Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι κ εγω...λοιπον δεν διαβασα τιποτα γιατι καιγομαι..θελω βοηθεια..πηρα εκεινη την παλιογιατρινα του μικρου:tongue: και της ςιπα οτι το παιδακι μου εκανε κακακια πολυ πηχτα...μου ειπε να παρω το novalac it και της ειπα οτι εχει κ κολικους και τελικα ειπε να παρω το frisolac comfort αλλα ειναι λεει πολυ πηχτο θελει 85 βαθμουσ να διαλυθει και την θηλη της chicco ρυθμιζομενης ροης 1,2,3 και να το βαλω στο 2 3 τι να κανω??????και λεει μ αυτο θα κανει διαρροιες!!!και μετα τι???θα αφυδατωθει?????help....

Το frisolac comfort ειναι οντως πολυ πηχτο και γινεται σβολους και παει και καθεται στην τρυπα και δεν περναει το γαλα....ειναι σκετος μπελας.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aleca την βρήκες από αγγελία ? από γνωστή ? και αν επιτρέπεται πόσο πάει το μαλλί και για πόσες ώρες?

ειχε βαλει αυτη αγγελια... έβαλα και εγω αλλά ήρθε η Σαρα και η Μαρα. Τελικα εκει που μενει, ειχαμε κοινους γνωστους, και επιβεβαιωσα την καλη μου άποψη. Μου ζητησε 500 για 8ωρο αλλα θα της δωσω 600 για να μην ερχεται με βαρια καρδια. ασφαλεια δε θελει γιατι παιρνει τη συνταξη του αντρα της, ειναι χηρα.

να μαι κ εγω...λοιπον δεν διαβασα τιποτα γιατι καιγομαι..θελω βοηθεια..πηρα εκεινη την παλιογιατρινα του μικρου:tongue: και της ςιπα οτι το παιδακι μου εκανε κακακια πολυ πηχτα...μου ειπε να παρω το novalac it και της ειπα οτι εχει κ κολικους και τελικα ειπε να παρω το frisolac comfort αλλα ειναι λεει πολυ πηχτο θελει 85 βαθμουσ να διαλυθει και την θηλη της chicco ρυθμιζομενης ροης 1,2,3 και να το βαλω στο 2 3 τι να κανω??????και λεει μ αυτο θα κανει διαρροιες!!!και μετα τι???θα αφυδατωθει?????help....

μμ.. εηω δεν άλλαζα τα γαλατα συχνα, περιμενα πάντα καμια εβδομαδα αν έβλεπα καποια αλλαγη και τελικα πάντα επανερχοντουσαν. Σε περιπτωση διαροιας μονο, έντονης, τους εχω αλλάξει γαλα για 2-3 μερες. Ειναι τραγικα τα πραγμαρα? αν περιμενες κανα διημερο?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελενη μου τα διαβασα αυτα στο παρεντς και την πηρα παλι να δωσουμε καλυτερα novalac κ ειπε οχι....

αλεκα μου αν τον εβλεπες θα τον λυποσουν....πολυ ζορι τραβαει το μικρο..

Aspa μου εσύ θυμάμαι ότι θήλαζες. Του δίνεις και συμπλήρωμα?

Εμείς είμαστε 18η μέρα, θηλάζουμε αποκλειστικά και πονάμε τρομερά.....

Την ΠΑρασκευή έχω ραντεβού με τη μαία να δούμε τι μπορεί να φταίει...

Κάθε μέρα και διαφορετικό γιατροσόφι...καρότα -τσάγια-σόδες...τα πάντα όλα

και η ψυχολογία στα τάρταρα......

το παλεύω όμως.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εμεις είμαστε καλά τρώμε καλα αλλα μας επισκέφτηκαν οι κολικοί και πονάμε λιγάκι που και που αλλά μετα κάνουμε πορδουλες και μας φεύγει ο πονος!σε λιγο ετοιμαζόμαστε για μπανακι!!μεγάλωσε λιγο ο μπέμπης ετσι μου φαίνετε.

97ehp2.pngUBTSp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εμεις είμαστε καλά τρώμε καλα αλλα μας επισκέφτηκαν οι κολικοί και πονάμε λιγάκι που και που αλλά μετα κάνουμε πορδουλες και μας φεύγει ο πονος!σε λιγο ετοιμαζόμαστε για μπανακι!!μεγάλωσε λιγο ο μπέμπης ετσι μου φαίνετε.

Μπραβο Ελενακι,

Μεγαλωσε ε?

σε λιγα χρονια θα μας παιρνουν αυτοι αγκαλια.....

εσενα μπορει... εμενα θα αργησουν.. χαχα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ελενακι, μικρο, και ο δικός μου έχει κανει κατι μαγουλες... πολυ γελιο!!! αλλα άλλαξαν και οι αντιδράσεις του. Όταν τον παιρνω από την κουνια και όταν τον ταιζω, με κοιταει στα ματια και μου σκαει κατι τρελα χαμογελα. Και φυσικα χαμογελαει μόνο στη μανουλα!!!! Άλλος ένας αντρας έπεσε στον έρωτα μου.. χαχα!!! Πάντως αν και δευτερο παιδακι, εχω κατουρηθει από τη χαρα μου και με δαυτον!

221882cb0gkyh7q4.gif

Ρε Ασπα,

με την πρωτη φορα σου ειπε να αλλαξεις γαλα?

Μερικες φορες δινουν γαλατα που τους ''συμφερει''.

εγω την επρηξα με το τηλ γιατι το παιδι παιδευεται πολυ και δεν μπορω να το βλεπω..ολη μερα ρευεται κ κανει πριτσ και πριν τα κανει κλαιει κλαιει κοκκινιζει και αυτα...και απο κακα καθε τρεις μερες...

εγω κοριτσια θελω ολη μερα να καθομαστε αγκαλια κ εν μερη οι κολικοι μας δενουν πιο πολυ γιατι ολο αγκαλιτσα ειμαστε!!

οσο για μαγουλα εμας να δειτε μαγουλα!!!αφου το νιωθω οτι το παιδι ειναι βαρυ...και εμενα ανταποκρινεται κ μου γελαει κ οταν τον πειραζω..χαμογελαει κ στο μπιμπερο βεβαια οταν το βλεπει...σιγουρα παιδι δικο μο0υ ειναι αυτο!!!!!

Ελενακι, μικρο, και ο δικός μου έχει κανει κατι μαγουλες... πολυ γελιο!!! αλλα άλλαξαν και οι αντιδράσεις του. Όταν τον παιρνω από την κουνια και όταν τον ταιζω, με κοιταει στα ματια και μου σκαει κατι τρελα χαμογελα. Και φυσικα χαμογελαει μόνο στη μανουλα!!!! Άλλος ένας αντρας έπεσε στον έρωτα μου.. χαχα!!! Πάντως αν και δευτερο παιδακι, εχω κατουρηθει από τη χαρα μου και με δαυτον!

Χαζομαμα εις διπλουν !!!!!

παρομοιως....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...