Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι λιγο στενοχωρημενη...οπως σας εχω ξαναπει ειναι και ο μπαμπας μου στην ιδια ΔΕΚΟ που δουλευω και εγω και μου λεει να μην παρω το εννιαμηνο που δικαιουμαι αλλα μολις κλεισω το πολυ εξαμηνο να γυρισω πισω για να μην μενω πισω στις εξελιξεις..:( Δεν θελω να αφησω το μωρακι μου, θελω να ειμαι εκει στις πρωτες του λεξουλες, στο μπουσουλισμα του σε ολα του...θελω να μπορω να του μαγειρευω υγιεινα και να μην του δωσω ετοιμες βρεφικες τροφες και φοβαμαι οτι αν γυρισω στην δουλεια ολα αυτα θα χαθουν...απο την αλλη αν παω στην δουλεια για 2 χρονια θα σχολαω στις 13:20 και θα πιανω 07:20...τι λετε βρε κοριτσια?? Ξερω οτι υπαρχουν πολυ πολυ χειροτερα με τις κοπελες που καθονται πολυ λιγοτερο, δεν ειμαι αχαριστη, απλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.Αααα ξεχασα να πω οτι τον μπεμπουλη θα τον κραταει η μαμα μου που μενει ενα στενο απο εδω...Απο χτες ειμαι πολυ προβληματισμενη...

σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!εγω που πρεπει να ειμαι στο μαγαζι απο το πρωι μεχρι το βραδυ τι να κανω?

δεν θελω να χασω στιγμη απο το μωρακι μου!

δεν μπορω ναφανταστω να λεει τα πρωτα της λογακια και να κανει τα πρωτα βηματακια της και να μην ειμαι διπλα της!!!!!!!!

ασε που δεν εχω την μαμα μου κοντα μου:(:(:(

η πεθερα μου θα την προσεχει!!!!!!!

δραμα η κατασταση:mad::-x

iMLpp3.png

Εγώ πάντως κορίτσια πριν πάω στον γιατρό δεν πρόκειται να "ενδώσω". Βεβαια έχουμε κάνει κάποια παιχνιδάκια (για να θυμηθούμε και τα νιάτα μας) αλλά χωρίς διείσδυση (τι λέω πρωϊνιάτικα)!!!! Θα περιμένω να με δει ο γιατρός αφού γέννησα φυσιολογικά (έστω και χωρίς ούτε ένα ράμμα).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ελένη μου σ' ευχαριστώ για τα σχόλια στις φωτογραφίες μας.

Ολοκληρη κοπελα ειναι η Ζετα!!!

Εκει που κραταει το μωρακι ειναι ολα τα λεφτα.

(καλα που εγραψες το οναμα γιατι εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποια ειναι ποια):-(

βρε κοριτσια περιοδος σας ηρθε?εμενα ακομα τιποτα.

ξερω οτι οσες θηλαζουν αργει να ερθει,αλλα ποσο?

Εμενα μου ειχε ερθει μετα απο 5 μηνες:roll:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια να ρωτησω εσας πο θηλαζετε...

τα μωρακια σας πιανουν ολο το στηθος?(τη θηλαια αλω,το καφε?)

γιατι εμενα μονο την ρογα πιανει και οταν προσπαθησω να την κανω να παρει ολο το καφε την φτυνει.

iMLpp3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω εσας πο θηλαζετε...

τα μωρακια σας πιανουν ολο το στηθος?(τη θηλαια αλω,το καφε?)

γιατι εμενα μονο την ρογα πιανει και οταν προσπαθησω να την κανω να παρει ολο το καφε την φτυνει.

Αν δεν σε ποναει οταν θηλαζει τοτε ειναι οκ.

Πρεπει να πιανει και την θηλεα αλω αλλα οχι απαραιτητα ολοκληρη.

Εμενα πιανει την μιση.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεια σας κοριτσακια... μόλις γυρισα και εγω!!!!

Κορίτσια ανέβασα στο facebook αλμπουμ με φωτογραφίες της μπέμπας και της Ζέτας κυρίως. (Ioanna Tselepi)

είσαστε κουκλες! να σου ζησουν!

τρελη!!!:tongue::tongue:

παντως γι'αυτο ρωταω εκει κατω εχεις τοσες αραχνες που για να γινει η πραξη πρεπει πρωτα να παρει ενα ψαλιδι ο αντρας μου να κοψει τους ιστους τους:lol::lol::lol::lol:

και νομιζω θα αισθανομουν καπως αβολα.......

