Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα πολυχρονος ο ΄κυρης' σου!! να τον χαιρεστε.

Άσχετο, παλια πήγαινα σε μια τραπεζα και ο διευθυντης μου έλεγε 'καλημερα Αλεξανδρα μου, εισαστε καλα?Ο κυριος σου?? Μέχρι να καταλαβω ότι εννοουσε τον άντρα μου (άκου κυριος μου) είδα καιέπαθα. αμ τωρα έπρεπε να μου το έλεγε... που κυριος ειναι στα αληθεια... και εγω σκυλι!

Τεσπα!!! Να τον χαιρεστε Ιωαννα μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα ο Αγγελος μεχρι να παει 2 χρονών με έπρηξε με τον υπνο του....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν ξερω αν ειναι ενταξει... δεν τρωει καθολου! μονο με κοροιδευει, με βαζει να του ζεστανω το φαι, το βαζω στο τραπεζι κ μου λεει μαμα τωρα με εκοψε η ορεξη! εννοει οτι του κοπηκε. αμα σε κοψω εγω να δεις! τη βγαζει ολη μερα με γλυκα, κ πολυ με νευριαζει. θα γινεις μονο χοντρος κ κοντος του λεω!

οσο για το τρεξιμο, ποτε δεν θα τρεξουν οσο τρεχουμε εμεις! απλα δεν το εχεις πιστεψει ακομα... δεν το εχουν. εμεις κοιμομαστε, με το ενα αυτι σε επαγρυπνηση να ακουμε κ το καθε αγκου που κανουν στον υπνο τους! τελοσπαντων, ας μη μας εκθειασω αλλο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αφου τρωει, εστω και γλυκα καλα ειναι! (η φιλοσοφια της χοντρης!) Αυτό ο αγγελακος μου έχει λαλησει εμενα μεσα στο σπίτι...Κωσταλεξη ειναι λίγο μπροστα σε αυτο που περναει...φοβαμαι ρε γμτ μην κολλησει τιποτα. αυτον δεν τον εμβολιασα, τη σκαπουλαρε! Άντε να περασει το τριμηνο να ηρεμησω λίγο.

221882cb0gkyh7q4.gif

α, καλα.. με τον υπνο του νικηφορου δεν υπηρχε αυτο που γινοταν! τα εχω ξαναπει...να κρεμομαι απο το καγκελο, να πηγαινω να φυγω, να ακουγεται ο αστραγαλος μου, κ να πεταγεται σα τρελλος να κλαιει! ενα βραδυ, τον πεταξα κυριολεκτικα πανω στον καναπε! ντρεπομαι που το λεω, αλλα ειχα φτασει στα ορια μου. βροντησε το παιδι! αλλα ηταν κ το τελειωτικο. μετα πηγα τη χριστ. στο δωματιο, πιανανε το μπουρου μπουρου, 2 ωρες να μου σπανε τα νευρα απιστευτα. Τον επαιρνα στο κρεβατι μου, κ τον εβαζε ο παυλος στην κουνια του οταν γυριζε. Σωθηκα με το καινουργιο κρεβατι που ειπαμε οτι τελος τωρα, του κανω κ φωλιτσα, κ τρελλαινεται απο τη χαρα του, κ κοιμαται χωρις πολλα πολλα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

υποφερουν με το μεσα! κ ο νικηφ. το ιδιο... ρε μαμα τι να κανω για να μη βαριεμαι???

τι να του πω? ποσο ΠΟΛΥ βαριεμαι εγω που εχω δει τον Καραγκιοζη πανω απο 1 εκατομμυριο φορες? που κοντευω να μιλαω σαν το Χατζηαβατη?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον ήρθε η νταντα, ο θεός να την κανει! talk to u later! Α δεν σας ειπα... το πρωι ειχε έρθει μια άλλη, ρωταγα εγω, απαντούσε αυτη... ρώτησε και κατι και η αδερφη μου. 'Νικο,' λέω ' θες να ρωτησεις κατι?' 'Τι ομαδα εισαι?',λεει!! Τον κοιταω... 'όχι για να μη λετε ότι δεν ενδιαφερομαι', μου λεει και γελαγε!!!! Γιατι χρονο με το χρονο χαζευουν???? Εγω τον βρηκα 27 χρονων και ειταν εξυπνουλης... γιατι στα 38 το'καψε, οεο?????

