Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααα... κ εμενα εχει γεμισει μικρα σπιθουρακια στο προσωπακι του! αλλα δεν βαζω τπτ...εχω υπομονη κ νομιζω οτι θα εξαφανιστουν μονα τους, ως δια μαγειας. παιδια, ειλικρινα τωρα, δεν ξερω ποιο να περιθαλψω πρωτα. τωρα ειδα οτι ο νικηφ. ειναι κατακιτρινος, κ τα ματια του μεσα κιτρινα, μαυροι κυκλοι κ σακουλες! παναγιτσα μου!!!

κ εμενα κ φυγανε μην ανησυχεις!!τι εχει το Νικηφορακι μας??μαρη μπας κ τα φτυσες απο την κουραση κ τα βλεπεις καπως??:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΙΜΙ μου ειναι πολυ γλυκα η κορουλα σου!!!αλλα ουτε εμενα καλε μου φανηκε φουσκωμενη απο την μια πλευρα!!

συμφωνω μαρακι!!

μαριανθη πως ειναι το κεφαλακι σου?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ενα ενα τα θυμαμαι....Αλεκακι κ μενα μου καθεται ξυπνιος μεσα στη μερα κανα 3ωρο 4ωρο αλλα ησυχα τον βαζω στο ρηλαξακι κ καθεται...τον ρωτησα κ γι αυτο τον παιδιατρο οκ μου ειπε!

PlbZp2.png

ααα κ για το συναχακι μου ειπε(/αφου τον ακροαστηκε κ ειδε οτι ειναιοκ)ορο φυσιολογικο οσο θελω κ συνεχεια κ θα κανει τον κυκλο του κ θα περασει μπορει να κρατησει κ 20 μερες γιατι τα μωρακια δεν εχουν το ανοσοποιητικο συστημα που εχουμε εμεις γι αυτο κ κραταει τοσο...παω κ θα ξαναρθω...να κανω ενα μπανιδιο γιατι εχω την εντυπωση οτι πετανε μυγακια απο πανω μου:P:P

PlbZp2.png

ναι ασπα μου,γιατι εχει αρκετο μπουκωμα!!!εχω τη συσκευη αναρροφησης της chicco.ειναι σαν το οτριζαλιν

να ξερεις οτι το οτρισαλιν ειναι καλυτερο...ετσι μου εχουν πει φιλες μου μανουλες που ειχαν παρει κ τα δυο. κ εγω πηρα απευθειας το οτρισαλιν

Διαφημίσεις

ααα κ για το συναχακι μου ειπε(/αφου τον ακροαστηκε κ ειδε οτι ειναιοκ)ορο φυσιολογικο οσο θελω κ συνεχεια κ θα κανει τον κυκλο του κ θα περασει μπορει να κρατησει κ 20 μερες γιατι τα μωρακια δεν εχουν το ανοσοποιητικο συστημα που εχουμε εμεις γι αυτο κ κραταει τοσο...παω κ θα ξαναρθω...να κανω ενα μπανιδιο γιατι εχω την εντυπωση οτι πετανε μυγακια απο πανω μου:P:P

χαχαχα μυγακια!!!!!!εγω λεω να κανω αγκαλια με τον μπεμπη γιατι ολο τ απογευμα ειναι βεντουζαρισμενος πανω μου λογο κολικων!!!

ααα στακιλα κοντα μας πατε κυρια μου...εμεις την τριτη ημασταν 5175..

καριτσακια μου καλησπερα..μου λειψατε παρα πολυ....δεν καταφερνω να μπω τελευταια,γιατι η μικρη μου εχει κολοικους και εχουμε πολυ κλαμα,πολυ τεντωμα....

δεν καταφερα οπως καταλαβαινετε να διαβασω τιποτα,ισως αργοτερα,αν με αφησει να τα καταφερω....

να κανω στα γρηγορα μι ερωτηση?τα μωρακια σας τα κανετε καθε βραδυ μπανιο?

εγω την κανω καθε βραδυ μπανιο,και εχω παρατηρησει (μπορει να ειναι και ιδεα μου,οτι μετα εχει υπερδιεργεση)το αφρολουτρο της εχει και καλεντουλα μεσα που υποτιθετε οτι ειναι και ηρεμιστικο.το δικο μου ομως ειναι λες και το βαζω στην πριζα.

δωστε μου τα φωτα σας ρε κοριτσια.

iMLpp3.png

καριτσακια μου καλησπερα..μου λειψατε παρα πολυ....δεν καταφερνω να μπω τελευταια,γιατι η μικρη μου εχει κολοικους και εχουμε πολυ κλαμα,πολυ τεντωμα....

δεν καταφερα οπως καταλαβαινετε να διαβασω τιποτα,ισως αργοτερα,αν με αφησει να τα καταφερω....

