Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θελω να σας ρωτησω κατι αλλο... εχω δωσει "υποσχεση" για το βραδυ (βλακεια μου, μετα το σκεφτηκα...), κ επειδη τον εχει φοβηθει το ματι μου, ψαχνω να βρω καμμια δικαιολογια... ο πονοκεφαλος δεν πιανει. για σκεφτειτε....που μου βλεπετε ολες Κους Κους...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξενια μου συμφωνω κ εγω με την αλεκα! μην αγχωνεσαι!

οσο για το θηλαστρο βγαζω 100-140 μλ την ημερα πιο πολυ για να το φυλαω για οταν θα λειπω κ αν περισεψει τιποτα το δινω στον μικρο εαν εχει πολυ γκρινια κ με εχει κουρασει.

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα και απο μενα κοριτσακια,περαστικα σε ολεςςςς και προσοχηηη.και μενα τα πεθερικα μου εχουν τη γουρουνογριπη αλλα δε με χαλαει.Μακρια κ αγαπημενοι.Εγω παιδια εχω το αντιθετο προβλημα με τις τριχες.ειναι ΓΕΜΑΤΗΗ παντου.οι συγγενεις μου τη λενε λυκανθρωπακι.τι να κανω??α και κατι αλλο.η μια μερια του προσωπου της ειναισαν φουσκωμενη πιο πολυ απο την αλλη.θα φτιαξει??η παιδιατρος δε μου πε τιποτα,τι να κανω?/

Αλεκάκι μου μου λείψατε!!!

Να σου πω την αμαρτία μου από σενα πείστικα για να το κάνω. Αφου το εκανες εσυ που ήσουν αρνητική στην αρχη είπα να το κάνω και εγω. ..

Ωχ... γιατι βρε??

Κοιτα, καμια φαρμακευτικη παρεμβαση δεν έχει παρνεργειες, ακόμη και το ντεπονάκι. Αλλά επ ουδενι δεν στέκουν όλες αυτες οι αηδιες που ακουγονται για τις μακροπροθεσμες παρνεργειες. ΣΩρευτικα ναι... μπορει να αρρωστησουμε επιδη δεν κανουμε καλη διατροφη, καπνιζουμε, δεν κανουμε γυμναστικη, εισπνεουμε ένα σωρο σκατα, παιρνουμε και φαρμακα Αλλα από το εμβόλιο μόνο είχαμε πιθανοτητα να πάθουμε κατι 1 στο 1.000.000. Και μου λεει ο παιδιατρος η πιθανοτητα να κολλησει το παιδι ειναι 1 στις 100, δυσκολο αλλα μπορει να συμβει, το ρισκαρεις? Ε και το καναμε!

Πάντως οι κακες παρενεργειες φαινονται στα πρωτα 2 24ωρα οπότε μην αγχωνεσαι

εγω θελω να σας ρωτησω κατι αλλο... εχω δωσει "υποσχεση" για το βραδυ (βλακεια μου, μετα το σκεφτηκα...), κ επειδη τον εχει φοβηθει το ματι μου, ψαχνω να βρω καμμια δικαιολογια... ο πονοκεφαλος δεν πιανει. για σκεφτειτε....που μου βλεπετε ολες Κους Κους...
χαχα!!! εγω λέω ότι ποναει η τομή μου... πες κατι για τα ραμματα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα και απο μενα κοριτσακια,περαστικα σε ολεςςςς και προσοχηηη.και μενα τα πεθερικα μου εχουν τη γουρουνογριπη αλλα δε με χαλαει.Μακρια κ αγαπημενοι.Εγω παιδια εχω το αντιθετο προβλημα με τις τριχες.ειναι ΓΕΜΑΤΗΗ παντου.οι συγγενεις μου τη λενε λυκανθρωπακι.τι να κανω??α και κατι αλλο.η μια μερια του προσωπου της ειναισαν φουσκωμενη πιο πολυ απο την αλλη.θα φτιαξει??η παιδιατρος δε μου πε τιποτα,τι να κανω?/

τι εννοεις φουσκωμενη???:?:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τι ωραιες φωτο!!!!! Καλα το φουσκωμα δεν φαινεται που λες. προφανως ειναι λογω φυσιολογικου τοκετου. Θα φυγει μετα το 2μηνο.

221882cb0gkyh7q4.gif

Ωχ... γιατι βρε??

Κοιτα, καμια φαρμακευτικη παρεμβαση δεν έχει παρνεργειες, ακόμη και το ντεπονάκι. Αλλά επ ουδενι δεν στέκουν όλες αυτες οι αηδιες που ακουγονται για τις μακροπροθεσμες παρνεργειες. ΣΩρευτικα ναι... μπορει να αρρωστησουμε επιδη δεν κανουμε καλη διατροφη, καπνιζουμε, δεν κανουμε γυμναστικη, εισπνεουμε ένα σωρο σκατα, παιρνουμε και φαρμακα Αλλα από το εμβόλιο μόνο είχαμε πιθανοτητα να πάθουμε κατι 1 στο 1.000.000. Και μου λεει ο παιδιατρος η πιθανοτητα να κολλησει το παιδι ειναι 1 στις 100, δυσκολο αλλα μπορει να συμβει, το ρισκαρεις? Ε και το καναμε!

Πάντως οι κακες παρενεργειες φαινονται στα πρωτα 2 24ωρα οπότε μην αγχωνεσαι

χαχα!!! εγω λέω ότι ποναει η τομή μου... πες κατι για τα ραμματα!

βρε μουρλο, αφου δεν εχω ραμματα! απλα δεν θυμαμαι αν του το εχω πει αυτο...

για κατσε να μπω να δω τη κορακλα της κιμις... που τη θελει next top model σε 15 μερες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ε πες ότι σου κανε ένα μικρουλι... έτσι για το καλο!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κιμι, φουσκωμα δεν βλεπω πουθενα... το μονο που βλεπω ειναι κατι ωραιες δαχτυλαρες (ψηλη θα γινει), κ ενα ωραιο σχημα ματιου! πολυ ωραιο ομως!

δωρο για τα πρωτα σας μηνογενεθλια, αποτριχωση σε οποιο κεντρο αισθητικης θελετε!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε ελενη τι την ηθελες την υποσχεση και συ?????

πες οτι εχεις παλι λιγο αιματακι,να υποθεσω οτι καθαρισες απο τα λοχεια?

εγω κοριτσια αρχιζω και τα παιζω,μονη με 2 μωρα,πριν τους επιασε και αρχισαν να κλαινε μαζι..........τα βαζω και εγω στο ριλαξ και αντε κουνα κουνα κατι εγινε,ο μπεμπης εριχνε τετοιο κλαμα λες και τον σκοτωναν:lol:

τους ταισα για δευτερη φορα σημερα μονη και τωρα παραγγειλα να φαω κατι γιατι για να μαγειρεψω ακατορθωτο....

fCS8p3.png

καλε δεν σας ειπα το καλυτερο!!το πρωι που αλλαζα τον μπεμπη "ειπε" γόι,ακουσα την φωνουλα του!!!μεχρι τωρα μονο μουγκριτα και κλαματα ακουγα.....χαμογελουσα σαν χαζη:rolleyes:περιεργο μου φανηκε!!!

Επεξεργάστηκαν by mary77

fCS8p3.png

γόι???? Α μαρη χαζομαμα και εσυ!!!!!!! Που να σε πει μανουλα .. να χεστεις!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...