Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ειναι ενταξει απο βαρος η δικη μου γνωμη ειναι να μην το ξυπνας για να συνηθηζει,γιατι αργοτερα κανονικα πρεπει να τρωνε ανα 5 ωρες αλλα εγω ειμαι της αποψης ανα 4 ωρες.ΑΡΑ αν τρωνε ανα 4ωρο θα εχουν καλυψει την ποσοτητα που πρεπει να φανε.Η γιατρος λεει οτι πρεπει να φαει 700 γρ. αν τα εχει καλυψει αστο τα ξυπνησει οταν πεινασει

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι.... τι να το κα;νω το γυμναστηρι βρε???? Τετοιο τρέξιμο ούτε μαραθωνιος!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Όλες στο τρέξιμο ε; Για το σύγκαμμα ποιές κρέμες βάζετε; Ενώ την πλένουμε κάθε φορά που την αλλάζουμε, κοκκίνησε η γύρω περιοχή. Με τη sudocream δεν έφυγε, ούτε με τη kenacomb. Ξέρετε κάποια για σίγουρα αποτελέσματα;;;

εγω βάζω της hydrovit (zinco) και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ο Αγγελος δεν ειχε συγκαει ποτε με αυτην και το μικρο προς το παρον όχι.

Και το συμπερασμα ποιο ειναι...τι να κανω που τον αγαπαω...και λεω μετα...καλα κοπελια εισαι τρελη μαζοχα γιατι αλλιως δεν εξηγειται...βεβαια βλεπω οτι υπαρχουν και πολλες αλλες εδω μεσα παρεα με μενα :ΡΡΡ ομορφακια τι λες εσυ για αυτο??που εχεις και τον συνονοματο στο σπιτι? :)

Jtse να χαιρεσαι τον αντρα σου.

γιατι αν θα βρεις άλλον νομιζεις θα ειναι καλυτερος???? Βρε στο τελος όλοι το ιδιο καταληγουν... να το θυμαστε αυτο!

ρε κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση?

τωρα που θα παμε στον γυναικολογο μας κανει υπερηχο κολπικα??

εμενα δε μου κανει

Να ρωτησω κατι εσεις τα ξυπνατε οατν ειναι να φανε στο 3ωρο?Τον θηλαζω και μου ειχε πει ο γιατρος την μερα να τον ξυπναω στις 3 ωρες και το βραδυ οχι μονο αν ξυπνησει .Τωρα τι να κανω να τον αφησω οταν ξυπνησει απο μονος του φοβαμε μην εχουμε παλι ολονυκτιο.Α και κατι αλλο το με το ξενο γαλα κοιμουντε πιο πολλες ωρες?

Με το ξενο πιστευω ότι κοιμουνται πιο πολλες ωρες... εγω τα δικα΄μου δνε τα έχω ξυπνησει ποτε... φροντιζουν αυτα παντα.

Αχ κοριτσαρες, πάω πάλι και θα επανελθω. Σημερα ειπα να αφιερωσω όλη την μερα στον Αγγελακο... τον έχει λυπηθει η ψυχη μου. Βέβαια κανωκαι τα υπολοιπα αλλα όλο τον ελευθεροχρονο καθομαι μαζι του. Και ο πατερας του μαζι. Να δειτε μια χαρα που κανει...Μπορει να μη ζηλευει ο καυμενος αλλα άλλαξε και αυτου η ζωουλα του...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλεκα σε καταλαβαινω.και ταλιμπαν δε ζηλευει το καημενο αλλα τον βλεπω οτι ειναι στεναχωρημενος(μπορει κ να μου φαινεται) και στεναχωριεμαι κ εγω.ολη μερα με Χρηστακο ασχολουμαστε αλλα νοιωθω και τυψεις καπου καπου.εσυ??αααα νοιωθω τυψεις κ για μικρουλι γιατι το εχουμε στο φτυσιμο.χε$%^ε μεσα δηλαδη.

με το ξενο γαλα σιγουρα κοιμουνται παραπανω γιατι ειναι πιο βαρυ.το γνωριζω απο Χρηστακο.

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Η μπέμπα κοιμίθηκε χθες στις 2 το βράδυ, ξυπνήσαμε στις 7 το πρωι και μετά ξανακοιμηθήκαμε μαζί μεχτρι τις 12 το μεσημέρι. Ήταν κάτι που είχα να το κάνω χρόνια.

