Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ομορφακια μπραβο που βγηκατε!!!Ευχομαι η περιπετεια σας να λειξει συντομα :)

Γεια σου κιμι...σε χασαμε!!!Ρε κοριτσια βαλτε και καμμια φωτο εδω εγω δεν εχω γατσομπουκ και δεν μπορω να δω τα μωρακια :(

Λοιπον στην διαιτα τωρα!!!Το τονιζω ειναι ειδικη για θηλασμο απο την διαιτολογο μου και ειναι 2000 θερμιδων. Ειναι προσαρμοσμενη σε αυτα που τρωω...δλδ γαλα ΦΑΓΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ACTIVIA MIKRO + AMITA MOTION.

Λοιπον:

Πρωινο: 1 ποτηρι γαλα με 5 κουταλ δημητριακων (fitness) ή μια φετα ψωμι με μελι

Ενδιαμεσα: 2 ποτηρια γαλα

2 ποτηρια χυμο

1 γιαουρτι

1 φρουτο

1 ποτηρι γλυκανισο ή οσο θελουμε

Δευτερα: Ψαρι ψητο /σαλατα με 2 κγλυκου λαδι

1 γιαουρτι / 2κγλ μελι / 5 κ.σ δημητριακα / 1 φρουτο

Τριτη: Σουπα λαχανικων (καροτο,πατατα,κριθαρακι) 1 βαθυ πιατο / 45γραμ φετα

Το ιδιο με μεσημερι / 1 φρουτο

Τεταρτη: Μοσχαρι κοκκινιστο με πατατες (1μεριδα) /σαλατα με 2κγλ λαδι/45γρ φετα

1 σουβλακι με αλαδωτη πιτα /Σαλατα με 2 κγλ λαδι

Πεμπτη: Κοτοπουλο με σαλατα και 2 κγλ λαδι

Τοστ με φετα και ντοματα/ 1 αυγο / 1 φρουτο

Παρασκευη: Μακαρονια με κιμα (5κουτ σουπας κιμα, 1 κουτ σουπας τυρι) /Σαλατα

1 αυγο/ 1 φετα τυρι τοστ/ 1 φετα ψωμι/ Σαλατα/ 1 φρουτο

Σαββατο : 1/2 στηθος κοτοπουλο /Σαλατα

2 κομματια πιτσα λαχανικων / 1 γιαουρτι

Κυριακη: Ελευθερο γευμα

Τοστ με φετα / 1 φρουτο

Ενα γλυκο την εβδομαδα ο,τι θελουμε :) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Επειδη η διαιτα εχει πολλες θερμιδες να την τηρειτε κατα γραμμα..χανουμε 300 γραμμαρια την βδομαδα.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη 1 τον Γιαννάκη τον στέλνεις σταθμό τελικά;;;

Oχι δεν τον παω θα τον παω μετα το πασχα ετσι με συμβουλεψαν και ο παιδιατρος και οι υπευθυνοι του παιδικου σταθμου.Φυσικα καθε μηνα πληρωνω για να κραταω την θεση.....:-(

καλημερα κοριτσια.

και ΝΑΙ καναμε κακα εχθες το βραδυ στις 12:!::!::!::!:μετα απο πολυ γυμναστκη:lol::lol:

που εχω φτασει η αμοιρη η μανα να ανακοινωνω τα κακα του μπεμπη μου στο ιντερνετ:lol::lol::lol::lol:

ΖΗΤΩΩΩΩ !!!!!

αληθεια ρε κοριτσια για τα θερμος δεν μου ειπατε τιποτα,δεν ξερει καμια σας?

Υπαρχουν κατι θερμος που ειναι ανοξειδωτα.Αυτα εμεις χρησημοποιουσαμε(εγω και η αδερφη μου).Ειχαμε 2 στο 1 καυτο το νερο και στο αλλο τελειος κρυο και ετσι φτιαχναμε αμμεσος την θερμοκρασια που θελαμε.

ΒΓΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!

