Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ!!!

ρε κοριτσια τι γελιο εχω ριξει...ελιωσα παλι με την ΜΑΙΡΗ την ΑΛΕΚΑ κ φυσικα την ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μας!!!σημερα πηρα τη μαμα μου κ πηγα στα ΛΗΤΩ κ πηραμε καροτσι με ποδοσακο,3 θεσεις στο καθισμα κατεβαινει μεχρι κατω,αδιαβροχο φυσικα κ η μπαρα του καροτσιου αλλαζει κ για να βλεπει το μωρο εμενα αλλα κ τον δρομο...200 ευρο εκανε μια χαρα πηρα κ κατι θηλες κατι παπουτσακια κ ειμαστε κομπλε!!ξελαμπικαρα!!!λες κ πηγα ταξιδι αισθανομαι!!αλλα αν δεν πηγαινα θα σαλταρα ειλικρινα!!αφησα κ το μωρο στον Αντρεα κ στον πατερα μου κ λειψαμε κανα 3ωρο!!!εμενα παντως ο Αντρεας με βοηθαει τρελα μεχρι στιγμης,βεβαια τα κουλα του κ τα κανει κ τα λεει αλλα κανω τον μαλ/?@#@!κα για να μη χασουμε κ αυτη τη βοηθεια:Pαμ πως?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια!

τωρα καταφερα να μπω...

αυριο παμε να σαραντησουμε. ξερει καμια αν πρεπει να δωσουμε κ λεφτα στον παπα?

και ποσο?

κιμι η κορουλα σου ειναι μια κουκλα κ δεν ειναι φουσκωμενη καλε!

οσο για το μπιμπερο να πω κ εγω την εμπειρια μου. σημερα ειχε ερθει ο πατερας μου να κρατησει το μικρο να κανω κανα σφουγγαρισμα κ καποια στιγμη αρχισε την γκρινια και ηθελε να φαει. ζεστενω κ εγω λιγο γαλα που ειχα αντλησει να του το δωσει ο πατερας μου κ δεν το επερνε με τιποτα! εκλεγε με μαυρο δακρυ. μολις του το εδωσα εγω το πηρε κ μετα τον εδωσα στον πατερα μου να τον ταισει κ ολα οκ. περιεργο ε? ηταν η πρωτη φορα που τον ταισε καποιος αλλος!

μαριανθη ειδες το γλυκανισο κανει θαυματα! κ εγω μια κουπα την ημερα την πινω!

αυτα δε θυμαμαι κατι αλλο...

ΕΥΑΝΘΙΑ εμενα ο Αντρεας οταν πηραμε μιση ευχη εδωσε στον παπα 50 ευρο κ μου ρθε ο θανατος!!!την αλλη εβδομαδα που σαραντιζουμε τον προειδοποιησα γιατι ηταν ικανος να κοψει επιταγη:P:P:P

PlbZp2.png

κοριτσαρες εγω ριξει τρελο γελιο!!!!!μαιρη τρομερη η κορη σου!!ομορφακια ειχες καιρο να μπεις και εχεις τρελο οιστρο!!!αλεκα ως συνηθως ανεπαναληπτη!!!εγω τον δικο μου δεν τον αφηνω να παει γυμναστηριο λογο γριπης και ειναι μες στα νευρα!!!και ολο γκρινιαζει θα γινω σα μ@@@@@ς που δεν γυμναζομαι και το χει ριξει στο τρεξιμο μαζι με το σκυλο!!!να στε καλα μου φτιαξατε τη διαθεση..

λοιπον ο μπαμπας μου ειναι αρρωστος.εχει γριπη και μενει απο πανω μου και εμεισ το μεσημερι τρωγαμε οοολοι μαζι και το μωρο παρεα πιο διπλα βεβαια και τωρα αρχισαν τα συμπτωματα...38 πυρετο βηχα και πονο στα κοκκαλα...δραμα..εχω χεστει πανω μου και για το μωρο και για τον μπαμπα ...τωρα ειναι η γουρουνογριπη?????τι να πω και ειναι κ στις ευπαθεις ομαδες..ας βοηθησει ο θεος..

