Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!εμας σημερα ηρθε η παιδιατρος μας βρηκε καλα,ψηλωσαμε,πηραμε βαρος.

για τον μπεμπη που εχει κολικους μου ειχε δωσει εδβ και λιγες μερες καποιες σταγονες φυτικες(νομιζω)απλα μου ειπε να τις δινω απογευμα για να κανουν δουλεια και του αλλαξε και το γαλα μας εδωσε το aptamil extra care που ειναι κατα των κολικων.τωρα αν κανει δουλεια θα σας πω σε λιγες μερες,παντως πριτς κανει αρκετα ο μπεμπης.

δεν ειμαι σιγουρη,θεανω εσυ ησουν που ελεγες οτι η μπεμπα σου κανει πολλα πριτς?επειδη και η δικια μου κανει και μαλιστα σημερα και οταν η γιατρος της εβγαζε το παμπερς:lol: την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι καλο να κανει το μωρο πολλα ετσι δεν μενει αερας μεσα και δεν κανει κολικους.

για το γυμναστηριο που λεγαμε εχθες μου ειπε οτι το μωρο ασχολειται πραγματικα μαζι του στον 4ο μηνα:confused:.αλλα εγω θα τα βαλω απο τον 2ο να εχουν ερεθισματα.

λιτσα και αννουλα,της ειπα το σκηνικο με τον φαρμακοποιο και οτι πηρα τηλ.στην εταιρεια για καλυτερη τιμη και μου ειπε οτι ξερει οτι κανουν καλυτερη τιμη στα διδυμα και στα τριδυμα και αν πανε καλα με αυτο το γαλα θα την παρω τηλ.να μιλησει με τον αντιπροσωπο να δει πως μπορει να γινει.οπωτε καντε μια ερωτηση στον παιδιατρο σας γιατι αυτος θα το κανονισει.καλα αννουλα για εσενα οταν σταματησεις τον θηλασμο.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια τα Χριστούγεννα τι θα κάνετε? Θα μείνετε σπίτι?

Εγώ σκεφτομαι να πάμε στην αδελφη μου που θα εινια με τους δικούς μου!!

Βέβαια έχω και 2 ανηψάκια και ψιλοφοβάμαι.. Μόνο στην ιδέα ομως οτι θα μεινουμε σπιτι με πιανει πανικος.. Εσεις τι θα κάνετε?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!εμας σημερα ηρθε η παιδιατρος μας βρηκε καλα,ψηλωσαμε,πηραμε βαρος.

για τον μπεμπη που εχει κολικους μου ειχε δωσει εδβ και λιγες μερες καποιες σταγονες φυτικες(νομιζω)απλα μου ειπε να τις δινω απογευμα για να κανουν δουλεια και του αλλαξε και το γαλα μας εδωσε το aptamil extra care που ειναι κατα των κολικων.τωρα αν κανει δουλεια θα σας πω σε λιγες μερες,παντως πριτς κανει αρκετα ο μπεμπης.

δεν ειμαι σιγουρη,θεανω εσυ ησουν που ελεγες οτι η μπεμπα σου κανει πολλα πριτς?επειδη και η δικια μου κανει και μαλιστα σημερα και οταν η γιατρος της εβγαζε το παμπερς:lol: την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι καλο να κανει το μωρο πολλα ετσι δεν μενει αερας μεσα και δεν κανει κολικους.

για το γυμναστηριο που λεγαμε εχθες μου ειπε οτι το μωρο ασχολειται πραγματικα μαζι του στον 4ο μηνα:confused:.αλλα εγω θα τα βαλω απο τον 2ο να εχουν ερεθισματα.

λιτσα και αννουλα,της ειπα το σκηνικο με τον φαρμακοποιο και οτι πηρα τηλ.στην εταιρεια για καλυτερη τιμη και μου ειπε οτι ξερει οτι κανουν καλυτερη τιμη στα διδυμα και στα τριδυμα και αν πανε καλα με αυτο το γαλα θα την παρω τηλ.να μιλησει με τον αντιπροσωπο να δει πως μπορει να γινει.οπωτε καντε μια ερωτηση στον παιδιατρο σας γιατι αυτος θα το κανονισει.καλα αννουλα για εσενα οταν σταματησεις τον θηλασμο.