σημερα!!! τελικα εχουμε το συνδρομο μας... κλεισαμε 24ωρο απυρετη, μετα τα καθημερινα 40αρια 3 φορες την ημερα. τωρα θα πρεπει να προσεχουμε τις λοιμωξεις, κ τη δευτερα θα παμε παλι για αιμοληψια να δουν οτι της περασε. στον επομενο πυρετο, θα παμε για μια μικρη δοση κορτιζονης. Η λυση ειναι η αμυγδαλεκτομη, οχι στην ηλικια της ακομα...

Μπραβω συνονοματη!!!

Περαστικα και αγυριστα :)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

και εγω χοντρη ειμαι αλεκα μου αλλα δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να ξεγελασω την πεινα μου@!!!!τι να κανω?????και εκοψα και τα βαζακια μερεντουλα κλαψ!!...

εσυ εισαι στρουμπουλουλα... εγω με 1.74 υψος ειμαι 95 κιλα.:confused:

αλεκα... η πιο ωραια χριστουγ/κη αναμνηση ειναι οταν κατεβαιναμε Πειραια, κ βλεπαμε τις καμηλες!! δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο... τρελλαινομασταν! εκανε κ ενα ψοφο τοτε..δεν υπαρχει!
αν ξανερθετε να με παρεις τηλ να κατεβουμε!!!! Όταν ανοιξει λίγο ο καιρός παντως, θα έρθουμε για πιτσες!!;)
ρε κοριτσια τι λετε τωρα? εμεις εδω κ κοντα 40 μερες, παιρνουμε συνεχεια γλυκα, μηηηηπωωωςςς ερθει κανεις για το μωρο, να εχουμε να κερασουμε κ τα τρωμε μονοι μας!

δεν σας λεω τι φτυσιμο εχει φαει... ουτε 5 ανθρωποι διαφορετικοι δεν εχουν ερθει!

α γεια σου... και εγω το ίδιο... κανα δυο που ηρθαν ξεχασα να κερασω!:tongue: Ευτυχως κερασα την Ελενη 1. εχθες πάντως που ήμουν χαλια, τα τσακισα όλα!!
Επειδη η διαιτα εχει πολλες θερμιδες να την τηρειτε κατα γραμμα..χανουμε 300 γραμμαρια την βδομαδα.

καλα αν θηλαζα θα ημουν για αυτοκτονια... 300 γρ την εβδομαδα = 1.2 κιλο το μηνα = περιπου 15 μηνες να γινω άνθρωπος....και αν βαλουμε και αυτα που έχω χασει μεχρι τωρα, καλα γεραματα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστω κοριτσαρες... ελπιζω ολα να πανε καλα απο δω κ περα, γιατι βαρεθηκα κιολας... κ τωρα.. για να μπουμε στο κλιμα...

1647849eenbmnbslm.gif

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α γεια σου... και εγω το ίδιο... κανα δυο που ηρθαν ξεχασα να κερασω!:tongue: Ευτυχως κερασα την Ελενη 1. εχθες πάντως που ήμουν χαλια, τα τσακισα όλα!!

!

Κακούργα....κανεις τα παντα για να με παχυνεις....

Γι' αυτο μου το εδωσες μετα το ζυγισμα....

:lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

οχι ρε αλεκα... εγω δεν παω στο μαγαζι συνεχεια...... πρεπει να κανονισουμε καποτε να κανουμε ενα meeting οσα κοριτσια θελουν! δεν γινεται... αν κ θα ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα κ κοτοπουλακι κ θεανω, κ αννουλα. να, τωρα αν ηταν λιγο μεγαλα τα λουλουδακια μας θα τα πηγαιναμε πουθενα χριστ/κα ολες μαζι!

πρεπει να φυγω τωρα.. θα τα πουμε αυριο! κανει ψοφο εξω... κ σημερα θα ειμαστε παλι ολη η οικογενεια μαζι!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα τα πατε πουθενα τα μεγαλα παιδακια για τα χριστουγεννα???

εγω λεω...αν θελει ο θεουλης βεβαια, γιατι πολλα θελω.., να τον παω στον εθν.κηπο, που εχει κατι ξωτικα κ καλικαντζαρους.

