Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο μπαμπας και ο ταλιμπαν εχουν κανει της παλιας γροπης.εγω κανενα.της καινουριας δε θα το κανουμε.τωρα που θα ξανρθει παιδιατρος θα της πω να βγουμε βολτα με μωρο.ελεοςςςςςς,τον ταλιμπαν ουτε τζαμπο δε τον αφηνει να παει Δευτερα πρωι που ειναι αδειο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

φανταζομαι της απλης εποχιακης έτσι? Όχι της νεας? Καλα στο παιδι ουτε εγω έκανα της νεας. Ν δεις ομορφακια εγω όταν γεννησα που η διπλανη μου λεβγαλε μασκες και φορεσαν οικογενειακως όταν έφεραν το μωρο τους. και σκεφτηκα, καποιος από όλους τους θα ειναι άρρωστος.. και έβαλα τη μαια να ρωτησει. Αλλα ειπαν ότι τις φορεσαν προληπτικα. Anyway

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω εχω λαπτοπ κ δεν εχω ιντερνετ...

μπηκε η χριστ. στο νοσοκομειο. εχει περιοδικο πυρετο καθε 20 μερες 40αρια περιπου. κ μελανιασε αυτη τη φορα, κ μας κρατησανε. εχει ενα συνδρομο που λεγεται Pfapa, πρωτοεμφανιζομενο σχετικα κ αυτοιατο. μπηκαμε τη δευτερα κ βγηκαμε σημερα.

στειλτον τη δευτερα πρωι στο τζαμπο που θα παει κ ο νικηφορινης να το κανουν λαμπογυαλο. αμα δεις 2 τρελλους κ απελπισμενους μπαμπαδες απεξω, οι αντρες μας θα ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αν ακουτε κατι σαν τρενο διπλα σας...ο Παυλιτος ειναι που απο το ροχαλητο θα γκρεμισει το σπιτι και δεν ειναι και δικο μας :ΡΡΡ

Φαγαμε, αρμεχτηκα και τωρα κοιμομαστε... :)

JTse σημερα ειχα ραντεβου να παω αλλα οπως καταλαβαινεις το Κρατικο της Νικαιας μου πηγαινε πιο πολυ απο το Ελενας :Ρ Πρεπει να παω παντως γιατι θελω να μου πει και για το γυμναστηριο...

Επισης οσα κοριτσουδια που θηλαζουν θελουν διαιτα να το πουν...δινω εγω την δικια μου καθε εβδομαδα αφου με βλεπει διαιτολογος :)

εγω διαιτα!!!!εγω!!!!!και θα εχουμε και γαλα??????

ναι.. της απλης θα κανουμε. καναμε οικογενειακο συμβουλιο κ καταληξαμε να κανουμε της απλης, ετσι, για να εχουμε να λεμε οτι καναμε.

εμας οι γουρουνες φυγανε, κ δεν ειπαν οτι το παιδι εχει τετοιο τελικα, να κανουμε το τεστ, κ κανεις δεν το παραδεχοταν απο τους γιατρους κ τους νοσοκομους, αλλα το κοριτσι το πηγανε στον 1ο οροφο που νοσηλευονται μονο ασθενεις του ιου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

θα τα πατε πουθενα τα μεγαλα παιδακια για τα χριστουγεννα???

εγω λεω...αν θελει ο θεουλης βεβαια, γιατι πολλα θελω.., να τον παω στον εθν.κηπο, που εχει κατι ξωτικα κ καλικαντζαρους.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ομορφακια ωραια γαιδουρια στο νοσοκομειο!!anyway!!!το κοριτσακι σου να ναι καλα και χεστους!!περαστικα σας λοιπον και ολα θα ναι καλα απο δω και περα!!και μην σε παιρνει απο κατω...οοολα καλα!!!

Αλεκα ποτε ειπαμε με το καλο γεννας???????χαχαχα καλο!!!!απορω πως καταφερνεις και δεν τρως...και εγω δεν προλαβαινω με το παιδι αλλα ακομα και στις 2 τη νυχτα που θα ξεμπερδεπσω απο παιδι δουλειες κτλ θα κατσω να φαω!!!τι να κανω???αφου πειναω!!!

καλως την kimi!!που εισαι εσυ καλε???τα ζουζουνια σου καλα ειναι απ οτι διαβασα!!ρε κοριτσια λετε να ρωτησω και εγω για να παμε βολτα τον μικρο???βεβαια τον εχω βγαλει να τον παω μονο μεχρι την πεθερα μου με το αυτοκινητο και στην παιδιατρο...

θα τα πατε πουθενα τα μεγαλα παιδακια για τα χριστουγεννα???

εγω λεω...αν θελει ο θεουλης βεβαια, γιατι πολλα θελω.., να τον παω στον εθν.κηπο, που εχει κατι ξωτικα κ καλικαντζαρους.

εγω θα τον παω στο χωριο του αη Βασιλη, στον πειραια που ειναι κοντα. Για τα υπόλοιπα θα δουμε. Φοβαμαι με τις κωλοιωσεις για το μικρουλι.

Αλεκα ποτε ειπαμε με το καλο γεννας???????χαχαχα καλο!!!!απορω πως καταφερνεις και δεν τρως...και εγω δεν προλαβαινω με το παιδι αλλα ακομα και στις 2 τη νυχτα που θα ξεμπερδεπσω απο παιδι δουλειες κτλ θα κατσω να φαω!!!τι να κανω???αφου πειναω!!!

Άσε ρε... τον βλεπω, με κοιταει... μια στο προσωπο μια στην κοιλια....'πότε γεννας?' μου λεει... γεννησα τουλεω ρε βλημα αλλα ειμαι ακόμη χοντρη. Επιτρεπεται ή θα μου κανετε μηνυση? Ρε Ασπα μου αφου σου λεω ειμαι χοντρη... τι θα πει πως μπορω?? Ή θα μεινω χοντρη ή θα πειναω. Διαλεγω και παιρνω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Άσε ρε... τον βλεπω, με κοιταει... μια στο προσωπο μια στην κοιλια....'πότε γεννας?' μου λεει... γεννησα τουλεω ρε βλημα αλλα ειμαι ακόμη χοντρη. Επιτρεπεται ή θα μου κανετε μηνυση? Ρε Ασπα μου αφου σου λεω ειμαι χοντρη... τι θα πει πως μπορω?? Ή θα μεινω χοντρη ή θα πειναω. Διαλεγω και παιρνω

και εγω χοντρη ειμαι αλεκα μου αλλα δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να ξεγελασω την πεινα μου@!!!!τι να κανω?????και εκοψα και τα βαζακια μερεντουλα κλαψ!!...

αλεκα... η πιο ωραια χριστουγ/κη αναμνηση ειναι οταν κατεβαιναμε Πειραια, κ βλεπαμε τις καμηλες!! δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο... τρελλαινομασταν! εκανε κ ενα ψοφο τοτε..δεν υπαρχει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε κοριτσια τι λετε τωρα? εμεις εδω κ κοντα 40 μερες, παιρνουμε συνεχεια γλυκα, μηηηηπωωωςςς ερθει κανεις για το μωρο, να εχουμε να κερασουμε κ τα τρωμε μονοι μας!

δεν σας λεω τι φτυσιμο εχει φαει... ουτε 5 ανθρωποι διαφορετικοι δεν εχουν ερθει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...