Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλεναδες,

Την τσιμπισε την ΓΟΥΡΟΥΝΟΓΡΥΠΗ!!!!!

Αν δεν μας εχει κολλησει εως τωρα θα μας κολλησει η μανα μου που θελει να της μαγειρεψει και να της παει φαγητο.......και μετα θα κραταει τα παιδακια μιας και η αλλη αδερφη μου της το αφηνει ολη μερα και εμενα ο Γιαννης ανεβοκατεβαινει συνεχεια ......

Εμεις δεν με νοιαζει ας την κολλησουμε ολοι το μωρο σκεφτομαι.....

καταρχην περαστικα της!

κατα δευτερον, να κανει η μαμα το φαγακι να της το παει, να της το αφησει στο χαλακι, να χτυπησει κουδουνι κ να φυγει...τρεχοντας!

πως κανανε στις ελληνικες ταινιες οταν εγκαταλειπαν τα μωρα στη πορτα της πλουσίας??? δεν παιζουμε με αυτα γιαγια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

επιτελους χειμωνιασε!

ελενι1 περαστικα στην αδερφη σου κ να προσεχετε!

μαριανθη κ μενα καραφλας εγινε απο μπροστα! σαν κοτοπουλακι ειναι! συμβαινει λενε.

καλα βρε μαιρη 670 ευρω? ποσο παλιο ειναι το αυτοκινητο? εμας δεν εχει ερθει ακομα!

κοτοπουλακι, μολις ξεπεταχτει ο μικρος του χρονου του παραχρονου θα πεισω τον αντρα μου να κανουμε χριστουγεννα στη δραμα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

αααα... κ εμενα εχει γεμισει μικρα σπιθουρακια στο προσωπακι του! αλλα δεν βαζω τπτ...εχω υπομονη κ νομιζω οτι θα εξαφανιστουν μονα τους, ως δια μαγειας. παιδια, ειλικρινα τωρα, δεν ξερω ποιο να περιθαλψω πρωτα. τωρα ειδα οτι ο νικηφ. ειναι κατακιτρινος, κ τα ματια του μεσα κιτρινα, μαυροι κυκλοι κ σακουλες! παναγιτσα μου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα!

επιτελους χειμωνιασε!

ελενι1 περαστικα στην αδερφη σου κ να προσεχετε!

μαριανθη κ μενα καραφλας εγινε απο μπροστα! σαν κοτοπουλακι ειναι! συμβαινει λενε.

καλα βρε μαιρη 670 ευρω? ποσο παλιο ειναι το αυτοκινητο? εμας δεν εχει ερθει ακομα!

κοτοπουλακι, μολις ξεπεταχτει ο μικρος του χρονου του παραχρονου θα πεισω τον αντρα μου να κανουμε χριστουγεννα στη δραμα!

δεν ειναι παλιο ειναι πανω απο 1929κβ.νομιζω 1989δηλαδη 2000 που λεμε και βαζουν φορο,τα θεωρουν μεγαλου κυβισμου:confused:θα μας τρελανουν δηλαδη τα 3000 και τα 5000 τι ειναι?αεροπλανα?????

fCS8p3.png

αααα... κ εμενα εχει γεμισει μικρα σπιθουρακια στο προσωπακι του! αλλα δεν βαζω τπτ...εχω υπομονη κ νομιζω οτι θα εξαφανιστουν μονα τους, ως δια μαγειας. παιδια, ειλικρινα τωρα, δεν ξερω ποιο να περιθαλψω πρωτα. τωρα ειδα οτι ο νικηφ. ειναι κατακιτρινος, κ τα ματια του μεσα κιτρινα, μαυροι κυκλοι κ σακουλες! παναγιτσα μου!!!

τι ειναι αυτο παλι βρε ελενη??????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καταρχην περαστικα της!

κατα δευτερον, να κανει η μαμα το φαγακι να της το παει, να της το αφησει στο χαλακι, να χτυπησει κουδουνι κ να φυγει...τρεχοντας!

