Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια!!!

εδώ είμαι κ εγώ!!! τί να πω ρε παιδιά, πολύ τρέξιμο!!! βασικά όλες τους είναι καλές οι ζουζούνες μου, μην είμαι κ αχάριστη, αλλά από μία φορά τη μέρα να θέλει η καθεμιά τους νερό, τσίσα, πορτοκαλάδα, φραουλίτσα, νάνι, και τόσα άλλα που ζητάνε φανταστείτε τη μαμά!!! σαν το βέγγο έχω καταντήσει!!!

αλλά χαλάλι!!!! είμαι τρισευτυχισμένη με τα παιδάκια μου!!!

στο μεταξύ αυτή τη φορά γέννησα πολύ γρήγορα,(δεν πρόλαβα να σας τα γράψω) κ σκεφτομαι οτι μιας κ άνοιξε ο δρόμος, δεν κάνω κ ένα τέταρτο μπας κ είναι κ γιος;;;:rolleyes:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη, πως ειναι η αδερφη σου???

Σημερα δεν εχει πυρετο και ειναι πιο καλα και απο μας :-) αλλα δεν θα ερθει στο σπιτι μου για τουλαχιστον 7 μερες.

Οχι τιποτε αλλο αλλα μου εκοψε τις εξοδους γιατι κραταγε το μωρο και τωρα κλειστικα μεσα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κορίτσια καλησπέρα. Μπήκα μία στα γρήγορα για να διαβάσω τα νέα σας γιατί το βράδυ έχω τραπέζι σε γονείς και πεθερικά για τα γενέθλια του Μιχάλη και από το πρωι έτρεχα σε ΣΜ και λοιπά και πρέπει να κάνω και κανένα φαγητό.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Μάλλον θα μπω αύριο το πρωι για να διαβάζω τα σημερινά σας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

ουφ ήρθα και εγω.... η μαιρη παναγιωταρα!! Ο καλός μου πήγε γυμναστηριο, που να χοντρυνει και να μη μπορει όχι βάρη να κανει ούτε περπατημα στον διαδρομο. Anyway...αν μια μερα χωρισω ο λόγος θα ειναι το γυμναστηριο... από την πλευρα μου που με αφηνει και ψοφαω και αυτος τρεχει εκει και από την πλευρα του επειδη δεν παω και ειμαι σαν την αρκουδα. Ξυπνησε ο μπεμπης... επιστρεφω και φιλια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε?

θέλω την βοήθεια σας για μία ακόμη φορα...

Η μπεμπα δεν θέλει με τίποτα το μπιμπερο. Πήγα να της δώσω δικό μου γάλα που είχα βγάλει με το θήλαστρο και δεν το επιανε. Τόσο καιρό πίνει μόνο από το στηθος μου, αλλά πρέπει να μάθει και το μπιμπερο, γιατί δεν μπορώ να πάω πουθενα.... ξέρετε κανένα αλλα μπιμπερο να πάρω? Εχω της chicco. Όσα κορίτσια θηλάζετε έχετε το ιδιο πρόβλημα με μένα?

Πάντως το γαλατάκι μου αρχίζει να αυξάνετε, να ναι καλα η μπύρα χωρίς αλκοολ...

Ελενη1 θα το δοκιμασω κ αυτο που λες αν και ειδα οτι ηρεμησε το μικρακι μου με το κιντερτε.ηταν διπλωμενο στα δυο και εκλαιγε εκλαιγε ενω το ειχα αγκαλια ,και το κουναγα, και το χαιδευα και του μιλουσα και γλυκα και τιποτα αυτο να κλαει..στο τελος βαζω κ εγω τα κλαμματα και ερχεται κ ο αντρας μου και να μην ξερει και ποιον να μωροσει.:-(..εχει να κανει και 3 μερες κακα του και παει το πριτσ στεφανι!!!!και μυριζει και τελεια.:lol:..ετσι που τον εχω αγκαλια ολη μερα το τι εχω εισπνευσει δε λεγετε...αν παθω τιποτα να πειτε απο τι θα ειναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

ομορφακια πηρα το ναν να δοκιμασω γιατι λεει οτι κανει και για κολικους και για δυσκοιλιοτητα μηπως και σωθει το παιδακι μου!!

κοριτσακια επιστρεφω αργοτερα...παω να γυμνασω το κορμι μου.;)..(πλακα κανω παω να ξαπλαρω λιγο αρχιζει πονοκεφαλακος)!!!:confused::confused:

πολυ μ'αρεσει που δεν συντονιζομαστε με τπτ ομως!!!!!!!