μαιρη κ εμενα αυτο μου ειχε πει να παρω αλλα λογω δυσκοιλιοτητας θα παρουμε το frisolac comfort που εχει ζορι στην παρασκευη του...να δω αν θελω να τον αφησω να παω καπου θα καταφερει κανεις να το φτιαξει??

Βέβαια έχω και 2 ανηψάκια και ψιλοφοβάμαι.. Μόνο στην ιδέα ομως οτι θα μεινουμε σπιτι με πιανει πανικος.. Εσεις τι θα κάνετε?

γωγο σημερα μου ειπα η γιατρος,μεχρι τον 3ο μηνα οχι βολτες σε κλειστους χωρους,ακομα και σε εμπορικα,οχι επαφη με κοσμο ειδικα με παιδια που ειναι φορεις ενα σωρο μικροβιων!!!!σε σπιτια με αφησε μονο στης μαμας μου και αμα θελει να ερθει και ο αδερφος μου να τα δει.επισης την ρωτησα γιατι θελει να ερθει ενα φιλικο ζευγαρι και μου ναι να ερθουν αλλα τα παιδια στον πανω οροφο και εσεις εδω:confused::confused::confused:.

ειναι λεει πολυ επικηνδυνα τους 3 πρωτους μηνες,αυτο που λεει η αλεκα συνεχεια!!!!!!μας το ειπε και αυτη για το νοσοκομειο.

εμεις παντως θα παμε στην μαμα μου,ισα ισα να ξεφυγουμε απο το σπτι.....

fCS8p3.png

διαιτα στα μωρα κανουν?φοβαμαι μη μου γινει πολυ χοντρο..
χα χα!!!!! Και η ξαδερφη μου ειχε ρωτησει το γιατρο και της λεει, κανε πρωτα εσυ και μετα κανε του μωρου!!:-( Όπως καταλαβαινεις φοβαμαι να ρωτησω!!

Εγω σπιτακι μου...Κωσταλεξη!!! Θα ερθει και αλλο ένα ή δυο ζευγαρια χωρις τα παιδια τους. Αυτοι βεβαια ξερουν ότι ειμαι μουρλη, και για να ρθουν σημαινει αφενος ότι ειναι σουπερ υγιεις και αφετερου ότι καθονται από το νεογεννητο δυο μετρα μακρυα.

εμεις δεν ξερω τι θα κανουμε για χριστουγεννα παντως του χρονου με το καλο θα γιορταζω γτον γιο μου κ θα μαι εγκυος στο δευτερο παιδακι πρωτα ο θεος!!!!!!!!!

ααχ... τι γλυκο! Μπραβο Ασπα μου!

ειναι λεει πολυ επικηνδυνα τους 3 πρωτους μηνες,αυτο που λεει η αλεκα συνεχεια!!!!!!μας το ειπε και αυτη για το νοσοκομειο.

εμεις παντως θα παμε στην μαμα μου,ισα ισα να ξεφυγουμε απο το σπτι.....

