Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααα τοσο πολυ? νομιζα οτι φευγουν πιο γρηγορα και θα παιρνα τη παδιατρο....

ευχαριστω κοπελα μου! παω να σιδερωσω τιποτα γιατι ο αντρας μου δεν εχει παντελονι να βαλει!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ να ρωτησω παλι κατι?

Πόση ώρα αφήνετε τα μπεμπεκια να ρευτούν?

Εμένα η μικρή τις περισσότερες φορές ρεύεται αμέσως οταν τη βάζω στον ώμο μου!!

Πρεπει να την αφήσω για 20 λεπτα να ρευτεί κι άλλο?

Και πολλές φορές αν κοιμάται δε ρευεται..

Για πείτε ρε κοριτσάκια..

ΖΗΤΩΩΩΩ !!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Υπαρχουν κατι θερμος που ειναι ανοξειδωτα.Αυτα εμεις χρησημοποιουσαμε(εγω και η αδερφη μου).Ειχαμε 2 στο 1 καυτο το νερο και στο αλλο τελειος κρυο και ετσι φτιαχναμε αμμεσος την θερμοκρασια που θελαμε.

α μπραβο ρε ελενη αυτα πηρα!τα εβαλα και στο π/π να πλυθουν,λετε να τα βαλω και στον αποστειρωτη?????

α!πηρα και αυτα τα κουτακια που εχουν χωρισμενες μεριδουλες για γαλα σε σκονη,πολυ βολικα!οταν πηγαμε για την μιση κουβαλησα ολοκληρω κουτι 900γρ.μαζι μου μη τυχων και πεινασει κανενα και αρχισει να κλαιει:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

αγορομανες εσάς σας κατουριέται? Τι κάνω λάθος σήμερα πήρα άλλες πάνες τις λίμπερο κι παλι τα ιδια τις περισσότερες φορες το σεντόνι είναι κατουρημένο μονο σε έμενα συμβαίνει? Δεν παει άλλο κάθε μερα πλενω σχεδον όλα του τα ρουχα…Γαλα δεν έβγαλα χτες δεν ποναει το στήθος μου σήμερα να βγάλω πώς θα σταματήσει μονο του? Ομορφακια χαίρομαι που όλα είναι καλα!! Εμας ο γιατρος μας ειπε να τον κρατώ στην αγκαλιά μου μετα το φαι 30 λεπτά όχι μονο για το ρεψιμο αλλα λεει ότι το παιδι παίρνει την θερμοκρασία μου και βοηθαει να γινει το γαλατακι γιαουρτακι και να γινει καλυτερη πεψη.

97ehp2.pngUBTSp3.png

Εγώ να ρωτησω παλι κατι?

Πόση ώρα αφήνετε τα μπεμπεκια να ρευτούν?

Εμένα η μικρή τις περισσότερες φορές ρεύεται αμέσως οταν τη βάζω στον ώμο μου!!

Πρεπει να την αφήσω για 20 λεπτα να ρευτεί κι άλλο?

Και πολλές φορές αν κοιμάται δε ρευεται..

Για πείτε ρε κοριτσάκια..

εγω αν κανουν πολυ ωρα τα ξαπλωνω και σελιγο τα σηκωνω και μετα ρευονται!!σχεδον παντα πιανει!!αλλα το 20λεπτο ειναι πολυ...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

αγορομανες εσάς σας κατουριέται? Τι κάνω λάθος σήμερα πήρα άλλες πάνες τις λίμπερο κι παλι τα ιδια τις περισσότερες φορες το σεντόνι είναι κατουρημένο μονο σε έμενα συμβαίνει? Δεν παει άλλο κάθε μερα πλενω σχεδον όλα του τα ρουχα…Γαλα δεν έβγαλα χτες δεν ποναει το στήθος μου σήμερα να βγάλω πώς θα σταματήσει μονο του? Ομορφακια χαίρομαι που όλα είναι καλα!! Εμας ο γιατρος μας ειπε να τον κρατώ στην αγκαλιά μου μετα το φαι 30 λεπτά όχι μονο για το ρεψιμο αλλα λεει ότι το παιδι παίρνει την θερμοκρασία μου και βοηθαει να γινει το γαλατακι γιαουρτακι και να γινει καλυτερη πεψη.

θελει το τσουτσουνακι του να το βαζεις παντα να κοιταει κατω..κι εγω την παθαινα συχνα στον πρωτο..

ΖΗΤΩΩΩΩ !!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Υπαρχουν κατι θερμος που ειναι ανοξειδωτα.Αυτα εμεις χρησημοποιουσαμε(εγω και η αδερφη μου).Ειχαμε 2 στο 1 καυτο το νερο και στο αλλο τελειος κρυο και ετσι φτιαχναμε αμμεσος την θερμοκρασια που θελαμε.

α μπραβο ρε ελενη αυτα πηρα!τα εβαλα και στο π/π να πλυθουν,λετε να τα βαλω και στον αποστειρωτη?????

α!πηρα και αυτα τα κουτακια που εχουν χωρισμενες μεριδουλες για γαλα σε σκονη,πολυ βολικα!οταν πηγαμε για την μιση κουβαλησα ολοκληρω κουτι 900γρ.μαζι μου μη τυχων και πεινασει κανενα και αρχισει να κλαιει:lol::lol::lol:

βρε μαρια οχι κ στον αποστειρωτη!!!!