να κανω στα γρηγορα μι ερωτηση?τα μωρακια σας τα κανετε καθε βραδυ μπανιο?

εγω την κανω καθε βραδυ μπανιο,και εχω παρατηρησει (μπορει να ειναι και ιδεα μου,οτι μετα εχει υπερδιεργεση)το αφρολουτρο της εχει και καλεντουλα μεσα που υποτιθετε οτι ειναι και ηρεμιστικο.το δικο μου ομως ειναι λες και το βαζω στην πριζα.

δωστε μου τα φωτα σας ρε κοριτσια.

γεια σου βρε θεανουλα..κ εγω καθε βραδυ τον κανω μπανιο στην αρχη κοιμοταν ξερο..τωωωρα το ματι γαριδα μεχρι τις 2 το βραδυ σιγουρα..βεβαια εχουμε κ κολικους κ μπορει να μην κοιμαται...

Θεανουλα μου ενας νευρολογος και ειδικος στα προβληματα υπνου που ηταν στη Μενεγακη της προαλες ελεγε οτι το μπανιο για την επομενη 1.5 ωρα προκαλει υπερδιεγερση γιατι ειναι σαν να ξυπναει το σωμα αλλα μετα χαλαρωνει και ερχεται το επιθυμητο αποτελεσμα...το λιωσιμο δλδ.. ;) Συνηθως το μωρο το κανουμε καθε μερα μπανακι αλλα μερικες φορες που δεν βολευει το προγραμμα το αφηνουμε για την επομενη μερα...

Κοριτσια με αυτα που ακουω αισθανομαι παρα πολυ τυχερη...χτες ο μπεμπης επεσε στις 21:30 (οπως και σημερα, τωρα κοιμαται) ξυπνησε στη 1 μετα στις 5:30 μετα στις 08:45 και τελικα στις 11:00 το πρωι... 13:30 κοιμηθηκε μια ωρα, 16:30 αλλη μια ωρα και 19:00 αλλη μια ωρα...μακαρι αυτο να ειναι το τελικο το προγραμμα, θα σωθω!!! Κολικους δεν εχουμε κλανουμε αβερτα ολη μερα... :ΡΡ Βεβαια βοηθαει και η μαμα που μας διπλωνει τα ποδια κοντα στην κοιλια και βοηθαει λιγο την κατασταση...η διαιτολογος μου ειπε οτι ο γλυκανισος που πινω εγω τον βοηθαει με τα αερια...τι να πω...μπορει!Τρωω και ενα activia την μερα!!!

Ασπουλα εννοειται οτι σε θελουμε!!!!!! :) :)

Οσο για το κεφαλι μου...μην ανησυχειτε...η ξανθια μυαλο δεν εχει οποτε μικρο το κακο :ΡΡΡ αρβανιτικο κεφαλι παιδι μου τι περιμενεις!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Θεανουλα μου ενας νευρολογος και ειδικος στα προβληματα υπνου που ηταν στη Μενεγακη της προαλες ελεγε οτι το μπανιο για την επομενη 1.5 ωρα προκαλει υπερδιεγερση γιατι ειναι σαν να ξυπναει το σωμα αλλα μετα χαλαρωνει και ερχεται το επιθυμητο αποτελεσμα...το λιωσιμο δλδ.. ;) Συνηθως το μωρο το κανουμε καθε μερα μπανακι αλλα μερικες φορες που δεν βολευει το προγραμμα το αφηνουμε για την επομενη μερα...

Κοριτσια με αυτα που ακουω αισθανομαι παρα πολυ τυχερη...χτες ο μπεμπης επεσε στις 21:30 (οπως και σημερα, τωρα κοιμαται) ξυπνησε στη 1 μετα στις 5:30 μετα στις 08:45 και τελικα στις 11:00 το πρωι... 13:30 κοιμηθηκε μια ωρα, 16:30 αλλη μια ωρα και 19:00 αλλη μια ωρα...μακαρι αυτο να ειναι το τελικο το προγραμμα, θα σωθω!!! Κολικους δεν εχουμε κλανουμε αβερτα ολη μερα... :ΡΡ Βεβαια βοηθαει και η μαμα που μας διπλωνει τα ποδια κοντα στην κοιλια και βοηθαει λιγο την κατασταση...η διαιτολογος μου ειπε οτι ο γλυκανισος που πινω εγω τον βοηθαει με τα αερια...τι να πω...μπορει!Τρωω και ενα activia την μερα!!!

Ασπουλα εννοειται οτι σε θελουμε!!!!!! :) :)

Οσο για το κεφαλι μου...μην ανησυχειτε...η ξανθια μυαλο δεν εχει οποτε μικρο το κακο :ΡΡΡ αρβανιτικο κεφαλι παιδι μου τι περιμενεις!!!