τσ τσ :rolleyes::rolleyes:, επι τελους αναγνωριζεται η αξια μου!!! Εγω πάντως κοριτσακια δεν το ρισκαρω. Καλα να ειμαστε του χρονου, θα κανουμε ό,τι θελουμε. Έστι ειναι τον πρωτο καιρό, κλεινεσαι. Τωρα έτυχε να ειναι Χρστουγεννα. Στον Αγγελακο ας πουμε που ήταν καλοκαιρι έχασα τις διακοπές μου, και τι έγινε??? Το καψαμε τα επόμενα χρόνια. Αν καταφερουμε και προφυλαξουμε τα μωρουλια μας μεχρι το Πάσχα, ειμαστε σουπερ. Μετα σταματανε και οι πολλες ιωσεις, θα έχουν ξεπεταχτει και τα μικρα και θα περασουμε ένα ωραιο καλοκαιρακι. Εγω μόνο τον Αγγελο λυπαμαι που ειναι παιδακι και τον έχω κλεισει μεσα αλλα και αυτος δεν θα τα θυμαται μετα.... θα τρεχει παρεα με τον αδερφ'ο του!!:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ασπα ο θηλασμος ειναι φαυλος κυκλος...οσο τον ταιζεις δικο σου τοσο θα βγαζεις...για να εχεις επαρκη ποσοτητα γαλακτος σε μικρο χρονο θελεις νοσοκομειακο θηλαστρο το οποιο νοικιαζεις και βγαζεις το γαλα σε πολυ λιγοτερο χρονο και μεγαλυτερη ποσοτητα απο ενα απλο συμβατικο ηλεκτρονικο θηλαστρο. Μην νομιζεις οτι δεν εχεις γαλα...με το δικο σου γαλα ειχε παλι κολικους?Αν οχι δοκιμασε μηπως και σταματησεις το ξενο σταδιακα και αρχισεις παλι αποκλειστικο θηλασμο για να τον βοηθησεις...αν παλι σε βολεψει το ξενο στα κοιλιακα του οκ!

Αλεκα μπραβο με την νταντα θα πρεπει να σου εφυγε ενα βαρος...

Γωγουλα εμεις θα παμε στην μαμα μου...και το θεικο!Ο Παυλος ανημερα τον Χριστουγεννων δουλευει 12-6 οποτε δεν θα φαμε μαζι. :(

Εμεις σημερα φαγαμε 23:30 και ξυπνησαμε στις 05:00...τι ξεκουραση ρε κοριτσια να κοιμηθεις 4-5 ωρες σερι...μιλαμε χλιδα, ξυπνας αλλος ανθρωπος.Μετα δεν μπορουσαμε να ρευτουμε καλα,χεστηκαμε και το κερασακι στην τουρτα ηταν ενας ωραιοτατος λοξιγκας που μας εκνευρισε και αρχισαμε να κλαιμε..εντελει ηρεμησαμε και κοιμομαστε!Τον πιανει πολυ συχνα λοξιγκας και μιλαμε τρελενεται...τον πιανει κριση, δεν τον θελει καθολου!

Αααα ξεχασα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ρε συ Άσπα σόδα στο βυζί (φαγητού) όχι στο στομάχι!!!!!!

Τα αναψυκτικά κομμένα γιατί περιμένω και τις απαντήσεις για το ένζυμο.....

Εσύ βλέπω ήδη σκέφτεσαι για δεύτερο...χαρά στο κουράγιο σου!!!!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα,

Και εμεις καναμε χθες τετραωρο και ηταν super μιας και δεν το ειχα ξαναδει.Μετα βεβαια επανηλθαμε στα φυσιολογικα μας.

23.00 μαμ + νανι

03.00 μαμ + νανι

04.00 μουγκρισμα - πριτς , μαμ+ νανι

05.00 ΜΑΜΑΑΑΑ(Γιαννακης)

06.30 μαμ - κακα + νανι

08.00 κακα

Τωρα κοιμουντε σαν πουλακια (ο μεγαλος οπου να'νε ξυπναει)

Εμεις Χριστουγεννα παντα κανουμε στην μαμα μου οποτε και τωρα δεν αλλαζει τπτ μιας και μενει στον πανω οροφο(τυχερη ε?)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

διαιτα στα μωρα κανουν?φοβαμαι μη μου γινει πολυ χοντρο..

Αστο να φαει για να εχει αποθεματα για μετα που θα το παρακαλας για μια κουταλιτσα φαγακι :?

Καλημέρα.

Και εγώ ζύγισα την μπέμπα χθες και είναι 4.500. Θα πάρω τηλ. σήμερα τον παιδίατρο για να πάμε να μας δει.

Μεγαλωνουν γρηγορα τα ζουζουνια μας.:D

Ειναι η πρωτη του επισκεψη ε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...