χαχα!!!!!!! ψαλιδι.... εγω φοβαμαι μη σπασει και το ψαλιδι.

δεν μπορω ναφανταστω να λεει τα πρωτα της λογακια και να κανει τα πρωτα βηματακια της και να μην ειμαι διπλα της!!!!!!!!

ασε που δεν εχω την μαμα μου κοντα μου:(:(:(

η πεθερα μου θα την προσεχει!!!!!!!

δραμα η κατασταση:mad::-x

Μαριανθη και Θεανω έχετε δικιο! Φ;νταστειτε και εμενα. από την άλλη όμως, ότι και να κανετε αν βρειτε το ρυθμο σας, τιποτα δεν θα χασετε από τα παιδια σας!!! Εγω τν Αγγελο τον άφησα 10 ημερων, μεχρι να πεαι 3 μηνων για 3-4 ωρες και μετα κανονικα. Όλα τα 'πρωτα'του σε εμενα έγιναν... ποτε δεν ένιωσα ότι έχασα τιποτα από αυτον... δεν ξερω πως γινεται... μαγικό!.... πάντως οι μανουλες ειτε δουλευουν ειτε όχι ειναι αυτες που ανακαλυπτουν πρωτες τη μαγεια των παιδιων τους.

εγω αν θηλαζα θα το εφτυνε γενικως τετοιο που ειναι... μεγαλο χαλι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κάτι διαβασα και απαντώ σε ότι θυμάμαι!!!

όχι υπέρηχο αλλά εγώ τουλάχιστον χεράκι στα 40 θα ΄φαω σίγουρα!!!! λογικό μου φάινεται πάντως σε φτ!!!δεν πρέπει να ελέγξει τράχηλο , ράμματα κτλ;;;

επίσης περίοδο είδα μια φορά μετά απο 6 μήνες κ τη 2η μετά από 3!!!

για να δούμε τώρα!!!

κ βέβαια με το ξένο γάλα κοιμούνται πιο πολύ τα μικρά μας!!!

πολλά θέλω να πώ αλλά από πού να πρωταρχίσω!!!!

170301c7zifsub1b.gif

γεια σας κοριτσακια... Μαρλεν τι κανεις? Έραψες φόρεμα για το ρεβεγιόν? Εγω έραψα, πολύ ωραιο, άσπρο, δενει και τα χερακια σταυρωτα και μετα ... τσουπ! τα δενει και από πίσω!!!! Δεν θυμαμαι το όνομα που του έχει δωσει ο σχεδιατης, κατι με μανδυα έχει σχεση!!

Κοριτσαρες βρηκα νταντα και ειμαι πολυ χαρουμενη... 50 χρ, με προυπηρεσια σε δισυμα, ευγενική, γλυκομιλητη, καθαρη και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ!!! Μένει πολυ κοντα μου...Ουφ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να μαι κ εγω...λοιπον δεν διαβασα τιποτα γιατι καιγομαι..θελω βοηθεια..πηρα εκεινη την παλιογιατρινα του μικρου:tongue: και της ςιπα οτι το παιδακι μου εκανε κακακια πολυ πηχτα...μου ειπε να παρω το novalac it και της ειπα οτι εχει κ κολικους και τελικα ειπε να παρω το frisolac comfort αλλα ειναι λεει πολυ πηχτο θελει 85 βαθμουσ να διαλυθει και την θηλη της chicco ρυθμιζομενης ροης 1,2,3 και να το βαλω στο 2 3 τι να κανω??????και λεει μ αυτο θα κανει διαρροιες!!!και μετα τι???θα αφυδατωθει?????help....

γεια σας κοριτσακια... Μαρλεν τι κανεις? Έραψες φόρεμα για το ρεβεγιόν? Εγω έραψα, πολύ ωραιο, άσπρο, δενει και τα χερακια σταυρωτα και μετα ... τσουπ! τα δενει και από πίσω!!!! Δεν θυμαμαι το όνομα που του έχει δωσει ο σχεδιατης, κατι με μανδυα έχει σχεση!!

Κοριτσαρες βρηκα νταντα και ειμαι πολυ χαρουμενη... 50 χρ, με προυπηρεσια σε δισυμα, ευγενική, γλυκομιλητη, καθαρη και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ!!! Μένει πολυ κοντα μου...Ουφ!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...