Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!οντως η μπεμπα οταν δεν γκρινιαζει ειναι ολα τα λεφτα:lol::lol::lol::lol:τον λυπαμαι τον μπεμπη........

αχ αυτο το προγραμμα που λετε......εμεις ειχαμε και εχουμε για το ενα το προγραμμα οτι πρεπει να ξυπναει καθε 3-3.30 ωρες για φαγητο μην παθει αφυδατωση λογω λιγων κιλων....

ο μπεμπης πλεων ειναι 3650 και μπορω να τον αφηνω λιγο παραπανω να κοιμηθει αλλα αμα το κανω θα ειμαστε ολο το βραδυ ξυπνιοι.....μια η μπεμπα με το ωραριο μετα θα ειναι αυτος.....και ξυπναμε και οι δυο και περνουμε απο ενα για να τελειωνουμε!!!!

αρα εγω τραβαω λιγο της μπεμπας και δινω πιο συχνα στον μπεμπη για να ειμαστε μαζι......

να δω ποτε θα φτιαξει αυτο το προγραμμα να κοιμηθω μια μερα εστω και 4-5 ωρες μαζεμενες!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

έχουμε λαλησει οικογενειακως για αυτο!!!!! Βρε καμια νταντα στην περιοχη μας ξερεις?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχχχ ποσο δικιο εχετε....εμενα κοιμαται 7 ωρες το βρσδυ και 3 το μεσημερι και ξυνιζει τα μουτρα του οταν νυσταζω απο τις 22:30... "Παλι για υπνο θα πας?" μου λεει....τι να πω εγω μετα απο αυτο...????οτι σηκωνομαι 2 φορες το βραδυ για να ταισω τον αρχηγο δεν του λεει κατι...ασε που οταν τον παιρνει αγκαλια θελει να βλεπει παραλληλα και tv,εκνευριζεται ο μικρος και του λεει..."γιατι δεν καθεσαι ησυχος να δει ο μπαμπας tv?" ελα ντε....γιατι?

Ολα στο χερι τα θελει...μεχρι και το βρακι που θα φορεσει...και φυσικα το 5Χ5 στανταρακι...αχχχ μερικες φορες μου ερχεται να τον πνιξω...το χτεσινο σας το ειπα???Θελει λεει με το δωρο του να βαψει το αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επειδη λεει εχει κατι μικροατελειες (δεν φαινονται ουτε με μεγενθυτικο φακο, μονο αυτος τις βλεπει εγω αμφιβαλω αν υπαρχουν)!!!!!!!Λεω τρελαθηκες χριστιανε μου εχουμε βαφτιση θελουμε να παρουμε σπιτι, ποτε θα γινουν ολα αυτα???Θα κοψουμε απο τον τοιχο τα λεφτα???αν δεν με τρελανει τυχερη θα ειμαι....

Επεξεργάστηκαν by MARIANTHI611

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όλες στο τρέξιμο ε; Για το σύγκαμμα ποιές κρέμες βάζετε; Ενώ την πλένουμε κάθε φορά που την αλλάζουμε, κοκκίνησε η γύρω περιοχή. Με τη sudocream δεν έφυγε, ούτε με τη kenacomb. Ξέρετε κάποια για σίγουρα αποτελέσματα;;;

Διαφημίσεις

Και το συμπερασμα ποιο ειναι...τι να κανω που τον αγαπαω...και λεω μετα...καλα κοπελια εισαι τρελη μαζοχα γιατι αλλιως δεν εξηγειται...βεβαια βλεπω οτι υπαρχουν και πολλες αλλες εδω μεσα παρεα με μενα :ΡΡΡ ομορφακια τι λες εσυ για αυτο??που εχεις και τον συνονοματο στο σπιτι? :)

Jtse να χαιρεσαι τον αντρα σου.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όλες στο τρέξιμο ε; Για το σύγκαμμα ποιές κρέμες βάζετε; Ενώ την πλένουμε κάθε φορά που την αλλάζουμε, κοκκίνησε η γύρω περιοχή. Με τη sudocream δεν έφυγε, ούτε με τη kenacomb. Ξέρετε κάποια για σίγουρα αποτελέσματα;;;

Δυστυχως κοτοπουλακι μου δεν μπορω να βοηθησω γιατι και εγω αυτες τις 2 ξερω...ο παιδιατρος τι λεει??

waWmp3.png

9LyAp3.png

εγω με την penaten ειμαι πολυ ευχαριστημενη,τον καημενο τον πηρα συγκαμενο απο το μαιευτηριο και με αυτην σε λιγες μερες ηταν μια χαρα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας ποτε θα φτιαξουνε ενα προγραμμα οεοοοοοοοοοοοο

χθες βραδυ κοιμηθηκα 6 και 30 το πρωι ολο κατι πονακια ειχε ολο τα εκανε ολο πεινουσε δεν ηξερα τη να κανω.....

Να ρωτησω κατι εσεις τα ξυπνατε οατν ειναι να φανε στο 3ωρο?Τον θηλαζω και μου ειχε πει ο γιατρος την μερα να τον ξυπναω στις 3 ωρες και το βραδυ οχι μονο αν ξυπνησει .Τωρα τι να κανω να τον αφησω οταν ξυπνησει απο μονος του φοβαμε μην εχουμε παλι ολονυκτιο.

Α και κατι αλλο το με το ξενο γαλα κοιμουντε πιο πολλες ωρες?

it77p2.png

Μου εχει τυχει μια φορα στη μεγαλη μου κορη ενω δεν αλλαξα εταιρεια παλι pampers πρασινα δηλαδη τα ιδια ,να κοκκινισει μαλλον ειχε τυχει η παρτιδα να εχει κατι δεν ξερω τι.Και εγω υποθεση κανω μπορει να ειναι και κατι αλλο ,αλλα μην ανησυχεις θα φυγει.Η δικη μου εχει βγαλει ενα μικρο σπιθουρακι στο στερνο μαλλον απο το γαλα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...