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε?

θέλω την βοήθεια σας για μία ακόμη φορα...

Η μπεμπα δεν θέλει με τίποτα το μπιμπερο. Πήγα να της δώσω δικό μου γάλα που είχα βγάλει με το θήλαστρο και δεν το επιανε. Τόσο καιρό πίνει μόνο από το στηθος μου, αλλά πρέπει να μάθει και το μπιμπερο, γιατί δεν μπορώ να πάω πουθενα.... ξέρετε κανένα αλλα μπιμπερο να πάρω? Εχω της chicco. Όσα κορίτσια θηλάζετε έχετε το ιδιο πρόβλημα με μένα?

Πάντως το γαλατάκι μου αρχίζει να αυξάνετε, να ναι καλα η μπύρα χωρίς αλκοολ...

To μπιμπερο πρεπει να της το δινει καποιος αλλος και οχι εσυ.Σε μυριζει και θελει να θηλασει και μπερδευεται.....το γραφει στην ενοτητα του θηλασμου σαν βασικο .Πρεπει να το δινει αλλος!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα κοριτσια!!!τωρα μπορεσα και εγωνα μπω...ιωαννα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

ομορφακια τι εγινε εχθες τη γλυτωσες?:cool:

να σας πω εγω τι εκανα το πρωι?γκρινιαζε η μικρη συνεχεια,αφου την ειχ ταισει,αλλαξη,κουνισει αυτη τιποτα,ο μπεμπης κοιμοταν του καλου καιρου και εγωνα θελω να παω για κατουρημα και να μην μπορω...λεω και εγω ετσι εισαι θα δεις τι θα σε κανω και περνω και βαζω τον μπεμπη διπλα της μεσα στην καλαθουνα!!!!!!!ω ναι χωρεσαν:lol: λιγο στριμωχτα βεβαια....που λετε κοβει το κλαμα κατευθειαν αυτη και ο μπεμπης να κοιμαται του καλου καιρου.και καθομαι και παρακολουθω και βλεπω την μικρη αρχιζει τα α ου α και σερνεται και πλησιαζει τον μπεμπη το κεφαλι της στο κεφαλι του και προσπαθει να του βυζαξει την μυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!και αυτος ο κολοκυθας να κοιμαται!!!!!!να προσπαθει αυτη κια εγω απο πανω σαν χαζη να ριχνω ενα γελιο:lol::lol::lol::lol:μετα δοκιμασε λιγο τα μαλλια του και μετα την εβαλα να του κραταει το χερι και αφου το περιεργαστηκε για λιγο το εβαλε και αυτο στο στομα της και το εγλειφε:lol::lol::lol::lol::lol:και αυτος ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!!!!

fCS8p3.png

To μπιμπερο πρεπει να της το δινει καποιος αλλος και οχι εσυ.Σε μυριζει και θελει να θηλασει και μπερδευεται.....το γραφει στην ενοτητα του θηλασμου σαν βασικο .Πρεπει να το δινει αλλος!!!

πω πω ελενη ποσο δικιο εχεις σε αυτο!!!!!!ξερεις ποσες φορες ο μπεμπης που τον κρατουσα και ακουμπουσε στο στηθος μου ανοιγε το στομα και προσπαθουσε να πιασει την θηλη????(πανω απο την μπλουζα)ειδικα στις αρχες που γυρισαμε απο την κλινικη και εκει τον θηλαζα κανονικα......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

τωρα καταφερα να μπω...

αυριο παμε να σαραντησουμε. ξερει καμια αν πρεπει να δωσουμε κ λεφτα στον παπα?

και ποσο?

κιμι η κορουλα σου ειναι μια κουκλα κ δεν ειναι φουσκωμενη καλε!

οσο για το μπιμπερο να πω κ εγω την εμπειρια μου. σημερα ειχε ερθει ο πατερας μου να κρατησει το μικρο να κανω κανα σφουγγαρισμα κ καποια στιγμη αρχισε την γκρινια και ηθελε να φαει. ζεστενω κ εγω λιγο γαλα που ειχα αντλησει να του το δωσει ο πατερας μου κ δεν το επερνε με τιποτα! εκλεγε με μαυρο δακρυ. μολις του το εδωσα εγω το πηρε κ μετα τον εδωσα στον πατερα μου να τον ταισει κ ολα οκ. περιεργο ε? ηταν η πρωτη φορα που τον ταισε καποιος αλλος!

