Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι Αλεκακι μου δεν εζησε καθολου ο πατερας μου Αταλαντη...Αθηνα και Θηβα μονο...παω για νανι να ξεκουραστω λιγο γιατι ο Παυλος εχει πεσει απο τις 8 μιας και γυρισε πτωμα απο την δουλεια στις 7 και ετσι ειμαι μονη σαν το λεμονι και πολυ μου την δινει...παω να κοιμηθω με τον μπεμπουλη μου γιατι δεν τολμω να ανοιξω την πορτα της κρεβατοκαμαρας μιας και με τετοια κουραση ο Παυλος θα κανει σαν intercity express :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλιτσες..κομματια ειμαι,ο ταλιμπαν οργιασε... εχει μπαμπας υπηρεσια μετα απο ενα μηνα και κολλησε πανω μου.Απορω που δεν τον εσφαξα σημερα..η περδικα τωρα ψιλοκοιμαται.πωπω πολυ κουρασηηη.εσεις κοριτσακια?Αλεκα νομιζω οτι ειναι λογικο να κολλησει λιγο η ζυγαρια και εγω εδω και 3 μερες στα 62 εχω κολλησει.ετσι ημουνα και στοι Χρηστακο.θα ξεκολλησει αποτομα.εσυ παιδιατρος και εγω διατροφολογος-διαιτολογος

ναι ρε κιμι αλλα για πόσο??Στον Άγγελο πρωτα ειχα χασει 30 και μετα κόλλησε. Για να δουμε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καμμια δυο βδομαδες ειχα κολλησει στο Χρηστο αλλα μετα τα εχασα μαζεμενα.το θεμα ειναι να μη σε παρει απο κατω.εμενα παραλιγο να με παρει αλλα κρατηθηκα. ευτυχως.Υπομονη Αλεκακι.

καλημερα κοπελουδια!!!!!τι κανετε????εμεις ειμαστε καλα!!!

χθες ολο το απογευμα ημασταν χαλια απο κολικους...το βραδυ ηπιαμε και λιγο κιντερτε και 12:30 κοιμηθηκαμε ξεροι μεχρι τις 5:30!!!!απο το μαιευτηριο ειχε να το κα νει αυτο το ωραριο ο παιδαρος:P:p!!!βεβαια για να κανουμε κακα μας ουτε λογος...:confused::confused:ρε κοριτσακια τι γαλα να παρω???μου ειπε η παιδιατρος το aptamil extra care poy einai gia kolikoys αλλα εγω λεω να παρω almiron..για δυσκοιλιοτητα και κολικους ...τι λετε???μου ειπε φυσικα οτι και το almiron καλο ειναι και να παρω οποιο θελω!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα,

Ασπα τα γαλατα ειναι εξισου καλα το θεμα ειναι πιο θα ταιριαζει στο μωρακι σου.....

Παρε λοιπον οποιο θες και αν δεν κανει δουλεια σε μια εβδομαδα - δεκα μερες το αλλαζεις παλι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα, συμφωνω με Ελενακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και ο δικος μου πάντως έχει γκρινια

221882cb0gkyh7q4.gif

οκ!!!οχι τιποτα αλλο αλλα τοσο που τρωει δεν μπορω να τον καλυψω μονο με το δικο μου!!εμενα ζοριζεται κιολας το μαυρο...δραμα...χθες ηταν βεντουζα πανω μου ολο το απογευμα!!!μολις τον αφηνα κατω κλαμα κ κακο !!! και τωρα γραφω και κουναω καροτσι...τι να κανω αλλο δεν ξερω....

θα περασει μωρε... σε λιγο δεν θα το θυμασαι!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μου παν και για το ναν το sensitive..ξερει καμια???

λιτσα το κιντερτε καθε ποτε μπορουμε να το δινουμε??

Καλο ειναι να μην δινετε κιτερντε γιατι εχει ζαχαρη και αλλα πολλα.Καλητερα να αποστειρωνεται νερο και οπως ειναι καυτο να ριχνετε μεσα για 5 λεπτα λιγο χαμομηλι+γλυκανισο+τυλιο και μετα το σουρωνετε και το φυλατε σε 1 μπιμπερο για 24 ωρες μετα φτιαχνετε αλλο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Aspa μου, μονες ειμαστε μεσα...

εμεις πινουμε το Almiron Pepti 1. γιατι εκανε αιμα στα κακα του...

αλλα εγω ως πονηρη μανα που ειμαι, στη χριστιανα, λογω κ της καταθλιψης, απο το απογευμα της εδινα αλμιρον πεπτι, για να μην εχει κολικους, που τα πιανουν το βραδυ, κ γινω Μηδεια, κ κοιμοταν σα πουλακι!

δεν ξερω για αλλα θεραπευτικα γαλατα, αλλα αυτο ειναι αφρος, κ τα αλλα φανταζομαι, βεβαια, αλλα γιαυτο που ξερω σου λεω. κανει 20 ευρω τα 450γρ. κ το γραφει το ικα μετα απο μια διαδικασια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλα εχω βλακεψει τελειως μου φαινεται πια! τη νυχτα που ταιζα το μωρο, κ με ειχε ψιλοπαρει ο υπνος, αλλου το μπιμπερο, αλλου το μωρο, ακουω ενα κλαμα απο πολυ μωρο ομως, πιο μωρο απο το δικο μου, που τωρα πια κανει σα τρελλο... κ σκεφτομαι μες στη νυστα μου, για να θυμηθω...μηπως εχω κ κανενα αλλο παιδι σε αλλο δωματιο κ πειναει κ αυτο??? κ να προσπαθω ποση ωρα... να μετραω να ξαναμετραω, να λεω τα ονοματα τους, να λεω εχουμε κανενα αλλο ονομα στην οικογενεια??? αφου τελικα ακρη δεν εβγαλα, κουναω τη κεφαλα μου, κ λεω ενα ΕΛΑ στον εαυτο μου, μπας κ συνελθω... αυτο το πραγμα να κοιμαμαι οταν ταιζω το μωρο, δεν ξερω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...