πως κανανε στις ελληνικες ταινιες οταν εγκαταλειπαν τα μωρα στη πορτα της πλουσίας??? δεν παιζουμε με αυτα γιαγια!!!

Για να της ριξω την ιδεα σου ;)

Τι επαθε ο Νικιφορος καλε?Αντε και απο το τρεξιμο δεν προλαβαινεις να δεις τι χρωμα εχουν.

Περαστικα του.

ευχαριστω ολες σας για τις ευχες για περαστικα

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ρε συ ελενη πηρε σημερα τηλ.στο ινστιτουτο για να μου πουν αμα βγηκαν τα αποτελεσματα της μπεμπας και μου ειπαν οτι απο το τηλ.δεν λενε.....λεω καλα ειμαι θεσ/νικη πως θα γινει,ανησυχω και μου λεει αμα εχει κατι θα σας στειλουμε χαρτι....εσενα ομως σου εστειλαν και που δεν ειχε το παιδι,ετσι δεν ειναι?με εχει φαει το αγχος!

fCS8p3.png

ρε συ ελενη πηρε σημερα τηλ.στο ινστιτουτο για να μου πουν αμα βγηκαν τα αποτελεσματα της μπεμπας και μου ειπαν οτι απο το τηλ.δεν λενε.....λεω καλα ειμαι θεσ/νικη πως θα γινει,ανησυχω και μου λεει αμα εχει κατι θα σας στειλουμε χαρτι....εσενα ομως σου εστειλαν και που δεν ειχε το παιδι,ετσι δεν ειναι?με εχει φαει το αγχος!

Ναι μου στειλανε πριν 3 μερες και ελεγε οτι οι εξετασεις ειναι φυσιολογικες.Το αιμα το ειχα ταχυδρομισει 27/11 (για να υπολογισεις).

Για πες μου ποσες σταγονες και για ποσες μερες?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Ναι μου στειλανε πριν 3 μερες και ελεγε οτι οι εξετασεις ειναι φυσιολογικες.Το αιμα το ειχα ταχυδρομισει 27/11 (για να υπολογισεις).

Για πες μου ποσες σταγονες και για ποσες μερες?

θα το υπολογισω.

5 σταγονες μια φορα την μερα,τουλαχιστων 15 μερες μπορει και μηνα μου ειπε η παιδιατρος.την δευτερα που θα ερθει θα μου πει σιγουρα ποσες μερες.

fCS8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ελένη περαστικα στην αδερφούλα σου!

Ομόρφάκια περαστικα και σε σας! (Τα παιδάκια σου είναι κουκλάκια!!!! Να τα χαίρεσαι!!!)

Αννούλα χρονια πολλά για την γιορτή σου!!!

Αλεκάκι, Ιριδα και Δαλιδα να χαίρεστε τους Νίκους σας!!!

(Συγνώμη αν ξέχασα κάνεναν)

Πως τα πάτε με τα μωράκια σας?

Εγώ έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον Θηλασμο και κοντεύω να σκάσω. Δεν της φτάνει το γάλα μου και είναι μες στην γκρίνια. Για συμπλήρωμα ούτε συζήτηση. πήγα να της δώσω και έκανε λες και θα την δηλητηριάσω. Πάνω που άρχισε να κοιμάται τα βράδια, ξεκινήσαμε πάλι τις ολονυχτίες... Μαριάνθη βοήθεια.......

Αδιαθέτησα την Τρίτη και μάλλον επιρεάστηκε. Ρε κορίτσια είναι φυσιολογικό να αδιαθετησω? Η εχω πάθει καμία αιμοραγία και θα ξαιμάξω στο τέλος? Πήγα στον γιατρό την Δευτέρα αλλα μου έγραψε μόνο εξετάσεις αίματος. Δεν έπρεπε να κοιτάξει αν είναι όλα εντάξει από κάτω?

Ασχετο, αλλά το κάναμε και εμείς το εμβόλιο της νέας γρίπης. Φοβήθηκα ρε κορίτσια μην τυχον και κολλήσουμε την μπεμπούλα. Δύο μέρες πονούσε λιγο το χέρι μου, αλλά πέρασε. Τώρα αν πάθουμε τίποτα στο μέλλον το παιδάκι μου θα μείνει πεντάρφανο, γιατί έβαλα και τους γονείς μου να το κάνουν. Ο Θεός να βάλει το χέρι του....