μαριανθη ειδες το γλυκανισο κανει θαυματα! κ εγω μια κουπα την ημερα την πινω!

αυτα δε θυμαμαι κατι αλλο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!τωρα μπορεσα και εγωνα μπω...ιωαννα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

ομορφακια τι εγινε εχθες τη γλυτωσες?:cool:

να σας πω εγω τι εκανα το πρωι?γκρινιαζε η μικρη συνεχεια,αφου την ειχ ταισει,αλλαξη,κουνισει αυτη τιποτα,ο μπεμπης κοιμοταν του καλου καιρου και εγωνα θελω να παω για κατουρημα και να μην μπορω...λεω και εγω ετσι εισαι θα δεις τι θα σε κανω και περνω και βαζω τον μπεμπη διπλα της μεσα στην καλαθουνα!!!!!!!ω ναι χωρεσαν:lol: λιγο στριμωχτα βεβαια....που λετε κοβει το κλαμα κατευθειαν αυτη και ο μπεμπης να κοιμαται του καλου καιρου.και καθομαι και παρακολουθω και βλεπω την μικρη αρχιζει τα α ου α και σερνεται και πλησιαζει τον μπεμπη το κεφαλι της στο κεφαλι του και προσπαθει να του βυζαξει την μυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!και αυτος ο κολοκυθας να κοιμαται!!!!!!να προσπαθει αυτη κια εγω απο πανω σαν χαζη να ριχνω ενα γελιο:lol::lol::lol::lol:μετα δοκιμασε λιγο τα μαλλια του και μετα την εβαλα να του κραταει το χερι και αφου το περιεργαστηκε για λιγο το εβαλε και αυτο στο στομα της και το εγλειφε:lol::lol::lol::lol::lol:και αυτος ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!!!!

καλα μαιρη, πεθανα στα γελια!!! φανταζομαι το σκηνικο!!!!:lol::lol::lol:

qC91p2.pngaQK1p2.png

μαριανθη ειδες το γλυκανισο κανει θαυματα! κ εγω μια κουπα την ημερα την πινω!

επ επ τι εχω χασει?????? :D:D:D:D πειτε και σε μενα καλεεεεεεε

που κανει καλο? σε φακελακια εινια?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

περνω και βαζω τον μπεμπη διπλα της μεσα στην καλαθουνα!!!!!!!ω ναι χωρεσαν:lol: λιγο στριμωχτα βεβαια....που λετε κοβει το κλαμα κατευθειαν αυτη και ο μπεμπης να κοιμαται του καλου καιρου.και καθομαι και παρακολουθω και βλεπω την μικρη αρχιζει τα α ου α και σερνεται και πλησιαζει τον μπεμπη το κεφαλι της στο κεφαλι του και προσπαθει να του βυζαξει την μυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!και αυτος ο κολοκυθας να κοιμαται!!!!!!να προσπαθει αυτη κια εγω απο πανω σαν χαζη να ριχνω ενα γελιο:lol::lol::lol::lol:μετα δοκιμασε λιγο τα μαλλια του και μετα την εβαλα να του κραταει το χερι και αφου το περιεργαστηκε για λιγο το εβαλε και αυτο στο στομα της και το εγλειφε:lol::lol::lol::lol::lol:και αυτος ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!!!!

ωωωω τι γλυκο!!!! έτσι ειναι οι άντρες βρε.... απολαμβανουν τα χαδια!

αυριο παμε να σαραντησουμε. ξερει καμια αν πρεπει να δωσουμε κ λεφτα στον παπα?

και ποσο?...

μμμ.... εγω στον Αγγελο δεν ειχα δωσει.... δεν νομιζω όμως.

221882cb0gkyh7q4.gif

επ επ τι εχω χασει?????? :D:D:D:D πειτε και σε μενα καλεεεεεεε

που κανει καλο? σε φακελακια εινια?

γενικα κανει καλο το γλυκανισο και για να κατεβαζεις γαλα κ για τους κολικους του μωρου. εγω ηπια λιγο τωρα το απογευμα, θηλασα κ αμεσως εκανε πριτσινια ο μικρος μου!

το βρισκεις στο σουπερ μαρκετ σε κουτακι χυμα. το βραζεις οπως το τσαι.

εμενα μου αρεσει και η γευση του

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...