πανε οι παλιες καλες μερες κοριτσια που ειμασταν ΟΛΕΣ μαζι, ΟΛΗ μερα On line!

εμενα κοιμηθηκε... εναν παρατεταμενο μεσημεριανο-απογευματινο υπνο, ετσι..ισα να μου ειναι μερακλωμενος για το βραδυ που θα κουτουλαω, κ δεν θα βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα, θα ποναει η πλατη μου, τα αλλα θα μυξοκλαινε, θα θελουν νερο-τσισα-κακα-καραγκιοζη-γαλατακι-να παιξουν-λιγο ακομα-μαμα λιγο ακομα-λιγο ακομα, εχουν περασει 2 ωρες που λενε "λιγο ακομα", κ εγω εχω το ματι του τρελλου πλεον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αλεκα, εμενα πηγαινε για μπαλα... μεγαλος μπαλαδορος λεμε τωρα! το σχεδιο ηταν καθε Δευτερα να πηγαινει με τους φιλους του, να φευγει απο Βυρωνα, να πηγαινει Γκυζη οπου μαζευοντουσαν κ να παιρνουν τα αυτ/τα να πηγαινουν στην Ανθουσα που ηταν τα γηπεδα! Εδω διπλα... το ολο σχεδιο ηταν μεσες ακρες 5 ωρες! Αυτο γινοταν κ οταν μου σπασαν τα νερα στον νικηφορο, κ τον επαιρνα τηλ. κ αυτος δεν απαντουσε φυσικα. Μετα συνεχιστηκε, αντε λεω δεν πειραζει, να κανει κ αυτος καμμια μλκ, να περναει η ωρα του...οταν ομως γεννηθηκε η χριστιανα του το εκοψα μαχαιρι! ε, τελος! θα καθομαι εγω με 2 μωρα, τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ μερα που εχει ελευθερη αυτος, να μαστιγωνομαι??? δεν το θελει ουτε ο θεος. Σου λεω τον πονο μου τωρα, οχι να του το κοψεις κ του Νικου, γιατι εσενα υπαρχει μεσα στο σπιτι, εμενα πουθενα...κατι πρωινα τον βλεπουμε κ τον θυμομαστε λιγο, ετσι για να μη ξεχνιομαστε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πολυ μ'αρεσει που δεν συντονιζομαστε με τπτ ομως!!!!!!!

πανε οι παλιες καλες μερες κοριτσια που ειμασταν ΟΛΕΣ μαζι, ΟΛΗ μερα On line!

αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω............. ερχονται ομως καλυτερες μερες θελω να πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!! μια φιλη μου ειπε στις 40 μερες μπιανουν σε προγραμμα. ειναι αληθεια, μετα κοιμουνται μερικες ωρες σερι??????

καλε εχω να κοιμηθω σερι πανω απο 2 ωρες αποταν γεννησα και διπλα μου ο αντρας μου να ροχαλιζει σα το βοδι!!!!!!!!!!!!!! γκρρρρρρρρρρρρρ αχ φανταζομαι με καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετοιμαζεται να ξυπνησει η μπουμπου για το φαγακι της, την ακουω που νιαουριζει..... αν ξερατε τι κανει μεσα στον υπνο της!!!!!!!! τεντωνεται, γυρναει απο δω το κεφαλακι της γυρναει απο κει, κανει θορυβους.... αυτο δεν το περιμενα! εχει πολυ πλακα, αλλα νομιζω οτι λαγοκοιμαται τη περισσοτερη ωρα.... τι να πω...........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Γιατι?? Και να 'θελα να το κόψω μπορώ???? Αν μπορουσα καυμενη.... και εγω έτσι σκεφτομαι Λεω ασ'τον και αυτον να κανει καμια μ....α, αλλά το έχει παρακανει. Δε θα με πειραζε αν όταν είναι εδω έτρεχε εξισου με εμενα, αλλα αυτός στο σπιτι έρχεται να ξεκουραστει απότ ην δουλεια και το γυμναστηριο. Anyway.... ο μικρός καταχεσε τον κόσμο και ξεραθηκε. είχε πονακια, τωρα ειναι κομπλε... ρευτηκε και καμια 20αρια φορές και τωρα περιμενω αλλη υποψηφια νταντα. θα σας γραψω για αυτες, μόλιες τελειωσω από όλες.

Ο νικηφόρος ειναι ενταξει ε?? μα΄λον εσυ τα εβλεπες όλα κιτρινα, καλα σου ειχε πει το Μητσακι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...