Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσχετο, η τομη σας έχει κλεισει τελειως εσεις που κανατε καισαρική???Εγω σημερα ειδα κατι εκκρισεις στο εσωρουχο. καμια άλλη??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

άσχετο, η τομη σας έχει κλεισει τελειως εσεις που κανατε καισαρική???Εγω σημερα ειδα κατι εκκρισεις στο εσωρουχο. καμια άλλη??

aleka η δικη μου εκλεισε πολυ γρηγορα..εβαλε ενα καινουριο ραμα ο ντοκτορ και η τομη ηταν σουπερ απο τις πρωτες μερες..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αχ...θα παω αυριο στο φαρμακειο να δω τι θα παρω να βαλω πάνω!!!!! Το μικρό σου ποτε το πηρες αγκαλια μετα την καισαρική??? Λες να έκανα καμια βλακεια και να την άνοιξα??? Αλλα θα πόναγα αν ηταν κατι τετοιο πιστευω ε?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω τι αν τον κανω τον πειναλα?????βεβαια εχει μυξουλες ισως παιζει αυτο ρολο,αλλα μας εχει τεντωσει...τον ταιζω σταματαει στα 60-70 τον ρευω τον αλλαζω συνεχιζω το ταισμς μεχρι να το φαει ολο η το περισσοτερο-συνηθως πανω απο 100-τον ξαναρευω..ολο αυτο μας παιρνει κανα μισαωρο με τρια τεταρτα,αργει λιγο να κοιμηθει και σε μια ωρα το πολυ θελει παλι να ξαναφαει...που χρονος για διαφορες δουλειες???????????????ευτυχως που ειναι ο λουκας εδω κ αναλαμβανει το ενα..οταν λειπει γινεται χαμος!!αλλα το χω συνηθισει...

αχ...θα παω αυριο στο φαρμακειο να δω τι θα παρω να βαλω πάνω!!!!! Το μικρό σου ποτε το πηρες αγκαλια μετα την καισαρική??? Λες να έκανα καμια βλακεια και να την άνοιξα??? Αλλα θα πόναγα αν ηταν κατι τετοιο πιστευω ε?

οχι ρε συ στο στρατο κι εγω ειχα λιγο πυον μεχρι να σαραντισω..μουχε πει ωα βαζω λιγο μπεταντιν κ περασε μονο του..μην αγχωνεσαι κι εγω σηκωσα το μικρο πολυ νωρις..

Διαφημίσεις

ελα φιλεναδα εδω εγω!!!!!!ειχα τα ιδια με εσενα.....σε 2 σημεια ειδα και εγω πανω στο εσωρουχο εκρισεις και εβαλα τον αντρα μου και το ειδε και ηταν λιγο ροζ-κοκκινο(εγω δεν τολμουσα να το δω)πηρα τον γιατρο και ειπε οτι ειναι λογω της κοιλιας που πεφτει απο επανω και ιδρωνει εκεινο το σημειο,μαλιστα μιλησε και με τον αρη να του πει ακριβως πως ειναι.λοιπον πηραμε απο το φαρμακειο pulvo λεγεται ειναι σε σπρει αντιβιωτικο,πρωτα το καθαριζε με μπενταντιν σε γαζα ταμποναριστα μετα το σκουπιζε παλι με γαζα ταμποναριστα,εβαζε το σπρει και απο πανω γαζα αυτοκολλητη μεγαλη,αν τους πεις στοφαρμακειο για την καισαρικη τομη ξερουν θα σου δωσουν το σωστο μεγεθος.πηρε καμια 7 μερες για φυγει εντελως και ηταν 2 μικρα σημεια περιπου 2 εκ.το καθενα.

fCS8p3.png

α να γεια σου μαρια!απλα επειδη το πουλβο ειναι λιγο δυνατο το βαζουν μονο τις πρωτες μερες ο δικος μου μου πε μονο μπεταντιν..