Μαριανθουλα μου το ιδιο προγραμμα εχουμε :P:p:p

βρε και μενα ετσι κανει ολο πριτσ και ζοριζει τα ποδαρακια της.αυτοι δεν ειναι οι κολοικοι?εμενα κλαιει κιολας.

οσο για τον γλυκανισο που τον βρισκουμε?λες να παρω μπα και ην βοηθησει?

Αν θες πηγαινε στο καφε του θηλασμου διαβασε τι εγραψε κ απαντησε μου βρε Μαριανθη μου,γιατι θα σκασω.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον εμενα ο μπεμπακος έχει κατι πονακια... δεν θα τα έλεγα κολικους... μηπως φταιει το μπιμπερό??? Παιρνω τα φαρδυλαιμα της Νουκ... θα δοκιμασω και τα άλλα τα στενα.

Πάντως παιδια είναι ένας γλυκας χαχα!!!! Χαζεψα και εγω. Εμενα είναι 4.5 κιλάκια και 58 πόντους!!! Είναι ψηλουλης για αυτό μου φαινεται αδυνατος. Την άλλη εβδομαδα που θα γινουμε και εμεις 1 μηνα θα παμε στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

Η ζυγαρια μου κόλλησε στα -17 οεο!!!!! Θα τη σπάσω.

Θεανουλα και εγω καθε βρδυ τον κανω.. δε φταιει το μπανιο μωρε, μετα τπο 3μηνο θα ηρεμησουν τα ζωντανα!

Εμενα Μητσακι δεν καθεται ήσυχα στο ρηλαξ... θελει κουβεντουλα...

Σημερα ειμαι ξυπνια από τις 5 το πρωι και μόλις τελειωσα το σιδερο. Δεν αφηνω τα ρουχα του μπομπιρα να μου τα κανει η γυναικα... άσε ακομη που ειναι μικρουλης.

Άρχισαν και μαζευονται και υποψηφιες ντανταδες. Όταν τελειωσει το ιντερβιου θα σας πω τι μαζεψα!! χαχα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαριανθη απο που ειναι το κεφαλι σου και ειναι αρβανιτικο??? έχω και αρβανιτικες ριζες για αυτο ρωταω.

Θεανω μου οι κολικοι είναι ανεξηγητο κλαμα που ακόμη δε ξερουν γιατι ακριβως κλαινε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαριανθουλα μου το ιδιο προγραμμα εχουμε :P:p:p

βρε και μενα ετσι κανει ολο πριτσ και ζοριζει τα ποδαρακια της.αυτοι δεν ειναι οι κολοικοι?εμενα κλαιει κιολας.

οσο για τον γλυκανισο που τον βρισκουμε?λες να παρω μπα και ην βοηθησει?

Αν θες πηγαινε στο καφε του θηλασμου διαβασε τι εγραψε κ απαντησε μου βρε Μαριανθη μου,γιατι θα σκασω.

Θεανω μου εμενα δεν κλαιει..απλα μουγκριζει :lol:

Εμενα η διαιτολογος μου ειπε να μην αποκλεισω τπτ...αν φας μου λεει κατι και τεκμιριωμενα δεις οτι πειραζει τοτε κοψε το μεχρι να αναπτυχθει λιγο το πεπτικο του μωρου και μετα το εισαγουμε σιγα σιγα...εγω τα μονα που εχω κοψει ειναι τα γλυκα,το μπροκολο, το κουνουπιδι και τα οσπρια...ολα τα αλλα τα τρωω!Να φανταστεις πινω 4 ποτηρια γαλα την ημερα...πιστευω οτι δεν κανεις καλα,..η μικρη εχει κολικους χωρις να φταιει η διατροφη σου, αρχισε να τρως σιγα σιγα !!!

Τον γλυκανισο τον βρισκεις στα σουπερ μαρκετ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μαριανθη απο που ειναι το κεφαλι σου και ειναι αρβανιτικο??? έχω και αρβανιτικες ριζες για αυτο ρωταω.

Θεανω μου οι κολικοι είναι ανεξηγητο κλαμα που ακόμη δε ξερουν γιατι ακριβως κλαινε...

Η μαμα απο Παρο και Σαμο...ο μπαμπας απο Αταλαντη και Μ.Ασια...

Στην Αταλαντη Αρβανιτες δεν ηταν?!?!?!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ναι... και ο μπαμπας μου κραταει λιγο από εκει...Γεννηθηκε στην Αρκιτσα αλλα τον υιοθετησαν στη Μαλεσινα και όταν πέθανε ο θετος πατερας τον πήραν ψυχοπαιδι στην Αταλάντη. αλήθεια ειναι, δεν ειναι του Ξανθόπουλου ιστορια χαχα!!! Ο πατερας σου έζησε στην αταλαντη?? Εμενα ο πατερας μου δουλευε στου 'Κόντου' από ό,τι έχω ακουσει αλλα έφυγε και από εκει στα 12 του.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...