποτα και πεινάει συνέχεια και φτάνουμε να κοιμόμαστε στις 1,5-2 το βράδυ και μετά ξυπνάει μετά τις 8 το πρωι. Σήμερα από τις 2 το βράδυ που κοιμήθηκε ξύπνησε στις 10 και αυτό επειδή πήγα και της μίλησα. Μάλλον θα την αφήνω να κοιμάται λιγότερο την ημέρα, με τον να την παίζω και να της μιλώ και όχι ασχολούμενη με το σπίτι και τα του γραφείου, μπας και μπορέσουμε να κοιμόμαστε το αργότερο στις 12 το βράδυ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερα κοριτσια αφηστε τα παλι τα ιδια χθες απο της 23.30 που ητανε να φαει και να κοιμηθει τελικα ηρεμησε 4.00 ειμαι ρακος μετα ξυπνυσε παλι κατα της 7 και μετα γυρω στης 11 εχει τωρα καποιες μερες που το κανει αυτο.....

Ποτε θα κοιματε καμμια ωρα παραπανω ρε κοριτσια να κοιμηθω και εγω?

Ποση ωρα σας περνει ο θηλασμος ?εμενα 1 ωρα σιγουρα και το λιγοτερο 40 λεπτα σπανια ομως

it77p2.png

Και το συμπερασμα ποιο ειναι...τι να κανω που τον αγαπαω...και λεω μετα...καλα κοπελια εισαι τρελη μαζοχα γιατι αλλιως δεν εξηγειται...βεβαια βλεπω οτι υπαρχουν και πολλες αλλες εδω μεσα παρεα με μενα :ΡΡΡ ομορφακια τι λες εσυ για αυτο??που εχεις και τον συνονοματο στο σπιτι? :)

Jtse να χαιρεσαι τον αντρα σου.

ααααχχχ.... λουλουδακι μου....

βρε συ αν δεν τους αγαπαγαμε, θα τσακωνομασταν? θα καθομασταν? θα ανεχομασταν? θα εξοργιζομασταν? θα θελαμε να τους ριξουμε δεξι κροσε? θα καναμε σχεδια εξοντωσης την ωρα που τους βλεπουμε να ροχαλιζουν, ενω εμεις ειμαστε σε εγρηγορση 3,30 τη νυχτα?

η μοναδικη απαντηση ειναι ΟΧΙ!!!!

απο τη πολυ μας αγαπη τα εχουμε παθει αυτα, γιατι αν δεν γουσταραμε, θα ηταν απλα ανυπαρκτοι, κ δεν θα ασχολιομασταν ουτε λιγο μαζι τους!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γεια σας κοριτσακια... Μαρλεν τι κανεις? Έραψες φόρεμα για το ρεβεγιόν? Εγω έραψα, πολύ ωραιο, άσπρο, δενει και τα χερακια σταυρωτα και μετα ... τσουπ! τα δενει και από πίσω!!!! Δεν θυμαμαι το όνομα που του έχει δωσει ο σχεδιατης, κατι με μανδυα έχει σχεση!!

Κοριτσαρες βρηκα νταντα και ειμαι πολυ χαρουμενη... 50 χρ, με προυπηρεσια σε δισυμα, ευγενική, γλυκομιλητη, καθαρη και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ!!! Μένει πολυ κοντα μου...Ουφ!

δεν μας ειπες τελικα τι ομαδα ειναι αυτη......γιατι ειναι βασικο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μόλις γύρισα από το σχολείο της Ζέτας γιατί είχαμε ενημέρωση γονέων. Αύριο δεν έχουν μάθημα γιατί απεργούν οι δάσκαλοι, οπότε υπάρχει πιθανότητα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Άσπα σόδα στο βυζί (φαγητού) όχι στο στομάχι!!!!!!

Τα αναψυκτικά κομμένα γιατί περιμένω και τις απαντήσεις για το ένζυμο.....

Εσύ βλέπω ήδη σκέφτεσαι για δεύτερο...χαρά στο κουράγιο σου!!!!

aaa γραψε λαθος...ναι τωρα που το εχω παρει αποφαση γιατι θελω κ τριαα!!!

καλημερουδια!!!!!!!!!! αχ να σας πω και το δικο μας προγραμμα απο χτες βραδυ????? αφου εφαγε στις 01.30 εως τις 2.30 κοιμηθηκε τελικα 4!!!! εννοειται ο αντρουλης κοιμοταν και ροχαλιζε μακαριως........... αλλα ενταξει δε γκρινιαζω γιατι τα βραδια βοηθαει πολυ κι ας δουλευει.... και ξαναξυπνησε με λυγμους να φαει 7.30 και ξεκιναμεεεεεεεεεεεε ηρθε η κοπελα να μας ξεβρωμισει οποτε δεν κοιμηθηκα (αντε κανα 2ωρο ωσπου να κανει το κατω σπιτι) μετα ξυπναει η μπουμπου τρωει λερωνεται την αλλαζουμε (ηρθε ο πατερουλης μου για ενισχυση!!!!!!!!!) κανει κακα τη ξανααλλαζουμε ξερναει απο τα πολλα κουνηματα την ξαναλλαζουμε και τωρα καθεται στο ρηλαξ της με τη πιπιλιτσα της και παρατηρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παμε για πλυντηριοοοοοοοοοοοοοοοοοο ευτυχως τελικα πηρα μπολικα φορμακια.... αλλα μερικα ισα που της κανουν οταν τεντωνει τα ποδαρακια! καλε ψηλωσαμε κιολας!!!!!!!!!!!!

αυριο θα παμε για τον υπερηχο στα ισχια αν δεν κανει το κατακλυσμο που εκανε σημερα.... και παιδιατρο!!!!! παντως τα 3.500 κιλακια τα φτασαμε σιγουρα!!!!

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

να πω κ εγω το παραπονο μου!!!!

χθες λοιπονξυπνησε απο της 8 το πρωι με κλαματα,λογω βουλωμενης μυτης.

ο μπαμπας της οοοοοοοολη την ημερα στο μαγαζι,δεν ηρθε ουτε για φαγητο,ηρθε 10 το βραδυ.....

ε η μπεμπα ετρωγε καθε μιση ωρα απο 5 λεπτα και εκλαιγε ολη την ωρα.

ηρθε ο μπαμπας της λοιπον και επιτελους σηκωθηκα απο τον καναπε...............(αν ξερετε καμια κρεμα για ανορθωση γλουτων και αφανισμο κυταριτιδας καλοδεχουμενη)

να μην σας κουραζω λοιπον κοιμηθηκε 3 ηωρα μετα απο 2 ωρες κουνηματος στην αγκαλια το πατερα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...