μιτσακι εμενα ο αντρας μου σε αντιθεση με τον δικο σου στη μιση ευχη του ειχα πει να δωσει 10 ευρω, το ειχαμε κανονισει πριν ερθει ο παπας..ελα μου ομως που του πε η μανα του να δωσει 20 και εκανε το λαθος και την ακουσε και ακομα ριχνει τα καντηλια της ζωης του γιατι δεν τους παει με τιποτα και λεει οτι κανονικα δεν πρεπει να παιρνουν λεφτα αφου πληρωνονται και γιατι το κρατος τους το επιτρεπει ενω αν ηταν αλλο επαγγελμα οπως οι αστυνομικοι και οι γιατροι παει να πει οτι τα παιρνουν και κατηγορουνται???και γινεται σοου με τη μανα του!!χαχα

ιωαννα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

καληνυχτα γιατι τα αγορια κοιμονται ηδη και παω κ εγω ν απρολαβω λιγο πριν αρχισει ο αγωνας δρομου για φαγητο μολις ξυπνησει το παλικαρι!!ααααα δε σας ειπα, καναμε κακα μας.!!!!ναι ναι μετα απο 3 μερες!!!ειπε να ριξει 2 μπιστολιες ο αντρας μου να το γιορτασουμε το θεμα!!

Τι κανετε κοριτσαρες.Εμεις ειμαστε καλα.Ρε κοριτσια ολο τρωω και ιδιαιτερα γλυκα μηπως ξερετε καποιο τροπο να το ξεπερασω.Αδιαθετησα κιολας,την τεταρτη θα παω στο γιατρο για εξεταση αλλα δεν εχω καμια ενοχληση.Η μπεμπα καλα.Α η παιδιατρο ηταν να ερθει για τον τυπικο ελεγχο αλλα μου τηλ . και μου ειπε πως αν δεν εχει καποιο λογο καλυτερα να μην ερθει γιατι εχει ερθει σε επαφη πολυ με την γριπη και οσο και να προσεχει ειναι κριμα να το κολλησουμε και να το αφησουμε για το εμβολιο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας.... δε θα ξανακοιμηθω ποτε στη ζωη μου, το ξερω....Πάντα θα έχω καποιον να κατουριεται, πειναει, γκρινιαζει, έχει βγει βόλτα (μεθαυριο) κλπ... Καλα να ειναι τα παιδακια μου αλλα δεν ηξερα ότι μετα το νδευτερο παιδι δεν χρειαζεσαι το γμυναστηριο, τωρα το έμαθα και αυτό.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ!!!

ρε κοριτσια τι γελιο εχω ριξει...ελιωσα παλι με την ΜΑΙΡΗ την ΑΛΕΚΑ κ φυσικα την ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μας!!!σημερα πηρα τη μαμα μου κ πηγα στα ΛΗΤΩ κ πηραμε καροτσι με ποδοσακο,3 θεσεις στο καθισμα κατεβαινει μεχρι κατω,αδιαβροχο φυσικα κ η μπαρα του καροτσιου αλλαζει κ για να βλεπει το μωρο εμενα αλλα κ τον δρομο...200 ευρο εκανε μια χαρα πηρα κ κατι θηλες κατι παπουτσακια κ ειμαστε κομπλε!!ξελαμπικαρα!!!λες κ πηγα ταξιδι αισθανομαι!!αλλα αν δεν πηγαινα θα σαλταρα ειλικρινα!!αφησα κ το μωρο στον Αντρεα κ στον πατερα μου κ λειψαμε κανα 3ωρο!!!εμενα παντως ο Αντρεας με βοηθαει τρελα μεχρι στιγμης,βεβαια τα κουλα του κ τα κανει κ τα λεει αλλα κανω τον μαλ/?@#@!κα για να μη χασουμε κ αυτη τη βοηθεια:Pαμ πως?

γεια σου Μητσακι μου, και εγω την πρωτη μερα που πηγα δουλεια θα'λεγες ότι πηγαινα πενθημερη.. τετοια χαρα!

Βρε, ξερεις τι γινεται? Μετα το δευτερο παιδι η απλή βοηθεια δεν αρκει...Από το πρωι που ξυπνας μεχρι το βραδυ, τρεχεις. Στν Αγγελακο μου, όταν κοιμόταν, μπορουσα να ξεκουραστω. Τωρα κοιμαται ο ένας, ξυπναει ο άλλος, λίγο να μαζεψω, λίγο να μαγειρεψω 'άντε και κανα σιδερο... πάει το σκ!!!!

Και εμένα και ταιζει και ξεσκατιζει και τις καθημερινες τα κραταει από τις 08.00 για κανα τετραωρο.... αλλα δεν φτανει. Βέβαια καλά λεει η ομορφακια.. έτσι ειναι το μυαλο τους και τελειωσε. Τους μαθαμε έτσι, τους βολευει τωρα, κανουν κανα ταισμα στα μικρα και σου λενε βοηθαω... Να δουμε αν βοηθαω εγω και δεν κόβω το λαιμο μου να ειναι όλα ΟΚ, πώς θα ζησει στο ρημαδοσπιτι.