ρε παιδια ειναι απιστευτος..τον κρατω λιγο κ δεν τον ταιζω κατευθειαν για να παει στην ωρα του,,λοιπον στο κραβατι του δεν καθεται πολυ κλεει και στο ριλαξ ο αρχοντας κοιμαται!!!

εγω μπεταντιν δε κανει να βαζω λόγω θυρεοειδη αλλα θα πάω στο φαρμακειο να μου δωσει κατι. Καταρχην Μαιρη για ποια κοιλια μιλας?? (καρφωθηκα πάλι ρε γμτ!!)

Ενταξει αφου το έχουν και άλλες δεν ανησυχω!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω μπεταντιν δε κανει να βαζω λόγω θυρεοειδη αλλα θα πάω στο φαρμακειο να μου δωσει κατι. Καταρχην Μαιρη για ποια κοιλια μιλας?? (καρφωθηκα πάλι ρε γμτ!!)

Ενταξει αφου το έχουν και άλλες δεν ανησυχω!!!

χαχαχαχαχα, αυτο το πραγμα που ηταν φουσκωμενο και τωρα που ξεφουσκωσε εχει πεσει και κρεμεται???????πατσαδια οπως λεει και ο αντρας μου:P:p:p

ε αμα ειναι θα σου δωσει καποιο αντισηπτικο που κανει,αυτο δεν το ηξερα για τον θυροειδη οτι δεν κανει μπενταντιν,μαθαινουμε!!!

ευη δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο δυνατο,στην 3η εβδομαδα πρεπει να ημουν οταν το εβαζα.

fCS8p3.png

Kαλημερα,

Η μια μου αδερφη που μου κραταει το μωρο τα πρωινα και παω στο μαγαζι μολις με πηρε τηλ. οτι ειναι αρρωστη.....πυρετο και πονολαιμος και μπουκωμα.....θα παρει ταξι μου ειπε να παει στο Τζανειο.:-(

Και ολη μερα εχει το μωρακι αγκαλια φοβαμε μην μου το κολησε κιολας....:evil:

Ειχε παει την τεταρτη να κανει κατι εξετασεις στο Μεταξα χωρις να υπαρχει αναγκη και της ελεγα προσεχε μην κολλησεις τιποτα....:evil::evil:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μη σκεφτεσαι το κακο βρε συ. Δεν θα το ΄χει κολλησει. και εμενα η μανα μου, ωρες πριν εκδηλωσει συμπτωματα, αγκαλια τον ειχε αλλα δεν τον κολλησε.

Και εμας η αδερφη μου έφερε τις ιωσεις... η φιλεναδιτσα σου!! και της έλεγα 'φαε κατι μαρη χτικιαρα, θα παθεις τιποτα!!'

καμια νταντα εδω κοντα ξερεις??

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγω τι να πω που από χθες εχω λίγο συναχι και πονάει ο λαιμός μου? Να δειτε που την έχω περασει τη γριπη ήδη δυο φορες έως τωρα. Αυτο μου είπε και ο παιδίατρος. Τη μία φορά μόλις βγήκα από το μαυευτηριο, με όλα τα συμπτωματα και πυρετο και τη δεύτερη 2 εβδομάδες μετά, και χωρίς φαρμακα παρακαλω. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω και το εμβόλιο..

Πάντως από χθες φοράω μάσκα.

Κορίτσια χθες ο ανδρας μου είχε μια απίστευστη ιστορία με το ΙΚΑ. Πήγε να πάρει τα χρηματα για την προωροτητα (1950 ευρω). Ειχαμε καταθεσει τα δικαιολογητικά πριν από 1 μήνα. Και από λάθος του υπαλλήλου - να μην τα πολυλογώ- του είπαν ότι θα τα πάρουμε μετα από 3 μήνες!!!! Και όχι μόνο αυτό, μια κοπελίτσα υπάλληλος είχε το θρασος να του πει : Ε τι να κάνουμε, έτσι είναι το δημόσιο!!!!!:mad: Μιλάμε ο ανδρας μου φρικαρε!!

To be continued..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...