Μϊα ερώτηση: σήμερα το απόγευμα πήγαμε στην παιδική γιορτή της δουλειάς μου και τπο δώρο για την μπεμπα ήταν ένα γυμναστήριο της φίσερ πραις. Στο κουρί γράφει για 0+ αλλά κάνει να την βάλω από τώρα έτσι ανάσκελα να χαζεύει λίγο? Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας κάτι παρόμοιο γιατί στην Ζέτα δεν είχα κάτι ανάλογο.

Καλά mary77 λύθηκα στα γέλια με την κόρη σου (από τώρα προσπαθει να αφαιμάξει τους άντρες???????)

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Η μπέμπα κοιμίθηκε χθες στις 2 το βράδυ, ξυπνήσαμε στις 7 το πρωι και μετά ξανακοιμηθήκαμε μαζί μεχτρι τις 12 το μεσημέρι. Ήταν κάτι που είχα να το κάνω χρόνια.

Μϊα ερώτηση: σήμερα το απόγευμα πήγαμε στην παιδική γιορτή της δουλειάς μου και τπο δώρο για την μπεμπα ήταν ένα γυμναστήριο της φίσερ πραις. Στο κουρί γράφει για 0+ αλλά κάνει να την βάλω από τώρα έτσι ανάσκελα να χαζεύει λίγο? Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας κάτι παρόμοιο γιατί στην Ζέτα δεν είχα κάτι ανάλογο.

Καλά mary77 λύθηκα στα γέλια με την κόρη σου (από τώρα προσπαθει να αφαιμάξει τους άντρες???????)

αστα αστα:lol::lol:ακομα το σκεφτομαι και γελαω μονη μου......

για το γυμναστηριο που λες τα πηραν τα δικα μου ο παππους και η γιαγια για δωρο και τα εβαλα κατω απο το δεντρο και θα ανοιξουμε πρωτοχρονια και εχω σκοπο να τους βαζω.αλλα επειδη αυριο πρωι περιμενω την παιδιατρο αμα ειναι την ρωταω απο ποτε κανει και σου λεω.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω γυμναστηριακι,βαλτο το μωρο αλλα δεν εχει νοημα ακομα,κακο δεν ειναι αλλα δεν καταλαβαινει,απλα βαλτο το γυμναστηριο πανω σε χαλι για να ειναι μαλακο για την πλατουλα της,εγω στο διμηνο το ειχα χρησιμοποιησει,και τωρα το ιδιο αν μας αφησει ο big brother....

Γεια σας κι απο μενα ρε κοριτσια!!!

ωρες προσπαθω να μπω αλλα που....

για τους αντρες που λεγατε να πω οτι ο δικος μου στον στρατο βοηθουσε ως προς το να φτιαξει γαλα να βαλει αποστειρωσεις κ να βρασει νερο..δε λεω πολυ σημαντικη βοηθεια..αλλα ποτε δεν ταιζε κ δεν ξεσκατιζε..αγχωνοταν ελεγε...

οταν εμεινα εγκυος στα διδυμα και αρχισα να βαραινω εκει κοντα στον 5ο μηνα αρχισε να αλλαζει τον στρατο γιατι ηταν βαρυς για μενα να τον πλενω,ειδικα στα κακα,οποτε εκανε κ practice!!!

απο τη στιγμη που γεννησα ειναι το δεξι μου χερι και τον υπερευχαριστω!!και ταιζει και ενιοτε αλλαζει-το αγορακι κυριως!!-και φυσικα ολα τα υπολοιπα που εκανε κ στον μεγαλο!!οποτε κανονιστε τους αντρες σας και βαλτε τους κι αυτους στο τριπακι..τι ειμαστε απο ατσαλι????κι αν σας θελουν κ ντουρες στο κρεβατι ΠΡΕΠΕΙ να βοηθανε παραπανω...

κι εγω ειχα γυμναστηριο στο στρατο,νομιζω οτι γυρω στο διμηνο τον ειχα βαλει κι εγω και αρχισε σιγα σιγα να κουνιεται προς τα παιχνιδακια κ να τα παρατηρει!!!