κοριτσαρες εγω ριξει τρελο γελιο!!!!!μαιρη τρομερη η κορη σου!!ομορφακια ειχες καιρο να μπεις και εχεις τρελο οιστρο!!!αλεκα ως συνηθως ανεπαναληπτη!!!εγω τον δικο μου δεν τον αφηνω να παει γυμναστηριο λογο γριπης και ειναι μες στα νευρα!!!και ολο γκρινιαζει θα γινω σα μ@@@@@ς που δεν γυμναζομαι και το χει ριξει στο τρεξιμο μαζι με το σκυλο!!!να στε καλα μου φτιαξατε τη διαθεση..

λοιπον ο μπαμπας μου ειναι αρρωστος.εχει γριπη και μενει απο πανω μου και εμεισ το μεσημερι τρωγαμε οοολοι μαζι και το μωρο παρεα πιο διπλα βεβαια και τωρα αρχισαν τα συμπτωματα...38 πυρετο βηχα και πονο στα κοκκαλα...δραμα..εχω χεστει πανω μου και για το μωρο και για τον μπαμπα ...τωρα ειναι η γουρουνογριπη?????τι να πω και ειναι κ στις ευπαθεις ομαδες..ας βοηθησει ο θεος..

μιτσακι εμενα ο αντρας μου σε αντιθεση με τον δικο σου στη μιση ευχη του

περαστικα Ασπουλα μου να ειναι και φυσικα να μην κολλησει ΚΑΝΕΝΑ μωρακι!!!!! Λοιπόν εμείς κακουλια μας ακόμη κανουμε μία με δυο φορες την ημερα. Αλλα΄ξερεις τι έκανα?? Θυμοσαστε που σας έλεγα για τα μπιμπερό? Του ειχα πάρει θηλες σιλικονης και μου λεει μια φιλη μου, στα νεογεννητα παρε μόνο καουτσουκ γιατι δεν τα πιανουν καλα. Και τα άλλαξα και τρωει καλυτερα, ρουφαει λιγοτερο αερα, και προς το παρον σταματησα τα πονακια και τα πολλα αερια.

Ας ελπίσουν ότι δεν θα ξαναρχισουν μετα για καποιο άλλολόγο γιατι ειπαμε, μεχρι το τριμηνο ανα πάσα στιγμη μπορει να κανουν κολικους.

Τι κανετε κοριτσαρες.Εμεις ειμαστε καλα.Ρε κοριτσια ολο τρωω και ιδιαιτερα γλυκα μηπως ξερετε καποιο τροπο να το ξεπερασω.Αδιαθετησα κιολας,την τεταρτη θα παω στο γιατρο για εξεταση αλλα δεν εχω καμια ενοχληση.Η μπεμπα καλα.Α η παιδιατρο ηταν να ερθει για τον τυπικο ελεγχο αλλα μου τηλ . και μου ειπε πως αν δεν εχει καποιο λογο καλυτερα να μην ερθει γιατι εχει ερθει σε επαφη πολυ με την γριπη και οσο και να προσεχει ειναι κριμα να το κολλησουμε και να το αφησουμε για το εμβολιο

Εγώ για να μην τρωω, ζυγιζομαι... απλό!!! Αν τα κιλά μου ήταν ενταξει θα έτρωγα γλυκα... επίσης απλο!!! Την εποχη μου ήμουν αδυνατη (μοντελακι ηθελα να γραψω αλλα ναμην περιαυτολογησω) ζουσα μόνο με γλυκα...από φαι τιποτα. Αν δενέχεις προβλημα λοιπόν τι αγχωνεσαι??? Αν έχεις, προφανως δεν θα ειναι μεγαλο για να τρως! Οπότε παλι μην αγχωνεσαι. Πάντως τα γλυκα σου ανοιγουν την όρεξη, δυστυχως. Άσχετο... η παιδιατρος αν πλυνει καλα χερια και δεν φτυσει πανω από το παιδί,πως θα το κολλησει??? Αγχωθηα τωρα που θα τον δει τον δικό μου την άλλη εβδομαδα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα μανουλες.Πηζουμε κ εμεις....πολυ ομως.εχει αγριεψει κ ταλιμπαν.κ ολο γκρινιαζει.τον εφαγε η κλεισουρα,αλλα τι να τον κανω???που να τον παω??θα παω να του παρω παιχνιδια.μαλλον πλαστελινες.θα παιρνα κ μαρκαδορους αλλα τα νευρα μου δεν ειναι καλα.ειχαμε παρει κηρομπογιες και τις εφαγε!!!.Υπομονη.Ριαννα νομιζω εχει δικιο η Αλεκα,για την παιδιατρο και εμας θα ερθει αυτη τη βδομαδα να τη ζυγισει να τη μετρησει να τη δει γενικα.δε μπορει να πηδηξει ενα μηνα.μπορει να μη χορταινει απο το γαλα μου.πως θα το ξερω εγω?ειμαι κ βουρλο..