Α, της έκανα και τον υπέρηχο για την κύστη που έιχε στην ωοθήκη της. Ακόμα την έχει και η γιατρός είπε να ξανακάνουμε σε ένα εξάμηνο υπέρηχο για να δούμε αν έφυγε. Βεβαια λέει ότι δεν είναι ανησυχιτικο, αλλά εγώ είμαι μες στο άγχος. Λετέ για αυτό να μην έχω γάλα?

Ευανθία μου πως τα κατάφερες με το θήλαστρο? Λέω να αρχίσω και εγώ να βγάζω όταν νιωθω ότι έχω παραπάνω γαλα και να της το δίνω μετά.

Σόρυ αν σας κούρασα αλλά τώρα που κατάφερα να την κοιμήσω βρήκα λιγο χρόνο να σας γράψω...

Πως τα πάτε με τα μωράκια σας?

Εγώ έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον Θηλασμο και κοντεύω να σκάσω. Δεν της φτάνει το γάλα μου και είναι μες στην γκρίνια. Για συμπλήρωμα ούτε συζήτηση. πήγα να της δώσω και έκανε λες και θα την δηλητηριάσω. Πάνω που άρχισε να κοιμάται τα βράδια, ξεκινήσαμε πάλι τις ολονυχτίες... Μαριάνθη βοήθεια.......

Αδιαθέτησα την Τρίτη και μάλλον επιρεάστηκε. Ρε κορίτσια είναι φυσιολογικό να αδιαθετησω? Η εχω πάθει καμία αιμοραγία και θα ξαιμάξω στο τέλος? Πήγα στον γιατρό την Δευτέρα αλλα μου έγραψε μόνο εξετάσεις αίματος. Δεν έπρεπε να κοιτάξει αν είναι όλα εντάξει από κάτω?

Ασχετο, αλλά το κάναμε και εμείς το εμβόλιο της νέας γρίπης. Φοβήθηκα ρε κορίτσια μην τυχον και κολλήσουμε την μπεμπούλα. Δύο μέρες πονούσε λιγο το χέρι μου, αλλά πέρασε. Τώρα αν πάθουμε τίποτα στο μέλλον το παιδάκι μου θα μείνει πεντάρφανο, γιατί έβαλα και τους γονείς μου να το κάνουν. Ο Θεός να βάλει το χέρι του....

Α, της έκανα και τον υπέρηχο για την κύστη που έιχε στην ωοθήκη της. Ακόμα την έχει και η γιατρός είπε να ξανακάνουμε σε ένα εξάμηνο υπέρηχο για να δούμε αν έφυγε. Βεβαια λέει ότι δεν είναι ανησυχιτικο, αλλά εγώ είμαι μες στο άγχος. Λετέ για αυτό να μην έχω γάλα?

.

Καλως την Ξενια μας! Βρε κοριτσακι πολυ άγχος και εσυ!!!! βρε τι παθαμε!!! Λοιπόν, για την περιοδο, αν δεν θηλαζεις 'εχεις περιπου σε 40 μερες. Ανησυχητικο δε νομιζω να ειναι αλλα ρωτα και το γιατρουλη. Για την κυστη, στη χειροτερη τι θα παθει η μικρουλα? Τίποτα για αυτο σταματα να σκας. Θα φυγει μεσα στο χρονο, ειναι συχνο φαινομενο για τα κοριτσακια.

Για το εμβολιο αφου δεν παθαμε τιποτα αμεσως δεν θα πάθουμε μετα. Μην ακους τι λενε οι άσχετοι στην τιβι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλεκάκι μου μου λείψατε!!!

Να σου πω την αμαρτία μου από σενα πείστικα για να το κάνω. Αφου το εκανες εσυ που ήσουν αρνητική στην αρχη είπα να το κάνω και εγω. ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...