τα δικα μου αρχισαν λιγο λιγο να μπαινουν σε ενα προγραμμα το πολυ τριωρου!!!ειδικα ο μπεμπης που ειναι λιγο λαιμαργος!!εχει 20 λεπτα που κοιμηθηκαν,να δω τι ωρα θα ξυπνησουν...οποτε ας πηγαινω καλυτερα μπας και κερδισω μερικα λεπτα παραπανω υπνο!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλημερα και Καλη Εβδομαδα να εχουμε ολες :P

Εμεις περασαμε ενα ηρεμο βραδυ, φαγαμε στις 22:30,ξυπνησαμε στις 03:00 και μετα στις 07:30...μια μερα μας πηγαινει γαντι μια μερα μας βγαζει την πιστη...ετσι για να μην βαριομαστε :rolleyes:! Πιστευω οτι το κλειδι ειναι οτι δεν εχουμε κολικους και ετσι ειναι ηρεμο και το μωρο αλλα και εμεις και το βασικοτερο ειναι τυπος που του αρεσει ο νυχτερινος υπνος...

Ειμαι λιγο στενοχωρημενη...οπως σας εχω ξαναπει ειναι και ο μπαμπας μου στην ιδια ΔΕΚΟ που δουλευω και εγω και μου λεει να μην παρω το εννιαμηνο που δικαιουμαι αλλα μολις κλεισω το πολυ εξαμηνο να γυρισω πισω για να μην μενω πισω στις εξελιξεις..:( Δεν θελω να αφησω το μωρακι μου, θελω να ειμαι εκει στις πρωτες του λεξουλες, στο μπουσουλισμα του σε ολα του...θελω να μπορω να του μαγειρευω υγιεινα και να μην του δωσω ετοιμες βρεφικες τροφες και φοβαμαι οτι αν γυρισω στην δουλεια ολα αυτα θα χαθουν...απο την αλλη αν παω στην δουλεια για 2 χρονια θα σχολαω στις 13:20 και θα πιανω 07:20...τι λετε βρε κοριτσια?? Ξερω οτι υπαρχουν πολυ πολυ χειροτερα με τις κοπελες που καθονται πολυ λιγοτερο, δεν ειμαι αχαριστη, απλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη.Αααα ξεχασα να πω οτι τον μπεμπουλη θα τον κραταει η μαμα μου που μενει ενα στενο απο εδω...Απο χτες ειμαι πολυ προβληματισμενη...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Μαριάνθη μου εφόσον τον μπέμπη θα τον κρατάει η μητέρα σου δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα περί υγιεινής διατροφής αφού θα μπορεί να του το δίνει ή να το φτιάχνει εκείνη. Επίσης θα είσαι πολύ νωρίτερα στο σπίτι σου (σχεδόν μεσημέρι) οπότε δεν θα χάνεις πολλές ώρες από την πορεία του μπέμπη. Εξάλλου με βάση τις άδειες σου φαντάζομαι ότι όταν θα γυρίσεις στη δουλειά ο μπέμπης θα είναι σχεδόν 9 μηνών ? που σημαίνει ότι θα έχει ξεπεταχτεί αρκετά και δεν είναι ότι τον αφήνεις σε ξένα χέρια.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

έχουμε λαλησει οικογενειακως για αυτο!!!!! Βρε καμια νταντα στην περιοχη μας ξερεις?

Δεν ξερω βρε Αλεκα....,τι εγινε ολες μπαζα ηταν?

Θα ρωτησω παντος.

Αχχχ ποσο δικιο εχετε....εμενα κοιμαται 7 ωρες το βρσδυ και 3 το μεσημερι και ξυνιζει τα μουτρα του οταν νυσταζω απο τις 22:30... "Παλι για υπνο θα πας?" μου λεει....τι να πω εγω μετα απο αυτο...????οτι σηκωνομαι 2 φορες το βραδυ για να ταισω τον αρχηγο δεν του λεει κατι...ασε που οταν τον παιρνει αγκαλια θελει να βλεπει παραλληλα και tv,εκνευριζεται ο μικρος και του λεει..."γιατι δεν καθεσαι ησυχος να δει ο μπαμπας tv?" ελα ντε....γιατι?

Ολα στο χερι τα θελει...μεχρι και το βρακι που θα φορεσει...και φυσικα το 5Χ5 στανταρακι...αχχχ μερικες φορες μου ερχεται να τον πνιξω...το χτεσινο σας το ειπα???Θελει λεει με το δωρο του να βαψει το αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επειδη λεει εχει κατι μικροατελειες (δεν φαινονται ουτε με μεγενθυτικο φακο, μονο αυτος τις βλεπει εγω αμφιβαλω αν υπαρχουν)!!!!!!!Λεω τρελαθηκες χριστιανε μου εχουμε βαφτιση θελουμε να παρουμε σπιτι, ποτε θα γινουν ολα αυτα???Θα κοψουμε απο τον τοιχο τα λεφτα???αν δεν με τρελανει τυχερη θα ειμαι....