καλησπερα μανουλες.Πηζουμε κ εμεις....πολυ ομως.εχει αγριεψει κ ταλιμπαν.κ ολο γκρινιαζει.τον εφαγε η κλεισουρα,αλλα τι να τον κανω???που να τον παω??θα παω να του παρω παιχνιδια.μαλλον πλαστελινες.θα παιρνα κ μαρκαδορους αλλα τα νευρα μου δεν ειναι καλα.ειχαμε παρει κηρομπογιες και τις εφαγε!!!.Υπομονη.Ριαννα νομιζω εχει δικιο η Αλεκα,για την παιδιατρο και εμας θα ερθει αυτη τη βδομαδα να τη ζυγισει να τη μετρησει να τη δει γενικα.δε μπορει να πηδηξει ενα μηνα.μπορει να μη χορταινει απο το γαλα μου.πως θα το ξερω εγω?ειμαι κ βουρλο..

Ax....τι τραβαμε οι μανες.....Εμενα τις κηρομπογιες τις εριξε πισω απο το καλοριφερ και λιωσανε και φτασανε στα πλακακια.....:shock:

Εχθες θηλαζα και ηταν πανω στα ποδια μου και εκανε οτι οδηγαει μηχανακι και ηθελε να τα σηκωνω(για να του κανω ανηφορα)και να βαζω και το χερι μου αναμεσα για να του κανω ενα βουνο......κτλ....κτλ...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

.ειχαμε παρει κηρομπογιες και τις εφαγε!!!...

:P:p:p

Ax....τι τραβαμε οι μανες.....Εμενα τις κηρομπογιες τις εριξε πισω απο το καλοριφερ και λιωσανε και φτασανε στα πλακακια.....:shock:

...

:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε γκρινια...πονο δηλαδη...τωρα το μπουκωσα λιγο γαλα να μαστουρωσει να κοιμηθει..κ εχει αρχισει η μαστουρα ,ανοιγοκλεινει τα ματια βαρυ το κεφαλι κ τα λοιπα!!!!!

Εχω παρει ζυγαρια σπιτι και της λεω ποσο παιρνει καθε εβδομαδα.Ειναι πολυ φοβιτσιαρα και λογω επαρχιας δεν το ρισκαρει γιατι αν συμβει οτιδηποτε πρεπει να ερθουμε αθηνα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

αχ.... εμενα ξεραθηκαν. Εχθες κοιμηθηκα στις 11.00 και ξυπνησα στις 05.00, με τα ενδιαμεσα ταισματα κλπ. Εννοω ξυπνησε ο Αγγελος στις 05.00. Καθε μερα αυτο το βιολί... αλλά λέω θα περασει ο πρωτος δυσκολος καιρός. Την Ανοιξη θα ειναι όλα μια χαρα, θα έχουμε φτιάξει όλες το προγραμμα μας και θα απολαμβανουμε τα παιδακια μας.

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ.... εμενα ξεραθηκαν. Εχθες κοιμηθηκα στις 11.00 και ξυπνησα στις 05.00, με τα ενδιαμεσα ταισματα κλπ. Εννοω ξυπνησε ο Αγγελος στις 05.00. Καθε μερα αυτο το βιολί... αλλά λέω θα περασει ο πρωτος δυσκολος καιρός. Την Ανοιξη θα ειναι όλα μια χαρα, θα έχουμε φτιάξει όλες το προγραμμα μας και θα απολαμβανουμε τα παιδακια μας.

γιατι μου φαινεται οτι αργει η ανοιξη???:tongue::tongue:

μου λεει ο αντρας μου σημερα..σαν να μου φαινεται οτι το φτιαχνει ο μικρος το προγραμμα του υπνου της νυχτας..χθες κοιμηθηκε 11:30 ξυπνησε 5 και μετα 8:30 και μετα 10:00 κτλ...(ο αντρας μου κοιμηθηκε 12:30 και εγω μεχρι να τελειωσω δουλειες 1:30..λοιπον 5 που ξυπνησε το πιτσιρικι το ταισε ο αντρας μου κ εγω αρμεγομουν 8:30 εγω 10 εγω κτλ και που θελω καταληξω οτι πιανει ως ξυπνιος τις ωρες που ταιζω εγω και αυτος διπλα κοιμαται του καλου καιρου...αρα γι αυτον το εφτιαξε το προγραμμα ο μικρος..χαχαχα:P:p:tongue:

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

παω να ξαπλαρω κ εγω λιγο κ ελπιζω τ απογευμα να με αφησει το πιτσιρικι μνα μπω μεσα να σας μιλησω γιατι συνηθως τ απογευμα ποναμε πιο πολυ και ειναι βεντουζα πανω μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...