Και τα μεγάλα και τα μικρά (αν το επιτρέπει ο καιρός). Εγώ την Κυριακή το μεσημέρι θα πάω την Ζέτα στην Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ομίλου που ανήκει η εταιρεία που δουλευω, οπότε φαντάζεσαι τι κόσμο θα έχει. Εξάλλου γι' αυτό βιάστηκα το προηγούμενο Σάββατο να πάρω καρότσι γιατί δεν ήθελα να μείνω μέσα στις γιορτές.

Επίσης έχει στο προαύλιο χώρο του badmington στο Άλσος Γουδί To christmas magic, που είναι μαγαζάκια με πραγματάκια για να ψωνίσεις, παγοδρόμιο, carousel και άλλα με ελεύθερη είσοδο. Μόνο΄κάποιες δραστηριότητες έχουν χρέωση. http://christmasmagicworld.gr/2009/index.php/features/christmasmagicmarket/infocmmarket.html

Αυτό στον Εθνικο Κήπο το είχε και πέρσι και είχαμε πάει την Ζέτα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κακούργα....κανεις τα παντα για να με παχυνεις....

Γι' αυτο μου το εδωσες μετα το ζυγισμα....

:lol::lol::lol:

:twisted::twisted::twisted:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

marianthi με τη βαφή μαλλιών και τον θηλασμό τι γίνεται? Εγώ λέω να τα βάψω μετά τις 40 μέρες γιατί κοντέω να γίνω Λωξάντρα...

jtse οι συσκευασίες έχουν ημερομηνία λήξης από το άνοιγμα συνήθως 6 ή 12 μήνες. Αν δεν έχει περάσει αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Εκτός αν το είχες σε κανένα σημείο π.χ. αυτοκίνητο και το έψηνε ο ήλιος

byXKp2.png

κοριτσια καλησπερα!!!! μακαρι να προλαβαινα να διαβασω οτι εχετε γραψει... ολες καλα? τα μωρα σας? κατι για της ελενης ειδα, περαστικα στη χριστιανα σου!!!!!!

δε μου λετε το μωρο, ειχε βγαλει κοκκινα σπιθουρακια λιγα στην αρχη και εκανα αυτα που ειπατε με το γαλα και με χαμομηλι και με κρεμα της frezyderm αλλα μονο χειροτερα εγινε και γεμισε το προσωπακι της... τι αλλο να κανω? θα κανουν το κυκλο τους και θα φυγουν λετε???????????????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

αννουλα!!!!!!!! χρονια πολλα... σε θυμηθηκα χτες, αλλα που... να σε χαιρονται ΟΛΟΙ!!! εχεις κ λαο εσυ....

Γλυκιά μου κοπέλα σε ευχαριστώ και μόνο που με σκέφτηκες... Χάρηκα που είναι όλα καλά με την Χριστιάνα σου και σας εύχομαι καλή ανάρρωση. Κι εγώ θέλω πολύ να σας γνωρίσω μόνο που μας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα εκτός κι αν έρθετε για διακοπές στη Ρόδο.

α ξεχασα!!!!!!! μα ηρθαν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις στο μαιευτηριο και λενε οτι η εξεταση για το ενζυμο (ξερετε για τα κουκια ναφθαλινη κλπ) βγηκε οριακη! και πρεπει να κανουμε επανελεγχο σε 6 μηνες για να δουμε τελικα τι γινεται.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?????????? ειπαμε σ'αυτα ειμαστε λαχειο μανα και κορη αποτι βλεπω σοι παει το βασιλειο...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδάκι κι εμένα το ένα κοριτσάκι μου είχε βγάλει σπυράκια στο πρόσωπο και μου είχε πει ο παιδίατρος να μην βάλω τίποτα κι έφυγαν από μόνα τους.

αννουλα μου καταρχας χρονια σου πολλα! να σας χαιρονται οσοι σας αγαπανε κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!! δε σου ειχα ευχηθει....

ποσες μερες εκανε ο κυκλος τους? εμεις ειμαστε στις 5 μερες τωρα...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...