που λετε μολις εγκαινιασα το στεγνωτηριο μας!!σωθηκα κι εγω κοριτσια!!!αφρατα και δεν θελουν κ σιδερο..τελεια!!που χρονος για πολυτελειες!!..

μονο που δεν μυριζουν απορρυπαντικο,μυριζουν στεγνωμενο ρουχο..

ΖΗΤΩΩΩΩ !!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Και εγώ έχω θερμός για το νερό, όχι μόνο για όταν βγαίνουμε έξω αλλά και για χρήση εδώ στο σπίτι. Μετά απο κάθε γεύμα βράζω νερό, το βάζω στο θερμός και στο επόμενο γεύμα είναι στην κατάλληλη θερμόκρασία (μετά απο 4-5 ώρες) και δεν χρειάζεται πολλές φορές ούτε να το κρυώσω. Επίσης πήρα και εγώ αυτό με τις μεριδούλες και μάλιστα το χρησιμοποίησα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

που λετε μολις εγκαινιασα το στεγνωτηριο μας!!σωθηκα κι εγω κοριτσια!!!αφρατα και δεν θελουν κ σιδερο..τελεια!!που χρονος για πολυτελειες!!..

Καλοριζικο!!!!

Ειδες τι ωραια που ειναι?

Α για απορρυπαντικο δοκιμασε το ευρικα μασαλιας ειναι super και απο καθαριοτητα αλλα και απο αρωμα!!!!!

Αν εχεις κοντα σκλαβενιτη τα ειχε 1+1 δωρο;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

θελει το τσουτσουνακι του να το βαζεις παντα να κοιταει κατω..κι εγω την παθαινα συχνα στον πρωτο..

νομιζω ειναι στο παιδι. Ο Άγγελος δεν μου τα έκανε ποτε αυτα...ο μικροςσυνεχεια. Του το βαζω έτσι που λες Εύη αλλά.. προνοει η αντρικη φυση! Σηκωνεται καιπάλι τα βγαζει από έξω!!!

εγω αν κανουν πολυ ωρα τα ξαπλωνω και σελιγο τα σηκωνω και μετα ρευονται!!σχεδον παντα πιανει!!αλλα το 20λεπτο ειναι πολυ...
και εγω!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ειμαι τρελη ε??χαχαχαχχαχα

παντως για τα ρουχα τα δικα μας λιτσα μου,εγω βαζω μαλακτικο quanto το ασπρο και οταν τα στεγνωνω μυριζει εκτος απο τα ρουχα και ολο το σπιτι!!!!!!

στα μπεμπεδορουχα βαζω μαλακτικο προδερμ,ε δεν μυριζουν και παρα πολυ αυτα......

fCS8p3.png

αυτο με το τσουτσουνακι δεν το ηξερα,εγω το αφηνω στην τυχη του:P:p:p:p:p:p

αλλα κατουρησε και τα ρουχα του οταν δεν ειχε μπει καλα η πανα και δεν ειχε κλεισει απο το πλαι.ελενη μηπως χρειαζεσαι μεγαλυτερο νουμερο?γιατι βλεπω ο μπεμπης ειναι 3500κιλα και τα παμπερς τα new baby νουμερο 1 αρχισαν να ειναι λιγο στενα,δηλαδη πρεπει να το προσεξω για να κλεισει καλα,μηπως πρεπει να παρεις το νουμερο 2?

fCS8p3.png

Καλησπερα αγαπουλες μου!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου μπραβο κοπελα μου αει στο καλο πια!!τελος κ με αυτο κ το καλυτερο περναει απο οτι μας ειπες με την αφαιρεση!!

ΕΛΕΝΗ26 δοκιμασες αυτο που σου ειπαμε?κατ αρχην ενα μυστικο που μας ειπε κ η μαια μας κ ο παιδιατρος στο νοσοκομειο αλλα κ πο δικος μας ειναι οτι το παμπερς πρεπει να ειναι οριακο στα κιλα.αλλα δοκιμασε να το κλεινεις καλα απο τα πλαγια...οσο για το πουλακι του δεν νομιζω ρε κοριτσια γιατι κ με την πανα σηκωνεται οταν ειναι να κατουρησει...

Γωγουλα μου αμα δεν ρευτει εμενα ο μπομπος δεν τον βαζω για νανι αμεσως τον κραταω κανα μισαωρο τουλαχιστον αγκαλια γιατι ξερεις μπορει να ρευτει κ να μην το ακουσεις κ ολας...

Αντε ρε κοριτσαρες να δωσουμε μια υποσχεση μολις ανοιξει ο καιρος?(μπορει κ τον Γεναρη με τις αλκυονιδες?)να συναντηθουμε!!

εφυγα παω να σιδερωσω....φιλια!!!

PlbZp2.png

Αχ Μητσακι μου νωρις τον βλεπω τον γεναρη!!! Μέχρι να πανε τριων μηνων τα παιδακια ας μην τα πολυπάμε σε μερη με κοσμο. Αν κανουν πυρετο στο πρωτο τριμηνο ( που να μην κανουν!!) φευγουμε κατευθειαν για νοσοκομειο. Για αυτο εγω το πρωτο τριμηνο το έχω καραντινα. Μόνο σε ανοιχτους χωρους!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Παιδια εμενα σημερα έμεινε ξυπνιος από τις επτα ως τωρα!!!!! Δεν κοιμ΄ποταν με τιποτα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...