Αντρες παιδακι μου....ολοι ιδιοι....Εμενα μετα απο 7 χρονια γαμου ακομα δεν ξερει που βαζουμε τα πιατα και που τα ποτηρια που τις καλτσες και που τα σωβρακα......:?

Τουλαχιστον παρηγοριεμαι γιατι δεν ειναι καθολου του αυτοκινητου,δεκαρα δεν δινει.:)

Καλησπέρα κορίτσια! Όλες στο τρέξιμο ε; Για το σύγκαμμα ποιές κρέμες βάζετε; Ενώ την πλένουμε κάθε φορά που την αλλάζουμε, κοκκίνησε η γύρω περιοχή. Με τη sudocream δεν έφυγε, ούτε με τη kenacomb. Ξέρετε κάποια για σίγουρα αποτελέσματα;;;

Αν το μωρακι εχει διπλες επειδι η κρεμα παει και καθετε εκει και δεν μπορεις να το σκουπισεις καλα μπορεις να βαζεις λαδακι και οχι κρεμα.

Εγω και στα δυο μου παιδακια χρησιμοποιω λαδακι τις frezzyderm αντι για κραμα και μεχρι στηγμης ολα πανε καλα.;)

ρε κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση?

τωρα που θα παμε στον γυναικολογο μας κανει υπερηχο κολπικα??

Θα 'θελες ε ?:mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια γεια σας ποτε θα φτιαξουνε ενα προγραμμα οεοοοοοοοοοοοο

χθες βραδυ κοιμηθηκα 6 και 30 το πρωι ολο κατι πονακια ειχε ολο τα εκανε ολο πεινουσε δεν ηξερα τη να κανω.....

Να ρωτησω κατι εσεις τα ξυπνατε οατν ειναι να φανε στο 3ωρο?Τον θηλαζω και μου ειχε πει ο γιατρος την μερα να τον ξυπναω στις 3 ωρες και το βραδυ οχι μονο αν ξυπνησει .Τωρα τι να κανω να τον αφησω οταν ξυπνησει απο μονος του φοβαμε μην εχουμε παλι ολονυκτιο.

Α και κατι αλλο το με το ξενο γαλα κοιμουντε πιο πολλες ωρες?

Αν παιρνει καλο βαρος δεν το ξυπναμε ΠΟΤΕ.

Καμμια φορα οι παιδιατροι μας κανουν την ζωη δυσκολη και λενε πραγματα που εχουν διαβασει μονο στην θεωρια...:mad:.ολα τα παιδακια δεν μπορει να εχουν την ιδια αντιμετωπιση.

Το ξενο γαλα ειναι πιο δυσπεπτο απο το μητρικο και γι'αυτο αργουν να ξυπνησουν.

Επεξεργάστηκαν by eleni1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Θα 'θελες ε ?:mrgreen::mrgreen:

τρελη!!!:tongue::tongue:

παντως γι'αυτο ρωταω εκει κατω εχεις τοσες αραχνες που για να γινει η πραξη πρεπει πρωτα να παρει ενα ψαλιδι ο αντρας μου να κοψει τους ιστους τους:lol::lol::lol::lol:

και νομιζω θα αισθανομουν καπως αβολα.......

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!!

χαθηκα τελειως ε?

βρε ειστε πολυ αξιες που τα καταφερνετε και μπαινετε ,εχετε και τα μωρακια σας!!!!!!!!!

εμεις υποφερουμε απο κολοικους γ@#$#$ και ειμαστε ολο βυζακι και αγκαλιτσες!!!!

Μαριανθη εχουν τα παιδακια μας το ιδιο προγραμμα υπνου!!!!

και μας μας παει μια μια.

Αχ οταν ποναει και σφιγγετε κα ι κλαιει και βγαινουν δακρυα απο τα ματακια της,θελω να πεθανω,που την βλεπω και υποφερει.

Μιλησα με τον παιδιατρο και μου ειπε πως δεν μπορω να κανω τιποτα, μονο αγκαλιτσα!!!

αχ αχ αχ

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...